-
Κα(υ)λλιτεχνες...
-
Ε ρε στίχοι....
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... Reston.jpg
Τι εγινε ρε Ηλια...?
-
Κυριοι θαυμαστε εδω μια καλλιτεχνιδα.. με πλουσια **φωνητικα **προσοντα... βγαλμενη απο τη λυρικη σκηνη !! Άξια η δεσποινις!!!
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Κυριοι θαυμαστε εδω μια καλλιτεχνιδα.. με πλουσια **φωνητικα **προσοντα... βγαλμενη απο τη λυρικη σκηνη !! Άξια η δεσποινις!!!Εγώ δεν θα της χαλούσα χατήρι πάντως.Οτι ζητάει θα της το'δινα
-
esykas πιο κουραστικά υπογραφη και άβαταρ δε μπορουσες να βρεις? Πρέπει να αναβοασβήνουνε όλα?
-
Για να ξεφορτωθείς ενοχλητικές υπογραφές, avatar κλπ, δες το adblock.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
esykas πιο κουραστικά υπογραφη και άβαταρ δε μπορουσες να βρεις? Πρέπει να αναβοασβήνουνε όλα?Εκτος απο τα ματια... μηπως ενοχλει σε κατι αλλο?
-
Σε τι άλλο θα μπορούσε να ενοχλεί δηλαδη?
-
Καμμια φαγουρα...
-
Ασ΄τα σάπια σου ΙΚΕ.Σε ενοχλεί ότι είναι σιτροέν φυσικά.
ετσι δεν είναι esykas;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ασ΄τα σάπια σου ΙΚΕ.Σε ενοχλεί ότι είναι σιτροέν φυσικά.ετσι δεν είναι esykas;
δεν ξερω.... φιλε HUNTER ? λες?
-
Είχα μαλώσει με τον Andre παλιά, αυτό είναι.
esykas αν θες να διαφημίσεις τη σελίδα σου μάλλον το ανάποδο καταφέρνεις. Μην κυνηγάς ανεμόμυλους, δεν έχω ουτε με τα σιτροεν κάτι (!) ούτε με τη σελίδα σου (!!) ούτε με το Xantia. Απλώς μου φανηκαν κουραστικά τα gif που αναβοσβήνουν τόσο έντονα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είχα μαλώσει με τον Andre παλιά, αυτό είναι.esykas αν θες να διαφημίσεις τη σελίδα σου μάλλον το ανάποδο καταφέρνεις. Μην κυνηγάς ανεμόμυλους, δεν έχω ουτε με τα σιτροεν κάτι (!) ούτε με τη σελίδα σου (!!) ούτε με το Xantia. Απλώς μου φανηκαν κουραστικά τα gif που αναβοσβήνουν τόσο έντονα.
+1.000.000.000.000
For God's sake!
Θα παθουμε καμια κριση επιλυψιας
-
edit [kouk] Ειλικρινά....ΕΛΕΟΣ!!!
-
-
-
Γιατι ρε παιδια? Οταν πατε στα κλαμπακια δεν σας ενοχλει, ε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γιατι ρε παιδια? Οταν πατε στα κλαμπακια δεν σας ενοχλει, ε?δεν παω σε clubακια..
ειμαι ραπερ -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γιατι ρε παιδια? Οταν πατε στα κλαμπακια δεν σας ενοχλει, ε?Εκει να δεις......
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]