-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το προτιμώ έτσι!Και όποιος θέλει τη θεϊκή φωτό με τον αγιο βασιλη ας googlίσει:
rub santa's nose
for good luck
-
το φλεγόμενο δέντρο είναι πραγματικά εξαιρετικό θέαμα
-
αναρχικε
-
Εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα μπορεί συχνά να βανδαλίζονται με την κακογουστιά και τα αυστραλομπαλκόνια αλλά είναι ωραία. Ίσως πολλοί από εμάς εκνευριζόμαστε με τις κακογουστιές δημάρχων βλ. Παπαγεωργό. Πολλές βέβαια ειναι χάλια λ.χ. τα αγγελάκια με προβιά αρνιού μπροστά από το νέο δημαρχείο. Εκείνο το καράβι στην Αριστοτέλους το έχω βαρεθεί . Απεναντίας λάτρεψα το στόλισμα πέρυσι σε Χαϊδελβέργη, Μόναχο, Βερολίνο και Στασβούργο όπου ιδίως μέσα στα στενά εκείνα με τα μαγαζάκια ήταν μούρλια. Πέραν τούτου νομίζω πως είναι πολύ ευχάριστα και για τα μικρά παιδάκια. Χαίρονται πολύ με την όλη διαδικασία της αγοράς δέντρου, στολίσματος αυτού κλπ. θυμάμαι πως ατένιζα το δέντρο όταν ήμουν μικρό παιδάκι και πόσο χαιρόμουν όταν άναβα τα λαμπάκια και βοηθούσα τη μητέρα μου στο στόλισμα. Ακόμα χαίρομαι βέβαια αλλά τότε σαν παιδί φάνταζε όνειρο.
-
Τι μου θύμισες...
Χριστουγεννιάτικα όλοι κοιμούνται, εγώ κατεβαίνω στο σαλόνι, επιδρομή στην κουζίνα για ψιλοτσιμπήματα και έπειτα κάτι με έπιασε και μαλ@κιζόμουν γύρω από το δέντρο, μιαδυο βρέθηκα από κάτω του, μπλεγμένος με λαμπιόνια και κάμποσες μπάλες σπασμένες γύρω μου...το ΤΙ ξύλο έφαγα δε περιγράφεταιΔε με στιγμάτισε όμως εξακολουθώ να γουστάρω τρελά, η όλη διάθεση, οι αναμνήσεις από το παρελθόν, πιτσιρίκος στο χωριό, να βγαίνουμε παρέες ξημερώματα στους δρόμους για να τιμήσουμε τα έθιμα (να τσεπώσουμε και κανα φράγκο ), να μυρίζεις το κρύο και το χιόνι που είναι φρέσκο ακόμα, η μυρωδιά ειδικά από τα ξύλα που καίγονται μέσα στο ψωφόκρυο να είναι τόσο χαρακτηριστικη, να τρως τα μελομακάρονα που μόλις έκανε η γιαγιά και τόσα άλλα πράγματα...
Γουστέρνω άσχημα τα ΧριστούγενναΣήμερα το pc παίζει αυτό --> http://www.youtube.com/watch?v=mRkqnptWMKA' target='_blank
-
-
Εγώ βασικά από τα Χριστούγεννα θυμάμαι να ζητάω να στολίσουμε δέντρο κάπου στα 10 μου χρόνια και να μου λέει ο πατέρας μου :'Μα καλά δε ντρέπεσαι κοτζάμ μαντράχαλος και ακόμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ασχολείσαι ? '
Ε πόσο φυσιολογικός μπορείς να βγεις μετά από αυτό ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ βασικά από τα Χριστούγεννα θυμάμαι να ζητάω να στολίσουμε δέντρο κάπου στα 10 μου χρόνια και να μου λέει ο πατέρας μου :'Μα καλά δε ντρέπεσαι κοτζάμ μαντράχαλος και ακόμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ασχολείσαι ? 'Ε πόσο φυσιολογικός μπορείς να βγεις μετά από αυτό ?
χωρίς πλάκα, αν ημουν ψυχίατρος και είχα ασχοληθεί με την ψυχανάλυση, θα σου πρότεινα να αρχίσουμε συνεδρίες ΤΖΑΜΠΑ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ βασικά από τα Χριστούγεννα θυμάμαι να ζητάω να στολίσουμε δέντρο κάπου στα 10 μου χρόνια και να μου λέει ο πατέρας μου :'Μα καλά δε ντρέπεσαι κοτζάμ μαντράχαλος και ακόμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ασχολείσαι ? '
χωρίς πλάκα, αν ημουν ψυχίατρος και είχα ασχοληθεί με την ψυχανάλυση, θα σου πρότεινα να αρχίσουμε συνεδρίες ΤΖΑΜΠΑ
Σοβαρά μου το έχουν πει και επαγγελματίες, απλά φοβόντουσαν λίγο και για τη δική τους ψυχική υγεία
Τζάμπα ψυχανάλυση όπως ίσως ξέρεις δεν συνιστάται, γιατί θεωρείται ότι υποσκάπτει την αποτελεσματικότητά της
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σοβαρά μου το έχουν πει και επαγγελματίες, απλά φοβόντουσαν λίγο και για τη δική τους ψυχική υγεία
Τζάμπα ψυχανάλυση όπως ίσως ξέρεις δεν συνιστάται, γιατί θεωρείται ότι υποσκάπτει την αποτελεσματικότητά της
αλήθεια δεν το ξερα
φοβόμουν όμως την πολλή παρέα που κάνεις με τον ΧΦ -
Δεν είμαι πάντως βέβαιος για τους αγνούς σκοπούς και την επιστημονικότητα της άποψης και κατά συνέπεια ούτε για την ορθότητά της
-
Όποιος ακούσει πρώτος το Last Christmas των Wham παρακαλείται να το γράψει εδώ, συμπεριλαμβάνοντας και τον σταθμό αν είναι δυνατόν..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όποιος ακούσει πρώτος το Last Christmas των Wham παρακαλείται να το γράψει εδώ, συμπεριλαμβάνοντας και τον σταθμό αν είναι δυνατόν..το άκουσα προχθές αλλά δεν ξέρω ποιος σταθμός ήταν
παρακάλεσα να το κλείσουν, αλλά με γράψανkoutsan, ο αγνός σκοπός είναι δεδομενος
-
Το άκουσα την προηγούμενη Κυριακή σε γερμανικό σταθμό στην Χαϊδελβέργη.
Δεν το έκλεισα, ελπίζω να μην το ξανακούσω. -
Tελικά ποιός την έχει πιο μεγάλη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tελικά ποιός την έχει πιο μεγάλη;Ο George Michael από οτι λένε οι φήμες
-
Έτσι ε;
Δεν το'χω ακούσει ακόμη...
Τι χάνω ρε γμτ!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το άκουσα την προηγούμενη Κυριακή σε γερμανικό σταθμό στην Χαϊδελβέργη.
Δεν το έκλεισα, ελπίζω να μην το ξανακούσω.γιατί;;σε ποιό μέρος του γαλαξία βρίσκεσαι και πιστεύεις οτι υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να μη το ακούσεις;;
-
http://www.youtube.com/watch?v=eZOCKecSzqY'
Για τον mirage! Κορυφαίο είναι!
-
εφτασαν τα μισητα χριστουγεννα. τα παιδακια ειναι ευτυχισμενα και αγοραζουν καινουργια παιχνιδια. μια ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ βαμμενη με το αιμα κινεζων και ουιγουρων νεοφασιστων παγανιστων εργατων στα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ αυτα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ. ο ΓΙΕΣΟΥΑ πεθανε. μονο τοκουφαρι του ΓΕΡΟ-ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ. ΙΝ ΣΤΑΛΙΝ WE TRUST.ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ. ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΤΟΝ GEORGE MICHAEL. ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ LAST CHRISTMAS. ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΠΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΑΠΕΙΛΗ Α.Τ.Ι.Α. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΩΦΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ. ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ARGOODΑΚΙ
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!