-
kasel ΔΕΝ κλείνει εσκεμένα κάποιον, απλά μένει στην λωρίδα του! Δλδ αν παραβιάσει κάποιος στοπ με μηχανή και πέσει πάνω σου θα πρέπει να σου πεί γιατί δεν έκανες λίγ οάκρη μήπως και δεν τρακάραμε?
-
αλλο θελω να πω.το λεει και ο ιδιος εξαλλου.αν ο αλλος παραβιασει προτεραιοτητα,ακομα και αν μπορει να προλαβει τη συγκρουση δεν θα κανει πισω αλλα θα συνεχισει ακαθεκτος χωρις να σκεφτει τις συνεπειες.δεν παει να σκοτωθει.ασχετο αν με λιγο φρενο δεν θα υπηρχε συγκρουση.
-
και το πιο σπαστικο απο ολα ειναι οτι το ΚΟΚ τον χρησιμοποιει αναλογα με την περιπτωση του.οπως τον συμφερει.διαβασε το προηγουμενο ποστ του χρηστου λαππα και θα δεις τι εννοω.
και κεισυ αν νομιζεις οτι σε εβρισα σαν νταλικερης τοτε δεν εχεις ακουσει βρισιδια απο νταλικερηδες.
αλλα και το δικο σου το στοματακι δεν παει πισω. -
Μπορείτε να μείνετε στα του θέματος?
Οι απόψεις που έχετε διαμορφώσει μπορούν να γραφούν χωρίς την ανάγκη συνεχούς μείωσης του αλλου!!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αλλο θελω να πω.το λεει και ο ιδιος εξαλλου.αν ο αλλος παραβιασει προτεραιοτητα,ακομα και αν μπορει να προλαβει τη συγκρουση δεν θα κανει πισω αλλα θα συνεχισει ακαθεκτος χωρις να σκεφτει τις συνεπειες.δεν παει να σκοτωθει.ασχετο αν με λιγο φρενο δεν θα υπηρχε συγκρουση.μεχρι τωρα δεν εχω ακουμπησει κανεναν, αντιθετως εχω **τρομαξει **ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ και τους εχω στειλει εκει που επρεπε να ειναι στον δρομο χωρις να παθει κανεις ζημια. Εσυ αυτο που εκανες ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα καταληξει σε ατυχημα, και απλα εισαι τυχερος.
Οποτε κατι κανω καλα ε? Κατι ξερω και εγω για το πως θα δωσω σε καποιον να καταλαβει οτι η θα παει εκει που πρεπει η θα παει ακλαφτος, ΧΩΡΙΣ να γινει αυτο...Αν τωρα αντι να καταλαβει την μλκια του ερθει για τσαμπουκα, θα του κανω το χατιρι να τον περιμενω με ανοιχτες τις αγκαλες (και κλειστες τις παλαμες)...Τι να κανουμε, αφου ζητανε και τα ρεστα...
HighFidelity
οχι δεν εννοουσα εσενα. Ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.@ολοι
ρε αστερια μου, καθε μερα σε αυτο το τοπικ εγγραφονται 5-6 καινουρια ζωα που περνανε κοκκινο η ΣΤΟΠ αερα-πατερα και απο τυχη δεν σκοτωνουν καποιον. Σας πειραζει τοοοοοσο πολυ που αμα πετυχαινα εγω εναν τετοιο θα του την ελεγα στεγνα, και αμα απαντουσε οτιδηποτε αλλο απο ''ζιλια συγνωμη εχεις απολυτο δικιο εκανα μλκια' θα τον αρχιζα στις σφαλιαρες? Τι σας ενοχλει σε αυτο? Το ιδιο ακριβως θα κανατε ρε αστερια μου. Και οσοι λετε 'Δεν γαμιεται σιγα μην ασχολουμαι', ειστε ακριβως αυτοι που τους δινετε θαρρος και συνεχιζουν να τα κανουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αλλο θελω να πω.το λεει και ο ιδιος εξαλλου.αν ο αλλος παραβιασει προτεραιοτητα,ακομα και αν μπορει να προλαβει τη συγκρουση δεν θα κανει πισω αλλα θα συνεχισει ακαθεκτος χωρις να σκεφτει τις συνεπειες.δεν παει να σκοτωθει.ασχετο αν με λιγο φρενο δεν θα υπηρχε συγκρουση.
μεχρι τωρα δεν εχω ακουμπησει κανεναν, αντιθετως εχω **τρομαξει **ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ και τους εχω στειλει εκει που επρεπε να ειναι στον δρομο χωρις να παθει κανεις ζημια. Εσυ αυτο που εκανες ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα καταληξει σε ατυχημα, και απλα εισαι τυχερος.
Οποτε κατι κανω καλα ε? Κατι ξερω και εγω για το πως θα δωσω σε καποιον να καταλαβει οτι η θα παει εκει που πρεπει η θα παει ακλαφτος, ΧΩΡΙΣ να γινει αυτο...Αν τωρα αντι να καταλαβει την μλκια του ερθει για τσαμπουκα, θα του κανω το χατιρι να τον περιμενω με ανοιχτες τις αγκαλες (και κλειστες τις παλαμες)...Τι να κανουμε, αφου ζητανε και τα ρεστα...
HighFidelity
οχι δεν εννοουσα εσενα. Ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.@ολοι
ρε αστερια μου, καθε μερα σε αυτο το τοπικ εγγραφονται 5-6 καινουρια ζωα που περνανε κοκκινο η ΣΤΟΠ αερα-πατερα και απο τυχη δεν σκοτωνουν καποιον. Σας πειραζει τοοοοοσο πολυ που αμα πετυχαινα εγω εναν τετοιο θα του την ελεγα στεγνα, και αμα απαντουσε οτιδηποτε αλλο απο ''ζιλια συγνωμη εχεις απολυτο δικιο εκανα μλκια' θα τον αρχιζα στις σφαλιαρες? Τι σας ενοχλει σε αυτο? Το ιδιο ακριβως θα κανατε ρε αστερια μου. Και οσοι λετε 'Δεν γαμιεται σιγα μην ασχολουμαι', ειστε ακριβως αυτοι που τους δινετε θαρρος και συνεχιζουν να τα κανουν.
Νωμιζω οτι το χει αναφερει καποιος.....
Αλλα....
Υπαρχουν και τα ζωα που κανουν οτι κανουν και σε αφοπλιζουν μ ενα 'συγνωμη...αφιρημαδα, ξεχαστικα, δεν το προσεξα, φταιω...κτλ' και στην επωμενη διασταυρωση....κανουν την ιδια μαλακια.....Μ αυτους δεν ξερω τι να κανω!
Επισεις.
Ζοω με Βαραντερο, χωρις κρανος, στην Καρεα-Κατεχακη σημερα.
Περναει φαναρι με 'μωβ'..... στα 5 μετρα απο το Αστρα.....
Μονο και μονο επιδει ηταν βεβαιο οτι με 60χαω, θα τον εστελνα να βλεπει τα ραδικια αναπωδα πλακωσα τα φρενα κ αρχησα τις κωρνες....
Και εισπρατω ενα 'μεσαιο δαχτυλο'Ε στο επωμενο φαναρι -το οποιο δεν 'εκαψε' και σταματησε- μπηκα μπροστα του και πηγα για τα 'ρεστα'
.....'Ωπα ρε φιλε δεν ειδα οτι ηταν κοκκινο....'Κατι τετοιους τους πληρωνεις για ανθρωπους μετα.....
-
edit : Αν δεν μπορέσεις να γράφεις χωρίς κοσμητικά,όλες οι δημοσιεύσεις θα διαγράφονται![kouk]
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Wagner έγραψε
Νωμιζω οτι το χει αναφερει καποιος.....
Αλλα....
Υπαρχουν και τα ζωα που κανουν οτι κανουν και σε αφοπλιζουν μ ενα 'συγνωμη...αφιρημαδα, ξεχαστικα, δεν το προσεξα, φταιω...κτλ' και στην επωμενη διασταυρωση....κανουν την ιδια μαλακια.....Μ αυτους δεν ξερω τι να κανω!
Επισεις.
Ζοω με Βαραντερο, χωρις κρανος, στην Καρεα-Κατεχακη σημερα.
Περναει φαναρι με 'μωβ'..... στα 5 μετρα απο το Αστρα.....
Μονο και μονο επιδει ηταν βεβαιο οτι με 60χαω, θα τον εστελνα να βλεπει τα ραδικια αναπωδα πλακωσα τα φρενα κ **αρχησα **τις κωρνες....
Και εισπρατω ενα 'μεσαιο δαχτυλο'Ε στο επωμενο φαναρι -το οποιο δεν 'εκαψε' και σταματησε- μπηκα μπροστα του και πηγα για τα 'ρεστα'
.....'Ωπα ρε φιλε δεν ειδα οτι ηταν κοκκινο....'Κατι τετοιους τους πληρωνεις για ανθρωπους μετα.....
Ελεος προσοχή λίγο με την ορθογραφία.Μας βγαίνουν τα μάτια.
@sv2: Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι που είναι ανορθόγραφοι. Όσο και να προσπαθήσουν, λάθη θα κάνουν.
@Wagner669: Επειδή όντως κάποιες φορές η ανάγνωση των δημοσιεύσεών σου είναι 'κουραστική', δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το plug-in που κάποιος είχε αναφέρει, το οποίο κάνει ορθογραφικό έλεγχο. Θα σε βοηθήσει και εσένα (αφού θα δεις τα λάθη σου) και εμάς! Δε θυμάμαι τώρα ποιο είναι το plug-in αυτό, αλλά αν το βρω θα το γράψω.
-
O FF2 το έχει ενσωματωμένο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
O FF2 το έχει ενσωματωμένο.Maxthon εχω....
Απο τοτε που εκανα αναβαθμιση του ΦΦ σε ΦΦ2.....
Δεν το χω δει να δουλευει -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Αν δεν μπορέσεις να γράφεις χωρίς κοσμητικά,όλες οι δημοσιεύσεις θα διαγράφονται!νταλικα, νταλικα (κατα το βεντουζα βεντουζα).
Κανε εσυ την edi [kouk]οταν σου κανουν μλκια, και ασε εμενα να ειμαι 'κακομαθημενος' και 'ψευτοτσαμπουκας' και να πεταω στα συννεφα. Οταν θα σκασει πανω σου καποιος που εχει μαθει να περναει τα ΣΤΟΠ επειδη κανεις δεν του ειπε ποτε τιποτα, η που θα σε βγαλει απο τον δρομο πηγαινωντας αναποδα επειδη παντα επιανε ο τσαμπουκας του και κανεις δεν του εκανε τα μουτρα τροπετο, θα τα ξαναπουμε.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
O FF2 το έχει ενσωματωμένο.
Maxthon εχω....
Απο τοτε που εκανα αναβαθμιση του ΦΦ σε ΦΦ2.....
Δεν το χω δει να δουλευει -
edit: Αν δεν μπορέσεις να γράφεις χωρίς κοσμητικά,όλες οι δημοσιεύσεις θα διαγράφονται![kouk]
σου εχει κολλησει η νταλικα.ξεκολλα.τοτε θα ξεκολλησω και εγω απο τη καραμελα με το αμαξι του μπαμπακα.
μονο που στη δικια σου περιπτωση ισχυει,στη δικια μου οχι. -
Εγώ μπορώ να πάρω το δικό μου αμάξι και να βγω για κόντρες στην παραλιακή κατά τις 21:00;
-
ναι ρε χαλαρα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εγώ μπορώ να πάρω το δικό μου αμάξι και να βγω για κόντρες στην παραλιακή κατά τις 21:00;όχι
θα βγω εγώ κι όχι για κόντρες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ μπορώ να πάρω το δικό μου αμάξι και να βγω για κόντρες στην παραλιακή κατά τις 21:00;
όχι
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις...?
γαλατάδικο αναμένεται...ετοιμάσατε τα φλας σας...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι
Θα είσαι με το Golf? Να το έχω υπ'όψην μου αν είναι...
-
Εμένα πάλι μου μυρίζει παστίτσιο...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εμένα πάλι μου μυρίζει παστίτσιο...με συνοδεία κρύου τσαγίου...?
Ζώα ζώα ζώα [#3]