-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ok, το ελαβα...Εξέφρασα μια γνώμη σήμερα για μια που είναι στον Πρωινό καφέ.
Αυτή που κάνει τις κουτσομπόλες **με το φρικιό τη Νανά **(αν δεν κάνω λάθος το όνομα, η πολύ ξανθιά αδύνατη). Η γνώμη ήταν ότι τη βρίσκω πολύ κ@&*λιάρα και μου είπαν να επανεξετάσω το γούστο μου...
Ξέρει κανείς πως τη λένε; Καμμιά φώτο;Ασε μας με το καθε βλημα!
Σε λιγο θα κανουμε νεο τοπικ: 'Μπαζα'
μα δεν μιλαει για το βλημα.......
Αλλη ψαχνει -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ασε μας με το καθε βλημα!
ε πάρε να γουστάρεις τότενες:
-
μια και πιασαμε τα καναλια
Αυτη η Σάντυ ΚουτσοσταμάτηΠου εχει το 'ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ', πως σας φαινεται;;;;
Υπαρχει πουθενα καμια φωτο της;;;; -
edit...
-
Εαν σου αρέσει ο Κανάκης,ίσως να έχετε κατι κοινο να συζητήσετε!
-
Η Κουτσοσταμάτη ενώ είναι πολύ όμορφο κλπ έχει κάτι απροσδιόριστο που μου τη σπάει άσχημα. Ίσως φταίει η εκπομπή της.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Κουτσοσταμάτη ενώ είναι πολύ όμορφο κλπ έχει κάτι απροσδιόριστο που μου τη σπάει άσχημα. Ίσως φταίει η εκπομπή της.Το παιζει σοφιστικε και ειναι μονιμος με τα ταγιερακια....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εξέφρασα μια γνώμη σήμερα για μια που είναι στον Πρωινό καφέ. Αυτή που κάνει τις κουτσομπόλες με το φρικιό τη Νανά (αν δεν κάνω λάθος το όνομα, η πολύ ξανθιά αδύνατη). Η γνώμη ήταν ότι τη βρίσκω πολύ κ@&*λιάρα και μου είπαν να επανεξετάσω το γούστο μου...
Ξέρει κανείς πως τη λένε; Καμμιά φώτο;Συντελεστές εκπομπής
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Έλενα Πολυκάρπου, Κατερίνα Στικούδη, Νανά Καραγιάννη
ΜΟΔΑ: Ράνια Αλευρά
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Χριστίνα Γεωργίου, Ξένια Κατσούλα, Κική Σεγδίτσα, Τόνια Φιλιππή
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ: Φιλιώ Γιαννακοπούλουbetter now??
-
Το πρόβλημα με την Κουτσοσταμάτη είναι ότι δεν έχει μάθει ακόμα (ακόμα ρε Κανάκη;) να διαβάζει ότο κιου με αποτέλεσμα να δείχνει χάπατο στην TV.
Στα περί πρωϊνού καφέ. Πρέπει λογικά να είναι η Έλενα Πολυκάρπου. Είναι αυτή που κάνει τις κουτσομπόλες μαζί με τη Νανά. ΟΧΙ Η ΝΑΝΑ!!!!
Δεν λέω ότι είναι το υπόδειγμα ομορφιάς αλλά γενικά το παρουσιαστικό της βγάζει κάτι το 'έλα να με σκίσεις ανελέητα'.
Εντάξει εμένα μου αρέσει και η Καραβάτου, μην με παίρνετε στα σοβαρά... -
Σα να τρακαρε με τη συμφορα ειναι η κοπέλα....
-
Καθένας με τα βίτσια του αγαπητέ...
Συγκεκριμένα είναι αυτό το κοιμισμένο ύφος που έχει σαν να σου λέει 'Πώπω πάλι θα με μαμήσεις....; Έχουμε και δουλειές....' αλλά κατά βάθος προσεύχεται να κάνεις την αρχή...
.....
.....
.....
.....
Εχμ.... είναι και ακατάλληλη η ώρα για τέτοιες σκέψεις.... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ε πάρε να γουστάρεις τότενες:
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εντάξει εμένα μου αρέσει και η Καραβάτου, μην με παίρνετε στα σοβαρά...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατερίνα Στικούδη, -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
[Κατερίνα Στικούδη](http://fwc.liveadulthost.com/gr/grk/12/KaterinaStikoudi.html),
Παρα πολυ καλη την κατατασω στις πρωτες
-
Εμένα μοθ αρέσει μια που δεν ξέρω πως την λένε, είνα ιστην εκπομπή μιας βλαμμένης ξανθιάς που είναι και ένας ξεπλένης, που έκανε εκπομπή με τη γερμάνου με κάτι ψώνια που τραγουδούσαν....ρε παιδιά παίζει καμιά photo, κόβω φλέβα λέμε!
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
[Κατερίνα Στικούδη](http://fwc.liveadulthost.com/gr/grk/12/KaterinaStikoudi.html),
Παρα πολυ καλη την κατατασω στις πρωτες
Mεγάλο ταλέντο
-
Τεράστιο!!!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Το βλέμα της Στικούδη ήταν ανέκαθεν έτσι πλάνο-αεροπλάνο ή έχει χάσει σε ζύγισμα από το πολύ μήσι;
ratanplan ελπίζω να μην λες την Κατραβά. Ακόμα και εγώ που έχω 'παράξενο' γούστο θα σε αποκυρήξω...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμένα μοθ αρέσει μια που δεν ξέρω πως την λένε, είνα ιστην εκπομπή μιας βλαμμένης ξανθιάς που είναι και ένας ξεπλένης, που έκανε εκπομπή με τη γερμάνου με κάτι ψώνια που τραγουδούσαν....ρε παιδιά παίζει καμιά photo, κόβω φλέβα λέμε!And I fcuk the descriptions!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]