-
Σε λευκο,χωρις τα 18αρια ζαντολαστιχα και χωρις τα μεγαλα φρενα.Θα χρειαστεις γυρω στα 1600 για ζαντολαστιχα,1600 για τα εμπρος φρενα του fq400 X (alcon 6pot monoblock floating 365mm) alla 1300 για τα πισω του fq400 X (alcon 4 pot 330mm) και εισαι κομπλαν.
εχει αιρ κοντισιον παραυθρα κλειδαριες abs.1460 kila me ta 18aria και τα μεγαλα φρενα.Λινκ δεν υπαρχει,ετοιμοπαραδοτο μονο ενα απο ακυρωση παραγγελιας σε λευκο.Φερνει και κατοπιν παραγγελιας ο Σαρακακης. -
air condition δεν εχει ....
-
Ο χρήστης babisevo8 έγραψε:
air condition δεν εχει ....και που το ξερεις εσυ??
Γραψε λαθος Μπαμπη.Καλο το Χ rs Babis?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δηλαδή αυτή η υπερειδική έκδοση διαφέρει μόνο λόγο του στραμπουλιγμένου κάτω γονάτου και των πλαστικών γύρω γύρω πάνω κάτω μπρος πίσω(αεροδρομικά βοηθήματα)?
α! και των κόστους-ποιότητας praktiker καθισμάτων μπάκετ?
απογοητεύομαι...
μόνο το Evo τελικά αυθεντικό... όλα τα άλλα δήθεν ειδικά μόνο ειδικά δεν είναι.
πάντως μια βόλτα την θέλω αφού βλέπω όλο και περισσότερα από τα 99 που ήρθαν την φτωχό-γειτονιά μας. Ένα πράσινο φορούσε και πιο ελεύθερη πίσω εξάτμιση κι ακουγόταν σαν βροντή!
Ειναι που δεν ερχεται εδω το Impreza STI spec C με το διλιτρο διαμαντι (οχι το 2.5 που εδω το αρμεγουν στα τελη... ) 305 αλογα, 41+ χλγμ ροπη και λιγο πιο σφιχτες αναρτησεις, εκει να δεις τι σημαινει
αυθεντικο...Eαν θες τετοιο υπαρχει και evolution X rs που εισαγεται κανονικα απο τον Σαρακακη και με τιμη εκπληξη
το X RS εχει λιγοτερα αλογα απο το κανονικο evo ή μου φαινεται?
ayc εχει? το ralliart τελικα τι απεγινε? -
Ιδια ιπποδυναμη δηλωνεται για το euro spec X rs με τα euro spec gsr,an και στην πραξη ειναι λιγο πιο δυνατα..Αyc δεν εχει αλλα εχει acd.Ραλλιαρτ αποτι ξερω δεν θα εισαχθουν.
-
Το X RS όπως και το Spec-C είναι τα 'homologation specials' των Mitsu και Subaru (τα GSR και STi είναι ντεμεκ ). Το X RS έχει water injection στο intercooler, δισκάτο αντί για AYC πίσω διαφορικό, διαφορετικό Turbo και πιστόνια, άλλη φλάντζα κεφαλής και κάποιες άλλες μικροδιαφορές. Είναι φτηνότερο διότι όπως είπε ο dim8 λείπει εξοπλισμός (φρένα, ζάντες κτλ.) που έτσι και αλλιώς θα άλλαζε ο πιθανός ιδιοκτήτης με σκοπό τη συμμετοχή σε αγώνες.
Τέλος πάντων, όντως είμαστε
Σαν ontopic, παρότι δεν έχω οδηγήσει το Focus RS, νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν όντως καταφέρνει να χτυπήσει στα ίσια τις φτερούγες.
-
επισης να πουμε οτι δεν εχει το asc του gsr εχει διπλο σε μεγεθος παγουρι πλυστικου γιατι εχει παροχη και για το water spray (αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι το gsr δεν εχει ?)ειναι 80 κιλα ελαφρυτερο τωρα οσο αφορα το φθηνοτερο ειναι μαλλον υποκειμενικο γιατι αν to rs ειχε τον εξοπλισμο του gsr θα ειχε πολυ μεγαλυτερο κοστος
-
2 φορες στην πιστα των σερρων εχω συναντησει RS και τις 2 δεν τα εβαλαν μεσα. φαινεται ειναι πανακριβα τα 19ρια λαστιχα.
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
2 φορες στην πιστα των σερρων εχω συναντησει RS και τις 2 δεν τα εβαλαν μεσα. φαινεται ειναι πανακριβα τα 19ρια λαστιχα.Γενικα, (οχι για το συγκεκριμενο καθως δεν γνωριζω τι/πως/γιατι) αμα ειναι να 'επενδυεις' 40κ+ για τετοιο εργαλειο και να λυπασαι τα λαστιχα/τακακια,
ειναι το λιγοτερο απο ανωφελο εως λαθος μια τετοια αγορα... -
Eνταξει, 10 γυροι σε πιστα 3.5χλμ ειναι καλη 'προπονηση', ποσο θα πρεπε να κρατησουν
για να εισαι ικανοποιημενος 30?
Απλα το κακο με τα περισσοτερα τερατακια/supercars ειναι οτι οι πισω τροχοι ειναι
μεγαλυτεροι και δεν μπορεις να κανεις ενα ενδιαμεσο μπρος-πισω για να εχεις
μεγαλυτερη διαρκεια, συν το οτι αν θυμαμαι καλα η 430 γενικως 'δουλευεται'
σε αρκετα μαλακο λαστιχο, pilot sport 2...(?)
Tα pzero nero νομιζω ειναι αυτα που 'κρατανε' περισσοτερο ως κανονικα λαστιχα
σε πιστα...
Αλλιως αγοραζεις μια τετραδα ημισλικ pzero corsa για τετοιες περιπτωσεις, και μπαινεις μεσα με τρελα... -
Το focus απο οτι ειδα φοραει sport contact τα οποια γινονται πανευκολα κομματια σε πιο αδυναμο 4κινητο
στο rs δε θα μενει τιποτα..
τα pilot sport ειναι αντιστοιχα μαλακα και στα 40Κ ρε Γρηγορη το σκεφτεσαι το 800αρι+ ευρω (βαζω + γιατι 800 ειναι τα δικα μου του focus σιγουρα παραπανω) για να το αφησεις σε 10 γυρους μες στη πιστα, σιγα την απολαυση
καλα τα λεει ο sv2 , καλυτερα να τα φας σε 10-20 χιλαδες χλμ σε δημοσιο δρομο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το focus απο οτι ειδα φοραει sport contact τα οποια γινονται πανευκολα κομματια σε πιο αδυναμο 4κινητοστο rs δε θα μενει τιποτα..
τα pilot sport ειναι αντιστοιχα μαλακα και στα 40Κ ρε γρηγορη το σκεφτεσαι το 800αρι+ ευρω (βαζω + γιατι 800 ειναι τα δικα μου του focus σιγουρα παραπανω) για να το αφησεις σε 10 γυρους μες στη πιστα, σιγα την απολαυση
καλα τα λεει ο sv2 , καλυτερα να τα φας σε 10-20 χιλαδες χλμ σε δημοσιο δρομο
Δεν εχω 'μπει' σε τετοιου βεληκους πιστα να κανω 10 γυρους και δεν γνωριζω την φθορα,
αλλα για αυτο και θεωρησα πιο συμφερουσα(?) λυση μια τετραδα corsa μονο για τετοιες περιπτωσεις... -
καλα ουτε κι εγω, αλλα αν ειναι να τρως τοσο ακριβα λαστιχα σε 10 γυρους τοτε το κοστος ειναι απαγορευτικο
παντως και κατι παιδια με s2000 που ειχα ακουσει να μπαινουν σε πιστα ειχαν ξεχωριστα ζαντολαστιχα με σλικ τα οποια εφερναν καθε φορα μαζι τους..
σε πιστα καρτ παντως τους εχω δει να μπαινουν ετσι οπως ειναι..βεβαια εκει η ασφαλτος δεν ηταν οπως την περιεγραφε ο sv2
επισης υπαρχει και ενα αλλο θεμα..
αν μπεις σε πιστα η μικτη ΔΕΝ σε καλυπτει ξερω εναν παρα πολυ καλο οδηγο με τον οποιο συζητησα το θεμα..το παλικαρι παει γ@μιωντας σε δημοσιο δρομο και αν το διαλυσει λεει οτι δεν τον ενδιαφερει γιατι θα πληρωθει, οταν η κουβεντα πηγε σε πιστα μου ειπε οτι δεν παταει για κανενα λογο γιατι εκει αν και θα ειναι πιο ασφαλης δεν θα παρει φραγκο
-
καλα ουτε κι εγω, αλλα αν ειναι να τρως τοσο ακριβα λαστιχα σε 10 γυρους τοτε το κοστος ειναι απαγορευτικοπαντως και κατι παιδια με s2000 που ειχα ακουσει να μπαινουν σε πιστα ειχαν ξεχωριστα ζαντολαστιχα με σλικ τα οποια εφερναν καθε φορα μαζι τους..
σε πιστα καρτ παντως τους εχω δει να μπαινουν ετσι οπως ειναι..βεβαια εκει η ασφαλτος δεν ηταν οπως την περιεγραφε ο sv2
αν μπεις σε πιστα η μικτη ΔΕΝ σε καλυπτει ξερω εναν παρα πολυ καλο οδηγο με τον οποιο συζητησα το θεμα..το παλικαρι παει γ@μιωντας σε δημοσιο δρομο και αν το διαλυσει λεει οτι δεν τον ενδιαφερει γιατι θα πληρωθει, οταν η κουβεντα πηγε σε πιστα μου ειπε οτι δεν παταει για κανενα λογο γιατι εκει αν και θα ειναι πιο ασφαλης δεν θα παρει φραγκο
ΖΩΟ ειναι αυτος οχι χερας.Αμα θελει να τρακαρει ας πεσει σε κανα δεντρο.
-
αν διαλυσει το κεφαλι του (ή καποιου αλλου ατυχου) σε δημοσιο δρομο ποιος θα τον καλυψει?
-
το παλικαριΕπειδή πλέον έχουμε ξεχάσει να μιλάμε ελληνικά, μπερδεύουμε τις έννοιες κλπ... είναι άλλο το 'παλικάρι' κι άλλο ο 'μαλάκας'.
-
ξερω εναν παρα πολυ καλο οδηγο με τον οποιο συζητησα το θεμα..το παλικαρι παει γ@μιωντας σε δημοσιο δρομο και αν το διαλυσει λεει οτι δεν τον ενδιαφερει γιατι θα πληρωθει, οταν η κουβεντα πηγε σε πιστα μου ειπε οτι δεν παταει για κανενα λογο γιατι εκει αν και θα ειναι πιο ασφαλης δεν θα παρει φραγκοπαρακαλω το θεο να πεσει σε φορτηγατζη πηγαινοντας μαλιοκουβαρα σε κανα διονυσο και να κατεβει ο τυπας να τον αφησει τεζα απο το ξυλο....
και ακομα πιο μαλακες ειναι οσοι καθονται και τον ακουνε να λεει τετοιες μαλακιες
-
καλα ρε παιδια μην βαρατε μια αποψη παρεθεσα που δεν ειναι καν δικη μου
εγω αλλωστε ουτε καν μικτη εχω και φυλαω τα ρουχα μου στο δημοσιο δρομο
αυτες ειναι ακραιες αποψεις συμφωνω και λυνονται με ενα γερο στουκο δυστυχως
-
επειδη ημουν προσφατα σερρες κ μαλιστα κριτης σε track day στην Κ5 και Κ13 μπορω να διαβεβαιωσω οτι πχ τα megane rs που δεν εχουν κιολας και μπλοκε βγαζουν εναν σκασμο γυρους στις σερρες αν εχεις το μυαλο σου στον δρομο κ οχι στο γκαζι. απλα εξεφρασα ενα παραπονο γιατι χαρουμενος που το ειδα, ηθελα να δω τι ψαρια πιανει ειδικα στην εξοδο της Κ5 που το μονο μπροστοκινητο περα απο τα διαολοτουμπανοσαξοραλα χαρμα οφθαλμων, ηταν το clio RS.
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
επειδη ημουν προσφατα σερρες κ μαλιστα κριτης σε track day στην Κ5 και Κ13 μπορω να διαβεβαιωσω οτι πχ τα megane rs που δεν εχουν κιολας και μπλοκε βγαζουν εναν σκασμο γυρους στις σερρες αν εχεις το μυαλο σου στον δρομο κ οχι στο γκαζι. απλα εξεφρασα ενα παραπονο γιατι χαρουμενος που το ειδα, ηθελα να δω τι ψαρια πιανει ειδικα στην εξοδο της Κ5 που το μονο μπροστοκινητο περα απο τα διαολοτουμπανοσαξοραλα χαρμα οφθαλμων, ηταν το clio RS.Συμπολίτη, θα πρόσεξες όμως και τι λάστιχα φορούσε το άσπρο κλιό που έγραψε 1.38.
Ford Focus II RS