-
νομιζα οτι εδω θα ταν 37-38..
στην ελλαδα ποτε θα ρθει?θα προλαβει το τριμηνο με τα μειωμενα τελη? -
παντως αυτο το revo κατι ειναι κ θα ειναι στα ματια μου μια εξυπνη λυση σε ενα προβλημα που δεν θα επρεπε να υπαρχει απο την πρωτη στιγμη(τα λογια δεν ειναι δικα μου)
αλλα αμα βαζεις τον κινητηρα εγκαρσια και δεν χωρανε τα διπλα ψαλιδια σε ενα οικογενειακο αυτοκινητο πλατους μεγαλυτερου απο 350Z (επιπεδου 911 turbo( ) και εχεις κ ανισομεγεθη ημιαξονια με οτι συνεπαγεται αυτο, δε μπα να ουρλιαζει ο καπιτο κ ο καθε καπιτο για μηδενικο torque steer και ομοιογενη συμπεριφορα... στα αυτια μου ακουγονται σαν ξυσιμο πιρουνιων σε πορσελανη...θελω να δω συγκριτικο σε τυπικο ελληνικο δρομο μεταξυ scooby και rs να δω σε πραγματικες συνθηκες τι ψαρια πιανει...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
παντως αυτο το revo κατι ειναι κ θα ειναι στα ματια μου μια εξυπνη λυση σε ενα προβλημα που δεν θα επρεπε να υπαρχει απο την πρωτη στιγμη(τα λογια δεν ειναι δικα μου)
αλλα αμα βαζεις τον κινητηρα εγκαρσια και δεν χωρανε τα διπλα ψαλιδια σε ενα οικογενειακο αυτοκινητο πλατους μεγαλυτερου απο 350Z (επιπεδου 911 turbo( ) και εχεις κ ανισομεγεθη ημιαξονια με οτι συνεπαγεται αυτο, δε μπα να ουρλιαζει ο καπιτο κ ο καθε καπιτο για μηδενικο torque steer και ομοιογενη συμπεριφορα... στα αυτια μου ακουγονται σαν ξυσιμο πιρουνιων σε πορσελανη...θελω να δω συγκριτικο σε τυπικο ελληνικο δρομο μεταξυ scooby και rs να δω σε πραγματικες συνθηκες τι ψαρια πιανει...
+1
-
Οι 4τ είχαν δοκιμάσει το ST και το wrx πρόσφατα και μαντέψτε τι προτίμησαν...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Οι 4τ είχαν δοκιμάσει το ST και το wrx πρόσφατα και μαντέψτε τι προτίμησαν...εκτος του οτι οι 4Τ 'τα παιρνουν', εχουν και κουλους οδηγους...
εδω λεμε να τα οδηγησουν αντρες με ...φρυδια, πχ ο Μητσος ο πεταλουδας με το 4πεταλουδο 106, ο Μπαμπης ο πισωκουνας με το 316/Μ3 κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος του οτι οι 4Τ 'τα παιρνουν', εχουν και κουλους οδηγους...
εδω λεμε να τα οδηγησουν αντρες με ...φρυδια, πχ ο **Μητσος ο πεταλουδας με το 4πεταλουδο 106, ο Μπαμπης ο πισωκουνας **με το 316/Μ3 κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω λεμε να τα οδηγησουν αντρες με ...φρυδια, πχ ο Μητσος ο πεταλουδας με το 4πεταλουδο 106, ο Μπαμπης ο πισωκουνας με το 316/Μ3 κτλ κτλ...
Για κάτσε Σπύρο. Επειδή εγώ δυσκολεύομαι να μαντέψω, πείτε μου και μένα, να δω αν τα παίρνουν και πόσο κουλομαρίες είναι!
-
Πατερ, ενα θα πω, θα κλαψουν μανουλες οταν ερθει το RS...
συγχωρεcον!
-
Σε καμιά πίστα, σίγουρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε καμιά πίστα, σίγουρα...κρατα μεγαλο καλαθι και για το δρομο...
-
.. (επιπεδου 911 turbo( ) και εχεις κ ανισομεγεθη ημιαξονια με οτι συνεπαγεται αυτο, .......Δεν εχει ανισομεγεθη ημιαξονια...
http://www.swedespeed.com/gallery/galle ... spsize=800
Εκτος αν αυτη ειναι αλλη μια διαφορα με το πλαισιο του S40.... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για κάτσε Σπύρο. Επειδή εγώ δυσκολεύομαι να μαντέψω, πείτε μου και μένα, να δω αν τα παίρνουν και πόσο κουλομαρίες είναι!
+1 στον πάτερ,κι εγώ δεν το πιάνω.
Εννοείς δηλαδή ST αντί για το WRX? Ντάξει,είπαμε οτι έγινε λίγο πιο μαλακό το Scooby αλλά τι διάολο...
Εκτός αν προετοιμάζεται έδαφος... -
οριστε...
http://drivers-republic.com/dr_tv/index ... rea=videos
-
Ξερει κανεις αν εχουν αρχισει να παιρνουν παραγγελιες εδω στην ελληνικη αντιπροσωπεια?
-
Πονηρός ο τέλος ....... .... όχι ο Γουλιέμος ....
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
.. (επιπεδου 911 turbo( ) και εχεις κ ανισομεγεθη ημιαξονια με οτι συνεπαγεται αυτο, .......
Δεν εχει ανισομεγεθη ημιαξονια...
Εκτος αν αυτη ειναι αλλη μια διαφορα με το πλαισιο του S40....πραγματι στη φωτο κ εμενα μου φαινεται αυτο που λες αλλα μπορει να ειναι εκ των διαφορων μεταξυ των 2 αυτοκινητων γιατι δεν προβλεπεται τερτακινητη εκδοση του φορντ.
θυμομουν οτι το μοναδικο FF με ισομεγεθη ημιαξονια ηταν η lotus elan.
σαν πολυ μικρα μου φαινονται τα ημιαξονια του s40 -
.. (επιπεδου 911 turbo( ) και εχεις κ ανισομεγεθη ημιαξονια με οτι συνεπαγεται αυτο, .......
Δεν εχει ανισομεγεθη ημιαξονια...
Εκτος αν αυτη ειναι αλλη μια διαφορα με το πλαισιο του S40....πραγματι στη φωτο κ εμενα μου φαινεται αυτο που λες αλλα μπορει να ειναι εκ των διαφορων μεταξυ των 2 αυτοκινητων γιατι δεν προβλεπεται τερτακινητη εκδοση του φορντ.
θυμομουν οτι το μοναδικο FF με ισομεγεθη ημιαξονια ηταν η lotus elan.
σαν πολυ μικρα μου φαινονται τα ημιαξονια του s40Ολα τα Volvo ειτε μπροστιοκινητα ειτε τετρακινητα απο το 1995 εχουν παρομοια διαταξη στο μπροστινο συστημα για να μειωσουν το torque steer.
-
Για οσους αναρωτιουντε για την θεαματικη αυξηση της ιπποδυναμης (απο 220->300), οπως και γι αυτους που νομιζουν οτι ειναι τοσο απλο κατι τετοιο με εναν επαναπρογραμματισμο παραθετω τις διαφορες του ST/T5 (Β5254Τ3) με του RS/R (Β5254Τ4)
- Τα liners των κυλινδρων εχουν επιστρωση αλουμινιου για υψηλοτερη αντοχη σε θερμοκρασιες και πιεσεις...Η ιδια κατεργασια χρησιμοποιειτε και απο την Nissan στα μοτερ του νεου Skyline.
- Πιστονια, μπιελες και εκκεντροφοροι κατευθειαν απο το S60R (B5254T2)
- Μεγαλυτερο turbo (Κ04) με μεγαλυτερο intercooler, ψυγειο και εισαγωγη αερα
- Ισχυροτερες βασεις μηχανης
- Ιδιο downpipe αλλα με εναν λιγοτερο καταλυτη
- To μπροστα διαφορικο ειναι ιδιο με αυτο που ειναι διαθεσιμο σαν aftermarket για τα τωρινα T5/RS με κιβωτιο Μ66W αλλα προσαρμοσμενο για τα ισχυροτερα/χοντροτερα ημιαξονια
- Ιδια ECU με τον T5 (Βοsch ΜΕ9) με χαρτογραφηση απο την Ford
-
Πφφ σιγά και τι ξέρουν αυτοί?
Φαντάζομαι θα έχουν αφήσει και τις ίδιες αναρτήσεις και τα ίδια φρένα που διαβάζω συχνά ότι έχουν αυτοκίνητα με διαφορά ιπποδύναμης 120+ άλογα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο κωλος βοηθαει τα σενταν και τα κουπε να ειναι πιο σταθερα, τα hatch εχουν πιο μεγαλη αναγκη απο αεροδυναμικα βοηθηματα..
ετσι νομιζωΈτσι ακριβώς! Τα σεντάν έχουν εγγενώς καλύτερη αεροδυναμική από τα χατς.
Ford Focus II RS