-
αυτους που το εκαναν η στο αποσπασμα η να τους προσλαβουν σε καμια μυστικη υπηρεσια...
οταν τηλεφωνησε ο πατερας στο γιο, καποιος σηκωσε το κινητο...
-
Αυτό που με συγκλόνισε εμένα είναι η προσπάθια του 17χρονου να σωθεί....τα τραγικά δευτερόλεπτα μέχρι να τον σκοτώσουν....η προσπάθια του να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο....αν η μοίρα μου έπαιζε ποτέ τέτοιο παιχνίδι θα ήθελα να μην είμουν ο 17χρονος....να φύγω αμέσως, να μην ζήσω αυτές τις τραγικές στιγμές της καταδίωξης απο τους δολοφόνους μου....και κυρίως να μην μπορώ να μιλήσω στον πατέρα μου....έστω για μια τελευταία κουβέντα ένα Γεια!
-
η περιγραφη του πατερα που βρηκε το παιδι του ειναι συγκλονιστικη...
πιστευω και ελπιζω οτι θα βρεθουν συντομα οι ενοχοι
-
Καταρχήν να εκφράσω τα συλληπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων!Ο πόνος είναι βαρύς για τα παληκάρια που χάθηκαν δυστυχώς!!Επειδή είμαι από κει μόλις το άκουσα πήγα να σκάσω,αλλά & από κει να μην ήμουν πάλι θα έσκαγα!Γιατί ρε γαμώτο;;;Υπάρχουν τρία ενδεχόμενα τα οποία εξετάζονται,ελπίζω μέσα στη μέρα να έχουμε απαντήσεις.
-
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων... Αλλά δεν την παλεύω, θα το γράψω.
Αυτή τη στιγμή είναι στην τηλεόραση ένας πατέρας, ο Πίπας (όνομα και πράγμα όπως αποδεικνύεται ) και λέει τα εξής:
'Κύριε Οικονόμου, είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση και το κάνω στη μνήμη του παιδιού μου, που κάθε μέρα που ξυπνούσε έβαζε την εκπομπή σας, παρόλο που ήταν Παναθηναϊκός.'
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;;; Ένας πατέρας που το Σάββατο το βράδυ έχει χάσει το γιο του, τη Δευτέρα το πρωί βγαίνει στην τηλεόραση και λέει τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;; Έλεος δηλαδή!
-
H αστυνομια θα βρει την ακρη.Λιγο υπομονη, αν και ειμαι περιεργος να μαθουμε τι εγινε...!!!!!
-
Τα πρωιναδικα λενε πως συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις κ τα μεχρι στιγμης δεδομενα ο δολοφονος κατα 90% ηταν 1 ενας !!!!!
Μα ειναι δυνατον ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα πρωιναδικα λενε πως συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις κ τα μεχρι στιγμης δεδομενα ο δολοφονος κατα 90% ηταν 1 ενας !!!!!Μα ειναι δυνατον ???
Το τι μαλακια εχει να ακουστει μεχρι να ξακαθαρισει το θεμα δεν λεγεται .....μην τα περνεις και τις μετρητοις, η αστυνομια τι λεει??
-
GFON
Επικαλουνται πηγες της αστυνομιας,εδω ειναι το θεμα....Εκτος αν πανε να τους αποπροσανατολισουν απο την αλλη....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
H αστυνομια θα βρει την ακρη.Λιγο υπομονη, αν και ειμαι περιεργος να μαθουμε τι εγινε...!!!!!Και εγώ το πιστεύω αυτό!!!!! IMO κατά μεγάλη πιθανότητα κάτι είχαν κάνει και πλήρωσαν το τίμημα της εκδίκισης!!!! Κάποιοι στην περιοχή θα ξέρουν!!!!!
Σιγά μην κάτσει ο κάθε λαθρέμπορος να εκτελέσει πέντε τύπους επειδή μπορεί να είδαν την συναλλαγή του ή το πέρασμα του!!!!!
Επίσης αποκλείω το να έγινε τσαμπουκάς με άλλους κυνηγους και να μην μπόρεσαν να αντισταθούν!!!!!
-
Κάτι είδαν....δεν εξηγείται αλλοιώς....εκτός αν αυτός που τους σκότωσε ήταν επίσης γνωστός τους!!!......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα πρωιναδικα λενε πως συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις κ τα μεχρι στιγμης δεδομενα ο δολοφονος κατα 90% ηταν 1 ενας !!!!!Μα ειναι δυνατον ???
james bond, batman, klp!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάτι είδαν....δεν εξηγείται αλλοιώς....εκτός αν αυτός που τους σκότωσε ήταν επίσης γνωστός τους!!!......To 2o to vlepo pio pithano!
Ti na eidan? Ligo ekso apo to xorio? Kai den prospathise na fygei kanenas? Synexisan to kynigi? Kai o kathenas monos tou?
-
Ακόμα και ένας να είδε κάτι....θα τους σκότωναν όλους!
-
Έτσι ειναι τα χωριά....
...όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν μιλάει....
-
Το αποτροπαιο αυτο μαζικο εγκλημα μπορει να εξιχνιαστει με ευκολο τροπο με τη βοηθεια της τεχνολογιας και των κεραιων κινητης τηλεφωνιας.Να εντοπιστουν απο τις τρεις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας ολες οι κλησεις που εγιναν μεταξυ των οριων της περιοχης,ιδιαίτερα οι σύντομες και κωδικοποιημένες και να αναλυθουν.Εδικότερα 1-2 ωρες πριν την δολοφονιακαι 1-2 ωρες μετα(Τον ακριβη χρονο της δολοφονιας θα τον προσδιορισει η νεκροψια).Αν μαλιστα οι αριθμοί που θα εντοπιστούν εχουν συνδεση με τους αριθμούς των νεκρων κυνηγων,τοτε θα περιοριστουν οι υποπτοι.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ενας, τελικά, είναι ο δράστης και υπήρξε ανταλλαγή πυρών!!!
Τώρα πως μπόρεσε ένας να σκοτώσει πέντε, και μάλιστα σε απόσταση 100 μέτρων, δεν μπορώ να καταλάβω!! Εκτός αν οι νεκροί δεν μπορούσαν να ρίξουν στο ψαχνό!!
Η εκδοχή να είναι κτηνοτρόφος παίζει στο μυαλό σας?
-
Περισσότερο για εκδίκηση μου φαίνεται από γνωστούς τους. Ισως να είναι και κάποια παλιά ιστορία και να την πληρώνουν τώρα τα νέα παιδιά. Βεντέτα δηλαδη....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....
Η εκδοχή να είναι κτηνοτρόφος παίζει στο μυαλό σας?Θεωρω οτι ειναι το πιθανοτερο.
Η περιοχη του Αγρινιου εχει κατι 'καρουμπαλα' ανευ προηγουμενου, οπου για ψιλου πηδημα κανουν απιστευτα πραγματα.
Υπαρχει ενα χωριο εκει κοντα ο Αετος Κατουνας οπου οταν ημουν πιτσιρικας κανενας δεν πλησιαζε.. και κατα καιρους καναν ακροτητες.Η επαρχια ξηρομερου ειναι γνωστη για την αγριοτητα της.
Τα παιδια θεωρω πολυ πιθανο να τα σκοτωσε καποιος για αστεια αιτια και αφορμή.
Για ναρκωτικα που λενε οντως στην περιοχη κυκλοφορουν αλλα οχι στον καμπο αλλα στα βουνα, ποσο μαλλον σε τετοιο σημειο που ειναι αρκετα κοντα σε χωρια και λιγα μολις χλμ απο την ΕΟ και το Αγρινιο.
-
Κριμα στους πέντε και στις καμμένες οικογένειες τους.
Εν ψυχρώ δολοφονία...