-
Σκέφτομαι να πάω οδικώς από Γερμανία στην Τοσκάνη προς το τέλος του καλοκαιριού. Όσοι γνωρίζετε από εκείνα τα μέρη, είναι επικίνδυνο για το αμάξι, δλδ κλοπές, γδαρσίματα κτλ? Πινακίδες έχω γερμανικές, αμάξι BMW e93 (cabrio).
-
Θα στο γδυσουν Πέτρο.
Sent from Corsair's brick
-
Εγώ 2 μέρες που έμεινα στη Σιένα, πριν από 5 χρόνια, δεν είχα κάποιο θέμα με το tt. Πιθανώς τύχη.
Φαντάζομαι όμως πως δεν κινδυνεύει περισσότερο απ' ό,τι θα κινδύνευε στην Αθήνα. -
υπάρχε ένα μικρό πρόβλημα σε εκείνη τη περιοχή, κλέβουν για ανταλλακτικά οπότε το αμάξι κάπου θα το βρεις, δεν τα παίρνουν να τα πουλήσουν στην αλβανια πχ, με λίγη τύχη δε θα χεις κάποιο θέμα!
-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κι εμένα με είχαν κλείσει κάποια στιγμή και με απείλησαν να κατέβω από το αυτοκίνητο 2 τύποι με κουκούλες και τουφέκια αλλά επειδή ήταν και το τοπικό καρναβάλι σε εξέλιξη θεώρησα πως είναι καρναβαλιστές και δεν έδωσα σημασία.
-
Στα βενζιναδικα γινεται η ζημια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στα βενζιναδικα γινεται η ζημιαΚαι στις παρκίδες!!!
(φορτηγατζίδικος όρος για τα parking )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στα βενζιναδικα γινεται η ζημιαΤι κανεις αν πρεπει να βαλεις βενζινη η να σταματησεις για φαγητο στην Ιταλια?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στα βενζιναδικα γινεται η ζημια
Τι κανεις αν πρεπει να βαλεις βενζινη η να σταματησεις για φαγητο στην Ιταλια?
Τον σταυρό σου!!!
-
Πάντα δεύτερος στο αμάξι.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Χα χα, Ιταλια παει ο ανθρωπος και μαλιστα βορεια.
Οχι στη Γιουγκοσλαυια προ 20ετιας...Στάλθηκε από το N7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Χα χα, Ιταλια παει ο ανθρωπος και μαλιστα βορεια.
Οχι στη Γιουγκοσλαυια προ 20ετιας...Στάλθηκε από το N7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο άντρο της Καμορα δηλαδή!!!
Πάντα δεύτερος στο αμάξι.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Ιδανικά την πεθερά ώστε να μην μπορούν να μας εκβιάσουν για να την επιστρέψουν!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντα δεύτερος στο αμάξι.Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Eγώ έχω πάντα δεύτερο άτομο κι ένα ντόπερμαν για back-up
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κι εμένα με είχαν κλείσει κάποια στιγμή και με απείλησαν να κατέβω από το αυτοκίνητο 2 τύποι με κουκούλες και τουφέκια αλλά επειδή ήταν και το τοπικό καρναβάλι σε εξέλιξη θεώρησα πως είναι καρναβαλιστές και δεν έδωσα σημασία. -
ρε σεις εδώ μιλούμε σοβαρά... Μία φορά πέρασα από Ιταλία, όταν κατέβηκα Βενετία κ πήρα τον ανήφορο για Γερμανία.
αν κάνω το ταξίδι έχω 3-4 επιλογές...- να πάω με το ΒMW (προτιμώ αυτή την επιλογή, ειδικά για τις βόλτες με ξεσκέπαστο το αμάξι το απογευματάκι κτλ)
- να πάω με το γκολφ της γυναίκας (είναι 1400 κ θα μας δυσκολέψει λίγο)
- να νοικιάσω αμάξι (δε ψήνομαι)
- να αλλάξω κινητήρα στο γκολφ (ψήνομαι εδώ κ καιρό να βάλω ένα 2.0 tdi, έχω αμφιβολίες για τον Έλληνα-μηχανικό διαφορετικά αν τον αλλάξω στην αντιπροσωπία, καλύτερα να αγοράσω Cayenne )
επειδή η 1. επιλογή παίζει δυνατά, θέλω αν ξέρω αν όντως είναι επικίνδυνη εκείνη η περιοχή της Ιταλίας. Έχω ακούσει τα πάντα, πως κ μέσα από πάρκινγκ ξενοδοχείου τα σηκώνουν... επειδή δε θέλω να φυλώ καραούλι στο αμάξι, προσπαθώ να μάθω τί πραγματικά συμβαίνει.
Μη πάω εκεί πχ με το γκολφ κ τελικά διαπιστώσω ότι όλα είναι μέλι-γάλα κ ξενερώσω.
ΥΓ: ρε σεις, οι Ιταλοί τί κάνουν με τα ακριβά αμάξια τους?
-
Κι εμείς σοβαρά μιλάμε. Να πας με το Golf Πέτρο μου μην το ρισκαρεις. Οι Ιταλοί τα ακριβά τους αμάξια τα έχουν σε θυρίδες σε τράπεζες.
Sent from Corsair's brick
-
Γκολφ και από μένα, το μη χείρον βέλτιστον
Ψάξε και σε άλλα φορα, θα δεις ότι δεν είναι γενικά ασφαλής περιοχή για παρκάρισμα και διάβαζα ενα ρεπορτάζ που έλεγε ότι λόγω κρίσης οι ντόπιοι είναι ιδιαίτερα νευρικοί απέναντι σε αμάξια με γερμανικές πινακίδεςSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Με το BMW θα πάω μάλλον κ δε γ@μ+×ται, ότι κάτσει. Στην τελική τί την πληρώνουμε την ασφάλεια κλοπής ?
Πέρυσι στη Σκωτία σε 15 μέρες έκανα ~9.000 χλμ με το BMW, με τη γκόλφω δε θα την πάλευα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Με το BMW θα πάω μάλλον κ δε γ@μ+×ται, ότι κάτσει. Στην τελική τί την πληρώνουμε την ασφάλεια κλοπής ?Ισχύει πανευρωπαϊκά η ασφάλεια κλοπής;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το BMW θα πάω μάλλον κ δε γ@μ+×ται, ότι κάτσει. Στην τελική τί την πληρώνουμε την ασφάλεια κλοπής ?
Ισχύει πανευρωπαϊκά η ασφάλεια κλοπής;
Ισχύει ελεγμένο
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες