-
E,ποσο καλη θεωρειται;
Με 7,6 δεν ειναι καν στο τοπ250 του ΙΜΔΒ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (με απλά λόγια, γιατί δεν τα παίρνω εύκολα) γιατί η ταινία 'Επάγγελμα: Ρεπόρτερ' του Μικελάντζελο Αντονιόνι θεωρείται τόσο καλή;Εγώ μια βαρεμάρα διάρκειας 2 ωρών είδα. Πέρα απ' την ερμηνεία του Νίκολσον, τίποτα το ιδιαίτερο.
Χάρη την είχα δει στην ηλικία σου περίπου (σε θερινό μάλιστα)...Είχα μείνει με την ίδια ακριβώς απορία ...Δεν θα βρεις λοιπόν βοήθεια από μένα για το 'αριστούργημα '
-
πολύ καλό το cashback
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
E,ποσο καλη θεωρειται;Με 7,6 δεν ειναι καν στο τοπ250 του ΙΜΔΒ.
Να φανταστείς εγώ θα τις έβαζα τγία. Βασικά, αν δεν είχε την φήμη ο Αντονιόνι θα την είχα παρατήσει στη μέση.
Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (με απλά λόγια, γιατί δεν τα παίρνω εύκολα) γιατί η ταινία 'Επάγγελμα: Ρεπόρτερ' του Μικελάντζελο Αντονιόνι θεωρείται τόσο καλή;
Εγώ μια βαρεμάρα διάρκειας 2 ωρών είδα. Πέρα απ' την ερμηνεία του Νίκολσον, τίποτα το ιδιαίτερο.
Χάρη την είχα δει στην ηλικία σου περίπου (σε θερινό μάλιστα)...Είχα μείνει με την ίδια ακριβώς απορία ...Δεν θα βρεις λοιπόν βοήθεια από μένα για το 'αριστούργημα '
Δηλαδή να μην ελπίζω να την καταλάβω ούτε στην ηλικία σου;
Δείτε εδώ σχόλιο: http://mic.gr/Cinema.asp?id=21030
..... Το αριστουργηματικό 'Επάγγελμα: ρεπόρτερ' (Professione: reporter, 1975) κλείνει τον κύκλο με τον πιο αινιγματικό (και ακαταλαβίστικο για τους αμερικανούς) τρόπο. Ο Τζακ Νίκολσον κάνει μια από τις πιο σπουδαίες ερμηνείες της καριέρας του....Σιγά μην ήταν αυτή μια από τις σπουδαιότερες ερμηνείς του Νίκολσον.
-
Ειδα το 1408, σετικα καλο θριλερακι. Απ τα καλυτερα που εχουν βγει τελευταια. Προτεινεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
E,ποσο καλη θεωρειται;
Να φανταστείς εγώ θα τις έβαζα τγία.
Τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη λοιδορείς ή σου ξέφυγε?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
E,ποσο καλη θεωρειται;
Να φανταστείς εγώ θα τις έβαζα τγία.
Τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη λοιδορείς ή σου ξέφυγε?
Θα πρεπε να ντρέπομαι, ε;
-
Είδε κανείς το 'Ο κύριος του κυρίου';
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδε κανείς το 'Ο κύριος του κυρίου';Άτιμες γυναίκες... Μην μου πεις ότι μόνος σου αποφάσισες να το δεις...
Με έπεισε μια φίλη μου να το δούμε πριν 2 εβδομάδες. Τελικά καλό ήταν, έχει γέλιο! Επίσης η Jessica Biel τελικά είναι ωραίο μωρό...
-
Πού το κατάλαβες;
-
Ωραία.
Κάνε στην αρχή τον δύσκολο, ότι δεν θες και ότι χάρη της κάνεις που πάτε να το δείτε.
Φυσικά εσύ θα αποζημιωθείς από την παρουσία της Jessica στο έργο, αλλά η δικιά σου θα το δει ως θετικό ότι πέρασε το δικό της και της κάνεις τα χατήρια...
-
Στην αρχή, και αν σε ενδιαφέρει πολύ η κοπελιά. Αργότερα τα κόβεις αυτά γιατί είναι επικίνδυνα!!! Μέχρι Γκοντάρ ειχα δει στην αρχή...
-
Μάγκες, χάρηκα που σας γνώρισα... μόλις μίλησα με την δικιά μου και ακύρωσα το σινεμά: της είπα ότι θα μαζευτούνε οι κολλητοί σε ένα σπίτι για ταινία και κάψιμο και μου είπε να πάω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην αρχή, και αν σε ενδιαφέρει πολύ η κοπελιά. Αργότερα τα κόβεις αυτά γιατί είναι επικίνδυνα!!! Μέχρι Γκοντάρ ειχα δει στην αρχή...κολλητε δεν ειναι αυτα για παιδια της πιατσας σαν και μας...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στην αρχή, και αν σε ενδιαφέρει πολύ η κοπελιά. Αργότερα τα κόβεις αυτά γιατί είναι επικίνδυνα!!! Μέχρι Γκοντάρ ειχα δει στην αρχή...
κολλητε δεν ειναι αυτα για παιδια της πιατσας σαν και μας...
-
Moλις πηρα (νοικιασα) να δω το Oργισμενο Eιδωλο (raging bull) με τον De Niro και το On the Waterfront* με τον κ.Brando που του χαρισε το Οσκαρ Ειδωμεν
Πριν καμια εβδομαδα ειδα το Pursuit of Happiness. Απιστευτη ταινια, δεν περιμενα τετοια ερμηνεια απο τον Will Smith ουτε καν περιμενα να εχει τετοια υποθεση
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Moλις πηρα (νοικιασα) να δω το Oργισμενο Eιδωλο (raging bull) με τον De Niro και το On the Watermark με τον κ.Brando που του χαρισε το Οσκαρ ΕιδωμενΠριν καμια εβδομαδα ειδα το Pursuit of Happiness. Απιστευτη ταινια, δεν περιμενα τετοια ερμηνεια απο τον Will Smith ουτε καν περιμενα να εχει τετοια υποθεση
Μάλλον εννοείς το 'On the Waterfront'
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Moλις πηρα (νοικιασα) να δω το Oργισμενο Eιδωλο (raging bull) με τον De Niro και το On the Watermark με τον κ.Brando που του χαρισε το Οσκαρ Ειδωμεν
Πριν καμια εβδομαδα ειδα το Pursuit of Happiness. Απιστευτη ταινια, δεν περιμενα τετοια ερμηνεια απο τον Will Smith ουτε καν περιμενα να εχει τετοια υποθεση
Μάλλον εννοείς το 'On the Waterfront'
Ναι λαθος δικο μου Edited
-
Μολις ειδα το BOURNE ULTIMATUM.Μου αρεσε πολυ οπως και τα προηγουμενα τις σειρας.Πραγματικα αξιζει να το δειτε.
-
Μόλις είδα το 1408. Όσο κουλό και αν θα φανεί έριξα πολύ γέλιο σε ορισμένες σκηνές, ειδικά με τις ατάκες κάποιων ατόμων μέσα στην αίθουσα.
Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι δε μετάνιωσα που την είδα, ούτε για τα λεφτά μου, σίγουρα όμως δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]