-
''In the U.S., BMW will offer the 2011 X5 with all engines sans the 306HP diesel with prices (including destination and handling fees) starting at $46,675 for the basic xDrive35i, $59,275 for the xDrive50i and $52,175 for the 245HP xDrive35d. For the 2011 model year, BMW has also made the X5 xDrive35i available in two additional trim levels called 'Premium' and Sports Activity''
από το link που παρέθεσε ο Nikos120i.γιατί είναι τόσο φθηνα τα αυτοκίνητα εκεί γμτ?? -
γιατί είναι τόσο φθηνα τα αυτοκίνητα εκεί γμτ??
Γιατί αυτά που πάνε εκεί είναι τα β' διαλογής. Οι αμερικάνοι είναι χαζοί, δεν έχεις ακούσει την έκφραση 'αμερικανάκι'.
Εδώ στα μέρη μας πληρώνουμε κάτι παραπάνω, αλλά παίρνουμε το πρώτο πράμα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
γιατί είναι τόσο φθηνα τα αυτοκίνητα εκεί γμτ??
Γιατί αυτά που πάνε εκεί είναι τα β' διαλογής. Οι αμερικάνοι είναι χαζοί, δεν έχεις ακούσει την έκφραση 'αμερικανάκι'.
Εδώ στα μέρη μας πληρώνουμε κάτι παραπάνω, αλλά παίρνουμε το πρώτο πράμα. -
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τα conti ειναι σαφως πιο μαλακα απο τα michelin
δε νομίζω γενικά να είναι
επίσης τα potenza θέλουν ζέσταμα ... στην πόλη δε θα σταματαςΤα runflat potenza επειδή δυστυχώς τα rft έτσι είναι ...τα συμβατικά δε νομίζω να είναι έτσι.
για τα συμβατικά λεω
Επιβεβαιωνω...εδω και 60χιλ χλμ φοραω τα 050Α σε 205/50-17, XL με δεικτη Υ. Θελουν λιγο χρονο για να ζεσταθουν, και πριν γινει αυτο δεν κρατανε καθολου....αλλα την γομα δεν την λες σκληρη με treadware 140!! Γι αυτο και αλλαζω καθε 20χιλ χλμ! Απο κρατημα ομως οταν ζεσταθουν
-
Καλημέρα σε όλους!!
Έχουμε κανένα νέο από την tii ??
Υποτίθεται ότι θα έβγαινε με αμάξωμα σειράς 1 κουπέ και 2λιτρο biturbo κινητήρα...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!!Έχουμε κανένα νέο από την tii ??
Υποτίθεται ότι θα έβγαινε με αμάξωμα σειράς 1 κουπέ και 2λιτρο biturbo κινητήρα...
H 1 κουπε με 2λιτρο τουρμπο ηταν προπερσινα σταφυλια. Μολις τωρα (αιντε αιντε) μπηκε ο απλος διλιτρος που υπάρχει ετοιμος εδω και χρονια. Παρεπιπτοντως του χρονου αλλαζει η απλη 1 οποτε στανταρ θα ακολουθησει αργοτερα και η κουπε αρα δε νομιζω να βγαλουν νεο μοντελο τωρα.
Επισης που το διαβασες για μπιτουρμπο; Εγω θυμαμαι απλα οτι θα εβγαινε με τουρμπο νετα σκετα. Εδώ ουτε το 3λιτρο δε θα βγαινει μπιτουρμπο πλεον, αφου (συμφωνα με bmw) η μονη twin-scroll τουρμπινα δινει μεγαλύτερο powerband και ιδια δυναμη (ασε που ειναι και πιο φτηνη στην παραγωγή).
Εγω θα ελεγα πως εκει που θα παει η βενζινη-ασφαλειες-τελη ας βγαλει τον 1.3 τουρμπο με 174 αλογα πρωτα να τον βαλει στη νεα 1 και βλεπουμε. Για 94ε τελη κυκλοφοριας και καταναλωση 6λτ/100 σε πισωκινητο bmw κουνάω ευχαρίστως το μαντηλάκι στους πιο γρήγορους
-
Το 2011 βγαίνει η νέα 3θυρη/5θυρη 1 και μετά θα ακολουθήσει η Coupe.
Θα βγει με 2λτ turbo μοτέρ και ίσως 1.3 3κυλ turbo.
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
αφου (συμφωνα με bmw) η μονη twin-scroll τουρμπινα δινει μεγαλύτερο powerband και ιδια δυναμη (ασε που ειναι και πιο φτηνη στην παραγωγή).μήπως αυτός είναι ο μονος λόγος και τα αλλα κουραφέξαλα?
-
More Details on BMW 1-Series M Allegedly Surface
Including Wheel Teaser
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
More Details on BMW 1-Series M Allegedly Surface
...Με 350-370 άλογα, 1400+- κιλά, το μπλοκέ της Μ3 και στήσιμο Μ συνολικά, μου φαίνεται ότι η Μ ξυπνάει. Ή προσπαθεί να καλύψει τα ξεφτιλίκια με τα Χ6Μ,Χ5Μ. Όποια και αν είναι η αιτία, για καλό είναι ...
-
Update για τα φρένα.
Σήμερα έκανα άλλα 200 χλμ και έχουν αρχίσει σιγά σιγά να στρώνουν και έχει φύγει η σπογγώδης αίσθηση που είχα αρχικά. Δοκίμασα και 2-3 δυνατά φρεναρισματα από τα 200 στα 80 περίπου...Και είναι πολύ δυνατά και νιώθεις πως δεν κουράζονται...
Νομίζω με μερικά χιλιόμετρα ακόμη στρώσιμο, θα συνηθίσω κι εγώ την νέα αίσθηση και αυτά θ' αποδίδουν καλύτερα. Χαλάλι τα € τους λοιπόν...
Τσέκαρα λίγο και τα λάστιχα... Τα μπροστά έχουν πολύ ψωμί ακόμη, τουλάχιστον 10Κ (βέβαια έτσι έλεγα και για τα πίσω μερικούς μήνες πριν.... ), οπότε θα πάρω ένα ζευγάρι για πίσω... Σκέφτομαι βέβαια να πάρω τετράδα και να τα τοποθετήσω δυάδες... Από camskill...
Θα πάρω μερικές τιμές όταν κατέβω Αθήνα και θα δούμε... Πάντως τα πίσω έχουν 2-3 χιλιοστά το πολύ πέλμα και έχουν αρχίσει να γλιστράνε πολύ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Update για τα φρένα.
Σήμερα έκανα άλλα 200 χλμ και έχουν αρχίσει σιγά σιγά να στρώνουν και έχει φύγει η σπογγώδης αίσθηση που είχα αρχικά. Δοκίμασα και 2-3 δυνατά φρεναρισματα από τα 200 στα 80 περίπου...Και είναι πολύ δυνατά και νιώθεις πως δεν κουράζονται...
Νομίζω με μερικά χιλιόμετρα ακόμη στρώσιμο, θα συνηθίσω κι εγώ την νέα αίσθηση και αυτά θ' αποδίδουν καλύτερα. Χαλάλι τα € τους λοιπόν...
Τσέκαρα λίγο και τα λάστιχα... Τα μπροστά έχουν πολύ ψωμί ακόμη, τουλάχιστον 10Κ (βέβαια έτσι έλεγα και για τα πίσω μερικούς μήνες πριν.... ), οπότε θα πάρω ένα ζευγάρι για πίσω... Σκέφτομαι βέβαια να πάρω τετράδα και να τα τοποθετήσω δυάδες... Από camskill...
Θα πάρω μερικές τιμές όταν κατέβω Αθήνα και θα δούμε... Πάντως τα πίσω έχουν 2-3 χιλιοστά το πολύ πέλμα και έχουν αρχίσει να γλιστράνε πολύ...
Οπότε στρώνουν σιγά-σιγά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
αφου (συμφωνα με bmw) η μονη twin-scroll τουρμπινα δινει μεγαλύτερο powerband και ιδια δυναμη (ασε που ειναι και πιο φτηνη στην παραγωγή).
μήπως αυτός είναι ο μονος λόγος και τα αλλα κουραφέξαλα?
Το συγκεκριμενο ειναι δικο μου κομμεντ οποτε ο νοων νοειτω
HF ποια μπεμπα εχεις;
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
HF ποια μπεμπα εχεις;
Tην 120i.
-
H οποια ειναι απο τις πιο ομορφες που υπαρχουν...εδω συγχαρητηρια στο νικο αλλα και σε σενα που κανεις σωστες και ουσιωδης επεμβασεις
Κουκλι η 120ι σου
-
-
-
Πανέμορφες ειδικά στην coupe ....
BMW FORUM