-
Μεγαλη πλακα το αρθρο για τις βαθμολογιες πριν την Ριτσωνα..
-
ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ
Εξαιρετικη η αναφορα και η .. επι τελους προσεγγιση των σοβαροτατων αυτων θεματων , απ'το rally.gr ?
- Οποτε χρειάζεται να «μπαλώνεται» το οδόστρωμα της ανάβασης, αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν.
Τι έγινε: Φέτος, δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού δεν χρειάστηκε κιόλας να γίνει.
Στην 5η απαιτηση του Σοαα εχω την εντυπωση οτι λυσμονηθηκε , ενα απ'τα καιρια ζητουμενα των οδηγων , και ειναι η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΙΕΡΩΝ , καθως και η **προστατευμενη αρχη **τους απο προστατευτικα , ελαστικων υλικων .
Χ.Β.Α. αντι του luki
- Οποτε χρειάζεται να «μπαλώνεται» το οδόστρωμα της ανάβασης, αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν.
-
Ο χρήστης LUKI έγραψε:
ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣΕξαιρετικη η αναφορα και η .. επι τελους προσεγγιση των σοβαροτατων αυτων θεματων , απ'το rally.gr ?
Τι έγινε: Φέτος, δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού δεν χρειάστηκε κιόλας να γίνει.
Στην 5η απαιτηση του Σοαα εχω την εντυπωση οτι λυσμονηθηκε , ενα απ'τα καιρια ζητουμενα των οδηγων , και ειναι η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΙΕΡΩΝ , καθως και η **προστατευμενη αρχη **τους απο προστατευτικα , ελαστικων υλικων .
Στην Ριτσώνα η μπαριέρα που βρίσκεται στην τελευταία αριστερη παρατεταμένη πριν τη δεξιά του τερματισμού, είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με την άσφαλτο. Ότι πρέπει δηλαδή για να βάλει τρικλοποδιά στο αυτοκίνητο και αυτό να αρχίσει τις τούμπες.
Άραγε διορθώθηκε; Θα διορθωθεί; - Οποτε χρειάζεται να «μπαλώνεται» το οδόστρωμα της ανάβασης, αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν.
-
Ναι....Περίμενε εσύ.....
-
Ο χρήστης LUKI έγραψε:
ΤΑ 110 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ .Eχει φημολογηθει οτι εσυ εισαι φανατικη γυμνιστρια παντως!Εχεις βρει απ'ο,τι φαινεται εκ του ασφαλους τροπο να λες ο,τι λαλακια σου ερθει στην κουτουπα σου!Γιατι δεν πας να πιασεις αυτα τα 110 παληκαρια οπως ειρωνικα λες να τους πεις για το προβλημα σου?Απλα φανταζομαι οτι τωρα το καλοκαιρι ο Πορος δεν εχει κινηση και τουρισμο κι εχεις βρει το Ιnternet για να παιζεις(για λογους δεοντολογιας δεν λεω τι ακριβως κανεις)
Μεγαλη σου χαρα που ασχοληθηκε καποιος μαζι σου και με μεγαλη μου απορια ειδα οτι απο αυτους που ασπαζονται την αποχη δεν βγηκε να σου απαντησει κανεις.Αποδειξη για την ποιοτητα του forum αφου μονο ειρωνια μπορει να δει κανεις εδω μεσα.Και οποιος δεν σταματαει τους ειρωνες σημαινει οτι επιδοκιμαζει την ειρωνια.Τι να σας πω...:edit Με λίγη προσοχή θα σας λύνονταν οι απορίες! [kouk]
-
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΙΚΙΝΙΑ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV KATSE STON PORO ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ Κ ΚΑΝΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ ΣΟΥ :edit Με λίγη προσοχή θα σας λύνονταν οι απορίες! [kouk]
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
ΤΑ 110 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ .
Eχει φημολογηθει οτι εσυ εισαι φανατικη γυμνιστρια παντως!Εχεις βρει απ'ο,τι φαινεται εκ του ασφαλους τροπο να λες ο,τι λαλακια σου ερθει στην κουτουπα σου!Γιατι δεν πας να πιασεις αυτα τα 110 παληκαρια οπως ειρωνικα λες να τους πεις για το προβλημα σου?Απλα φανταζομαι οτι τωρα το καλοκαιρι ο Πορος δεν εχει κινηση και τουρισμο κι εχεις βρει το Ιnternet για να παιζεις(για λογους δεοντολογιας δεν λεω τι ακριβως κανεις)
Μεγαλη σου χαρα που ασχοληθηκε καποιος μαζι σου και με μεγαλη μου απορια ειδα οτι απο αυτους που ασπαζονται την αποχη δεν βγηκε να σου απαντησει κανεις.Αποδειξη για την ποιοτητα του forum αφου μονο ειρωνια μπορει να δει κανεις εδω μεσα.Και οποιος δεν σταματαει τους ειρωνες σημαινει οτι επιδοκιμαζει την ειρωνια.Τι να σας πω...Εσύ θατρέξεις; Για πες τη γνώμη σου για τη μπαριέρα που είπα πιο πάνω.
-
Κοιτάζοντας τις συμμετοχές διαπιστώνει άμεσα κανείς την καταλυτική πνοή που δίνουν για άλλη μια φορά τα ιστορικά. Μεγάλο πράγμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλες αυτές οι σαβούρες, άρα ας δώσουμε και κάτι πίσω στην ΕΛΠΑ ε?
Αφαιρώντας και το μίκρα καπ μένουν συμμετοχές επιπέδου Μοσχοκαρυάς και ούτε.
-
Ναι και?...Δικαιώθηκε η αποχή δηλαδή?
Η μπαριέρα είναι ΤΟ πρόβλημα?!...Δεν υπήρχε μέχρι τώρα...τι θα αλλάξει αν δεν υπάρχει και τώρα? Θα κινδυνεύσουν οι οδηγοί?!
-
Εγώ είμαι της γνώμης να βλέπουμε και λίγο την ουσία.
Καλή η ιδεολογία πολλών αλλά πρέπει τα αιτήματα να έχουν αντίκρυσμα κάποια στιγμή.-Αν δλδ δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα,δεν θα ξανατρέξει κανεις από τους απέχοντες ποτέ? (ρητορικό)
Επίσης δεν σημαίνει πως κάποιος που τρέχει εχει αντίθετη ιδεολογία με τους απέχοντες ή δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους. Απλά ίσως θεωρεί ότι είναι λάθος ο τρόπος έκρασης με το να απέχεις από κάτι που τόσο αγαπάς.
Ο καθένας έχει την γνώμη του, μπορεί να εκφράζει αυτά που πιστεύει για τον εαυτό του και όχι να κρίνει με ασχημο τρόπο κάποιον χωρίς να έχει την συγκατάθεσή του. Αμά τα λέω λάθος έτσι πως πάνε τα πράγματα πολλοί θα πιαστούν στα χέρια.
Γιάννης
-
Ο χρήστης LUKI έγραψε:
ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΕΝΙΤ .Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ .
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ , ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ?ΤΑ 110 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ .
Άνθρωπε αμα δεν γουστάρεις ριτσώνα για οποιοδήποτε λόγο και μέχρι να βρεις λόγο για να ασχοληθείς είτε είσαι αγωνιζόμενος είτε θεατής, απλά μην ασχολείσαι...
Φτιάξε πρώτα το κέρινο ομοιωμα και μετά διαφωνείτε για το τι θα του φορέσετε.(αυτή είναι η γνώμη μου)
Να σαι καλά. -
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς πάνε στην Ριτσώνα;Δεν έτυχε να πάω ποτέ,και βλέπω ότι το Σ/Κ ο καιρός θα είναι καλός.
-
@ downhill:
Περνας την έξοδο της Χαλκίδας, συνεχίζοντας προς Λαμία. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα υπάρχει εξοδος για Ριτσώνα, δρόμος που θα σε οδηγήσει στον τερματισμό...Πάρκαρε αρκετά μακρία για να μην μπλέξεις και με λίγο περπάτημα βρισκεσαι στις τελευταιές γρήγορες στροφές μετά το 'ελενιτ'..Καλή διασκέδαση....
Νίκο μου, γιατί κι εσύ παρασύρεσαι από το γενικότερο κλίμα κατά των οδηγών που απέχουν; Το κάνουν για κακό; Ή σου αρέσουν οι διοργανώσεις του '60 και '70 με πλαπούτες κλπ; Και που γνωριζόμαστε ολοι με τα μικρά μας ονόματα; Ήδη το φόρουμ απέχει και αυτό βροντερά από τους αγώνες έστω και σαν θεατές εκτός εξαιρέσεων (συμπεριλαμβανομένου και εμού)..... Άρα για να τους σνομπάρεις κάτι τρέχει και δεν φταίνε μόνο οι οδηγοί, και ειδικά αυτοί που απέχουν συνειδητά.............
Δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι κανένα από τα ειδικά ΜΜΕ δεν κατάφερε να μείνει αντικειμενικό, έστω να κρατήσει ίσες αποστάσεις...Έχω πικραθεί πολύ από την αντιμετώπιση αυτή.....
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς πάνε στην Ριτσώνα;Δεν έτυχε να πάω ποτέ,και βλέπω ότι το Σ/Κ ο καιρός θα είναι καλός.απο την εθνικη οδο....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
@ downhill:Περνας την έξοδο της Χαλκίδας, συνεχίζοντας προς Λαμία. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα υπάρχει εξοδος για Ριτσώνα, δρόμος που θα σε οδηγήσει στον τερματισμό...Πάρκαρε αρκετά μακρία για να μην μπλέξεις και με λίγο περπάτημα βρισκεσαι στις τελευταιές γρήγορες στροφές μετά το 'ελενιτ'..Καλή διασκέδαση....
Ευχαριστώ.Με μηχανή θα πάω,οπότε μάλλον θα γλιτώσω το,πολύ,περπάτημα!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
@ downhill:
Περνας την έξοδο της Χαλκίδας, συνεχίζοντας προς Λαμία. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα υπάρχει εξοδος για Ριτσώνα, δρόμος που θα σε οδηγήσει στον τερματισμό...Πάρκαρε αρκετά μακρία για να μην μπλέξεις και με λίγο περπάτημα βρισκεσαι στις τελευταιές γρήγορες στροφές μετά το 'ελενιτ'..Καλή διασκέδαση....
Ευχαριστώ.Με μηχανή θα πάω,οπότε μάλλον θα γλιτώσω το,πολύ,περπάτημα!
Όπως τα 'πε ο Σπύρος είναι ο καλύτερος τρόπος. Και αν θες να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι, κάτσε στην τελευταία αριστερή...
-
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.Ελπίζω να έχει ασφαλές σημείο για παρακολούθηση και φωτογράφηση.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Κοιτάζοντας τις συμμετοχές διαπιστώνει άμεσα κανείς την καταλυτική πνοή που δίνουν για άλλη μια φορά τα ιστορικά. Μεγάλο πράγμα να μην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλες αυτές οι σαβούρες, άρα ας δώσουμε και κάτι πίσω στην ΕΛΠΑ ε?Αφαιρώντας και το μίκρα καπ μένουν συμμετοχές επιπέδου Μοσχοκαρυάς και ούτε.
Εχεις μεγαλο στομα...
Σαβουρες ειναι τα αυτοκινητα των 50 και 100 χιλιαδων?
Προσεχε γιατι τα εχεις βαλει με ανθρωπους που δεν αστειευονται... -
Ναι ρε Τάκη, πρόσεχε θα σε 'φάνε' που τους είπες τα 'τουτου' τους 'σαβούρες'......Εδώ ο άλλος έφαγε 5 που του πατήσανε το τριφύλλι για τα πρόβατα....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ναι ρε Τάκη, πρόσεχε θα σε 'φάνε' που τους είπες τα 'τουτου' τους 'σαβούρες'......Εδώ ο άλλος έφαγε 5 που του πατήσανε το τριφύλλι για τα πρόβατα....Σπύρο, η μείωση της προσπάθειας κάποιου είναι καταδικαστέα. Δεν συμφωνείς?
Σαβούρες γιατι? Το κέφι τους δεν κάνουν? Και, πράγματι, κάποια είναι πάρα πολύ ακριβά αυτοκίνητα?Και δεν νομίζω να απείλησε κανείς τον takinen!
Ανάβαση Ριτσώνας 2 - 3 Δεκεμβρίου.