Ζώο τρεισμέγιστο ο μαλάκας με καινούρια laguna.
Είμαι με την μάνα μου σε έναν μονοδρομο, ο οποίος καταλήγει σε διαστάυρωση Τ (εμείς στο κάθετο του Τ). Αυτός έρχεται από αριστερά, εμείς στρίβουμε αριστερά. Ο δρόμος στον οποίο στρίβουμε είναι διπλοπαρκαρισμένος, και 2 μεγάλα αυτοκίνητα δεν χωράνε. Ενώ αυτός έρχεται από 150 μέτρα μακριά και μας έχει δει, αντί να περιμένει περιπου στα 50 μέτρα που υπάρχει εσοχή στα δεξιά και μπορούμε να χωθούμε, συνεχίσει, και τλκ φρακάρουμε και απαιτέι να κάνουμε όπισθεν, να μπούμε στον κάθετο από τον οποίο μπήκαμε ώστε να περάσει. Άντε καλά, να κάνουμε, αφού βιάζεται ο άνθρωπος. Από πίσω όμως υπήρχαν ήδη άλλοι δύο, οι οποίοι ήθελαν να πάνε όπου και εμείς. Πίσω από αυτόν δεν υπήρχε κανείς απολύτως. Αυτός χρειαζόταν να κάνει ευθεία όπισθεν περίπου 4--50 μέτρα, ώστε να μπορέσουμε εμείς να χωθούμε στην εσοχή και να περάσει.
Τίποτα αυτός, με το σκεπτικό ότι η μάνα μου δεν ξέρει να οδηγεί, και με το σκεπτικό ότι ο δρόμος στον οποίο μπήκαμε (το οριζόντιο του Τ είναι μονόδρομος). Όταν του εξηγώ ότι δεν είναι μόνόδρομος, μου δείχνει πινακίδα που υποδυκνύει υποχρεωτική πορεία ίσια στο δικό του ρεύμα (δλδ τον αποτρέπει από το να μπει στο κάθετο του Τ) λέει πως όχι, αυτό είναι το σήμα που δηλώνει ότι ο δρόμος είναι μονής.
Τλκ κάναμε 3 αμάξια όπισθεν, για να περάσει αυτός.
Τον πλακώνεις στις φάπες, ή όχι;