-
Μόνο που τελικά το έκανε ο γιός του, 35 περίπου από ότι ομολόγησε τουλάχιστον ο ίδιος...
-
Ναι το ξέρω. Αν άκουσες όμως αυτός που ομολόγησε πολύ κυνικά ήταν ο πατέρας ο οποίος ήταν γνωστός στα πέριξ ως ο γαμάω και δέρνω της στάνης. Ο γιος ως νεότερος ήταν αυτός που καθάρισε τους περισσότερους αν όχι όλους αλλά ο πατέρας θα το ξεκίνησε. Μη μου πεις ότι ο γιος βγήκε, σκότωσε 5 και ο πατέρας έβλεπε DEAL με την άλλη τη γριά που έλεγε ότι δεν άκουσε τίποτα γιατί βέλαζαν τα πρόβατα δυνατά;
Για μένα πάντως φταίει ΚΑΙ η αστυνομία γιατί τέτοιες μαλακίες γίνονται συνέχεις και θα πρεπε να προσέχουν πιο πολύ για τέτοια πράγματα.
...Η οποία αστυνομία από τη μία όπως λεω φταίει αλλά από την άλλη παρόλα όσα της σούρνουμε τσουπ τους έπιασε πριν αλέκτωρ λαλήσει... -
Οκ...
-
Ρε παιδιά για να σκοτώσεις.........πρέπει να είσαι....το λιγότερο ψυχοπαθείς!
Τι να πώ, αν τους απείλησαν τα 5 παιδιά με τα όπλα κλπ, δεν λέω πως καλά έκαναν, αλλά στο φινάλε μέσα στην περιουσία σου να σε απειλούν κιολας πάει πολύ, το κακό είναι ότι απο τη στιγμή που δεν ζουνε τα 5 παιδιά αυτοί μπορούν να πουν ότι γουστάρουν και να τους βγάλουνε και μαλάκες τους μακαρήτες!
Έχω πάει για κυνήγι μόνο μια φορά, βαρέθηκα και έφυγα, επίσης δεν μου άρεσε να βλέπω ένα πουλάκι να πέφτει....πληγωμένο απο τα σκάγια...με χάλαγε ψυχολογικά!
Απο την άλλη σκέφτομαι ότι, το πιθανότερο είναι οι πατεράδες των 5 παιδιών να είναι και αυτοί κυνηγοί.....μήπως δεν προλάβει να πάει φυλακή ο δράστης? Μήπως υπο εξαιρετικές προυποθέσεις να υπάρχει η θανατική ποινή? Για αυτόν και για τον άλλο που σκότωσε την κοπελίτσα στην Βέροια?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
[...]Τι να πώ, αν τους απείλησαν τα 5 παιδιά με τα όπλα κλπ, δεν λέω πως καλά έκαναν, αλλά στο φινάλε μέσα στην περιουσία σου να σε απειλούν κιολας πάει πολύ, το κακό είναι ότι απο τη στιγμή που δεν ζουνε τα 5 παιδιά αυτοί μπορούν να πουν ότι γουστάρουν και να τους βγάλουνε και μαλάκες τους μακαρήτες!Ομολογουμένως από το σοκαριστικό της είδησης (ένας 'τρώει' πέντε ανθρώπους) δεν μου είχαν περάσει κατά νου πιθανά σενάρια...
Και αυτό που ανέφεραν μερικοί, εκ των υστέρων με προβληματίζει πολύ.
Κυρίως σε συνδιασμό με αυτά που είπε και ο Νάσος. Δηλαδή ότι στα καλά του καθουμένου ένας άνθρωπος με κυνηγετικό να 'καταφέρει' πέντε...Δεν ξέρω... αλλά αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση ενός ανθρώπου που μπορεί 'ξαφνικά' να δει πέντε μαντραχαλάδες να βρίζουν και να απειλούν με όπλα τον πατέρα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι ουσιαστικά... δεν ξέρω... δεν απέχει πολύ πάντως από να γίνει η μλκία...
Εδώ κάποιοι είναι έτοιμοι για τσαμπουκάδες και σωματικές βλάβες επειδή κάποιος μπήκε ανάποδα στο στενάκι και δεν είπε συγγνώμη ή επειδή αναγκάστηκαν να πατήσουν φρένο στην εθνική και να κόψουν ταχύτητα (για να θυμήσω συζητήσεις εδώ μέσα στο forum).
Κι αν αυτά είναι προφανώς αντικειμενικά ασήμαντα, το να απειλούν με όπλα εσένα (και κυρίως τον πατέρα σου) μέσα στο ίδιο σου το σπίτι δεν είναι αστείο. Φτιάχτε λίγο την εικόνα στο μυαλό σας. Ενεργοποιεί πολλά ένστικτα προστασίας και αυτοσυντήρησης που μπορούν να κάνουν κάποιον να καταφέρει τρομακτικά πλήγματα, όπως αυτό που συνέβη.
Όπως είπε και ο ratanplan, βέβαια, 'το κακό είναι ότι απο τη στιγμή που δεν ζουνε τα 5 παιδιά αυτοί μπορούν να πουν ότι γουστάρουν και να τους βγάλουνε και μαλάκες τους μακαρήτες!' οπότε για την συγκεκριμένη περίπτωση όλα σενάρια είναι και μόνο ένα το γεγονός...
Αλλά, ας πούμε για μια άλλη υποθετική περίπτωση, αν μια ομάδα ανθρώπων έμπαινε στην ιδιοκτησία σου, και όταν της ζητούσες να φύγει αυτή ανταπαντούσε με τον τσαμπουκά της υπεροπλίας, είναι παντελώς παράλογο απίθανο και ζωώδες να 'φλιπάρεις' ;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά για να σκοτώσεις.........πρέπει να είσαι....το λιγότερο ψυχοπαθείς!Τριχες.
Το βρηκαμε τωρα,ψυχοπαθεις!!
Αμα ειναι ψυχοπαθεις γιατι δε βαζει το κεφαλι του στη χεστρα?
Ολοι το ιδιο χομπυ εχουν?Να σκοτωνουν?
Το κτηνος ηξερε πολυ καλα τι εκανε και κατι 'θολωσε το μυαλο' και παπαριες τα ακουω βερεσε.
Κι εμενα θολωνει το μυαλο δε σκοτωνω αβερτα κουβερτα.Κι αυτο που ειδαμε,ειναι το ΑΚΡΑΙΟ παραδειγμα ενος μεσου ελληνα μαγκα,νταη κλπ κλπ (σκεφτειτε μονο ποσες γυναικες απο τετοια ζωα ξυλοκοπουνται και δεν τολμουν να μιλησουν.Ειναι αυτοι οι ιδιοι μαγκες και τα καλα,μη χεσω,παιδια).
Τους βλεπουμε καθημερινα,που παραβιαζουν σηματα στοπ κλπ,καποιες φορες και μικροατυχηματα και εκει που φταιει μπορει να σου κλεισει και το σπιτι.
Ειναι αυτοι παλι που μπορει να σ ενοχλουν θορυβωντας αδιαφορωντες για το αν ζει κοσμος τριγυρω τους,και η απαντηση τους 'αμα θες'.Τα παραδειγματα ειναι απειρα,τα βλεπουμε καθημερινα.Και πιστευω οτι η πλειψηφεια μας ετσι λειτουργει.Αυτος ειναι ο Ελλην,καμαρωστε τον.
Τωρα οσο αναφορα το κυνηγι.
Εγω ειμαι της αποψης να απαγορευθει τελειως.
Δεν το καταλαβα δηλ?
Εχει το βουνο 10 αγριογουρουνα πρεπει να τα αφανισουμε τελειως?Οποιος θελει να φαει καθαρο κρεας ας βαλει να εκτρεφει δυο γουρουνακια και 2 κοτες.Ολοι μας σχεδον εχουμε ενα κοματακι γης,ακομα κι απο θειο,ξεδερφο κλπ.
Και μη πουν οι Αθηναιοι οτι δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα (πολλοι παλι εχουν στα γυρω προαστια) γιατι αυτοι που κυνηγανε στην πλειοψηφεια ειναι στην επαρχια. -
Το ότι κυνήγησε τον 17χρονο 100 μέτρα πιο πέρα για να σιγουρευτεί οτι ειναι αυτός νεκρός ειναι το στοιχείο που αναιρεί ότι ισχυρισμούς περί αμύνας, πρόκλησης ή οτιδήποτε άλλο.
Πάει καρφωτός για ισόβια....εκτός και εάν 'τον κανονίσουν' νώριτερα και δεν προλάβει να δεί ούτε την πόρτα της φυλακής...
-
εδω ειναι ετοιμοι να σκοτωθουν καποιοι (και αν ειχαν οπλα μαζι τους μπορει και να το εκαναν) για μια θεση παρκινγκ ή για ενα σινιαλο φωτων ή για ενα κορναρισμα!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω ειναι ετοιμοι να σκοτωθουν καποιοι (και αν ειχαν οπλα μαζι τους μπορει και να το εκαναν) για μια θεση παρκινγκ ή για ενα σινιαλο φωτων ή για ενα κορναρισμα!!!ακριβως
Ειναι η ψυχοσυνθεση του ιδιου σχεδον ανθρωπου.
Αυτοι ειμαστε οσο βαρυ κι αν ακουγετε.Παιδεια παιδια,ΠΑΙΔΕΙΑ
Απο κει ξεκινανε ολα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εδω ειναι ετοιμοι να σκοτωθουν καποιοι (και αν ειχαν οπλα μαζι τους μπορει και να το εκαναν) για μια θεση παρκινγκ ή για ενα σινιαλο φωτων ή για ενα κορναρισμα!!!
ακριβως
Απο κει ξεκινανε ολα.αυτο ομως σημαινει οτι παρα πολυς κοσμος θα εκανε τα ιδια με τον δραστη, ο οποιος μη ξεχναμε, πιστευει οτι καταπατανε την περιουσια του ή ακομη οτι απειλειται απο 5 ενοπλους (ανεξαρτητα αν και κατα ποσο αυτα οντως ισχυουν ή απλα ειναι μεσα στο μυαλο του).
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν ξέρω... αλλά αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση ενός ανθρώπου που μπορεί 'ξαφνικά' να δει πέντε μαντραχαλάδες να βρίζουν και να απειλούν με όπλα τον πατέρα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι ουσιαστικά... δεν ξέρω... δεν απέχει πολύ πάντως από να γίνει η μλκία...Εδώ κάποιοι είναι έτοιμοι για τσαμπουκάδες και σωματικές βλάβες επειδή κάποιος μπήκε ανάποδα στο στενάκι και δεν είπε συγγνώμη ή επειδή αναγκάστηκαν να πατήσουν φρένο στην εθνική και να κόψουν ταχύτητα (για να θυμήσω συζητήσεις εδώ μέσα στο forum).
Κι αν αυτά είναι προφανώς αντικειμενικά ασήμαντα, το να απειλούν με όπλα εσένα (και κυρίως τον πατέρα σου) μέσα στο ίδιο σου το σπίτι δεν είναι αστείο. Φτιάχτε λίγο την εικόνα στο μυαλό σας. Ενεργοποιεί πολλά ένστικτα προστασίας και αυτοσυντήρησης που μπορούν να κάνουν κάποιον να καταφέρει τρομακτικά πλήγματα, όπως αυτό που συνέβη.
Όπως είπε και ο ratanplan, βέβαια, 'το κακό είναι ότι απο τη στιγμή που δεν ζουνε τα 5 παιδιά αυτοί μπορούν να πουν ότι γουστάρουν και να τους βγάλουνε και μαλάκες τους μακαρήτες!' οπότε για την συγκεκριμένη περίπτωση όλα σενάρια είναι και μόνο ένα το γεγονός...
Αλλά, ας πούμε για μια άλλη υποθετική περίπτωση, αν μια ομάδα ανθρώπων έμπαινε στην ιδιοκτησία σου, και όταν της ζητούσες να φύγει αυτή ανταπαντούσε με τον τσαμπουκά της υπεροπλίας, είναι παντελώς παράλογο απίθανο και ζωώδες να 'φλιπάρεις' ;
+1
Επιτέλους και κάποιος που προσπαθεί να δει και τις δυο πλευρές.Φυσικά μπορεί να είναι το κτήνος που όλοι λένε, αλλά τι γίνεται αν τα πράγματα έγιναν όπως περιέγραψε ο mjacob.
Κι αν πυροβόλησαν πρώτα τα πέντε αθώα και ηρωικά παλικάρια στον αέρα για εκφοβισμό και τον πήραν μερικά σκάγια (έχει ελαφρείς τραυματισμούς στο χέρι), μέσα στον πανικό του για τη ζωή του και του πατέρα του άρχισε το μακελειό.. Αυτά συμβαίνουν σε κλάσματα δευτερολέπτων, δεν έχει χρόνο να σκεφτεί τίποτα.Κατά τα άλλα επικρίνουμε τους Ρωμαίους που ούρλιαζαν να ρίξουν τα κτήνη στα λιοντάρια. Να χαρώ εγώ λογική, αντικειμενικότητα και ψυχραιμία... Αίσχος...
-
Το μόνο καλό που μπορώ να δω σ' αυτήν την υπόθεση είναι πως θα τους φύγει η μαγκιά λίγο των κυνηγών, που στην προσπάθεια αφανισμού της πανίδας της χώρας, θεωρούσαν τα πάντα τσιφλίκι τους...
Μακάρι να μπορούσε να καταργηθεί, αλλά επειδή ζει πολύς κόσμος από αυτό, ίσως να φτιαχνόταν ανά περιοχή, πάρκα που θα κυνηγούσες με εισιτήριο και θα εκτρέφονταν ζώα γι' αυτό το σκοπό.
Πάντως χωρίς να δικαιολογώ κανέναν, ούτε εμένα, ούτε κανενός δεν θα άρεσε να μπουκάρουν με το έτσι θέλω οπλοφόροι στα κτήματα, σπίτια, αυτοκίνητα, στην ιδιοκτησία μου τέλος πάντων! Αλλά όχι και να σκοτώσεις ή να κάνεις κακό στον άλλο...
Οσοι όμως κατακρίνετε τον βοσκό, τσοπάνη κλπ μάλλον δεν είστε από επαρχία και ίσως αγνοείτε κάποια πράγματα...Το χορτάρι του βοσκού δεν είναι το γκαζόν του Βοτανικού κήπου: είναι αυτό που θα ταϊσει τα ζώα του, με τα οποία ζει. Όπως δεν είναι σωστό να πατήσεις το καλό χαλί με λασπωμένα παπούτσια, έτσι δεν πατάς το χορτάρι σε ένα κτήμα. Ούτε τα μαρούλια, ντομάτες κλπ κλπ... Οι άνθρωποι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα πατημένο χόρτο, αλλά τα ζώα που θέλουν να το φάνε δεν μπορούν. Γι' αυτό και δεν πρέπει να το πατάς... Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των απανταχού αστών και 'αστών': σεβαστείτε τους επαρχιώτες, υπάρχει κι εκεί κώδικας καλών τρόπων και δεν μιλώ για το πως κρατάμε το μαχαίρι και το πηρούνι. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ακριβως
Απο κει ξεκινανε ολα.αυτο ομως σημαινει οτι παρα πολυς κοσμος θα εκανε τα ιδια με τον δραστη, ο οποιος μη ξεχναμε, πιστευει οτι καταπατανε την περιουσια του ή ακομη οτι απειλειται απο 5 ενοπλους (ανεξαρτητα αν και κατα ποσο αυτα οντως ισχυουν ή απλα ειναι μεσα στο μυαλο του).
Να εισαι σιγουρος Σπυρο οτι σε καθημερινους αγριους λεξικους καβγαδες που βλεπουμε σχεδον καθημερινα,αν καποιοι ειχαν τη δυνατοτητα θα σκοτωναν.
Τρελλο εε?Κι ομως!!
Τωρα εγω παιρνω την περιπτωση οντως να αδικουνταν ο δραστης καταπατωντας καποιος τη γη του.
Κατ αρχην πριν υποθεσω το παρακατω σεναριο,να σημειωσω οτι αλλο πραγμα να καταπατα καποιος τη γη σου για να την εκμεταλευτει κι αλλο πραγμα 'καταπατω' γιατι περναω απο μεσα για να διασχισω μια διαδρομη.Παντα φυσικα στην περιπτωση που δεν υπαρχουν ουτε σπαρτα ουτε τπτ.
Απ την αλλη ομως μπορει να ενοχλουνται τα ζωα χωρις καποιος να καταπατησει με οποιοδηποτε τροπο τη γη μας αλλα με ηχορυπανση.
Οπως και να εχει ,οταν εισαι πολιτισμενος ανθρωπος λυνεις σχεδον τα παντα.Πως?
Να σου πω τι θα εκανα πχ εγω αν ημουν ο βοσκος και οντως (οχι ενιωθα) αλλα καπου πραγματικα με αδικουσαν.
Ας πουμε οτι τον κυνηγο τον ελεγαν Γιωργο.Μακης :Οοοοοοο μπαρμπα Γιωρη,τι χαμπαρια ρε?
Κυνηγος:Τι φκιανς αρε?Καλα ισι?
Μ:Kαλα ρε μπαρμπα Γιωρη.Που μι πλαλατι μι τα τφεκια?
κ:Αρε βγηκαμι για κανα κοτσυφα αλλα δι γλεπω χαιρι.
Μ:Αμ θελει να ξερς που να τα ζαπωις μπαρμπα Γιωρη(κι ας μην ηξερα εγω,λεμε τωρα)
Κ:Ξερς κι λυκευς κι συ
Μ:Ετσι κι αλλιως του τφεκι χαραμι του κουβαλας,δεν ερχισι να πιουμε ενα ρακι?
Κ:Mpaa να παμι ιμις
Μ:Αρι ελα να σι βαλου ενα ρακι ,εχου κι καλο μιζε,και παμε μιτα μαζι μι του τφεκι.
Κ:Αι παμι ρε ζαγαρι να δουμι κι τι ρακι εβγαλιςΣτο μπλα μπλα τωρα του δινεις να καταλαβει και παντα με τετοιο υφος οτι οντως εχεις προβλημα.
Ε να εισαι σιγουρος οτι θα γινεις και κολητος μαζι του και ουτε θα σε ξανα ενοχλησει.
Απλα θελει τροπο,ευγενεια και πολιτισμο.
Οτι δηλ μας λειπει -
Δυστυχως σε καυγαδες το να εχεις οπλο στα χερια σου ειναι πολυ κακος συμβουλος.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε παιδιά για να σκοτώσεις.........πρέπει να είσαι....το λιγότερο ψυχοπαθείς!
Τριχες.
Το βρηκαμε τωρα,ψυχοπαθεις!!
Αμα ειναι ψυχοπαθεις γιατι δε βαζει το κεφαλι του στη χεστρα?
Ολοι το ιδιο χομπυ εχουν?Να σκοτωνουν?
Το κτηνος ηξερε πολυ καλα τι εκανε και κατι 'θολωσε το μυαλο' και παπαριες τα ακουω βερεσε.
Κι εμενα θολωνει το μυαλο δε σκοτωνω αβερτα κουβερτα.Ela nte! Tin exoume vrei tin dikaiologia!
Re paidia eillikrna den mporo na katalavo pos mporeite na dikaiologisete auton ton 'anthropo' pou eno tous eixe skotosei (gia ton mikro eipe: 'E, eipa afou tous skotosa olous, auton tha afiso?'), tous ksanapyrovolouse sto prosopo!
Kai min akouo sygriseis gia Ameriki klp! An thelame na ginoume Ameriki, g@mise ta! Ekei mpainoun ta 10xrona me ta opla sta sxoleia kai gazonoun!
-
ΣΕ μια χωρα οπους κανεις δεν σεβεται τιποτα και κανενα,του ανθρωπου του γυρισαν τα μυαλα θα φυγανε κανα δυο κουβεντες του στυλ μπαρμπα φυγε εσυ και ο γιος σου απο δω,και τους εφαγε...
οταν εφαγε τους πρωτους και εφτασε στον μικρο δεν εβλεπε αν ηταν 17 ή 37 ...μια σκια εβλεπε που δεν σεβαστηκε ενδεχομενως την προτροπη να φυγουν απο εκεί ή την περιουσια του...
οπως λενε φονιας δεν γεννιεσαι αλλα γινεσαι ,οι ψυχολογοι το λενε...
δεν φταιει παντα ο φονιας....εδω δεν ξερουμε τι εγινε...και αν εριξε πρωτος καποιος απο τον μακαριτη?
και ο αλλος αμυνθηκε?
πως μιλατε μονο απο αυτα που εχει βγαλει η αστυνομια?ελληναραδες η γνωμη ειναι σαν την κ.....πιδα ολοι εχετε απο μια.κανουμε μονο ερωτησεις σαν αυτες που εκανα στην σελιδα 6και 7 σε τετοια θεματα.
μην κατηγορειτε κανεναν και τιποτα χωρις να ειστε μαρτυρες...τον φαγατε τον Ζινταν αλλα αν σας εβριζε την μανα και την αδερφη τι θα κανατε.....
ο TYSON αν τον αφηνε στον τοπο επειδη μπορουσε θα εφταιγε?απο την στιγμη που δεν υπαρχει σεβασμος πλεον στην neaderdal εποχη που ζουμε και η ανθρωπινη ζωη δεν εχει αξια απο το κρατος το ιδιο που επρεπε να το προστατευει,τι ψαχνουμε να βρουμε.....
οπως σεβομαι τον χωρο και την παρουσια του συνανθρωπου μου και δεν περιοριζω ή ενοχλω κανενα εγω προσωπικα θα αντιδρασω οσο ψυχραιμα αλλα και ακραια μπορω παντα σε νομιμα μεσα...
ο αγροτης προφανως δεν εχει τα ιδια ορια με μενα...ο τεξανός που θα τους βαραγε ενδεχομενως με το Μ-60 απο το Vietnam παλι δεν θα ειχε τα ιδια ορια....οπως ειπε ο KLINT o καθε ανθρωπος πρεπει να γνωριζει τα ορια του....
αν υπηρχε σεβασμος δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα στον πλανητη.
ολα τα αλλα ειναι μπουρδες και ανασφαλειες του καθενος.στην Σικελια και στην Κρητη που επικρατουν αλλες αντιληψεις και θα ειχαμε βεντετα για 1000 χρονια δεν υπαρχουν οι ιδιοι νομοι?Αλλα εκει τι θα πουμε ααααα...εχουνε την βεντετα εκει,εχουν δικιο αυτοι...
τι λεμε τωρα για βαλιστικες και αλλοθι.ΣΕΒΑΣΜΟΣ....
για παρκινγκ πυροβολησε ο αλλος τις προαλλες.... -
σε καποια αλλη συζητηση εδω ειχε τεθει το ερωτημα τι θα κανατε αν βλεπατε καποιον να κλεβει το αυτοκινητο σας.
το 14% απαντησε οτι θα τον σκοτωνε επειδη τετοια ατομα δεν αξιζει να ζουνε
προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση τον δολοφονο που καθαρισε τους κυνηγους.
οπως ειπωθηκε εχουμε διαβασει εδω μεσα οτι μερικοι ειναι εις θεση να στειλουν στον αλλο κοσμο ανθρωπους για ακομα πιο ασημαντες αφορμες.
αυτα περι παιδειας για δηθεν πολιτισμενα ατομα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σε καποια αλλη συζητηση εδω ειχε τεθει το ερωτημα τι θα κανατε αν βλεπατε καποιον να κλεβει το αυτοκινητο σας.
το 14% απαντησε οτι θα τον σκοτωνε επειδη τετοια ατομα δεν αξιζει να ζουνε
προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση τον δολοφονο που καθαρισε τους κυνηγους.
οπως ειπωθηκε εχουμε διαβασει εδω μεσα οτι μερικοι ειναι εις θεση να στειλουν στον αλλο κοσμο ανθρωπους για ακομα πιο ασημαντες αφορμες.
αυτα περι παιδειας για δηθεν πολιτισμενα ατομα.να και μια φορα που συμφωνουμε!
-
**Τα παραδειγματα ειναι απειρα,τα βλεπουμε καθημερινα.Και πιστευω οτι η πλειψηφεια μας ετσι λειτουργει.Αυτος ειναι ο Ελλην,καμαρωστε τον. **
100% Μαζι σου.
ειμαστε η χωρα του τσαμπουκα... με το παραμικρο τσακωνομαστε και ας εχουμε αδικο.Το συγνωμη πλεον εχει γινει αγνωστη λεξη!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!! και οσοι δεν ειναι ετσι τους λενε μ@λ@κες!!!!!!!
εαν υπηρχε σε αυτη τη σκ@τοχωρα ΣΕΒΑΣΜΟΣ τα πραγματα θα ηταν αρκετα καλυτερα αλλα που,η ζωη καθε μερα μας διδασκει να κοιταμε μονο το δικο μας κ@λο.off-roaders,πεζοποροι και ορειβατες απο εδω και μπρος πρεπει να οπλοφορουμε και εμεις....μη μας πουν και μ@λ@κες..
εμπρος αδελφια στα αρματα μας κυνηγαν και δεν το ξερουμε....... -
Σε ενα αλλο θεμα ειχα γραψει κατι που ειχα διαβασει καπου και μου αρεσε.
Οι Ελληνες, εχουν δομησει την κοινωνια τους με βαση την μαγκια. Η μαγκια αυτη φαινεται σε ολες τις εκφανσεις της κοινωνικης τους ζωης. Θεωρουν τη μαγκια αυτη ενα καλο στοιχειο τους, και αδυνατουν να καταλαβουν οτι σε αλλες χωρες η κοινωνια δομειται με βαση κανονες και σεβασμο για να ζησουν ολοι καλυτερα...
Μεσες ακρες αυτο ελεγε, αλλα με καλυτερη εκφραση...
Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαγκια.
Εν ψυχρώ δολοφονία...