-
Και εγώ είδα το 'Εισβολή'... Αρκετά καλό θριλεράκι...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είδα πριν από λίγο το 'Ρατατούη' και τον συστήνω θερμά!Προκειται για εξαιρετική ταινία,η οπόια ανέτρεψε ευχάριστα την ανεξήγητη ραθυμία μου να πάω σινεμά τους τελευταίους μήνες..Δείτε τη!!
Την έχω δει, όντως και εμένα μου άρεσε πολύ!
Αλλά πιο πολύ απο όλα θέλω το τεράστιο διαφημιστικό που είχαν τις προάλες στα Οντεόν!
-
ρε παίδες, πείτε καμιά καλή ταινία, κατά προτήμηση όχι θρίλερ, για να πάω με κοπέλα στον κινηματογράφο... της είπα για μια που άκουσα με την κάθριν ζέτα τζόουνς. ακουσα ότι είναι συναισθηματική κ ρομαντική.
ραντεβουδάκι είναι... να μην τρομάξει μαζί μου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε παίδες, πείτε καμιά καλή ταινία, κατά προτήμηση όχι θρίλερ, για να πάω με κοπέλα στον κινηματογράφο... της είπα για μια που άκουσα με την κάθριν ζέτα τζόουνς. ακουσα ότι είναι συναισθηματική κ ρομαντική.ραντεβουδάκι είναι... να μην τρομάξει μαζί μου.
2 Days in Paris http://www.cine.gr/film.asp?id=709254
Ερωτευμένη Τζέην http://www.cine.gr/film.asp?id=709412Αν δεν ξέρει την Τζέην Ώστιν ή δεν διαβάζει γενικώς, ξέχνα τα
και πάτε να δείτε τους simpsons. -
Βγήκε ή βγαίνει μια καινούρια πέτρο με την ζέτα τζόουνς. Πάτε σε αυτήν.
Ωπ, την βρήκα. 'Έχετε κάνει κράτηση' λέγεται. Δεν ξέρω αν λέει τίποτα, αλλά από αλεξίσφαιρους ντετέκτιβ 3 καλύτερα θα είναι. Αλλά, γιατί όχι ένα καλό θριλεράκι; Δεν την αρέσουν; Ίσα ίσα, με το θρίλερ μπορεί να τρομάξει κιόλας και να σε χρειαστεί...
-
είναι αυτή που κάνει την σεφ σε εστιατόριο;
-
Mάλλον.
Πάτε να δείτε το 1407 (ή 1408, δεν θυμάμαι ). Εγγυημένα θα κολλήσει πάνω σου (και εσύ πάνω της).
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε παίδες, πείτε καμιά καλή ταινία, κατά προτήμηση όχι θρίλερ, για να πάω με κοπέλα στον κινηματογράφο... της είπα για μια που άκουσα με την κάθριν ζέτα τζόουνς. ακουσα ότι είναι συναισθηματική κ ρομαντική.ραντεβουδάκι είναι... να μην τρομάξει μαζί μου.
Εγώ λέω να πάτε στον Ρατατούη, εκτός κι αν θες να το παίξεις σκληρό αγόρι. (σοβαρά το λέω)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βγήκε ή βγαίνει μια καινούρια πέτρο με την ζέτα τζόουνς. Πάτε σε αυτήν.Ωπ, την βρήκα. 'Έχετε κάνει κράτηση' λέγεται. Δεν ξέρω αν λέει τίποτα, αλλά από αλεξίσφαιρους ντετέκτιβ 3 καλύτερα θα είναι. Αλλά, γιατί όχι ένα καλό θριλεράκι; Δεν την αρέσουν; Ίσα ίσα, με το θρίλερ μπορεί να τρομάξει κιόλας και να σε χρειαστεί...
AYTHN της είπα! μπράβο! την βρήκαμε!
αντε τωρα κ να την δούμε! -
υπαρχει και το 'λαουρα'...
υγ.σινεμα ειναι..
-
3 ταινίες;
-
2 αμερικανικες-1 ολλανδικη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
2 αμερικανικες-1 ολλανδικη! -
Ειδε κανένας την 'ΕΙΣΒΟΛΗ' ?
Αξίζει τίποτα ? -
Εγώ την είδα. Καλό θριλεράκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ την είδα. Καλό θριλεράκι...+1
-
Ειδα το Day Watch χθες.
Πολυ πιο ξεκαθαρο απο το 1ο, και πολυ πιο αμερικανικο. Δεν με χαλασε... -
Καλό και το Die Hard 4.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλό και το Die Hard 4.Κανείς δε με πήγε να το δω
Ούτε το 'Ζωή σαν τριαντάφυλλο' που ήθελαΒγήκε τπτ σε dvd από τα δυο;
-
Νομίζω πως βγήκε το La Vie en Rose. Καθηλωτική η ερμηνεία της Κοτιγιάρ.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]