-
Αύριο πάντως που χω μια εκσκαφή για μια νέα οικοδομή θα φορτώσω γύρω στα 100 150 γέρικα κλήματα που θα ξηλωθούν...
Το βγάλαμε το χειμώνα!
Αν και κάθε χρόνο απ το κλάδεμα των ελιών και μόνο βγάζω πολλή ξυλεία
-
Περυσι παντως (04/08) οταν σταματησε η διαθεση του πετρελαιου θερμανσης ειχε το λιτρο 78 λεπτα με το βαρελι στα 110$.
Φετος με το βαρελι να εχει πεσει πολυ κατω απο τα 100$ μιλανε για 90-95 λεπτα το λιτρο.
Γιατι ρε παλληκαρια της ελευθερης αυτορυθμιζομενης αγορας??Κι εχεις και το Φωλια απο πανω να σου μιλαει για ταγκο και χασαποσερβικο...
-
γιατί το βαρέλι αυτό ήταν 3 μήνες μακριά
-
Στα πρωιναδικα ειπαν οτι η τιμη του πετρελαιου θα διαμορφωθει στα 75-80 λεπτα.
-
το ειπε η μενεγάγκη? δηλαδή
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το ειπε η μενεγάγκη? δηλαδήΣτα πιο πρωιναδικα(Αυτιας κ σια)
-
Ο Βερύκιος...? αυτόν τον περιμέναμε ναβγει να μας πει αν θα γίνει ο Παρμενίωνας, το σιχαμα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο Βερύκιος...? αυτόν τον περιμέναμε να βγει να μας πει αν θα γίνει ο Παρμενίωνας, το σιχαμα.Γιατί βρε δεν ρώταγες εμένα, να μην έχεις την αγωνία;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ο Βερύκιος...? αυτόν τον περιμέναμε να βγει να μας πει αν θα γίνει ο Παρμενίωνας, το σιχαμα.
Γιατί βρε δεν ρώταγες εμένα, να μην έχεις την αγωνία;
γιατί όταν πήγα φαντάρος το είχανε κομμένο το ιντερνετ!!!
-
Αν πάει 80 λεπτά στην Αθηνα θα ξεπεράσει το 1 ευρω στην επαρχία!!!
-
Είδα τις πρώτες τιμές στο πετρελαιο. Στα 74 λεπτά 'παίζει' - όσο είχε κλεισει φέτος στο τέλος του χειμωνα - αλλά οι πο@#$%!ηδες ξ΄΄ερουν ότι ζητηση μεγάλη δεν υπάρχει.
Μόλις αρχίσουν οι παραγγελειες θα πάει τουλάχιστοβ 90 λεπτά!!! -
Χθες που ρώτησα στο Πόρτο Ράφτη μοι είπαν 69-70 το λίτρο...
Καλά δεν είναι? Λέω να βάλω αύριο... -
Από φέτος, έχω φυσικό αέριο. Είμαι πολύ περίεργος να δω τις διαφορές σε απόδοση (?) και κόστος.
-
Μπράβο... Βάλτε ένα τεστ στο περιοδικό...
Δοκιμή Διαρκείας... Θα σπάσει ταμεία!!!!!
-
Δεν σε κατάλαβα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν σε κατάλαβα...λέω ότι μία ανάλυση 6 μήνου με πραγματικά στοιχεία από το σπίτι σου, θα μοιάζει σαν τα τεστ διαρκείας των τροχών....
-
Ελπίζω μόνο να μήν έχουμε παρατράγουδα με την επιστροφή του ΕΦΚ όπως πέρισυ.
-
Με τις τρέχουσες τιμές του πετρελαίου, πως συγκρίνεται η χρήση πετρελαίου με κλιματιστικού για θέρμανση ;
-
Έβαλα κι εγω χθες πετρέλαιο για πρώτη φορά φέτος καύσιμα!!!
0.69 το λίτρο και έβαλα 300 ευρω!!!Άντε να δούμε πάλι φέτος!!
-
Honda, για θέρμανση και μερική παραγωγή ρεύματος.
http://www.hondapowerequipment.com/products/homeenergy/freewatt.aspx
Πετρελαιο Θερμανσης