-
Ελα στον τοπο σου! Εφτιαξε απο μονο του!
Θα το παω για εξορκισμο! Δεν εξηγειται αλλιως! -
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Βάσεις για LCD τηλεοράσεις, πού να κοιτάξω; Έχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ αυτήν εδώ: αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν μου φαίνεται και πολύ σόι. Επίσης, αναρωτιέμαι. Αν βιδώσεις στον τοίχο τη βάση, πώς μετά βάζεις χέρια από πίσω για να βιδώσεις τα αντικρίσματα στην τηλεόραση; Ή μπαίνει συρταρωτά μετά που θα βιδωθεί και στις δύο μεριές; Έχετε καμμία καλύτερη ιδέα εσείς;Γιατί δεν παίρνεις της ίδιας της Samsung? Μόνο 350
-
Ενας μαλάκας μου έστειλε ιό μέσω του MSN. Αν κάποιοι δεχτήκατε μήνυμα από εμένα λέγοντας 'is that you' και με ένα λινκ εικόνας, ελπίζω να μην το δεχτήκατε. Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι, πέρασε από όλη τη λίστα των διευθύνσεων που έχω στο msn πριν κάνω hard reset στο pc (αφού κόλλησε). Είναι trojan και κάνει διάφορα στο pc. Ελπίζω να βρω γρήγορα λύση.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν δημιούργησα το ίδιο πρόβλημα σε κάποιους...
-
εχω αρχειο με υποτιτλους για μια ελληνικη ταινια που θελω να δειξω εδω σε κατι φιλους. το αρχειο ειναι .srt τι πρεπει να κανω για να μπουν οι υποτιτλοι στην ταινια ?
-
Aνοίγεις την ταινία με το bs player και κάνεις drag 'n' drop το srt αρχείο εκεί μέσα. Τόσο απλά!
-
Απλώς να το ονομάσεις με το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο avi.
Παίξε το με κανένα PowerDVD ενεργοποιώντας την εμφάνιση υποτίτλων με δεξί κλικ στην οθόνη.
Ή με το Media Player Classic (δωρεάν) πατώντας το W για να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση υποτίτλων. -
thanks guys!
-
Den tha to pistepsete!
-
Den tha to pistepsete!
-
Ψάχνω για Rack 19' και καμιά 200 μετρα UTP Cat6.
Ο Καφκάς έχει καλές τιμές ή να πάω αλλου ;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Den tha to pistepsete!Το ίδιο ε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ερώτηση που ίσως φανεί χαζή σε μερικούς: πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω μία bluetooth hands-free συσκευή με δύο τηλέφωνα; Μόνο ένα τηλέφωνο μπορεί να είναι 'συνδεδεμένο' ανά πάσα στιγμή με τη συσκευή ή μπορούν και τα δύο, και απλά κλειδώνει η χρήση της συσκευής όταν μιλάς με το ένα κινητό;
Αν το εν λογω handsfree ειναι BT2 τοτε υποστηριζει το pairing με 2 συσκευες χωρις εξτρα φασαριες. Οτιδηποτε αλλο απαιτει pairing για οποιαδηποτε αλλαγη συσκευης.
Συγνώμη που αναφέρομαι σε 12 σελίδες πίσω αλλά αυτό εγώ δεν το έχω ξανακούσει...Μπορείς να αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο bluetooth που να κάνει αυτό το συγκερκιμένο πράγμα?(Εγώ έχω γνωστό σε ΝΟΚΙΑ και δεν μου έχει αναφέρει τίποτα τέτοιο για κάποιο μοντέλο Νόκια handsfree).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Den tha to pistepsete!
Το ίδιο ε?
Τι έγινε?
Λοιπόν το trojan που έλεγα στην προηγούμενη σελίδα είναι το msrr.exe το οποίο ξεγελά το σύστημα ότι είναι μέρος του MSN Messenger και προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο internet για να κάνει data mining και διάφορα άλλα κακά.
Επίσης εγκαθιστά κάποια spyware/malware, ένα από τα οποία είναι και το 888bar. Αυτό εμφανίζει μια μπάρα για τον ΙΕ με διάφορες διαφημίσεις και links, μόνο που δε σταματά εκεί. Με την εκκίνηση του pc βγαίνουν popups με διαφημίσεις και διάφορα άλλα.
Η λύση είναι αρκετά απλή, τα updates των ad-aware και spybot s&d είναι ενημερωμένα (καθώς και των περισσότερων antivirus servers) οπότε με τη χρήση αυτών των 3 προγραμμάτων λύθηκε το πρόβλημα.
Τώρα θα μου πείτε, πώς πέρασε ο ιός εξαρχής? Κι εγώ θα σας απαντήσω: από βλακεία μου. Είχα απεγκαταστήσει το antivirus πριν κάποιες μέρες και είχα ξεχάσει να το εγκαταστήσω ξανά...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Den tha to pistepsete!
Το ίδιο ε?
Τι έγινε?
Ta ellinika erxontai opote theloun...
-
Α ναι... Το ίδιο πρόβλημα έχει κι ο Παπαχελάς νομίζω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α ναι... Το ίδιο πρόβλημα έχει κι ο Παπαχελάς νομίζω. -
Na ton paro tilefono, tha voithisei?
-
Έχεις επιλέξει Ελληνικά σε όλες τις επιλογές που έχουν τα ΧΡ από τον πίνακα ελέγχου?
Γιατί εμένα πριν το κάνω αυτό αρνιόταν πεισματικά κάποιες φορές να αλλάξει σε Ελληνικά από Αγγλικά.[πλακα mode ON]
μπορείς επίσης να τον πετάξεις από τον 4ο στον ακάλυπτο, όπως έκανε ένας στην πολυκατοικία ενός γνωστού μου .Βίδες και πλακέτες παντού...
Τον ξεφορτώθηκε μια και καλή...
[πλάκα mode OFF] -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Na ton paro tilefono, tha voithisei?όχι, ακόμα έχει πρόβλημα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]