-
Καλησπέρα σε όλους!
Διοργανώνουμε με το BMWForum.gr ένα group-buy για Quaife LSD. Αρχικά μαζεύουμε συμμετοχές για να δούμε το ενδιαφέρον. Το κόστος υπολογίζουμε ότι θα είναι περίπου 1.200...μπορεί όμως και να πέσει, ξέρετε πως είναι τα Group-Buy. Εγώ δε θα συμμετάσχω γιατί δε βγαίνει για το si. Έχω ρωτήσει.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... post119041
Θα το γράψω και στα τεχνικά και μάλλον θα ανοίξω τόπικ στις ανακοινώσεις, θα δω από τη συμμετοχή.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως κάποιος φίλος ξέρει (ή απο προσπέκτους) το βάρος ρυμούλκησης (με φρενα και χωρίς) για την 116i?Θα βρεις τα νούμερα που θέλεις στη σελίδα 24 :
http://www.tvm.gr/city-car.gr/auto/manu ... ERIES1.pdf
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
H 120i coupe τι διαφορες εχει με την 120i τριθυρη? Εχουν το ιδιο πλαισιο,κινητηρα,αναρτησεις κ.τ.λ?
Το λεω αυτο γιατι εχουν 4000 ευρο διαφορα στην τιμη
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
H 120i coupe τι διαφορες εχει με την 120i τριθυρη? Εχουν το ιδιο πλαισιο,κινητηρα,αναρτησεις κ.τ.λ?Το λεω αυτο γιατι εχουν 4000 ευρο διαφορα στην τιμη
Γιατί το ένα είναι Coupe:
Και το άλλο 3θυρο:
Κατά τ'άλλα μοτέρ, αναρτήσεις, πλαίσιο κλπ είναι ίδιο...απλά προφανώς το Coupe είναι...Coupe
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H 120i coupe τι διαφορες εχει με την 120i τριθυρη? Εχουν το ιδιο πλαισιο,κινητηρα,αναρτησεις κ.τ.λ?
Το λεω αυτο γιατι εχουν 4000 ευρο διαφορα στην τιμη
Γιατί το ένα είναι Coupe:
Και το άλλο 3θυρο:
Κατά τ'άλλα μοτέρ, αναρτήσεις, πλαίσιο κλπ είναι ίδιο...απλά προφανώς το Coupe είναι...Coupe
Nαι εννοουσα περα απο την εμφανιση. Επισης λογω μαρκετινγκ δεν βγαινει σε 135i η 3θυρη?
-
Όχι λόγω μοτέρ/χώρου κινητήρα του 3θυρου Άσσου. Δεν μπορούσαν να χωρέσουν είχα διαβάσει το μοτέρ στη 3θυρη.
-
Αρα δεν ειναι ιδια..?
-
Το εμπρός πρέπει να είναι αρκετά ίδιο οπότε ο κινητήρας αυτός καθαυτός πρέπει να χωρούσε, αλλού υποθέτω μπορεί να ήταν το πρόβλημα. Τι έχει πίσω, μπαταρία, εξάτμιση και ντεπόζιτο. Αυτά μου φαίνεται πιο λογικό να μην χωρούσαν στην μορφή που απαιτούν οι ανάγκες του συγκεκριμένου κινητήρα στο τρίθυρο.
-
Τώρα από πού κι ως πού ονομάζουν σήμερα 'κουπέ' το δίπορτο σεντάν-μπερλίνα, και το πράγματι κουπέ (=κομμένο, γαλλιστί) χάτσμπακ δεν το λένε κουπέ, μυστήριο
-
Αυτό ξαναπέστο!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τώρα από πού κι ως πού ονομάζουν σήμερα 'κουπέ' το δίπορτο σεντάν-μπερλίνα, και το πράγματι κουπέ (=κομμένο, γαλλιστί) χάτσμπακ δεν το λένε κουπέ, μυστήριοΕίναι θεμα image μάλλον!
Η μορφή της coupe φέρνει περισσότερο σε κλασική ΒMW του παρελθόντος ενώ τα hatchback είναι πιο 'σημερινά'.
Αλλά και σε θέμα τιμής ... το 3θυρο είναι 900€ φτηνότερο απο το αντιστοιχο 5θυρο ενώ το Coupe πολύ ακριβότερο και απο τα 2 hatchback αντιστοιχα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το εμπρός πρέπει να είναι αρκετά ίδιο οπότε ο κινητήρας αυτός καθαυτός πρέπει να χωρούσε, αλλού υποθέτω μπορεί να ήταν το πρόβλημα. Τι έχει πίσω, μπαταρία, εξάτμιση και ντεπόζιτο. Αυτά μου φαίνεται πιο λογικό να μην χωρούσαν στην μορφή που απαιτούν οι ανάγκες του συγκεκριμένου κινητήρα στο τρίθυρο.Δε χωρούσε το κιβώτιο στο κεντρικό τούνελ της 3θυρης, διαφορικό και εξταμίσεις, όπως και το airbox εμπρός.
Αν θυμάμαι καλά αυτό έγραφε. Δεν έχω χρόνο να το ψάξω τώρα...πρέπει να πάω αεροδρόμιο
-
Καλησπέρα,
για αυτό εδώ κανείς καμιά ιδέα??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,για αυτό εδώ κανείς καμιά ιδέα??
Όπως και πολλά άλλα εξτρά η BMW το προσφέρει σχεδόν 'δωρεάν'. Μόνο 1.100 ευρωπουλάκια δηλαδή !!
Μπορείς να βρεις την τιμή εδώ (πήγαινε κάτω κάτω που λέει 'download link'). Είναι λίγο παλιός ο τιμοκατάλογος αλλά φαντάζομαι ότι λόγω φπα και ετών το πολύ να έχει πάρει κανά 100ρικο πάνω -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Καλησπέρα,
για αυτό εδώ κανείς καμιά ιδέα??
Όπως και πολλά άλλα εξτρά η BMW το προσφέρει σχεδόν 'δωρεάν'. Μόνο 1.100 ευρωπουλάκια δηλαδή !!
Μπορείς να βρεις την τιμή εδώ (πήγαινε κάτω κάτω που λέει 'download link'). Είναι λίγο παλιός ο τιμοκατάλογος αλλά φαντάζομαι ότι λόγω φπα και ετών το πολύ να έχει πάρει κανά 100ρικο πάνωThanks, τότε καλά κάνω και το ψάχνω από έξω να το φέρω με 500€.....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Διοργανώνουμε με το BMWForum.gr ένα group-buy για Quaife LSD. Αρχικά μαζεύουμε συμμετοχές για να δούμε το ενδιαφέρον. Το κόστος υπολογίζουμε ότι θα είναι περίπου 1.200...μπορεί όμως και να πέσει, ξέρετε πως είναι τα Group-Buy. Εγώ δε θα συμμετάσχω γιατί δε βγαίνει για το si. Έχω ρωτήσει.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... post119041
Θα το γράψω και στα τεχνικά και μάλλον θα ανοίξω τόπικ στις ανακοινώσεις, θα δω από τη συμμετοχή.
Εγώ που χω κατι χρόνια να μπώ στο φορουμ πως μπορώ να ενεργοποιήσω πάλι το λογαριασμό μου ?
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Διοργανώνουμε με το BMWForum.gr ένα group-buy για Quaife LSD. Αρχικά μαζεύουμε συμμετοχές για να δούμε το ενδιαφέρον. Το κόστος υπολογίζουμε ότι θα είναι περίπου 1.200...μπορεί όμως και να πέσει, ξέρετε πως είναι τα Group-Buy. Εγώ δε θα συμμετάσχω γιατί δε βγαίνει για το si. Έχω ρωτήσει.
Εγώ που χω κατι χρόνια να μπώ στο φορουμ πως μπορώ να ενεργοποιήσω πάλι το λογαριασμό μου ?
Πρέπει να μπαίνεις κανονικά. Μήπως δε θυμάσαι το password σου?
Με πιο username έγραφες?
-
edit. Εντάξει μπήκα Νίκο.
-
BMW FORUM