-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!
I'd love to kick her ass in a debate. Any time.
Ωχ, πάει, τις έφαγε και η Κανέλλη. Κανείς δεν γλιτώνει απ' τον sfichter-man gavriil1... Το νούυυυ σας Χωριανοίιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!
edit:
Το μονο προβλημα μου, θα ηταν η γλωσσα. Δηλαδη εαν τα λεγαμε στα Αγγλικα θα ετρωγε μονοτερμα. Στα Ελληνικα πρεπει να εκανα προπονηση την γλωσσα κανα εξαμηνο πριν νιωσω ετοιμος για ξυλο.
Άσε ρε Γάβριελ και έχεις πετάξει και κάτι μαργαριτάρια στα αγγλικά κατά καιρούς, που βγάζουν μάτι! Ούτε για Αμερικανάκι δεν πείθεις δηλαδή!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και χεστης λοιπον ετσι? ΟΚ. Εαν θες την αλλη φορα που'θα μαι Ελλαδα ελα να δεις τι χεστης ειμαι. Ξευτερι!
Ρε Γαβρίλη, υπάρχει κανένας που δεν θα τον δείρεις εδώ μέσα; Για να ξέρουμε δηλαδή να μη βγαίνουμε απ' το σπίτι μας όταν έρχεσαι εσύ Ελλάδα.
Που ειπα εγω οτι θελω να δειρω καποιον?
-
Ρε ξευτερι, τι σε κανει να νομιζεις οτι απανταω σε σενα ποιο πανω. Κομμουνα εσενα αποκαλω? Του ΚΚΕ την δηλωση σχολιαζω. Ηρεμισε.
ok sorry τοτε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε ξευτερι, τι σε κανει να νομιζεις οτι απανταω σε σενα ποιο πανω. Κομμουνα εσενα αποκαλω? Του ΚΚΕ την δηλωση σχολιαζω. Ηρεμισε.
ok sorry τοτε
Apology accepted.
-
Και χεστης λοιπον ετσι? ΟΚ. Εαν θες την αλλη φορα που'θα μαι Ελλαδα ελα να δεις τι χεστης ειμαι. Ξευτερι!
Ρε Γαβρίλη, υπάρχει κανένας που δεν θα τον δείρεις εδώ μέσα; Για να ξέρουμε δηλαδή να μη βγαίνουμε απ' το σπίτι μας όταν έρχεσαι εσύ Ελλάδα.
Συγγνώμη χρυσή μου, απ' αυτά που μας λες συνέχεια για τα 400-250 και δεν ξέρω τι άλλα, όπως και για το 'έλα να δεις τι χέστης είμαι', υπέθεσα ότι ο τρόπος σου για να μας το δείξεις, είναι να ρίξεις ξύλο σε μερικούς. Αν έκανα λάθος, να με συγχωρείς!
-
Άσε ρε Γάβριελ και έχεις πετάξει και κάτι μαργαριτάρια στα αγγλικά κατά καιρούς, που βγάζουν μάτι! Ούτε για Αμερικανάκι δεν πείθεις δηλαδή!Ναι ε? Γιατι δεν με διορθωσες τοτε? Ετσι να μαθαινω και γω. Ε?
-
Άσε ρε Γάβριελ και έχεις πετάξει και κάτι μαργαριτάρια στα αγγλικά κατά καιρούς, που βγάζουν μάτι! Ούτε για Αμερικανάκι δεν πείθεις δηλαδή!
Ναι ε? Γιατι δεν με διορθωσες τοτε? Ετσι να μαθαινω και γω. Ε?
Γιατί τότε δεν είχα αποφασίσει να ασχολούμαι με την πάρτη σου. Τώρα όμως που είδα πόσο γέλιο βγάζεις, θα αρχίσω να το κάνω. ΟΚ; Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση!
-
Συγγνώμη χρυσή μου, απ' αυτά που μας λες συνέχεια για τα 400-250 και δεν ξέρω τι άλλα, όπως και για το 'έλα να δεις τι χέστης είμαι', υπέθεσα ότι ο τρόπος σου για να μας το δείξεις, είναι να ρίξεις ξύλο σε μερικούς. Αν έκανα λάθος, να με συγχωρείς!
Δηλαδη για σενα ο μονος τροπος για να αποδηξει καποιος οτι δεν ειναι χεστης ειναι με το ξυλο?
Εαν ειμουν εξω και καποιος με επιτηθη, ναι θα φαει ξυλο, ομως για το παραπανω? Γιατι υποθετεις το χειροτερο αμεσως?
-
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk 250.
-
Γιατι υποθετεις το χειροτερο αμεσως?Τώρα θες σοβαρή απάντηση σ' αυτό;;;
-
Ναι ε? Γιατι δεν με διορθωσες τοτε? Ετσι να μαθαινω και γω. Ε?
Γιατί τότε δεν είχα αποφασίσει να ασχολούμαι με την πάρτη σου. Τώρα όμως που είδα πόσο γέλιο βγάζεις, θα αρχίσω να το κάνω. ΟΚ; Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση!
Γιατι αδεια θες απο μενα για να με διορθωσεις?
-
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk off 250.Έλα ρε, μη μου πεις ότι δεν μπορείς;;;;;;;; Εγώ σε είχα για παραπάνω!
-
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk 250.0-100 σε 7,9sec, 46 άτοκες δόσεις, σερβις εφ' όρου ζωής δωρεάν.
Κοινώς, 3 πουλάκαι κάθονταν.
-
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk off 250.
Έλα ρε, μη μου πεις ότι δεν μπορείς;;;;;;;; Εγώ σε είχα για παραπάνω!
Εσυ ρε ξευτερι ποσα μπορεις?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk 250.
0-100 σε 7,9sec, 46 άτοκες δόσεις, σερβις εφ' όρου ζωής δωρεάν.
Κοινώς, 3 πουλάκαι κάθονταν.
0-100 σε 7.89. Σε φαγα.
-
Γιατι υποθετεις το χειροτερο αμεσως?
Τώρα θες σοβαρή απάντηση σ' αυτό;;;
Οι οροι 'σοβαρη απαντηση' και 'nasos79' δεν μπορουν να χρισημοποιηθουν στην ιδια προταση. Σορρυ.
-
ασελγεια εις βαρος των μικρων ραψωδων
-
Btw, it's 225. I wish I could power clean and jerk off 250.
Έλα ρε, μη μου πεις ότι δεν μπορείς;;;;;;;; Εγώ σε είχα για παραπάνω!
Εσυ ρε ξευτερι ποσα μπορεις?
Εγώ δεν είμαι του ιδίου 'χόμπυ' παλικάρι μου. Και προσπαθώ να μην το κάνω συστηματικά!
edit:
Γιατι υποθετεις το χειροτερο αμεσως?
Τώρα θες σοβαρή απάντηση σ' αυτό;;;
Οι οροι 'σοβαρη απαντηση' και 'nasos79' δεν μπορουν να χρισημοποιηθουν στην ιδια προταση. Σορρυ.
Ουπς, μου την είπε τώρα; Χαχαχα!
-
Αφηστε και καμια μ@λ@κια να πει κανεις και σε κανα αλλο φορουμ. Μην το περνετε παραμαζωμα...
λες να σε εχουμε περασει ??
Αφου στο αθλημα εισαι προφεσσορας ρε Γαβριηλ...Με 5 πτυχια και 27 μαστερ.Και πρωταθλητης Αμερικης.
Συνεχισε λοιπον τη προσπαθεια:Το παγκοσμιο ειναι κοντα.Θα τονε φας το μπους στη -
Ανίατη η κατάσταση, ούτε edit δεν αξίζει
Lock alert.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]