-
Όταν λέμε ότι οι άνθρωποι ξέρουν να πουλάνε τη φίρμα τους συνολικά...
Απορώ βέβαια πόσο θα πήγε ο μαλλής... -
Καταραμμένη φτώχεια...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εχω γνωστο που παντα μπροστα εχει semis και πισω πολιτικαΘα πρέπει να είναι εμπειρία στις γρήγορες στροφές...
-
χρονια πολλα με υγεια σε ολους!
μου ειπαν κατι που εγω προσωπικα δεν εχω δει στο αμαξι...
σε Κουπερ αλλαξαν απο ραν φλατ σε συμβατικα και μου πε ο λαστιχας πως διπλωσαν οταν του πα πως θελω να βαλω παλι συμβατικα στο 320, και ετσι με απετρεψε να τα βαλω...
οταν μου το πε του πα ποσα αλογα και τι διαστασεις και μου πε 240αλογα και 45αρι στο Κουπερ διπλωνει...
και με εβαλε σε σκεψεις...
λετε να συμβαινει...;
αυτο γιατι μου πε το σεταπ ειναι για πιο σκληρα ελαστικα..και παλι ομως δεν το νομιζω εγω 3,5 χρονια με conti contact 3 και το αμαξι κενταει δεν ακουσε τιποτα...
μηπως παιζει ρολο που το ενα ειναι πισωκινητο...;
και αρα εγω δεν θα το εβλεπα...;
γιατι νομιζω πως μου πε κουταμαρα..; -
Απόψε, έκανα μια χαζομάρα. Έψαχνα ένα ήσυχο σημείο για να μαζέψουμε χόρτα, και σε ένα χωματόδρομο βρήκα κάτω. Το αυτοκίνητο δεν έχει διαρροή κλπ, αλλά σκέφτομαι μήπως το πήγαινα προληπτικά για να το κοιτάξουν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απόψε, έκανα μια χαζομάρα. Έψαχνα ένα ήσυχο σημείο για να μαζέψουμε χόρτα, και σε ένα χωματόδρομο βρήκα κάτω. Το αυτοκίνητο δεν έχει διαρροή κλπ, αλλά σκέφτομαι μήπως το πήγαινα προληπτικά για να το κοιτάξουν.Θες καλυτερα να σου πουμε κανενα καλο μαγαζι με ειδη για καθαρισμο σαλονιου αυτοκινητου?
-
Απόψε, έκανα μια χαζομάρα. Έψαχνα ένα ήσυχο σημείο για να μαζέψουμε χόρτα, και σε ένα χωματόδρομο βρήκα κάτω. Το αυτοκίνητο δεν έχει διαρροή κλπ, αλλά σκέφτομαι μήπως το πήγαινα προληπτικά για να το κοιτάξουν.best excuse ever
Κύρια δικαστά, εμείς χόρτα μαζεύαμε, και συγκεκριμένα σταμναγκάθι για το κατσικάκι
-
Χρήστο παραβλέποντας τους εγκάθετους,
σήκωσέ το να το κοιτάξουν.Μάλλον δεν έπαθε τίποτε αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώσεις. Αν έχει γρατζουνιστεί λαμαρίνα να βάλουν κάποιο υλικό τοπικά να σκεπαστεί η γρατσουνιά.
-
Απόψε, έκανα μια χαζομάρα. Έψαχνα ένα ήσυχο σημείο για να μαζέψουμε χόρτα, και σε ένα χωματόδρομο βρήκα κάτω. Το αυτοκίνητο δεν έχει διαρροή κλπ, αλλά σκέφτομαι μήπως το πήγαινα προληπτικά για να το κοιτάξουν.κανουν καλο στην υγεια.....
-
χθες είδα τη νέα 5αρα.το μπροστινό μέρος μου άρεσε πάρα πολύ,πολύ εντυπωσιακό.από το προφίλ και πίσω μου άρεσε επίσης αλλά όχι τόσο όσο το μπροστινό.φώτο δεν έβγαλα γτ δεν είχα το κινητό μαζί μου
-
Απόψε, έκανα μια χαζομάρα. Έψαχνα ένα ήσυχο σημείο για να μαζέψουμε χόρτα, και σε ένα χωματόδρομο βρήκα κάτω. Το αυτοκίνητο δεν έχει διαρροή κλπ, αλλά σκέφτομαι μήπως το πήγαινα προληπτικά για να το κοιτάξουν.Σε max 9 μέρες θα είναι κομπλέ και μπορείς να ξαναπάς για χόρτα...
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428714/
Για την συγκεκριμένη τι λέτε το ξέρω δν είναι ότι καλύτερο έχει φτιάξει το M division αλλά είναι τρελλό αυτοκίνητο .30 χιλιάρικα ? Ναι καλά.
Αμα θές αμάξι για παντρειά σε Ζ3, αυτό αξίζει.+1
Για πολλές κλωτσιές η roadster,Αμαξάρα η coupe! -
Κανετε πλακα με την κουπε?Αληθεια σας αρεσει?Τη Ζ4 κουπε τη λατρευω αλλα αυτο ειναι χαλια ,ροουντστερ και ειδικα σε Μ\\ ειναι κουκλα.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Κανετε πλακα με την κουπε?Αληθεια σας αρεσει?Τη Ζ4 κουπε τη λατρευω αλλα αυτο ειναι χαλια ,ροουντστερ και ειδικα σε Μ\\ ειναι κουκλα.Μιλάμε για οδική συμπεριφορά.
Η Ζ3Μ roadster οδηγικά είναι για πολλές κλωτσιές...για πάρα πολλές ,είναι 100% η χειρότερη ///Μ,ενώ η coupe(το μποτάκι ...εμένα μου αρέσει πάντως) είναι από τις καλύτερες. -
Ζ3 κ Ζ4 κουπέ
Ή μάλλον
Τρελλή ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τρελλή ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ
ΤΕΛΟΣ.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τρελλή ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ
ΤΕΛΟΣ.
Ετσι το δεχομαι
-
Kωλάμαξα παλιοBMW....μου έχετε φάει τη ζωή....έχω γίνει σκ@τοπερίεργος-σκατόγερος(33 με εναν μπόμπιρα ),ότι και να δοκιμάσω κάτι μου φταίει,και στο τέλος πάλι σε αντιπροσωπέια BMW καταλήγω...
Έχω εκπτωσάρες σε alfa romeo-ford(τα οποία είναι respect)και πάλι στην βλαμένη την προπέλα καταλήγω(με εκπτωσούλα σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρίες)
Άσε που θα γίνω συνέταιρος με το κράτος...Θα απέχω για λίγο καιρό από φόρουμ-ιντερνετ-σκ@τοκλάμπ κτλ,μπάς και βάλω μυαλό .. ...θα κρατήσω μόνο τα track-days
-
Η πρέζα δεν κόβεται τόσο εύκολα! Θέλει προσπάθεια λέμε !
ΕΙΣ ΣΑΜΟΝ**
Ανδρ. ΚάλβοςΌσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας) επτέρωσε
τον Ίκαρον· και αν έπεσεν
ο πτερωθείς κ' επνίγη*
*θαλασσωμένος·Αφ' υψηλά όμως έπεσε,
και απέθανεν ελεύθερος.-
Αν γένης σφάγιον άτιμον