-
Εμένα πάντως μια χαρά μου άνοιξε η φωτογραφία, χωρίς να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, φαντάζομαι το ίδιο και σε όσους την είδαν και τη σχολίασαν.
Μήπως το πρόβλημα σου προέκυψε από αλλού ή μήπως το είχες από πριν και δεν το είχες πάρει είδηση; Το imageshack.us δεν έχει δώσει μέχρι τώρα ανησυχητικά σημάδια γραφής -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Το παρακάτω ΖΧ το οδηγούσε μια κλώσσα. Μόλις έχω παρκάρει εγώ στο Factory στην Πειραιώς σήμερα το πρωί, και παρακάρει δίπλα πιάνοντας δύο θέσεις.
Εγώ: Δεν το βάζετε κανονικά; Δυο θέσεις έχετε πιάσει...
Κλώσσα: Σιγά μωρέ, έχει κι άλλες θέσεις.
Εγώ: Είναι γαϊδουριά αυτό, το ξέρετε;
Κλώσσα: Κι εσένα τι σε νοιάζει; Κοίτα τη δουλειά σου.
Εγώ: Αυτή είναι η δουλειά μου, να τη λέω στα γαϊδούρια.
Κλώσσα: ...Στο γυρισμό αποφάσια να την κάνω διάσημη.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: ΠΡΟΣΟΧΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX)!!!!
ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο NASOS. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΕΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (C:\DOCUMENT...\TMPMETASPLOIT.EXE) KAI ENA ΠΛΗΚΤΡΟ 'ΟΚ'. ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΚ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ TROJAN ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 'Χ' ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
**ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ **ΚΑΙ ΜΟΥ ΝΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ DEFAULT BROWSER ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ IEFILTER.DLL ΚΑΙ SERVICE.EXE ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ WINDOWS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ RESTART ΣΕ SAFE MODE. ΤΑ ANTIVIRUS ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ, OYTE ΤΑ AD-AWARE ΚΛΠ.SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Πως γίνεται να την πάτησες πριν μερικές μέρες ενώ έβαλε πριν κάτι ώρες τη φώτο;;;;;
-
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα με την φωτογραφία.Κανονικά την άνοιξε.
-
ΔΕΝ έχει η φωτό πρόβλημα.
-
Δεν κατάλαβα γιατί είναι ζώο ο τύπος με το hummer?
Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ναι όντως κρουνός είναι
Έχει χαβαλέ η όλη φάση με το θέμα των αυτοκινητόδρομων. Όλοι σιχτιρίζουμε για τα ζώα που πάνε όπως θέλουν και **όταν αναφέρω τη λέξη κάμερα, όλοι βρίζουν τις κάμερες. **Αθάνατη Ελλάδα!
η καμερα το μονο που θα κοιταει ειναι η ταχυτητα. Οι περισσοτεροι σκοτωνονται απο αλλα πραγματα εκτος της ταχυτητας. Αθανατε Ελληνα, μαθατε ολοι το 'υπερ-βολικη ταχυτητα' και το κανατε καραμελα...
Εσύ αν βάλεις κάμερα στο σπίτι σου θα σου δείχνει την ταχύτητα των διαρρηκτών μόνο;;
Η δεξιά λωρίδα είναι για να ΜΗΝ προσπερνάς. Από τη στιγμή που κάποιος είναι στη μεσαία χωρίς λόγο και πάει πιο αργά μπορείς να κάνεις τα εξής:
Α. Να κρατήσεις ίδια ταχύτητα με τον αργό ώστε να μην θεωρείται σε καμία περίπτωση ότι προσπερνάς από δεξιά...
Β. Να αλλάξεις 2 λωρίδες και να τον προσπεράσεις από αριστερά...
Γ. Να τον γράψεις στα τέτοια σου και να συνεχίσεις την πορεία σου θεωρώντας ότι απλά κινείσαι σε στοίχους...(μάλλον η σωστή απάντηση)Η δεξιά λωρίδα δεν είναι σε καμία περίπτωση για αυτούς που μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο όπως άκουσα κάπου (γι'αυτό υπάρχει και η λωρίδα επιτάχυνσης εξάλλου), ούτε για τα αργά οχήματα όπως ξανάκουσα. Είναι για ΟΛΑ τα οχήματα που δεν προσπερνάνε. Αν βρεθεί κάποιος πιο αργός στη λωρίδα τότε βγαίνουν στη μεσαία για λίγο. Αν και στη μεσαία είναι πιο αργοί τότε βγαίνουν αριστερά.
Συνεπώς στην αριστερή μπαίνουμε για να προσπεράσουμε κάποιον που θεωρητικά προσπερνάει. Κίνηση σε στοίχους αυτό σημαίνει... (εξαιρούνται περιπτώσεις κίνησης)Αν κάποιος δεν συμβιβάζεται με τον κώδικα, αναγκάζει και τους άλλους να μη συμβιβάζονται...
Πηγαινεις στην αδεια εθνικη, στην τερμα δεξια λωριδα με 120. Εισαι δηλαδη καθ'όλα νομιμος. Στην μεσαια η ακομα χειροτερα στην αριστερη, υπαρχει βλακας που πηγαινει με 100. Για μεγαλη αποσταση ειστε αυτα τα δυο οχηματα στον δρομο.
α) συνεχιζεις κανονικα στην δεξια και τον περνας?
β) πας τερμα αριστερα, φρεναρεις απο πισω του, περιμενεις να κανει ακρη για να τον προσπερασεις και μετα πας παλι τερμα δεξια?αν κανεις το β)
α) νομιζεις οτι ετσι εισαι νομιμος?
β) νομιζεις οτι ετσι εισαι ασφαλης οδηγος?
γ) νομιζεις οτι συμβαλεις στην ευρυθμη κινηση στο οδικο δικτυο??
δ) νομιζεις οτι καλως εισαι εκτος του Δρομοκαιτειου?αιντε γιατι θα μας τρελλανετε μερικοι που γραφετε ισα ισα για να διαφωνειτε...
-
Ωραίο κουίζ. Επειδή είμαι πολύ της σκέψης και για το συγκεκριμένο δεν έχω ακόμα 100% αποφασίσει, είτε θα άλλαζα 2 λωρίδες είτε θα τον έγραφα και θα συνέχιζα στη λωρίδα μου (πιο πιθανό). Το να κάτσω πίσω του το έχω κάνει αλλά το θεωρώ ηλίθιο και δεν το ξανακάνω... (μόνο σε ΚΤΕΛ θα το ξανάκανα!)
-
Ό,τι αποφασίσεις να κάνεις, κάνε το σωστά.
Καθρέφτες-check, νεκρές γωνίες-check, αποστάσεις από τους ευθέως έμπροσθεν και διαγωνίως έμπροσθεν-check, go.
-
Παιδιά, μερικές διευκρινίσεις και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα:
- Δεν είπα ότι φταίει ο Nasos και κακώς προσβλήθηκε. Αν αυτό κατάλαβε, ζητώ συγγώμη.
- Τροτζαρισμένο (sic) browser δεν έχω.
- Και σε μένα άνοιξε κανονικά η φωτογραφία, από πάνω όμως βγήκε και το διαλογάκι.
- Την είχα πατήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν 15 μέρες περίπου, αλλά δεν ήξερα πώς, γιατί έβλεπα ταυτόχρονα πολλές σελίδες. Θυμόμουν μόνο ότι πάτησα σε link για φωτό όταν εμφανίστηκε το διαλογάκι, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ούτε σε ποιο site την είδα ούτε σε ποιο site άνοιξε. Σήμερα, το πρόβλημα εμφανίστηκε πατώντας το link του Nasos και είμαι 100% σίγουρος γι αυτό.
- Προσπάθησα να το αναπαράγω, αλλά δεν τα κατάφερα. Η μόνη διαφοροποίηση είναι όταν σβήνω πριν την cache και τα cookies του browser, οπότε ανοίγει και ένα περίεργο tab με εσκεμμένα μεγάλο πλάτος, για να μην φαίνεται το χ που το κλείνει (είναι έξω από την οθόνη) και ακόμα ένα μικρότερο, που κλείνει αμέσως.
Τέλος πάντων, δείτε το post όπως είναι: μια προειδοποίηση. Αν θέλετε, ψάξτε στο σύστημά σας για τ' αρχεία που σας είπα - δεν βλάπτει.
Καληνύχτα!
-
Ένα πράμα θα πω, αν θες το ακούς, αν θες το παραβλέπεις, έ;
όπως το περιγράφεις, το μηχάνημά σου το έχει πάρει ο διάολος... βρες κάποιο φίλο σου που ξέρει από 'κομπιούτερ' (είναι αυτός που όταν μιλάει κανείς δεν τον καταλαβαίνει:lol: ) και ζήτησέ του να το κοιτάξει. Η cache και τα cookies είναι αδιάφορα...
το 'metasploit' κάτι μου λέει... αλλά ας το αφήσουμε για άλλη φορά
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Παιδιά, μερικές διευκρινίσεις και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα:- Δεν είπα ότι φταίει ο Nasos και κακώς προσβλήθηκε. Αν αυτό κατάλαβε, ζητώ συγγώμη.
- Τροτζαρισμένο (sic) browser δεν έχω.
- Και σε μένα άνοιξε κανονικά η φωτογραφία, από πάνω όμως βγήκε και το διαλογάκι.
- Την είχα πατήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν 15 μέρες περίπου, αλλά δεν ήξερα πώς, γιατί έβλεπα ταυτόχρονα πολλές σελίδες. Θυμόμουν μόνο ότι πάτησα σε link για φωτό όταν εμφανίστηκε το διαλογάκι, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ούτε σε ποιο site την είδα ούτε σε ποιο site άνοιξε. Σήμερα, το πρόβλημα εμφανίστηκε πατώντας το link του Nasos και είμαι 100% σίγουρος γι αυτό.
- Προσπάθησα να το αναπαράγω, αλλά δεν τα κατάφερα. Η μόνη διαφοροποίηση είναι όταν σβήνω πριν την cache και τα cookies του browser, οπότε ανοίγει και ένα περίεργο tab με εσκεμμένα μεγάλο πλάτος, για να μην φαίνεται το χ που το κλείνει (είναι έξω από την οθόνη) και ακόμα ένα μικρότερο, που κλείνει αμέσως.
Τέλος πάντων, δείτε το post όπως είναι: μια προειδοποίηση. Αν θέλετε, ψάξτε στο σύστημά σας για τ' αρχεία που σας είπα - δεν βλάπτει.
Καληνύχτα!
μια χαρά είναι η φωτό!
δεν το βλέπω καλά το πι-σι σου...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί είναι ζώο ο τύπος με το hummer?Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
Τη 'Σμολένσκι' την ξέρεις? dizzy:
Ποιους δρόμους ενώνει και ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για να κάνεις το ίδιο αν κυκλοφορείς με φορτηγό, τους γνωρίζεις;Οσο για τα περι φθόνου...
δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ η ανθρώπινη ψυχή... -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί είναι ζώο ο τύπος με το hummer?Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
Συμφωνω με τον φιλο.Δηλαδη μια Laborgini,μια ferrari(σαν την δικια μου ενα πραμα) θα χωρουσαν??Αλλα βεβαια σε μια Laborgini ουτε καν να το διονοηθουμε να βαλουμε προκα...σε ενα hummer ομως..
-
Καλά, μερικοί από'δω θα μπορούσαν να σου πούν πως η Ferrari δεν είναι για την Αθήνα και πρέπει να είσαι 24/7 στα Μέγαρα και στις Σέρρες.
-
Το Hummer πάντως δεν είναι για τα στενά της Αθήνας.-
-
Θα μπορούσαν όμως να σου πουν ότι αν έχεις Hummer, άρα θα έχεις τη δυνατότητα και καλό είναι να έχεις κι ένα μικρότερο αυτοκίνητο για τη περίπτωση που θες να κατέβεις βόλτα στα στενάκια της Αθήνας.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τη μαλακία την έκαναν οι παρκαρισμένοι, απο τη στιγμή που δεν χωράει το hummer θα πει πως δεν χωράει ούτε φορτηγό ούτε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Και επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι ο άλλος να παιδεύεται. Ζήλια, φθόνος ίσως...
Τη 'Σμολένσκι' την ξέρεις? dizzy:
Ποιους δρόμους ενώνει και ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για να κάνεις το ίδιο αν κυκλοφορείς με φορτηγό, τους γνωρίζεις;Οσο για τα περι φθόνου...
δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ η ανθρώπινη ψυχή...Επιδει εχουμε ξανακανει την ιδια συζιτηση, μη το ξαναπαμε απο την αρχη.
Δεν φταιει ο ανθρωπος που υπαρχουν ζωα τα οποια παρκαρουν οπως να ναι οπου να ναι.....
Αν δεν ηταν το Η2 θα ταν ασθενοφωρο που θα μπορουσε να περασει._ -
Ο χρήστης ExwFerrariEnzo έγραψε:
Συμφωνω με τον φιλο.Δηλαδη μια Laborgini,μια ferrari(σαν την δικια μου ενα πραμα) θα χωρουσαν??Αλλα βεβαια σε μια Laborgini ουτε καν να το διονοηθουμε να βαλουμε προκα...σε ενα hummer ομως..
Πλακα-πλακα...την δικια σου... Θα την δουμε σε φωτο ποτε;;;
-
δε νομίζω πως το ασθενοφόρο θα είχε πρόβλημα να περάσει.
η gallardo οκ είναι όσο φαρδιά όσο το H2 αλλά το ασθενοφόρο δεν είναι τόσο φαρδύ...
-
καλά αυτός με το Τσερόκι έσπασε το κολονάκι για να το βάλει στο πεζοδρόμιο?
Ζώα ζώα ζώα [#3]