-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή μια μαμά με καροτσάκι για μωρό, όταν μισό μέτρο -ναι, μισό- παραδίπλα έχει ράμπα δεν έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει;Και εφόσον έχει, γιατί επιλέγει να ταλαιπωρηθεί έτσι προσπαθώντας να ανεβάσει το καροτσάκι από το κράσπεδο; Δεν είναι παράλογο αυτό;;;;
Μπας και πήγαινες να τη βοηθήσεις, αλλά που εσύ ...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δηλαδή μια μαμά με καροτσάκι για μωρό, όταν μισό μέτρο -ναι, μισό- παραδίπλα έχει ράμπα δεν έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει;
Και εφόσον έχει, γιατί επιλέγει να ταλαιπωρηθεί έτσι προσπαθώντας να ανεβάσει το καροτσάκι από το κράσπεδο; Δεν είναι παράλογο αυτό;;;;
Έντιτ:
Την μία βγήκα και την βοήθησα γιατί είχε πασαλάκια, οι άλλες δύο δεν χρειάστηκαν τπτ.
-
Wagner669 με το άστρα ρε φίλε σου έρχετε κάθετα αν φρενάρεις μέσα στη στροφή?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή μια μαμά με καροτσάκι για μωρό, όταν μισό μέτρο -ναι, μισό- παραδίπλα έχει ράμπα δεν έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει;
Και εφόσον έχει, γιατί επιλέγει να ταλαιπωρηθεί έτσι προσπαθώντας να ανεβάσει το καροτσάκι από το κράσπεδο; Δεν είναι παράλογο αυτό;;;;
Και πού ξέρεις εσύ τι έκανα ρε μίστερ;
Την μία βγήκα και την βοήθησα γιατί είχε πασαλάκια, οι άλλες δύο δεν χρειάστηκαν τπτ.
...δεν εννοούσα ότι χρειάζονταν βοήθεια με το καρότσι και δεν το έγραψα για να στην πω ρε, αστείο ήταν για τα που είχες βάλει...
-
Συγνώμη τότε...
Απλά ειδικά με αυτήν που βγήκα και βοήθησα τα πήρα απίστευτα, γιατί έβλεπα να κοπανιέται αριστερά-δεξιά το μωρό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Δηλαδή μια μαμά με καροτσάκι για μωρό, όταν μισό μέτρο -ναι, μισό- παραδίπλα έχει ράμπα δεν έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει; **Και εφόσον έχει, γιατί επιλέγει να ταλαιπωρηθεί έτσι προσπαθώντας να ανεβάσει το καροτσάκι από το κράσπεδο; Δεν είναι παράλογο αυτό;;;;
καλα ε.....
Εγραψες!!!!Πάντως, όσον αφορά τις ράμπες, ορισμένοι δεν την παλεύουν. Προχτές, περίμενα στο αμάξι μια φίλη μου, και σε μια περίοδο 15 λεπτών, 3 μαμάδες (εκ των οποίων η μία αλλά τέσπα ) αγνόησαν την ράμπα και προσπαθούσαν να ανεβάσουν καροτσάκια από το πεζοδρόμιο κανονικά. Φυσικά δυσκολεύονταν, και όταν τους του υπέδειξα, καμία μα καμία δεν την χρησιμοποίησε. Απλά είπε το ξέρω και συνέχισε.
Οι ραμπες δεν ειναι για τις μαμαδες, αλλα κιριως για ατομα με
κινητικες αναπυριες. Αυτοι ειναι που δεν μπορουν να αναβουν τα πεζοδρομια....
Τις μαμαδες.... μπορουμε να τις βοηθισουμεΕιπα εγω οτι δεν μπορει να τις χρισημοποιει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ειπα οτι ενα Α.Μ.Ε.Α με καροτσακι δεν μπορει να ανεβει στο πεζοδρομιο!!! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Wagner669 με το άστρα ρε φίλε σου έρχετε κάθετα αν φρενάρεις μέσα στη στροφή?Οχι.
Απλα τον ειδα και φρεναροντας ειπα 'με ειδε, θα σταματησει εκει'
Αμ δε!
Συνεχισε κ α ν ο ν ι κ ο τ α τ α
Οποτε εκανα τιμονια για να τον αποφυγω και μου βαλε τα μουτρα μεσα.... -
Θηλαστικο σημερα το απογευμα εθεαθει να κινειται με varkadero στην ανοδο της κηφησιας στο υψος του ΥΓΕΙΑ, και να κανει την μια αχρηστη σφηνα μετα την αλλη
2-3 αμαξια στο δρομο, και αυτος να πηγαινει απο τερμα αριστερα σε τερμα δεξια, και το αντιθετο, σαν να τον χτυπαγε κυμα
Μαλλον ή καποιος του ειπε οτι ειναι καλος σκιερ(σλαλομ) ή του εχει μεινει απο τις Πεμπτες στα λιμανακια με το σπατανεϊκοαμαξι του
Κριμα που δεν τον προλαβα(ημουνα και με το παπι γαμωτ), να του ζηταγα αυτογραφο!!!
Ηταν κατορθωμα πως καταφερνε να κανει σφηνες ακομα και στον εαυτο του!!!!! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ηταν κατορθωμα πως καταφερνε να κανει σφηνες ακομα και στον εαυτο του!!!!!Να δούμε αν καμιά μέρα σφηνώσει και τον εαυτό του κάπου τί θα λέει...
-
After
είναι οδηγάρα...μην τα συζητάς!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
**Δηλαδή μια μαμά με καροτσάκι για μωρό, όταν μισό μέτρο -ναι, μισό- παραδίπλα έχει ράμπα δεν έχει δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει; **
καλα ε.....
Εγραψες!!!!Πάντως, όσον αφορά τις ράμπες, ορισμένοι δεν την παλεύουν. Προχτές, περίμενα στο αμάξι μια φίλη μου, και σε μια περίοδο 15 λεπτών, 3 μαμάδες (εκ των οποίων η μία αλλά τέσπα ) αγνόησαν την ράμπα και προσπαθούσαν να ανεβάσουν καροτσάκια από το πεζοδρόμιο κανονικά. Φυσικά δυσκολεύονταν, και όταν τους του υπέδειξα, καμία μα καμία δεν την χρησιμοποίησε. Απλά είπε το ξέρω και συνέχισε.
κινητικες αναπυριες. Αυτοι ειναι που δεν μπορουν να αναβουν τα πεζοδρομια....
Τις μαμαδες.... μπορουμε να τις βοηθισουμεΕιπα εγω οτι δεν μπορει να τις χρισημοποιει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ειπα οτι ενα Α.Μ.Ε.Α με καροτσακι δεν μπορει να ανεβει στο πεζοδρομιο!!!Νομίζεις ότι έχω την εντύπωση πως οι ράμπες είναι μόνο για τα μαμάδες με καροτσάκια ρε συ; Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Τι σχέση έχει ένα ΑΜΕΑ στην προκειμένη περίπτωση;;;; Εγώ σου λέω ότι 3 γυναίκες προτίμησαν να ταλαιπωρηθούν (η μία αν δεν ήμουν εγώ δεν ξέρω τι θα έκανε που το σφήνωσε στα πασαλάκια) από το να χρησιμοποιήσουν την ράμπα.
Τι να πω, ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω κινέζικα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
κινητικες αναπυριες.
Αυτοι ειναι που δεν μπορουν να** αναβουν **τα πεζοδρομια....Τελικα οι μαμαδες αναβουν εμας 'η τα πεζοδρομια??? Μπερδευτηκα.
-
-
-
-
-
-
-
Ζωο, ο κωλογερος που ειχε σταματησει στη μια και μοναδικη λωριδα γιατι.......................
..........κοιτουσε μια πιτσιρικα στη σταση!
Ημαρτον! Αφου μαλλον δεν δουλευει το 'εργαλειο'!
-
ΖΩΟ και ΜΑΛΑΚΑΣ ο μηχανόβιος σήμερα στην Μεσογείων.
Βρισκόμουν στην αριστερη λωρίδα και πήγε να με προσπεράσει από τα αριστερά που ΔΕΝ υπάρχει χώρος...
Τον βλέπω να πλησιάζει να χωθεί αλλά δεν είχα χώρο να κάνω δεξιά. Μιλάμε ότι πηγαίναμε 40 χλμ και πολλά λέω. Αυτός με καμιά 70άρα στο νερό. Ωχ λέω ο μαλάκας θα πέσει πάνω μου. Κάνω όσο μπορώ δεξιά να γλυτώσω από το ζώο και αντί να με ευχαριστήσει με έβριζε και με μούτζωνε. Εκανε ένα χαρωτικό από τέρμα αριστερά τέρμα δεξία στην λεωφορειολωρίδα και εξαφανίστηκε το μοσχάρι ...!Εάν το πετύχαινα σε φανάρι θα κατέβαινα κάτω και θα πλακωνόμουν στο χαλαρό..! Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!
ΥΓ. κράνος βέβαια ούτε για πλάκα δεν φόραγε...
Ζώα ζώα ζώα [#3]