-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19799
[mod]
-
[mod]
-
[mod]
-
Αφου δεν εφτασε ακομα τις 100....
Γιατι το κλειδωσες;;;;;;Στην 99 ημασταν.....
Κρους....
Οταν κλεινεις ενα τοπικ.....
Γραφε....
'Το τοπικ εκλεισε, συνεχιζουμε εδω...' -
Παρολίγον στούκα σήμερα το πρωί όταν ένα οξυζενέ τετράποδο γένους θηλυκού έκανε μία όμορφη ταρζανιά, μιλώντας φυσικά στο κινητό. Στο δαχτυλίδι της ΑΟ στην Κηφισίας, ήμασταν σταματημένοι στο φανάρι που κοιτάει την ΑΟ προς Μαρκόπουλο και την οδό Χειμάρρας. Από το δεξί μέρος του οδοστρώματος, ξεκίνησε κανονικά και άνετα για να συνεχίσει πάνω στο δαχτυλίδι! Κάποιος ξέχασε να την ενημερώσει ότι οι δύο δεξιές λωρίδες στρίβουν εκτός του δαχτυλιδιού. Έτσι παρολίγον να σταματήσει 10 πόντους μέσα στην πόρτα μου (εγώ πήγαινα προς ΑΟ), αλλά ευτυχώς σταμάτησε 10 πόντους έξω... Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε αν είχε φλας, είναι προφανές ότι δεν είχε, αφού το αριστερό χέρι κρατούσε το κινητό!
-
Ωραιος μαλακας ενας σημερα πρω-πρωί που περασε αερα-πατερα stop με αποτελεσμα να σκασει πανω του μπαρμπας 60+ με παλιακιά βεσπα που φυσικα δεν φοραγε κρανος.Καλος μαλακς και αυτος.
Το γελιο ηταν οτι οταν ειδε ο μπαρμπας οτι θα ετρωγε την σουπα αρχισε προκαταβολικα να φωναζει πριν ακομα πεσει.....
-
GFON,
Προληπτικό καντήλι, ε;
Τουλάχιστον είναι καλά ο παππούς;
-
2 απιστευτα ζωα χθες το βραδυ στην Ηλιουπολη.
ζωο 1: τυπισα με γκολφ προσπαθει να στριψει αριστερα σε σημειο που απαγορευεται και βεβαια εχει κλεισει την αριστερη λωριδα.
Ζωο 2: παπαρας ακριβως πισω απο την τυπισα που μετα απο κορνες βρισιδια κλπ βγαινει απο το αυτοκινητο και ρινει κλωτσια στο πισω φτερο του γκολφ.
Εγω ακριβως πισω απο τον τυπα τον αρχιζω στα καντηλια.
Ειδε την κοπελιτσα ο αρχιμαλακας και το επαιζε και ζορικος. Ηταν και μιση μεριδα. Καλη μαλακω κι αυτη βεβαια αλλα δεν δικαιολογειται κλωτσιδι στο φτερο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
GFON,Προληπτικό καντήλι, ε;
Τουλάχιστον είναι καλά ο παππούς;
Ενταξει ηταν , στο ποδι τελικα χτυπησε και κουτσεναι.
-
medos sthn 8esh soy 8a ton eixa arxisei egw sta klwtsidia.....
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
2 απιστευτα ζωα χθες το βραδυ στην Ηλιουπολη.ζωο 1: τυπισα με γκολφ προσπαθει να στριψει αριστερα σε σημειο που απαγορευεται και βεβαια εχει κλεισει την αριστερη λωριδα.
Ζωο 2: παπαρας ακριβως πισω απο την τυπισα που μετα απο κορνες βρισιδια κλπ βγαινει απο το αυτοκινητο και ρινει κλωτσια στο πισω φτερο του γκολφ.
Εγω ακριβως πισω απο τον τυπα τον αρχιζω στα καντηλια.
Ειδε την κοπελιτσα ο αρχιμαλακας και το επαιζε και ζορικος. Ηταν και μιση μεριδα. Καλη μαλακω κι αυτη βεβαια αλλα δεν δικαιολογειται κλωτσιδι στο φτερο.
Αν ειναι αυτη που νωμιζω.....
Καλα της εκανε....
Αν δεν ειναι.....
Επρεπε να βγεις να τον αρχησεις στα καντηλια!
Κατι τετοια, αρεσουν παρα πολυ στις κοπελιτσες... -
-
Update από το πρόσφατο τρακάρισμά μου...
Ττελικά γλίτωσα τα σιδερικά. Από άξονες/σύστημα διεύθυνσης/ψαλίδια κτλ δεν πειράχτηκε τίποτα. Μόνο τοποθέτηση προφυλακτήρα και βαψιματάκια... εξαιρετικά τυχερός.
Βλέποντας το όχημα στις δύο ρόδες μεταξύ μπαρριέρας και μπροστινού οχήματος μετά το τρακάρισμα δε θα πίστευε κανείς ότι θα την έβγαζα τόσο φθηνά... 190 ευρώ και αναζητώ μια αξιοπρεπή ζάντα.
Τέλοσπάντων, θέλω να σταθώ στο θέμα του 'τρακάρω από πίσω'.
Είναι απίστευτα εκνευριστικό, ο απόλυτα υπεύθυνος να είναι πάντα ο 'μη αντιδρών έγκαιρα-σωστά', ενώ ο 'κατ'αρχήν δράστης', δηλαδή ο 'στο άσχετο φρενάρων και ασυντόνιστος' (κατά πλειοψηφία γυναίκα, όπως και προχθές...) να την βγάλει ΤΕΛΕΙΩΣ καθαρή.
Δηλαδή, αυτή έκανε την ανωμαλία της (χωρίς να ανάβει φανάρι, χωρίς εμπόδιο, χωρίς να πεταχτεί κάτι), κοκκάλωσε ο πίσω της, έπεσα ξόφαλτσα εγώ σε αυτόν... Φυσικά, εγώ και το παιδί τρέχουμε σε συνεργεία και ασφαλιστικές, και η 'κυρία' εξαφανισμένη και ατσαλάκωτη...
Φυσικά η εύκολη απάντηση: 'κράτα αποστάσεις ασφαλείας'. Μα, κύριοι, σε κατάσταση πυκνής ροής, η 'απόσταση ασφαλείας' σημαίνει ότι θα μπει σίγουρα κι άλλος μπροστά σου και ΠΑΛΙ η απόστασή σου δε θα είναι ασφαλής! Δε θα πρέπει ΟΛΟΙ να συμβάλλουν ώστε η ροή να είναι σωστή κι απρόσκοπτη?
Νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την υπόθεση.
-
Δεν μπορεί να γίνει τπτ, και όντως ε'ινα ιτραγικό αλλά....έτσι είναι.
Η κοπέλα μου πριν κανα μηνα περίπου, είναι στην Λ.βουλιαγμένης μπροστά της ένα παλιό Vectra, το φανάρι γίνεται πορτοκαλί πατάι γκάζι ο μπροστά, η κοπέλα μου επίσης, κα ιξαφνικά ο μπροστά πατάει φουλ φρένα και σταματάει 4-8 μέτρα.......μετά το φανάρι! Ο οδηγός ήταν ένας πιστιρικάς 19-20 χρονών ή κάπου εκεί! Το κακό είναι ότι είσαι απο πίσω....κάντου δήλωση λοιπόν και δώσε και 700 €
Υγ. το πορτοκαλί τους έπιασε πολύ κοντά στο φανάρι, δεν υπήρχε λόγος να φρενάρει ο μπροστινός, και η ταχύτητα που πηγαίνανε περίπου 60-70 χλμ.
-
Phaethon, πάντως νομίζω πως και ο μπροστινός δεν μπορεί να φρενάρει αναίτια. Δλδ αν ο άλλος φρενάρει ξαφνικά και χωρίς αιτία, αν τρακάρετε, είχα διαβάσει περίπτωση που δόθηκε και συνυπευθυνότητα.
-
Τι να πω για το πουστόγερο που χτύπησε τον 'Πορτοκάλη' ένα πανέμορφο 'κοπριτάκο' που υπήρχε στη γειτονιά μας.
Αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος και αναγκαστικά του έκαναν ευθανασία.
Ο 'κοπριτάκος' όμως ακόμα και κτυπημένος είχε αξιοπρέπεια πολύ περισσότερη από τον πουστόγερο που όχι να οδηγεί δεν έπρεπε αλλά ούτε να αναπνέει.
Σκόντα φάβοριτ οδηγεί. Πρέπει να είναι και κοντογείτονας. Που θα μου πάει θα τον πετύχω. -
Mεγας ηλιθιος ο, 150+ κιλων, οδηγος ενος παλιου Υ που ειχε κλεισει κεντρικο δρομο χωρις αλαρμ κλπ εννοειται και ξαφνικα βαζει οπισθεν και ξεκιναει!
Ο απο πισω με ενα Χ3, αφου ειδε οτι δεν σταματουσε με τις κορνες, αρχισε να ουρλιαζει απο το παραθυρο για να μην τον χτυπησει!
Ακομα απο τον λαιμο του κυριου κρατιοταν σφικτα ενα ~4-5 χρονο παιδακι το οποιο ηταν ορθιο μεταξυ των μπροστινων καθισματων!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoμλκ ο κοσμος ΔΕΝ Παει καλαααααααααα
Τι πρέπει να τον κάνουνε αυτόν αν τον πιάσουνε?
-
Είναι που οδηγούσες πολύ αργό όχημα ....τι ψάχνεις
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κλασσικό ζώο της Εθνικής οδού τέρμα αριστερά με 70-80χλμ.Εμεινα ένα λεπτό από πίσω παίζοντας τα φώτα .Ούτε πού κατάλαβε.Φυσικά τον πέρασα από δεξιά με άνεση και 100 χλμ.Ούτε ζώνες και το παιδί χύμα.Eίδε από πίσω του το θηρίο (σου) να του παίζει φώτα και δεν έκανε δεξιά;;;;
Kλασσικός κομπλεξάρας ... (ή εντελώς άσχετος σαν οδηγός )
Ζώα ζώα ζώα [#3]