-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@nasos: Εχεις δίκιο, εξάλλου αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι συμφωνώ μαζί σου. Λάθος διατύπωση, εννοούσα 'αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να θεωρείς πως δεν παρανομείς, επειδή εκείνος παρανόμησε πρώτος'. Αλλο ο νόμος και άλλο η κοινή λογική.Αυτές τις ημέρες θα είναι στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. Θα ρωτήσω εκεί , προκειμένου τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι είναι κολάσιμο από την Τροχαία.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
@nasos: Εχεις δίκιο, εξάλλου αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι συμφωνώ μαζί σου. Λάθος διατύπωση, εννοούσα 'αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να θεωρείς πως δεν παρανομείς, επειδή εκείνος παρανόμησε πρώτος'. Αλλο ο νόμος και άλλο η κοινή λογική.
Αυτές τις ημέρες θα είναι στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. Θα ρωτήσω εκεί , προκειμένου τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι είναι κολάσιμο από την Τροχαία.
Αλλο αστυνομια αλλο τροχαια
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
@nasos: Εχεις δίκιο, εξάλλου αν διαβάσεις τα προηγούμενα θα δεις ότι συμφωνώ μαζί σου. Λάθος διατύπωση, εννοούσα 'αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να θεωρείς πως δεν παρανομείς, επειδή εκείνος παρανόμησε πρώτος'. Αλλο ο νόμος και άλλο η κοινή λογική.
Αυτές τις ημέρες θα είναι στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. Θα ρωτήσω εκεί , προκειμένου τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι είναι κολάσιμο από την Τροχαία.
Αλλο αστυνομια αλλο τροχαια
Είναι και αυτοί εκεί.
-
Την Παρασκευη το απογευμα στην παραλιακη, με πυκνη ροη ενα ζωο με peugeot 307 πορτοκαλι εκανε τις πιο χαροτικες σφηνες που εχω δει στην ζωη μου.
Μου περασε απο το μυαλο να τον κυνηγησω για να 'συζητησουμε'αλλα ευτυχως το αισθημα της αυτοσυντηρησης κυριαρχησε και δεν ασχοληθηκα, λυπαμαι που δεν συγκρατησα τον αριθμο κυκλοφοριας του να τον δωσω στεγνα. Δεν ειμαι Αρτεμης Ματσας και δεν το παιζω Αγιος τις εχω κανει και εγω τις μ....... μου αλλα θα μας επαιρνε ολους στον λαιμο του
Ζώα ζώα ζώα [#3]