-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οδός Αλωπεκής στο Κολωνάκι...σημάδι και ισορροπία.Και όμως...περνάνε τα πάντα!!!Η Αλωπεκής και στη Θεσσαλονίκη θέλει σημάδι!!! Το έχει το όνομα φαίνεται!
-
Αν έχεις φέρει Χάμερ στο Κολωνάκι, την Κυψέλη, κλπ πάντως και δεν ξέρεις να το περνάς κι από κλειδαρότρυπα αν χρειαστεί...
Toν/την οδηγο του Hummer μπορεις να την κατηγορησεις σαν αναλγητη,αναισθητη,οτι της λειπει ο κοινος νους αλλα οχι οτι ειναι ζωο. Πληρωνει τελη κανονικα ,εχει οχημα με εγκριση τυπου οποτε μπορει να το κινει οπου επιτρεπεται.
Ο δικός μου ορισμός του 'ζώου' περιλαμβάνει και την απουσία κοινής λογικής, την αναισθησία, κλπ.
Δε νομίζω ότι είναι η νομιμοφροσύνη το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει τα 'ζώα' από τους υπόλοιπους. Φυσικά το θέμα είναι ανοιχτό προς συζήτηση. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην ΑΟ...Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε τον καυγά παρά τις παρακλήσεις της οδηγού να πάνε δεξιά του δρόμου.
Αποτέλεσμα ήταν άλλο αυτοκίνητο να πέσει επάνω τους να πάρει φωτιά και να καεί ζωντανός ο οδηγός του...
Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αντιμετωπίζει κατηγορία για κακούργημα....
Το άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα...
Τι να πείς...Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που χάθηκε.
Μα δεν υπήρχε κάποιος με πυροσβεστήρα ; Στάση στην Α.Ο. ή και σε όλους τους κλειστούς αυτοκινητοδρόμους μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους : Ατύχημα , βλάβη ( περιστατικό με φίλο που έμεινε από κεντρικό εγκέφαλο στο ολοκαίνουριο Megane πηγαίνοντας για Χαλκιδική ). Πρέπει να σταμάτησαν πολύ απότομα για να μην προλάβει ο αποθανών να φρενάρει. Κατ' εμέ φταίει ο οδηγός που σταμάτησε την κυκλοφορία , φταίνε οι υπεύθυνοι της Α.Ο. για το γεγονός ότι δεν πήγαν κατ' ευθείαν να τον μαζέψουν από την αριστερή λωρίδα αλλά και ο καημένος ο άνθρωπος που χάθηκε έχει μερίδιο ευθύνης.
-
Αν ήταν στην κορυφή καμιας αριστερής στροφής ή αμέσως μετά από αυτή, τι να σου κάνει ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην ΑΟ...
Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε τον καυγά παρά τις παρακλήσεις της οδηγού να πάνε δεξιά του δρόμου.
Αποτέλεσμα ήταν άλλο αυτοκίνητο να πέσει επάνω τους να πάρει φωτιά και να καεί ζωντανός ο οδηγός του...
Μα δεν υπήρχε κάποιος με πυροσβεστήρα ; Στάση στην Α.Ο. ή και σε όλους τους κλειστούς αυτοκινητοδρόμους μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους : Ατύχημα , βλάβη ( περιστατικό με φίλο που έμεινε από κεντρικό εγκέφαλο στο ολοκαίνουριο Megane πηγαίνοντας για Χαλκιδική ). Πρέπει να σταμάτησαν πολύ απότομα για να μην προλάβει ο αποθανών να φρενάρει. Κατ' εμέ φταίει ο οδηγός που σταμάτησε την κυκλοφορία , φταίνε οι υπεύθυνοι της Α.Ο. για το γεγονός ότι δεν πήγαν κατ' ευθείαν να τον μαζέψουν από την αριστερή λωρίδα αλλά και ο καημένος ο άνθρωπος που χάθηκε έχει μερίδιο ευθύνης.
Φταιει αποκλειστικα ο μαλακας που εκοψε την κυκλοφορεια!
Ουτε οι μπατσοι δεν σε σταματανε στην αριστερη!
Για να την πει στην γκομενα, εφαγε εναν κακομοιρη που πηγαινε στη δουλεια του!Οι της Α.Ο.....
Δεν φερουν καμια ευθυνη.
Αν το τροχαιο εγινε μεσα σε 5 λεπτα απο την στιγμη που σταματησε ο μαλακας στην αριστερη, τι να κανουν οι ανθρωποι;;;
Δεν πετανε κιωλας.... -
Ζώο τρεισμέγιστο ο μαλάκας με καινούρια laguna.
Είμαι με την μάνα μου σε έναν μονοδρομο, ο οποίος καταλήγει σε διαστάυρωση Τ (εμείς στο κάθετο του Τ). Αυτός έρχεται από αριστερά, εμείς στρίβουμε αριστερά. Ο δρόμος στον οποίο στρίβουμε είναι διπλοπαρκαρισμένος, και 2 μεγάλα αυτοκίνητα δεν χωράνε. Ενώ αυτός έρχεται από 150 μέτρα μακριά και μας έχει δει, αντί να περιμένει περιπου στα 50 μέτρα που υπάρχει εσοχή στα δεξιά και μπορούμε να χωθούμε, συνεχίσει, και τλκ φρακάρουμε και απαιτέι να κάνουμε όπισθεν, να μπούμε στον κάθετο από τον οποίο μπήκαμε ώστε να περάσει. Άντε καλά, να κάνουμε, αφού βιάζεται ο άνθρωπος. Από πίσω όμως υπήρχαν ήδη άλλοι δύο, οι οποίοι ήθελαν να πάνε όπου και εμείς. Πίσω από αυτόν δεν υπήρχε κανείς απολύτως. Αυτός χρειαζόταν να κάνει ευθεία όπισθεν περίπου 4--50 μέτρα, ώστε να μπορέσουμε εμείς να χωθούμε στην εσοχή και να περάσει.
Τίποτα αυτός, με το σκεπτικό ότι η μάνα μου δεν ξέρει να οδηγεί, και με το σκεπτικό ότι ο δρόμος στον οποίο μπήκαμε (το οριζόντιο του Τ είναι μονόδρομος). Όταν του εξηγώ ότι δεν είναι μόνόδρομος, μου δείχνει πινακίδα που υποδυκνύει υποχρεωτική πορεία ίσια στο δικό του ρεύμα (δλδ τον αποτρέπει από το να μπει στο κάθετο του Τ) λέει πως όχι, αυτό είναι το σήμα που δηλώνει ότι ο δρόμος είναι μονής.
Τλκ κάναμε 3 αμάξια όπισθεν, για να περάσει αυτός.
Τον πλακώνεις στις φάπες, ή όχι;
-
Ζωοδέστατο ζώον, ο τελειωμένος 50άρης ροκάς που σήμερα το πρωί προσπαθούσε να ισορροπήσει σε παπί με 30 χ.α.ω. μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό.
Βρε τρόμπα, άμα βροντήξεις πάνω μου θα σε πληρώνω για άνθρωπο;;; -
δε το ξερα οτι εγινε ετσι το ατυχημα στην ΑΟ...
εκτελεστικο αποσπασμα στον τυπο που εκανε τη μαγκια..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην ΑΟ...
Οδηγός ο οποίος διαπληκτήστικε με άλλη οδηγό (γυναίκα) μπήκε μπροστά της και της έκλεισε το δρόμο σταματώντας τα αυτοκίνητα τους στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ.
Δεν 'σταματησαν αποτομα'. Ειχε ακινητοποιησει ο τυπος δυο αυτοκινητα πανω στην αριστερη για να κανει τσαμπουκαδες, ο αλλος ερχοταν (εστω και με τα νομιμα 120) στην αριστερη, και δεν προλαβε ουτε να χεστει πανω του και να σκεφτει να πατησει το φρενο (ποσο μαλλον κατι παραπανω).
Το ασχημο ειναι που δεν προλαβε αυτος που εσκασε πανω τους, να αποφυγει τα δυο οχηματα και να σκασει στον τριμαλακα που τα ειχε σταματησει και ηταν εξω απο το αυτοκινητο, να τον απλωσει στην ασφαλτο σε 5 κομματια να τελειωνουμε μια και καλη με τον δολοφονο (που σε 2-3 χρονια το αργοτερο θα ειναι παλι εξω και πισω απο τιμονι). Και οποιος δεν γουσταρει τα σχολια μου, μπορει να μην μου απαντησει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο τρεισμέγιστο ο μαλάκας με καινούρια laguna.
..........................................................................................
Τον πλακώνεις στις φάπες, ή όχι;Όχι το κλειδώνεις και άφησέ τον να φωνάζει.
Για τον άτυχο της α.ο. τι να πούμε ....... .
Αν υπήρχε κράτος με σωστή οργάνωση μπορεί και να είμαστε σίγουροι ότι ο υπεύθυνος θα είχε τη τιμωρία που του πρέπει. Αλλά ..... αλλά .... . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τίποτα αυτός, με το σκεπτικό ότι η μάνα μου δεν ξέρει να οδηγεί, και με το σκεπτικό ότι ο δρόμος στον οποίο μπήκαμε (το οριζόντιο του Τ είναι μονόδρομος). Όταν του εξηγώ ότι δεν είναι μόνόδρομος, μου δείχνει πινακίδα που υποδυκνύει υποχρεωτική πορεία ίσια στο δικό του ρεύμα (δλδ τον αποτρέπει από το να μπει στο κάθετο του Τ) λέει πως όχι, αυτό είναι το σήμα που δηλώνει ότι ο δρόμος είναι μονής.
Βέβαια εξαρτάται ποιο από τα δύο σήματα ήταν:
-
Το στρογγυλό φυσικά. Ούτε απαγορευτικό στροφής έχει στον κάθετο, ούτε απαγορευτικό εισόδου.
Αλλά πριν από 1 χρόνο, Ζητάς τα ίδια μου έλεγε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά πριν από 1 χρόνο, Ζητάς τα ίδια μου έλεγε.
-
Έχε χάρη που βιαζόμουν, αλλιώς θα πήγαινα μαζί του στο τμήμα να δούμε. Που μου έκανε και υπόδειξη ότι δεν ξέρω τα σήματα.
-
Ακούστε τώρα τι έγινε ακριβώς.
Ο τύπος έκανε σφήνα στην τύπισσα και την ακινητοποίησε στην αριστερή. Κατέβηκε και την άρχισε στα μπινελίκια δίπλα στο παράθυρό της (...).
Ερχόταν άλλος που εγκαίρως κατάφερε να μπει στη δίπλα λωρίδα και να τους προσπεράσει με κόρνες και φωνές.
Ο επόμενος δεν κατάφερε να τους αποφύγει, αλλά πρόλαβε να σταματήσει πίσω τους και λίγο λοξά.
Άλλος ήρθε με '200' και έπεσε στον άσχετο τρίτο σταματημένο. Ο ίδιος σώθηκε, αλλά το αμάξι του σταματημένου πήρε αμέσως φωτιά. Οι δύο πρώτοι την κοπάνησαν τρέχοντας πεζοί και ο άσχετος στο σταματημένο κάηκε ζωντανός. -
Δρόμος στην Αθήνα ασφαλτοστρώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα η ΕΥΔΑΠ τον έσκαβε.
-
σιγουρα ο τυπος που σταματησε πανω στην αριστερη λωριδα ειναι για σκοτωμα.να τον παρεις και να τον αρχισεις στα σουτια μεχρι να γινει αγνωριστος.
τωρα αν ο αλλος εσκασε πανω του με 200χλμ,δεν το γνωριζω.αν ετρεχε οντως τοσο πολυ τοτε σιγουρα φερνει και αυτος ενα μεριδιο ευθυνης για την τραγωδια.μικρο βεβαια αλλα υπαρχει. -
Οκ, φέρει μερίδιο ευθύνης ο ταχέως κινούμενος. Αλλά στην περίπτωση αυτή πολλές φορές ακόμα κι αν κινείσαι στα όρια ταχύτητας, 120km/h, μπορεί να μη γλιτώνεις.
Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καθοριστεί και να αναγνωριστεί η ευθύνη του ΑΡΧΙΚΑ προκαλώντα το ατύχημα, δηλαδή αυτού χωρίς την πράξη του οποίου ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ θέμα για ατύχημα.
Στους αυτοκινητόδρομους, ειδικά, που είναι και οι μόνοι δρόμοι με κάποια 'νύξη' σε 'κατώτατο όριο ταχύτητας' (απαγορεύεται η είσοδος σε οχήματα που δε μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα άνω των 50km/h), θα έπρεπε να υπάρχει ήδη σαφές νομικό πλαίσιο για τέτοιες περιπτώσεις.
-
δεν διαφωνω.και λογικα ετσι θα γινει.παντως η αληθεια ειναι οτι αλλη ζημια κανει ενα οχημα κινουμενο με 120 και αλλη ενα με 200.μιλαω γενικα,μιας και δεν ξερω με τι ταχυτητα ετρεχε ο αλλος.
φυσικα σχεδον την ολοκληρωτικη ευθυνη την εχει ο εγκληματιας που πηγε για τσαμπουκα.
τωρα αν οπως λεει ο μανοσκ ο αλλος εσκασε πανω τους με 200(απορω που και ποιος μετρησε τη ταχυτητα του )τοτε ειναι και εκεινος για πολλες σφαλιαρες.
αν και μου φαινεται λιγο απιθανο να ετρεχε τοσο πολυ,γιατι αν στουκαρεις με τετοια ταχυτητα θα γινεις κομματια. -
Με '200' = με πολλά.
Ζώα ζώα ζώα [#3]