-
Στα vag πλεον, αυτο που μπορει να γινει, ειναι ΜΟΝΟ πληρης απενεργοποιηση ΟΛΩΝ των ηλεκτρονικων του αυτοκινητου,
βγαζοντας απλα μια φισσα -νομιζω- απο τον χωρο του κινητηρα.
H συγκεκριμενη κινηση εγινε σε 'γνωστο' Skoda Fabia RS / 180ps...
Χανεις ομως και το ABS... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στα vag πλεον, αυτο που μπορει να γινει, ειναι ΜΟΝΟ πληρης απενεργοποιηση ΟΛΩΝ των ηλεκτρονικων του αυτοκινητου,
Χανεις ομως και το ABS...και την κατανομή στην πέδηση...
τρομακτικό... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τρομακτικό......για την κατανομη, δεν ξερω, δεν ρωτησα τι εγινε, αλλα το κυκλωμα αυτο δεν ειναι απλα
ηλεκτρικο?, και οχι ηλεκτρονικο, για να το διαχειριζεται το ESP?P.S Η δοκιμη εγινε σε πιστα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τρομακτικό......για την κατανομη, δεν ξερω, δεν ρωτησα τι εγινε, αλλα το κυκλωμα αυτο δεν ειναι απλα
ηλεκτρικο?, και οχι ηλεκτρονικο, για να το διαχειριζεται το ESP?P.S Η δοκιμη εγινε σε πιστα...
Δεν το κανε μονιμο? Στη πιστα πηγαινε καλα?
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εχεις ψαξει μηπως μπορεις να βαλεις διακοπτακι στο esp εξτρα?
στα 207 gt-rallye γινεται με ενα διακοπτη 10ευρω....
απλα αν θες να ξαναενεργοποιησεισ το esp πρεπει να το σβησεις και να το ξαναναψεις αν θυμαμαι καλα...βγαίνει το esp στο rc...
μάλλον λέει για το golf
ειλικρινα αν γινεται τοσο ευκολα οσο στο 207 θα εισαι για ξυλο που δε το εχεις δοκιμασει τοσο καιρο αντι να κανεις Up την αγγελια απο το γκολφ
στο psclub το εχουν βαλει σε πανω απο 150αμαξια και δεν εχει κανεις θεμα...το παιδι που βρηκε τη πατεντα δεν εχει καν μαγαζι...ηλεκτρονικος ειναι το παιδι καμια απολυτως σχεση με το αθλημα . τοσο απλο ηταν
Εχεις καποιο Link που να αναφερεται η μετατροπη/εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη διαδικασια?
-
207 - ESP off σε 207 GT/RALLYE
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10647 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
207 - ESP off σε 207 GT/RALLYE
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10647Ok, σ' ευχαριστω!
-
Το RC δεν το εχουν φερει ακομη με 6αρι κιβωτιο;
-
Φίλε μου το RC αν δεν κάνω λάθος καταργήθηκε λόγω ρύπων. 6άρι μόνο στο GT
-
5αρι έχει το RC.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
5αρι έχει το RC.Αυτό λέω βε!
-
Μου μπήκαν ιδέες... αξίζει στα 20 χιλιάρικα ένα ΑΡ ΣΙ;
-
Αν σε βολεύει το μέγεθος, you can't go wrong.
-
Διαολάκια ρε Ντίνο... καταλαβαίνεις...
-
Ναι. Εγώ θα ήμουν μεταξύ αυτού, Clio RS και Cooper S. Δεν βάζω Mito μέσα γιατί αφενός δεν μου αρέσει αισθητικά, αφετέρου οδηγώντας την δεν με ενθουσίασε.
Το RS έχει το θέμα των τεκμηρίων, το Cooper είναι εξωφρενικά ακριβό χωρίς να είναι ΙΜΗΟ 10k καλύτερο από το RC, οπότε...
Το RC από την άλλη δεν είναι και κανένα φρέσκο μοντέλο, αυτό βέβαια σημαίνει πως έχει λύσει τα όποια θέματα νεότητας.
-
Δηλαδή μετρά στο Λεζαμί καινούριο κόκκινο ΑΡ-ΣΙ με διπλή τετραγωνισμένη εξάτμιση και 35+ ετών τιμονιέρη;
ΥΓ: Φυσικά πλάκα κάνω. Το θέλω για μένα, όχι για τα μάτια του κόσμου.
-
Ναι,και για να προλάβω τον ποπολάρο, αν τα λεφτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα θα πρότεινα καινούριο (ή τουλάχιστον φρέσκιας εσοδείας).
Ξέρω ότι δεν είσαι αυτής της οδού, αλλά αν το βαρεθείς υπάρχουν και διάφορες λύσεις για μετά.
Δεν ξέρω αν μπορεί ο Giannis206 να σκάσει μύτη σε καμιά συνάντηση να βολτάρετε.
-
@Realzeus
Εφοσον το RC δεν ερχεται στην fl εκδοση με νεο 6αρι, (ειναι σιγουρο αυτο?) δεν βρισκω το λογο να πας σε καινουργιο...
Γουστα ειναι βεβαια αυτα και ο καθενας βλεπει διαφορετικα την κατασταση, νεο vs μτχ, αλλα απ' οσο χαζευα στις αγγελιες
υπαρχουν καποια που φαινονται αρκετα προσεγμενα και με νορμαλ χλμ στα 15-16κ.
(βρισκεις και απο 12κ αλλα οχι τοσο προσεγμενα οσο τα παραπανω που λεω)
Αν βρισκεις δηλαδη μτχ στο χρωμα που θες και ειναι κομπλε ατρακαριστο και προσεγμενο με νορμαλ χλμ, (νομιζω απο εξτρα δεν εχει πολλες επιλογες αυτη η εκδοση...), γιατι να πας στο καινουργιο?, ειδικα για ενα αυτοκινητο που ειναι καθ' οδον για αντικατασταση?
Με το καλημερα δηλαδη, χανεις σχεδον ενα ταληρο χιλιαδες ευρω, στα 20κ περιπου που θα εχει με την προσφορα...
Νομιζω σε αυτα τα λεφτα, (15-16κ) αξιζει και με το παραπανω ενα τετοιο.Τα υπολοιπα εχουν τα εξης θεματακια:
Το RS αξιζει και με το παραπανω, μαλιστα ακομα ισως περισσοτερο απο το RC για αυτους που γουσταρουν
ατμοσφαιρικο στροφαρισμα κινητηρα, και πιο απολυτες ρυθμισεις αναρτησης-πλαισιου, χωρις παραλληλα εντονα κοπανηματα σε κακοτεχνιες.
Τα 2λιτρα ομως 'δαγκωνουν'...Αν βεβαια 'δεν μασας', ειναι η ΤΟP επιλογη για στριψιμο, ειδικα με τους καροδρομους που εχουμε
Το Mini απο γκαζι ειναι μαλλον το καλυτερο και απο τα τρια. (οριακα ισως απο το RC λογω προσθετου βαρους και κλιμακωσης με το 5αρι κιβωτιο, το RS το κανει με τα 'κρεμμυδακια' ) Απο στριψιμο επισης ειναι εξαιρετικο-διασκεδαστικο, φτανει να μην κυκλοφορεις σε κ@λοδρομους, γιατι εκει θα αποκτησεις προβλημα στην μεση ή/και εσωτερικο τυπου κουδουνιστρα (ειδικα αν εχει ηλιοροφη μαζι με chilly pack, δηλαδη 17αρες με runflat, συνδυασμος που...σκοτωνει την συναρμογη του εσωτερικου. )
Επισης το Mini πισω χωραει κανα-δυο σακιδια, ή κανενα φιλο, για βολτα 15λεπτων το πολυ. Σε ταξιδι οι πισω θεσεις απλως δεν υφιστανται για νορμαλ αναστηματα...
Γενικως παντως το RC ειναι πιο ολοκληρωμενο σε σχεση με τα αλλα δυο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι,και για να προλάβω τον ποπολάρο, αν τα λεφτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα θα πρότεινα καινούριο (ή τουλάχιστον φρέσκιας εσοδείας).Για καινούριο μιλάω Ντίνο. Αλλά ο Ποπ θα με σκίσει αν το μάθει. Μόνο Λίζα υπάρχει σε αυτά τα λεφτά!
-
@ΓΚ: Καλύτερα f/l RC, ας είναι και μτχ αν βρεθεί. Για λόγους αξιοπιστίας στο μοτέρ και μόνο.
Peugeot 207 RC 2007