-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
είναι η ανάγκη να ξεφύγεις από την βασανιστική ρουτίνα της καθημερινότητας...τα Χριστούγεννα είναι πολύ ατμοσφαιρική και όμορφη γιορτή! (Θα μπορούσε να ναι κ αλλιώς; Γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού.)
Tην άδεια και το δώρο γιορτάζουμε πρώτα και μετά την γέννηση του Ιησού.
αφενός το σχόλιο ήταν γενικό αφετέρου δεν παίρνουν όλοι άδεια ούτε δώρο.
-
Είδα το 1ο στολισμένο σπίτι στην παραλιακή . Διακριτικό ήταν όμως ...λέτε λόγω οικονομικής δυσπαραγίας να είναι τσίπης με το ρεύμα?
Ελπίζω πως όχι. Προσδοκώ μεγαλεία στα μπαλκόνια -
-
Αυτό είναι το σπίτι, ε; Σεμνό και ταπεινό.
-
-
Τόσα χρόνια το σκέφτομαι αλλά φέτος θα τον αγοράσω.
Ένα μικρό ΑγιοΒασίλη που θα τον βάλω δίπλα στη πόρτα και κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο σπίτι θα τραγουδάει (αμερικάνικα) κάλαντα.
-
Τίποτα άλλο θα κουνάει?
-
Έχει το μάκρο μικρά ηλεκτρικά αγιοβασιλάκια. Νομίζω είναι το χειρότερο χριστουγεννιάτικο.
-
Να μας καλέσεις σπίτι σου.
-
Ρε παιδιά,
όσο μεγαλώνω και μεγαλώνουν οι σκωτούρες, απολαμβάνω ολο και λιγότερο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αναπολώ εκείνα τα φοιτητικά χρόνια που με τρέλλαινε η Αθήνα φωτισμένη, με τον κόσμο τον χαμογελαστό στο Κέντρο...Είναι νορμάλ αυτό ή έχω πρόβλημα (να πάω σε κανα σρινκ; )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε παιδιά,
όσο μεγαλώνω και μεγαλώνουν οι σκωτούρες, απολαμβάνω ολο και λιγότερο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αναπολώ εκείνα τα φοιτητικά χρόνια που με τρέλλαινε η Αθήνα φωτισμένη, με τον κόσμο τον χαμογελαστό στο Κέντρο...Είναι νορμάλ αυτό ή έχω πρόβλημα (να πάω σε κανα σρινκ; )
Νορμάλ θα'σαι μωρέ Εγώ πάντως τα φετινά μια χαρά θα τα ευχαριστηθώ γιατι κάνουν ωραιότατο 4ήμερο Και με μια μέρα αδειούλα 4ήμερο και η Πρωτοχρονιά (με 2 6 ήμερο!!). Φανταστικά!
-
Διάβασα το άρθρο του Κ. Βίδου σήμερα στο βημαγκαζίνο που αναφεροταν στα δώρα και τις αναμνήσεις των χρισουγέννων. Τελειώνει έτσι:
'...Και θεωρώ αυτές τις αναμνήσεις ως τα καλύτερα δώρα προς τον εαυτό μου, για τις γιορτές. Και τις εφετινές και τις επόμενες και όλες όσες θα έρθουν στο μέλλον. Το ευτυχισμένο παρελθόν, έτσι όπως 'ενανέρχεται' κάτι τέτοιες ημέρες, είναι το καλύτερο δώρο για τον άνθρωπο που μεγαλώνει. Χαίρομαι που το έζησα και μπορώ να το ανακαλώ, ξαναζώντας το - έστω για λίγο - μαζί με εκείνους που έφυγαν...'
-
Τα Χριστούγεννα θα τα κάνω με πολιτικά, Πρωτοχρονιά με παραλλαγή... θα έχει τη φάση του πιστεύω για αυτή τη μία και μοναδική φορά.
-
Έτσι είναι έχει και αυτό τη φάση του . Θυμάμαι είχα κάνει πάσχα σε σκοπιά δίπλα στο κορδελιό και εκείνη τη στιγμή γύφτοι έκλεβαν μια αποθήκη στα 20 μέτρα από την σκοπιά μου. Μάλιστα με άφησαν άλλη μιά ωρα (3ωρο δλδ) για να μην κάνουμε λέει και οι 2 σκοποί ανάσταση στην αλλαγή
Κοίταξε να καταγράφεις στο μυαλό σου τις αστείες στιγμές που είναι πολλές και τις κακές να τις κάνεις delete όσο πιο γρήγορα μπορείς. Και τράβα και πολλές φωτογραφίες θα τις βλέπεις και θα πεθαίνεις στα γέλια. Στιος φωτό να είσαι με σκελέα -
edit-[mod drdino] Προφήτης ο σαρμάκ.
-
απιστευτο
θα το φάει η λογοκρισία, θαρρώ
-
Τελικά δεν έγινε τη Κυριακή, αλλά τη Δευτέρα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τελικά δεν έγινε τη Κυριακή, αλλά τη Δευτέρα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης..Παγκόσμια πρωτοτυπία....
-
Moυ θύμισε λίγο από το πρώτο Batman and Joker η φάση.
-
Το προτιμώ έτσι!
Και όποιος θέλει τη θεϊκή φωτό με τον αγιο βασιλη ας googlίσει:
rub santa's nose
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!