-
Σε κανα 1-2χρονο τον βλέπω μετά την πρώτη κάμψη πωλήσεων
-
Σωστός ο mirage, βενζίνης είναι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και ιδού το ερώτημα: ο 1.8 της C5 αποδίδει 127 ίππους στις 6000 σαλ και ροπή 170 στις 3750 σαλ.Ο 1.6Τ της νέας C4 αποδίδει 150 ίππους στις 5800 και ροπή 240 στις 4000 σαλ.
Για ποιό λόγο να μην τοποθετείται στο c5?
O 1.6T είναι κινητήρας που τοποθετείται στον εγκάρσιο και όχι στον διαμήκη άξονα, για αυτό και δεν μπαίνει στη C5 αλλά προτιμάται ο -εγκάρσιος- ατμοσφαιρικός 1.8αρης.
Άλλη δικαιολογία: Ο ατμοσφαιρικός είναι πιο υψηλόστροφος από τον 1.6Τ (6000>5800).
Άλλη δικαιολογία: Ο 1.8 ροπιάζει πιο νωρίς από τον 1.6Τ (3750
-
Γιατί, στον διαμήκη άξονα έχει τα μοτέρ η C5; Για ποιο λόγο;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατί, στον διαμήκη άξονα έχει τα μοτέρ η C5; Για ποιο λόγο;Eίναι ζήτημα ζυγίσματος αγαπητέ HF.
-
Δεν ξέρω τι ζήτημα είναι αλλά η C5 έχει τον κινητήρα εγκάρσια (όπως και η προηγούμενη, αλλά και η C6 και η Xantia και BX και η CX). Η τελευταία citroen με διαμήκη τοποθέτηση κινητήρα ήταν η SM
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και ιδού το ερώτημα: ο 1.8 της C5 αποδίδει 127 ίππους στις 6000 σαλ και ροπή 170 στις 3750 σαλ.
Ο 1.6Τ της νέας C4 αποδίδει 150 ίππους στις 5800 και ροπή 240 στις 4000 σαλ.
Για ποιό λόγο να μην τοποθετείται στο c5?
O 1.6T είναι κινητήρας που τοποθετείται στον εγκάρσιο και όχι στον διαμήκη άξονα, για αυτό και δεν μπαίνει στη C5 αλλά προτιμάται ο -εγκάρσιος- ατμοσφαιρικός 1.8αρης.
Άλλη δικαιολογία: Ο ατμοσφαιρικός είναι πιο υψηλόστροφος από τον 1.6Τ (6000>5800).
Άλλη δικαιολογία: Ο 1.8 ροπιάζει πιο νωρίς από τον 1.6Τ (3750
Κυριότερη δικαιολογία: Αν έβαζαν τον 1.6Τ υπήρχε κίνδυνος να είναι η νέα C5 ολοκληρωμένη, πράγμα που το γκρουπ PSA δεν το θέλει καθόλου.Τώρα το έπιασα!
Είμαι λίγο χαζός βέβαια, αλλά 'ντάξ'! -
Λέω και εγώ τι λένε
-
Το έχουμε πει και παλιότερα, είναι συμφωνία με τους γερμανούς ώστε να μην υπάρχουν ολοκληρωμένα αυτοκίνητα.
-
Μήπως με τον 1800άρη κινητήρα θέλουν να δώσουν ένα αέρα premium στη καινούρια C5?
Κάτι σαν το Α4 που δεν βγαίνει με 1400 125άλογα, αλλά με 1800 125 άλογα. -
Το έχουμε πει και παλιότερα, είναι συμφωνία με τους γερμανούς ώστε να μην υπάρχουν ολοκληρωμένα αυτοκίνητα.
Όταν λές συμφωνία με τους Γερμανούς τι εννοείς; Τους απειλούν οι Γερμανοι σε κάτι; Το λέω διότι οι Γερμανοι ήδη έχουν ολοκληρωμένες προτάσεις σε κάθε κατηγορία. Πχ το Πασάτ 1.8Τ με 160 ίππους είναι αυτοκίνητο που δεν του βρίσκεις ψεγάδι πέραν τις τιμής-πάνω απο 26000€- και χωρίς να αναγκαστείς να πάς σε Μερτσέντες, Audi η BMW. Τα Γκόλφ με τους 1.4Τ-122,140,170 ίππους- τσακίζουν ήδη την αγορά. Δεν είναι λίγο άδικο για τους Γάλλους αυτό το πράγμα;
-
Είναι προφανές οτι ο άνθρωπος κάνει χιούμορ ή αλλιώς χούμορ
-
Είναι προφανές οτι ο άνθρωπος κάνει χιούμορ ή αλλιώς χούμορ
Όταν γράφω κάτι που με ενδιαφέρει δεν κάνω χιούμορ αντιθέτως μιλώ σοβαρά. Η ειρωνία χωρίς λόγο και χωρίς προηγουμένως να έχω κάνει κάτι άσχημο καλό είναι να μην υπάρχει όπως και οι διάφοροι εξυπνακισμοί.
-
Σε ειρωνεύτηκε κάποιος;
-
Συνομιλητή dr dino άπλά παρέθεσα μια άποψη σε μια τοποθέτηση σου και βλέπω μια τοποθέτηση του συνομηλιτή mirage ' Είναι προφανές οτι ο άνθρωπος κάνει χιούμορ ή αλλιώς χούμορ ' χωρίς να έχω κάνει κάτι άσχημο ούτε να ειρωνευτώ κάποιον - το οποίο θα το θεωρούσα απαράδεκτο εκ μέρους μου. Απλά μια τοποθετησή σου μου φάνηκε λίγο περίεργη διότι δεν την έχω ξανακούσει και παρέθεσα μια τοποθέτηση για κάποιες διευκρινίσεις.Αυτό και τίποπα περισσότερο. Για όνομα του θεού δεν είχα καμιά διάθεση να ειρωνευτώ εσένα η κάποιον άλλον.
-
Δεν είπα αυτό, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω μήπως νόμιζες ότι εγώ ειρωνεύτηκα εσένα. Ούτε ο μιράζ θέλησε να ειρωνευτεί κανέναν, απλά ξεκαθάρισε την χιουμοιστική τοποθέτησή μου.
Το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε συζητήσει αρκετές φορες με τον funkyreverend και τον mirage, και πάντα καταλήγουμε μεταξύ αστείου και σοβαρού στο συμπέρασμα αυτό, διότι δεν υπάρχει άλλος προφανής λόγος εδώ που τα λέμε να μην θέλουν να βγάζουν οι γάλλοι ολοκληρωμένα αμάξια.
-
Τότε dr dino και εγώ ζητώ εκ μέρους μου συγνώμη για την παρεξήγηση που δημιούργησα απο το πουθενά. Απλά μπερδεύτηκα μην καταλαβαίνοντας την τοποθέτηση του συνομηλιτή μας . Και πάλι συγνώμη. Ευχαριστώ.
-
Citroen C5 2008