-
Μιας και το φόρουμ είναι του περιοδικού, θα έχει πιστευω ενδιαφέρον αυτή η δημοσκόπηση.
-
Μιας και το φόρουμ είναι του περιοδικού, θα έχει πιστευω ενδιαφέρον αυτή η δημοσκόπηση.
-
-
Να βάλουμε και το 'συχνά, αλλά όχι πάντα'?
-
Ναι οκ, το σκέφτηκά και εγώ. Αν νομίζεις πως είναι καλύτερα βάλτο
-
Έκανα λάθος, τροποποιώντας το δημοψήφισμα
Κλειδώνω, το φτιάχνω από την αρχή και ξαναψηφίζετε.Σόρι
edit: OK, πάμε!!!
Καλό θα ήταν, όποιος ψηφίζει να κάνει και ποστ. Δεν ψήφισα
-
Παλιότερα ανελλιπώς. Πλέον αγοράζεται μόνο αν περιέχει κάτι που με ενδιαφέρει (κυρίως συγκριτικό).
-
Ψήφισα, ποστ αύριο.
Τη δουλειά μου μέσα....
-
Ναι, πάντα!
Ακόμη και στις πολυ κακές εποχές. Δεν σημαίνει πως είμαι πληρως ικανοποιημένος, όμως...
-
Παντα ,καθε μηνα απο το 1990...τελευταια δε τους περιμενω οπως παλια,δεν ειμαι ικανοποιημενος ,αλλα πιστευω οτι ειναι το πιο καλο περιοδικο στην Ελλαδα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ψήφισακοινώς...
-
παλιά
-
Αν και λόγω φοιτητικής ζωής είμαι κάπως 'στενά' οικονομικά έχω όλα τα τεύχη απο τότε που πέρασα άρα από τον 10/04 μέχρι τωρα...
-
Έχω να τους αγοράσω εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που σταθερά αγοράζω είναι το ετήσιο τεύχος με τις δοκιμές για να ενημερώνομαι.
-
20 σχεδον χρονια τωρα καθε μηνα.
-
Ίσως από συνήθεια πλέον, σπανίως θα χάσω τεύχος. Μία περίοδο μόνο δεν έπαιρνα
-
Όσο χαϊδεύουν αυτάκια, δεν πρόκειται να ξαναγίνω πιστός αναγνώστης... Επαιρνα το περιοδικό κάθε μήνα για πολλά χρόνια. Εδώ και κάμποσο καιρό τέρμα! Δυστυχώς η τελευταία δεκαετία ενώ έφερε πολλά περιοδικά στο χώρο, τελικά το μόνο που έγινε ήταν να πέσει η ποιότητα προς άγραν διαφήμισης... Αλλά αφού θέλουν έτσι, να το αγοράζουν μόνοι τους ή να βάζουν τους αντιπροσώπους να τους αγοράζουν και το τιράζ! Ούτως ή άλλως πια δεν συντηρείται από τους αναγνώστες , αλλά από τους διαφημιζόμενους... Εγώ έχω διαλέξει το αγγλικό TopGear που το αγοράζω όποτε έχω όρεξη ή όποτε μου γυαλίσει στο μάτι! Είναι κι αυτά τα 10.5
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ίσως από συνήθεια πλέον, σπανίως θα χάσω τεύχος. Μία περίοδο μόνο δεν έπαιρναόταν έψαχνες νύφη?
-
Πάντα...αν και στο μέλλον ετσι όπως πάει το πράγμα με βλέπω να καταλήγω στο συχνά αλλά όχι πάντα.
-
Κάποτε αγόραζα αρκετά συχνά 4Τ (όπως και AMS, και για ένα διάστημα και Drive όταν πρωτοκυκλοφόρησε) Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχω σταματήσει γενικώς να αγοράζω περιοδικά και στο διάστημα αυτό ζήτημα να έχω αγοράσει 4-5 τεύχη 4Τ
Αγοράζετε 4Τροχούς?