-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Pros tous dio eurwpaious pou tha katevoun ellada prosexws, Germania xtes itan arketa kala ta pragmata. Sinantisa 2 mpotiliarismata, to ena itan poli megalo konta sto Koblenz opou imoun tixeros giati imoun konta se eksodo opote afisa ton A61 gia kamia 10aria km, kai to allo stin Karlsruhe.
Auto den kserw katholou ti ginotan, fainotan o dromos teleiws frakarismenos kai telika efiga mesw strasbourg gia Bassel. Ipopsin oti itna kathimerini kai o dromos den eixe katholou kinisi.Benzini stin elveteia konta sto 1euro ektos autobahn.
Kalo taxidi kai sorry gia ta greeklish
Θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί σε αυτό το μποτιλιάρισμα, το οποίο είδα αλλά εγώ ήμουν από την άλλη μεριά, πήγαινα Στουτγκάρδη. Έφαγα τρελή ήττα μεταξύ Καλσρούης και Στουτγκάρδης, 20 χλμ σε περίπου 1 ώρα λόγω έργων Στην επιστροφή είχε κινησούλα αλλά όχι μποτιλιάρισμα. Εγώ αγαπητέ θα πάω από Γαλλική Autoroute στην Ελβετία και τελικά αποφασίστηκε στάση στο μαγευτικό Como για τουρισμό. Περιμένουμε νέα από Ιταλία
Πέρασες από την πόλη μας και δεν μίλησες... -
Auti ti stigmi etoimazomai gia bbq sti Bern, opote enimerwsi gia italia den paizei
Simera meta ta mesanixta tha figw gia italia, tha tin pesw ligo sto dromo kai to prwi tha araksw ancona gia diavasmataki kai kafeKapetanie, kalo to strasbourg alla to bbq xtes to vradi itan akoma kalitero, opws kai to mpanio sto potami simera
Osoi taxidepsete mera, na exete anesi, oi eksodoi twn polewn mpotiliaroun gia plaka sti germania.
Elvetia ta pragmatasto diko mas reuma itan xalaraEutixws to mpotiliarisma itan se katifora kai den mou xalase tin katanalwsi
Prepei na imon o monadikos pou tsoulage me xeirofreno -
Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου Πάνο...
-
Καλημέρα,
Σήμερα που ταξιδέυω βρήκε να βρέχει συνέχεια, και θα βρέχει και αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, οπότε Γερμανία & Ελβετία θα είναι κάπως δύσκολα...(κίνηση, ατυχήματα ίσως, βρεγμένοι δρόμοι, κτλ)...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Σήμερα που ταξιδέυω βρήκε να βρέχει συνέχεια, και θα βρέχει και αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, οπότε Γερμανία & Ελβετία θα είναι κάπως δύσκολα...(κίνηση, ατυχήματα ίσως, βρεγμένοι δρόμοι, κτλ)...
καλό δρόμο Μάριε!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Σήμερα που ταξιδέυω βρήκε να βρέχει συνέχεια, και θα βρέχει και αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, οπότε Γερμανία & Ελβετία θα είναι κάπως δύσκολα...(κίνηση, ατυχήματα ίσως, βρεγμένοι δρόμοι, κτλ)...
Καλό δρόμο Μάριε, παρόλη την βροχή δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερα προβλήματα
-
Καλό δρόμο!
Μια χαρά θα είσαι με τους δρόμους που έχουν. Και γω είχα φάει τουλούμια αλλά οκ. Καλό αμάξι έχεις, cdάκια καλά να έχεις, φραπεδιά, redbullάκια, σαντουϊτσάκια και είσαι κομπλέ
-
Thanks guys.....
@kon5
Αυτά που αναφέρεις έχουν ήδη ετοιμαστεί (εκτός του RedBull )... -
.....και ξεκινάμε λοιπόν, τα ξαναλέμε αύριο απόγευμα από το πλοίο τώρα.....
-
Καλό δρομο!
-
Καλά τώρα που ανεβαίνω εγώ όλοι κατεβαίνετε;
Έχει περάσει κανείς Σκωτία από Ολλανδία; Με μια πρώτη ματιά ούτε χρόνο κερδίζεις, ούτε χρήματα.
-
έφτασα ζώος κι αυλαβής
Μιράγκε αν ακούει, πιθανόν να έχεις προβλήματα στην ancona nord, λόγω ασφαλτόστρωσης στην SS μετά την αουτοστράτα.
Χρησιμοποίησε την ancona sud σε αυτή την περίπτωση αν δεις κίνηση στην έξοδο
Ιταλία είναι καθαρη από έργα, έχουν τελειώσει τα πάντα στις περιφεριακές Μιλάνουν, Μπολώνια, (κι έχουν γεμίσει και κάμερες )@scotch : γιατί να περάσεις από Ολλανδία
Μήπως θέλεις να φορτώσεις κάτι
Καλό καλοκαίριΥ.Γ Ελβετία με ξανασταμάτησαν για έλεγχο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@scotch : γιατί να περάσεις από Ολλανδία
Μήπως θέλεις να φορτώσεις κάτι
Καλό καλοκαίριΥ.Γ Ελβετία με ξανασταμάτησαν για έλεγχο
Κατά κύριο λόγο γι αυτό αλλά επί τη ευκαιρία θα επισκεφτώ και μια φίλη στο Leiden
Έλεγχο; Προφανώς επειδή ερχόσουν από Ολλανδία -
Ξεκινώ κι εγώ το απόγευμα από Βρυξ για Φλωρεντία, μονοκοπανιά. Θα γυρίσουμε καναδυό μέρες την Τοσκάνη, και θα ακολουθήσει Ανκόνα.
Θα είμαστε 2 οδηγοί, με το ψοφίμι (325) του κολλητού μουΚαλό ταξίδι σε όλους!
-
Kαλό το Leiden
Με τους μπάτσους στην Ελβετία έχω αγαστή συνεργασία, σε λίγο θα χαιρετιόμαστε με τα ονόματά μας
Αυτή τη φορά ήταν έλεγχος χαρτιών στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου μπαίνοντας από ενα κολωχώρι στη Βέρνη, 1 το βράδυΑφού τα τσέκαραν όλα, έρχεται η μπατσίνα με φακό από το αμάξι προς το μέρος του αδερφού μου. Λέω, μας πιάσανε Τελικά ήθελε να δει αν είχα κολήσει τη βινιέτα
Αν κάποιος καταλάβει τί γίνεται Ιταλία με το σύστημα μέτρησης μέσης ωριαίας που έχουν βάλει παντού, ας το γράψει.
Εγώ προς το παρόν, το ψιλογείωσα, πηγαίνοντας με μέση γύρω στα 140-150 ανάλογα την κίνηση.tip. αποφύγετε Μπολώνια μεταξύ 6 και 9 το πρωί, γίνεται χαμός.
υγ. το καράβι ήταν μισογεμάτο Τέτοια περίοδο δεν είχα πού να αφήσω υπνόσακο, φέτος ήμασταν χλίδα
Εσείς που κατεβαίνετε ελβετία, καλή φάση για βενζίνα είναι να βγείτε στην bellinzona. μιά παράκαμψη σκάρτου χιλιόμετρου, σας γλιτώνει κανα 5 ευρω στο ρεζερβουάρ, και είναι και κοντά στα σύνορα.
δεν ξαναγεμισα μέχρι ελλάδαKαλό δρόμο άπαντες
-
Ερώτηση, πόσο παέι η βενζίνη στην Ελβετία και πόσο στη Γερμανία ;;;
-
Eλβετία γύρω στο 1.04 άντε 1.10
Γερμανία 1.25 με 1.35
Κάπου εκεί πρέπει να είναι λογικά οι τιμές. Ας μιλήσουν αυτοί που πέρασαν πρόσφατα. -
Οι τιμές τουλάχιστον στο Βερολίνο και πάνω κάτω σε όλη την Γερμανία είναι αυτές
http://www.clever-tanken.de/liste_payed ... &typ=Super
Και για Superplus: http://www.clever-tanken.de/liste_payed ... typ=Super2
Πετρέλαιο : http://www.clever-tanken.de/liste_payed ... typ=Diesel -
Eλβετία στον αυτοκινητόδρομο γύρω στο 1,70 φράγκα, και 1,50 μέσα στις πόλεις.
Γερμανία αν θυμάμαι καλά έβαλα με 1,30 -
Καλημέρα,
Δεν κοιτάζω τιμές στη Γερμανία, βάζω με 'ειδικούς' όρους καύσιμο..... ......πρέπει να είναι περί τα 1,12 στην περιοχή μου νομίζω....
Ελβετία-Ιταλία δεν χρειάστηκε να βάλω......είπαμε, 1150ΚΜ με ένα γέμισμα (60Λ)
Ελλάδα έβαλα Ηγουμενίτσα Super-Diesel (SHELL) με 1,08 νομίζω....
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες