-
....ήτανε ο τελευταίος ρόλος του Μουστάκα σε αυτή την ταινία.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Είδε κανείς τον El Greco?
Ημουνα στην επισημη πρεμιερα την Τριτη στο Παλλας
Η Ματσουκα 2 σειρες μπροστα μουΗ ταινια μαπα. Ξεκουτιανε ο Σμαραγδης
τουλάχιστον έπαιζε για τελευταία φορά ο Μουστάκας.......
-
ειδα initial d... οκ...αργησα λιγο!
μαρεσε..μακαρι να χε και αλλα λεφτα η παραγωγη!
-
Μιας και λετε για ελληνικα, εγω ειδα χτες τους 'Τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας'.
Απλα υπερπαραωγη.
-
Έχεις γυριστεί καμιά ταινία με θέμα τα μέλη ενός οποιοδήποτε forum;
-
ταινιαρα στη νετ...
οποιος ξερει τιτλο ας πει..
-
SOUTHERN COMFORT ? http://www.imdb.com/title/tt0083111/
-
προσπαθουσα να θυμηθω πως τη λενε!
-
την ειδα χθες δυστηχως οχι απο την αρχη....
γαματη ταινια -
Είδα το 'Ρατατούη' (όχι στην μεταγλωττισμένη έκδοχη).
Μπορώ να πω ότι η ταινία φωνάζει από μακριά 'DISNEY' με ότι συνεπάγεται αυτό αναφορικά σε ιστορία, χαρακτήρες, ροή, ηθικό δίδαγμα και τελικά 2 ευχάριστες ώρες στον κινηματογράφο.
Ναι, θα μου πείτε είναι για μικρά παιδιά, αλλά εκτός του ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για να την δω με τον ανιψιό μου που με έχει φάει ζωντανό για να την δούμε, είναι πολύ ωραίο να ξαγίνεσαι παιδί και να θυμάσαι όλα εκείνα τα ωραία τύπου: 'μπορείς να γίνεις ότι θέλεις όταν μεγαλώσεις, φτάνει να το θέλεις πραγματικά' κλπ κλπ.
Βέβαια ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από την ταινία θα μπορουσε να είναι ο Μαμαλάκης .
ΥΓ.: Πάντως εγώ της το ξεκαθάρισα: η επόμενη ταινία θα είναι o Mπορν!!!
-
Είδα σήμερα το El Greco.
Προσωπικά μου άρεσε, όπως νομίζω και στους περισσότερους στην αίθουσα αν κρίνω από τα σχόλια που άκουσα βγαίνοντας.
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
ΥΓ.: Πάντως εγώ της το ξεκαθάρισα: η επόμενη ταινία θα είναι o Mπορν!!!Το είδα πριν από μια βδομάδα περίπου και ήταν ό,τι ακριβώς περίμενα
Πρακτικά δηλαδή έκλεισε την τριλογία με δράση που κράτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό
-
Είδα και εγώ το el greco.
Πολύ καλή ταινία με καλές ερμηνείες (εκτός από τη Ματσούκα με την προφορά της:iconcool: ) -
εχει το τσεκουρι του κωστα γαβρα σημερα με τον ελ.τυπο
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Μιας και λετε για ελληνικα, εγω ειδα χτες τους 'Τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας'.Απλα υπερπαραωγη.
jois21, πρέπει να είνια ενδιαφέρουσα ταινία, αν και παλιά. Νομίζω αποσπάσματα της ταινίας εμφανίζονται και σε site του εξωτερικού
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εχει το τσεκουρι του κωστα γαβρα σημερα με τον ελ.τυποΚαλόοο
(έως πολύ καλό για το γούστο μου) -
La vie en rose.
Πολύ καλή. Το παιδεύει λίγο με τα χρονικά μπρος-πίσω, αλλά βγαίνει νόημα χωρίς πρόβλημα. Καλογυρισμένη, περιεκτική. Μου άρεσε που τα κενά στην ιστορία περνάνε ως φιλμ στα μάτια της στο τέλος.
Η Κοτιγιάρ ως Εντίτ Πιαφ, απλά συγκλονιστική.
Ανοιχτό Limewire να κατεβάζει απόψε
-
--> μονο τορεντ
θα βαλω να τη δω και γω να δουμε τι λεει...
-
Φέτος δεν είδα καθόλου Πρέκα και ξενέρωσα...
28η χωρίς Τζέημς Πάρις και κοκορέτσι χωρίς άντερα... -
ειδα υπολοχαγο νατασα!
ειδα και το 'disturbia' σημερις...φασατο εργακι, αυτος ο λα μποφ (πωςτονλενε) καλουλης αλλα πιο καλη η μικρη...
-
Απογοητεύτηκα εντελώς από το El Greco....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]