-
και τώρα τίθεται το μεγάλο ερώτημα.
Αεροπλάνο ή πλοίο -
παιδια αν παω στην αγγλια να ζησω μερικα χρονια, επιτρεπεται να εχω μαζι μου και αυτοκινητο με ελληνικες πινακιδες?
ή πρεπει να βγαλω αγγλικες? ή δεν επιτρεπεται καν αριστεροτιμονο αμαξι? -
Τράβα ανθρωπέ μου με τις ελληνικές
Απ την μικρή μου εμπειρία με το αριστεροτίμονο στην αγγλία, δεν είχα σοβαρό πρόβλημα, τώρα για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο...
Αλλά και μόνο τις κλήσεις που θα γλιτώσεις(με ή το έγραψα, είδατε )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και τώρα τίθεται το μεγάλο ερώτημα.
Αεροπλάνο ή πλοίοαν είναι για πολλές ημέρες... πλοίο και εύα... αν είναι για λίγες αεροπλάνο και ενοικίαση....
-
Δύο βδομάδες, αλλά
1)με τρώει
2)θέλει κτέο
3)θέλει το σέρβις των 300.000 soonαλλά μόνος το χειμώνα το ψιλοσκέφτομαι.
Φαντάσου να αποκλειστείς πουθενα΄απ τα χιόνια, αυτοκτόνία με τη μία(έλεγα να πήγαινα από Γιουγκοσλαβία, να κάτσω και λίγες μέρες Βελιγράδι, να γνωρίσω και μια φίλη της Jovana που μου προξενεύει )
-
Δύο βδομάδες, αλλά
1)με τρώει
2)θέλει κτέο
3)θέλει το σέρβις των 300.000 soonαλλά μόνος το χειμώνα το ψιλοσκέφτομαι.
Φαντάσου να αποκλειστείς πουθενα΄απ τα χιόνια, αυτοκτόνία με τη μία(έλεγα να πήγαινα από Γιουγκοσλαβία, να κάτσω και λίγες μέρες Βελιγράδι, να γνωρίσω και μια φίλη της Jovana που μου προξενεύει )
Δεν βλέπω το πρόβλημα...
- Είσαι σε ηλικία που μπορείς να πάρεις ρίσκα... το πολύ αφήνεις την Εύα στην άκρη του δρόμου για να λύσεις το πρόβλημα γυρίζοντας...
- Σιγά το δύσκολο. Μισή ώρα και τελείωσες.
- Και αυτό σιγά το δύσκολο.
Για τα 2 και 3 είναι μίας ημέρας δουλειά. Για την ακρίβεια αφήνεις το αμάξι στο συνεργείο και τους ζητάς και ΚΤΕΟ.
Τώρα με τα δεδομένα που αναφέρεις στην τελευταία πρόταση σε ενημερώνω..
α. Ποτέ δεν ζευγάρωσα με φίλη που μου προξένεψαν καθώς κατά 90% ήταν μπάζο και στην περίπτωση του 10% που δεν ήταν απλά η ίδια δεν γούσταρε (γιατί θεωρούσε ότι εγώ ήμουν μπάζο).
β. Μιλάμε για Σέρβα κάτι σαν Κρητικιά δηλαδή. Καθώς εκεί στο Βελιγράδι τα Καλάσνικοφ τα χειρίζονται όπως εμείς τα κινητά στο SMSing σε βλέπω να φεύγεις ή νύχτα ή με συνοδεία κυανοκράνων.Πλοίο λοιπόν και Άγιος ο Θεός....
-
είναι καλή δε πάμε για γάμο, μιά αθώα γνωριμία
πέρα απ την πλάκα ο μόνος λόγος για να κατέβω με αμάξι (σοβαρός) είανι για να το περάσω κτέο και να κάνω και το σέρβις, για να μην το πληρώσω γαμ@σιάτικα εδώ.
(και να κάνουμε και κάτι πραγματάκια με τον BEAMS )
Τώρα, αν μείνει χωρίς ΚΤΕΟ, είανι σοβαρό πρόβλη,μα? όντως δεν καλύπτει η ασφαλιστική?
(αυτο με τα καλάσνικοφ με ανησυχεί, αλλά όπως είπες οι νέοι παίρνουν ρίσκα )
-
Θα κατεβει κανενας οδικως απο Αγγλια για Αθηνα αυτα τα Χριστουγεννα;
-
τί έχεις στο μυαλό σου
-
Θα περασεις απο Λονδινο πριν πας κατω; Αν ναι θα σου πω σε ΠΜ.
-
θα περάσεις από eindhoven ή κάπου κοντά? αν ναι να μην κλείσω εισιτήρια
-
Οχι τιποτα σχετικο με Ολλανδια (εξαλλου για Αγγλια αναφερομαι). Την επομενη εβδομαδα ισως να ειμαι στην Γενευη ομως.
-
Οκ, έλεγα μήπως
γενεύη θα βόλευε, αν ήσουν την παράλλη βδομάδα
-
Δύο βδομάδες, αλλά(έλεγα να πήγαινα από Γιουγκοσλαβία, να κάτσω και λίγες μέρες Βελιγράδι, να γνωρίσω και μια φίλη της Jovana που μου προξενεύει )
Προχώρα άφοβα και μην φοβάσαι καλάζνικοφ και τα λοιπά ...
-
δουλευα ενα χρονο στα σκοπια και στη σερβια ,πηγαινοερχωμουνα καθε σαββατοκυριακο,αυοτ απο 2007 εως2009 .
μπορω να πω πως η διαδρομη απο ελληνικα συνορα μεχρι βελιγραδι ειναι απο υποφερτη εως πολυ καλη, η κινηση ειναι αραιη και τις νυχτες μηδαμηνη.
τα μπλοκα αρκετα αλλα εαν δεν το πεξεις εξυπνος σε αφηνουν να φυγεις ή 10 εως 20 ευρω αναλογα την περιπτωση και φευγεις. πληρωφοριακα με σταματησανε 6 φορες και δεν πληρωσα ουτε ευρω! οι σκοπιανοι αλλα ιδιαιτερα οι σερβοι μας συμπαθουν και μας εξηπηρετουν και δεν ειχα κανενα προβλημα γενικα. οσο για κλοπες και τα τιαυτα που λενε μερικοι απο τα παλια , δεν ετυχε να τα συναντησω, εκτος και ειμαι τυχερος.
τα καυσημα ειναι καθαρα, οι τιμες ιδιες με εδω,το φαγητο πολλυ φθηνοτερο,τα αγγλικα χρησιμα και το κρασι πιοτικο και φθηνο.
καλο ταξιδι. -
Mε το παλιο ελληνικο ροζ διπλωμα οδηγαω κανονικα στην Ελβετια;
Καμμια ιδεα τι εχει να δω και να κανω 5 μερες στην Γενευη;
-
Τυπικά χρειάζεσαι ''διεθνή άδεια οδήγησης'' της Ελπα αλλά άπ'όσο έχω ακούσει από τα παιδιά εδώ, είναι ανεκτικοί. Τώρα σε περίπτωση ατυχήματος (μακρυά από μας) τί ισχύει στην Ελβετία δεν ξέρω. Όταν τη διέσχισα πέρυσι για να είμαι 100% καλυμμένος προμηθεύτηκα από ΕΛΠΑ την εν λόγω διεθνή άδεια. Εκδίδεται αμέσως, ισχύει για 3 χρόνια και κοστίζει 85 ευρώ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καμμια ιδεα τι εχει να δω και να κανω 5 μερες στην Γενευη;
παρε μολοτοφ, πλακατ, κουκουλες και κανε διαδηλωση!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Mε το παλιο ελληνικο ροζ διπλωμα οδηγαω κανονικα στην Ελβετια;Καμμια ιδεα τι εχει να δω και να κανω 5 μερες στην Γενευη;
Μην κάνεις τπτ, με έχουν σταματήσει ουκ ολίγες φορές και ποτέ με το ελληνικό ροζ δίπλωμα δεν είχε πρόβλημα.
θα αγοράσεις χρυσαφικά, άκου εκεί τι θα κάνεις
-
σημερα πριν απο λιγο, μαζι με κατι Κυπριους ξυπνησαμε την Βαρκλωνη νυχτιατικα χαχαχα
οι βορειο ευρωπαιοι εταιροι μας δεν πιστευαν στα ματια τους με οτι εβλεπαν.
θα γραψω προσεχως για το ποσο πειθαρχημενοι ειναι οι Ισπανοι και τι καλους δρομους εχουν...
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες