-
Eμένα πάντως, φωτοσοπιά μου μυρίζει. Για την ακρίβεια δε μυρίζει ακριβώς... βρωμάει !
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Βγήκε στην αγορά της Γερμανίας τελικά το πολυαναμενόμενο BMW Performance Kit για Ε90 320d, χωρίς τιμή (έστειλα email για να μάθω).......
BMW Performance Power Kit
*Mit dem BMW Performance Power Kit für den BMW 120d und den BMW 320d lässt sich die herausragende Leistungsfähigkeit Ihres Motors sogar noch übertreffen.
Die Pakete bestehen aus Software- und Hardware-Komponenten, die in ihrer Funktionsweise perfekt aufeinander abgestimmt sind.
Die Leistungssteigerung, die durch die Modifizierung des Motordatenstands erreicht wird, bringt auch eine erhöhte thermische Herausforderung mit sich. Neben einem geänderten Motordatenstand gehören hier ein vergrößerter Ladeluftkühler und ein leistungsstärkerer Lüfter zum Lieferumfang.
Das Resultat der Leistungssteigerung von 130 auf 145 kW und des erhöhten maximalen Drehmoments (von 350 auf 390 Nm Beim Spurt von 0 auf 100 lassen sich hier 0,5 s gewinnen. Im Bereich von 80 auf 120 km/h sogar 0,8 s (im vierten Gang) bzw. 1,0 s (im fünften Gang). Bei der *Maximalgeschwindigkeit ist ein Plus von 5 km/h **zu verzeichnen. Für den BMW 3er (320d, 320d xDrive). 145 kW, modifizierte Motorelektronik, leistungsstärkerer Ladeluftkühler und 650-Watt-Lüfter *Γενικώς υπόσχεται:
-Από 177ΗΡ ανεβαίνει στα 197ΗΡ
-Από 350ΝΜ ανεβαίνει στα 390ΝΜ
-Από 7,9sec (0-100Km/h) πέφτει στα 7,4sec
-Από 230Km/h ανεβαίνει στα 235Km/h
-Από 6,6sec στις ρεπρίζ 80-120 με 5η ταχύτητα κατεβαίνει στα 5,8sec
-Από 11,9sec στις ρεπρίζ 80-120 με 6η ταχύτητα κατεβαίνει στα 10,9sec
Το θέλω.....
Σχετικά με αυτό, πάρτε κι ένα διάγραμμα δοκιμής για το πριν & το μετά τη βελτίωση....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
υπαρχει σε μεγαλη αναλυση....;Oχι δυστυχως, αλλα βρηκα την παρακατω σε 1680 x 1120
http://i5.photobucket.com/albums/y194/i ... 904248.jpg
Eμένα πάντως, φωτοσοπιά μου μυρίζει. Για την ακρίβεια δε μυρίζει ακριβώς... βρωμάει !
Βut why?
-
-
Ράγισε η μια ζάντα και δεν ξέρω τι να κάνω... Είτε για επιδιόρθωση είτε για αγορά καινούριας. Γίνεται να αγοραστεί μια ζάντα μόνο, σωστά..? Είχα δει σε ένα site που είχε παραθέσει ο Puntolord και έλεγε 1996€. Λογικά ήταν η τετράδα... Η ζάντα είναι η κάτωθι:
-
Δυστυχώς πολλές αντιπροσωπείες τις πουλάνε τετράδα γιατί έτσι τις αγοράζουν κι αυτοί. Το θέμα είναι να πας στον Γενικό Διευθυντή της αντιπροσωπείας και να του μιλήσεις με λογική. Πες του ότι του έσταξες αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ και θα πηγαίνεις εκεί για τα σέρβις κλπ και το μόνο που θέλεις έιναι ΜΙΑ ζάντα την οποία και θα πληρώσεις. Αν σου κάνει τον δύσκολο, τότε πες του ότι σε χάνει από πελάτη ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!
ΥΓ: Βρε πουλάκι μου πως κατάφερες να σπάσεις ζάντα αλουμινίου;
-
Σιγά το δύσκολο βρε...
-
Οι αλουμινίου συνήθως λυγίζουν, δεν σπάνε Κωνσταντίνε. Για αυτό μου έκανε εντύπωση. Επίσης η Μπεμπέ είναι πρίμιουμ και θα έπρεπε να αντέχουν σε έκρηξη νάρκης κατά προσωπικού το λιγότερο!
-
Ρε συ Djalma ποιο Ζ εχεις και φορας αυτη τη ζαντα ?
Εννοειται οτι μπορεις να παρεις μια ζαντα μονο.. αρκει να εχεις καταλαβει οτι σκοπος τους επισημου αντιπροσωπου ειναι να βγαλει απο σενα οσο δυνατον περισσοτερα μπορει και για να το κανει θα σε δουλεψει στεγνα. Δεν την κοβω να κανει πανω απο 300 ευρω αυτη..θες και λαστιχο ομως ?
-
Ο πατέρας το κατάφερε. Έπεσε σε λακούβα τεραστίων διαστάσεων ( ) και έσκασε το λάστιχο. Αυτό είχε γίνει τον Οκτώβρη και τότε δεν το είχαμε προσέξει (για την ζάντα). Τώρα που βγάλαμε τα χειμωνιάτικα και πήγαμε να βάλουμε τα καλοκαιρινά, το λάστιχο απλά δεν κρατούσε τον αέρα. Ρίξαμε μια ματιά στην ζάντα και είδαμε μια ρωγμή. Λογικά επιδιορθώνεται, αλλά θα πρέπει να το δει κάποιος που επιδιορθώνει ζάντες προφανώς...
@drdino και εγώ έπαθα ένα σοκ αλλά είναι primium αλουμινίου...
ΥΓ: ΕΥΤΥΧΩΣ που φορούσε runflat... Το μόνο κακό με τα runflat είναι ότι είναι πανάκριβα Η 4αδα (Michelin pilot sport 245/40/r18) πήγε 1350€ ...
EDIT: @Mango
Το αυτοκίνητο του πατέρα μου έπαθε την ζημιά, 5.30xi e60... Εγώ τις αποφεύγω τις λακούβες . Λάστιχο όχι, φόρεσε μόλις καινούρια 4άδα...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ράγισε η μια ζάντα και δεν ξέρω τι να κάνω... Είτε για επιδιόρθωση είτε για αγορά καινούριας. Γίνεται να αγοραστεί μια ζάντα μόνο, σωστά..? Είχα δει σε ένα site που είχε παραθέσει ο Puntolord και έλεγε 1996€. Λογικά ήταν η τετράδα... Η ζάντα είναι η κάτωθι:Καλησπέρα,
μπορείς να βρεις και με 1000€ 4άδα καινούργια φίλε μου, δες εδώ για παράδειγμα μια δημοπρασία.....ή εδώ με 2000€ 4άδα με λάστιχα RunFlat
Το μοντέλο που ζητάς πάντως είναι το 'M Doppelspeiche 135'
-
Η ζάντα αυτή είναι η 135Μ και βγαίνει σε διαστάσεις 8χ18 και 8,5χ18 (ως ορίτζιναλ, όπως υποθέτω ότι ήταν και η παθούσα). Εδίδετο με τα Μ πακέτα της προηγούμενης Ζ4, της 3άρας κουπέ Ε46, καθώς και της 5άρας Ε60. Στις 2 πρώτες περιπτώσεις με λάστιχα 225/40-18 μπροστά (πλάτος ζάντας και 255/35-18 πίσω (πλάτος ζάντας 8,5). Στην τρίτη περίπτωση (Ε60) με λάστιχο παντού 245/40-18 και πλάτος ζάντας 8,5.
Για μένα είναι η αισθητικώς ωραιότερη ζάντα που έχει βγάλει η Μπεμβέ. Κρίμα που δεν βγαίνει και σε πλάτος 9.
Περαστικά, και ευκαιρίας δοθείσης απαλλαγείτε από τα ραν φλατ (άποψή μου).
-
Fifth Gear: Web TV - BMW X1 Road Test
http://www.youtube.com/watch?v=e1CMx3bG ... re=related
Ο τύπος τρώει πολύ μπινελίκι στα σχόλια αλλά νομίζω ότι είναι εύστοχη παρουσίαση...
-
Τα νέα σας παιδιά?!
Τι κάνετε? Πως πάτε? Τι έχασα?
-
@Puntolord δυστυχώς δεν θέλουμε 4αδα από ζάντες, όσο οικονομικά συμφέρουσα και αν είναι η προσφορά απο το ebay... Ήδη έχουμε 4 ζάντες για τα χειμωνιάτικα, αν πάρουμε και άλλη μια 4αδα ζάντες, θα ανοίξουμε αποθήκη..!
@Coyot ήδη μπήκανε 4 καλοκαιρινά runflat... Άσε που είμαι ένθερμος fan των runflat ...
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=e1CMx3bG ... re=relatedΝίφει!
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για πες για τις 'κάλτσες'. Τι λένε? Θέλουν και τα εμπρός? Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και θέμα ασφάλειας?
Ξέχασα ν' απαντήσω!
Οι κάλτσες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις για το 90% των περιπτώσεων χιονισμένου δρόμου. Ειδικά για την Εγνατία Οδό και το πέρασμα της Πίνδου, είναι μονόδρομος σχεδόν (μόνον πανάκριβες λύσεις από την Thule ίσως κάνουν την ίδια δουλειά...), γιατί έχεις συνεχόμενες σήραγγες που έξω γίνεται πανικός από χιόνι και μέσα δεν έχει τίποτε!Υπάρχουν δύο προβλήματα σημαντικά:
-Αν δεν έχεις χώρο στον θόλο, μπαίνουν ΔΥΣΚΟΛΑ. Εγώ για να τις βάλω, έπρεπε να βγάλω τα δερμάτινα γάντια που είχα και να βάλω τις σακούλες-γάντια που ήταν στη συσκευασία των 'καλτσών'.
-Πρέπει όταν τις βάλεις να έχεις χώρο να μετακινηθείς και επομένως, πρέπει να τις βάλεις ΠΡΙΝ κολλήσεις, γιατί διαφορετικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Οι BMW ΔΕΝ είναι για χιόνια , όταν είναι κλασικές πισωκίνητες. Βέβαια μπορείς να κινηθείς σε τρελές γωνίες, αλλά θέλει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ θάρρος και άπλα κάτι τέτοιο. Πάντως ΔΕΝ θεωρώ πως είναι απαραίτητες και εμπρός, απλώς θέλει μυαλό και προσοχή. Εγώ πίσω τις έβαλα και τιμόνι είχα. Σε πάγο θέλει προσοχή βέβαια. Και γενικά, το να είσαι στα χιόνια με summer λάστιχο 225 πλάτους και πίσω κίνηση, ε, δεν είναι ό,τι καλύτερο!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως ΔΕΝ θεωρώ πως είναι απαραίτητες και εμπρός, απλώς θέλει μυαλό και προσοχή. Εγώ πίσω τις έβαλα και τιμόνι είχα. Σε πάγο θέλει προσοχή βέβαια. Και γενικά, το να είσαι στα χιόνια με summer λάστιχο 225 πλάτους και πίσω κίνηση, ε, δεν είναι ό,τι καλύτερο!Δεν έχεις πετύχει τις κατάλληλες συνθήκες -ακόμα- που θα σε πείσουν.
Μπορείς βέβαια αν βρεις τα ζόρικα στις κατηφόρες να βγάλεις τις κάλτσες και να τις βάλεις εμπρός, αρκεί να έχεις ίδιας διάστασης ελαστικά, ή τέλος πάντων εφόσον χωράνε.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για πες για τις 'κάλτσες'. Τι λένε? Θέλουν και τα εμπρός? Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και θέμα ασφάλειας?
Ξέχασα ν' απαντήσω!
Οι κάλτσες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις για το 90% των περιπτώσεων χιονισμένου δρόμου. Ειδικά για την Εγνατία Οδό και το πέρασμα της Πίνδου, είναι μονόδρομος σχεδόν (μόνον πανάκριβες λύσεις από την Thule ίσως κάνουν την ίδια δουλειά...), γιατί έχεις συνεχόμενες σήραγγες που έξω γίνεται πανικός από χιόνι και μέσα δεν έχει τίποτε!Υπάρχουν δύο προβλήματα σημαντικά:
-Αν δεν έχεις χώρο στον θόλο, μπαίνουν ΔΥΣΚΟΛΑ. Εγώ για να τις βάλω, έπρεπε να βγάλω τα δερμάτινα γάντια που είχα και να βάλω τις σακούλες-γάντια που ήταν στη συσκευασία των 'καλτσών'.
-Πρέπει όταν τις βάλεις να έχεις χώρο να μετακινηθείς και επομένως, πρέπει να τις βάλεις ΠΡΙΝ κολλήσεις, γιατί διαφορετικά ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Οι BMW ΔΕΝ είναι για χιόνια , όταν είναι κλασικές πισωκίνητες. Βέβαια μπορείς να κινηθείς σε τρελές γωνίες, αλλά θέλει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ θάρρος και άπλα κάτι τέτοιο. Πάντως ΔΕΝ θεωρώ πως είναι απαραίτητες και εμπρός, απλώς θέλει μυαλό και προσοχή. Εγώ πίσω τις έβαλα και τιμόνι είχα. Σε πάγο θέλει προσοχή βέβαια. Και γενικά, το να είσαι στα χιόνια με summer λάστιχο 225 πλάτους και πίσω κίνηση, ε, δεν είναι ό,τι καλύτερο!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως!
Ευχαριστώ!
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε θα πήγαινα την si στα χιόνια εκτός από κανένα ταξίδι που λόγω υψομέτρου θα είχε. Αλλά απ'ότι κατάλαβα αν κινείσαι αργά και προσεχτικά είσαι εντάξει, δεν έχει νόημα να δώσεις άλλα 70 ευρώ και για εμπρός.
Χίλιες φορές τα χειμερινά ελαστικά.
BMW FORUM