-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Από τις πιο ακριβές η Ιταλία!Γεμίζεις Ελλάδα και είσαι κομπλέ,ειδικά να βγεις βόρεια όπως λες.
-
Εννοείται γέμισμα Ελλάδα. Θα περάσεις απο Ελβετία;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Χρεωστικη Mastercard eurobank δουλευει καλα στα διοδια;Mastercard Debit (πχ σαν αυτή) ή Maestro; Αν είναι το πρώτο, δεν βλέπω κάποιο λόγο για να έχει πρόβλημα, το δεύτερο εξαρτάται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποτε θα με πας;σαν τη χαλκιδικη δεν έχει!
-
Ουτε και εκεί με πηγες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εννοείται γέμισμα Ελλάδα. Θα περάσεις απο Ελβετία;Sent from Corsair's brick
Εννοείται πως θα γεμίσω Ελλάδα απλά δε θέλω να ξεκινήσω μετά το επόμενο leg για Ελβετία χωρίς να είμαι φουλ (καίει και πολύ γμτ και φοβαμαι).
Ναι θέλω να πάω Ελβετία μετά τη Βενετία. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Α, έχουμε να προτείνουμε κάποιο αξιόπιστο βενζινάδικο στην Πάτρα;Κανέναν πατρινό δεν έχουμε στο φόρουμ;
-
Ειχα βαλει στη Shell με το που μπαινεις στην πολη, μετα την αντιπροσωπεια της Hyundai πετρελαιο και ηταν μια χαρα.
Επισης στον ιδιο δρομο λιγο πιο πριν, ειχα βαλει βενζινη στην Avin. Και παλι κανενα θεμα. -
Ευχαριστώ
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Εννοείται γέμισμα Ελλάδα. Θα περάσεις απο Ελβετία;
Εννοείται πως θα γεμίσω Ελλάδα απλά δε θέλω να ξεκινήσω μετά το επόμενο leg για Ελβετία χωρίς να είμαι φουλ (καίει και πολύ γμτ και φοβαμαι).
Ναι θέλω να πάω Ελβετία μετά τη Βενετία.Σε βγάζει άνετα! Ελβετία τίμη λίτρο γύρω στα 1,53-1,57€/λτ..., ακρίβυνε γαμώτο. Ετοιμάζω πόστ
-
το βαζω μιας που πρεπει να ειναι οτι πιο κοντινο
http://www.insomnia.gr/_/articles/inter ... F%84-r7064
-
Τράκαρες στο εξωτερικό; Έχεις ασφάλεια πλέον
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 95&catid=3
-
Όπως φαίνεται, θα παίξει ταξιδάκι σε νότια Γαλλία στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ένας πρόχειρος σχεδιασμός από τη αναφέρει διανυκτέρευση κατεβαίνοντας στην annecy, μετά μάλλον 3 νύχτες Aix-en-Provence και 4 νύχτες Νίκαια και επιστροφή μέσω Annecy με διανυκτέρευση. Για την επιστροφή θα δω μήπως έχει ενδιαφέρον από κάπου αλλού. Έχετε να προτείνετε διαδρομές, καταλύματα, εστιατόρια, κλαμπς-μπαρς κτλ? Διόδια, βινιέτες, δρόμοι, όρια ταχύτητας? Γενικά επειδή αρχίζω σιγά-σιγά και ψάχνω, όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.
-
ρε σεις τι πόλη είναι αυτο το αμστερντάμ;;;;
-
Νομίζω στο Annecy είχα μείνει μια νύχτα πριν από πολλά χρόνια για να σπάσω τη διαδρομή Λονδίνο Ανκόνα. Είναι ανάγκη να μείνεις στο ίδιο μέρος και στις δύο διαδρομές. Γενικά θα ήταν ίσως πιο βολικό να δοκιμάσεις άλλη διαδρομή (ή και χώρα).
-
Μου ήρθε έμπνευση να κάνω μια καταδρομική με το μπιντέ στη βόρεια Γαλλία την μεθεπόμενη βδομάδα.
Σχεδιάζω να πάρω το τρένο ή φέρι από Folkestone/Dover για Calais, θα κινηθώ προς τα δυτικά περίπου κατά μήκος της ακτής, υπολογίζω 2 διανυκτερεύσεις (να προλάβουμε να δούμε και τίποτα, να βγάλουμε καμιά φωτογραφία κλπ) κάπου στη Le Havre ή εκεί γύρω και επιστροφή από Cherbourg για Portsmouth κι από εκεί πίσω στο Λονδίνο.
Αναζητούνται πληροφορίες για:
-ενδιαφέροντα μέρη και scenic routes στη περιοχή.-μέρος για ύπνο. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, ένα B&B σε κανένα γραφικό χωριό θα ήταν το ιδανικό αλλά κατά βάση πρωτίστως ψάχνω κάτι καθαρό, φτηνό και ασφαλές (αν έχει πάρκινγκ για το πατίνι θα μετρήσει πολύ).
-tips για την οδηγηση *κάτω από τ'αυλάκι * ( ). Απ'ότι διαβάζω, δεν ισχύει πια η υποχρέωση να έχεις μαζί σου αλκοτέστ-φυσοκάλαμο. Αντανακλαστικό γιλέκο και φαρμακείο έχω. Η ΑΑ λέει ότι οι μοτοσυκλέτες δεν χρειάζονται τρίγωνο, ούτε αυτοκόλλητα στους προβολείς που κόβουν τη δέσμη, αλλά το δεύτερο δεν είναι και τόσο σαφές. Αυτοκόλλητο GB χρειάζεται; Επίσης διαβάζω ότι απαγορεύονται όχι μόνο οι ανιχνευτές ραντάρ αλλά ακόμα και να υπάρχουν οι τοποθεσίες των καμερών ως POIs στο GPS. (*Το τελευταίο δεν είναι σημαντικό, το πατίνι μου έχει κόφτη στα 100Κmh * ). Από παρκάρισμα τι παίζει; Γνωρίζω ήδη ότι υποτίθεται ότι πρέπει να έχεις αντανακλαστικά αυτοκόλλητα στο κράνος, αλλά αυτός ο νόμος δεν πολυεφαρμόζεται στην πράξη. Η διήθηση απαγορεύεται, αλλά το τηρούν στην πράξη;
-
deauville-trouville ειναι ψιλο-ομορφα
το λιμανακι της Honfleur ειναι γαματο.
γενικα οοοολη η διαδρομη ειναι ομορφη απο εκει.
αφου θα γυρισεις απο cherbourg, θα δεις και τα μερη της αποβασης. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Νομίζω στο Annecy είχα μείνει μια νύχτα πριν από πολλά χρόνια για να σπάσω τη διαδρομή Λονδίνο Ανκόνα. Είναι ανάγκη να μείνεις στο ίδιο μέρος και στις δύο διαδρομές. Γενικά θα ήταν ίσως πιο βολικό να δοκιμάσεις άλλη διαδρομή (ή και χώρα).και εγώ αυτό σκέφτομαι, μήπως επιστρέψω μέσω Nancy
-
Βορεια Γαλλια ε?
-
πού ακριβώς είσαι εσύ μαουνιέρη; (δέχομαι και πι έμς )
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες