-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτό που έχει σημασία στα κουτιά είναι η εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή των εσωτερικών μονάδων. Ειδικά των δίσκων. Ευτυχώς τελευταία έχει βελτιωθεί κατά πολύ η εργονομία, με απουσία βιδών και με ελαστικούς συνδέσμους, καθώς και με αναδιπλούμενο το δεξί πλαϊνό ώστε να βγαίνει η μητρική προς τα έξω εύκολα, για εύκολη πρόσβαση στις συνδέσεις.Ε καλά τώρα, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι έχω τέτοιες απαιτήσεις απ' το plato μου, έτσι; Μην τρελαθούμε κιόλας. Αλλά θα μπορούσα ίσως να το πατεντάρω... τώρα που το λες......
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο που θελουμε να παρουμε απο Πλαισιο βγαινει στα ιδια λεφτα με το eshop.
Τοτε, πασο.
η συναρμολογηση πληρωνεται στο πλαισιο?
Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα δε νομιζω.
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε καλά τώρα, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι έχω τέτοιες απαιτήσεις απ' το plato μου, έτσι; Μην τρελαθούμε κιόλας. Αλλά θα μπορούσα ίσως να το πατεντάρω... τώρα που το λες......
Οχι, από κουτί 8 ετών+ δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις, εκτός κι αν ήταν για server και κόστιζε μια περιουσία.
Πάντως υπάρχουν κουτιά που για μένα αξίζουν, τόσο εμφανισιακά, όσο και από εσωτερική διάταξη, τα παραπάνω χρήματα.
Το κουτί που συνδυάζει τέτοια εμφάνιση:
με τέτοιο εσωτερικό:
είναι ό,τι καλύτερο.
-
Νικόλα το παραπάνω είναι ολόιδιο εσωτερικά με το Soprano, οπότε γιατί να μη δώσεις 10
-
Επειδή δε μου αρέσει το κάλυμμα που έχει μπροστά από τα drives. Το θεωρώ εντελώς άβολο (εξ ου και η αρχική μου ένσταση περί πρακτικότητας του συγκεκριμένου).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επειδή δε μου αρέσει το κάλυμμα που έχει μπροστά από τα drives. Το θεωρώ εντελώς άβολο (εξ ου και η αρχική μου ένσταση περί πρακτικότητας του συγκεκριμένου).ούτε μένα, το έχω αφαιρέσει! ποτέ δε τα πήγαινα τα καλύμματα
-
[quote='dmitspan']Νικόλα το παραπάνω είναι ολόιδιο εσωτερικά με το Soprano, οπότε γιατί να μη δώσεις 10
-
Ωραίο δεν είναι το άτιμο? Πώς φαίνεται ότι είμαι της άποψης function over form...
Σκεφτόμουν κι εγώ ενδεχόμενη αλλαγή, κυρίως για άλλο κουτί με έτοιμη ηχητική μόνωση ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808683 ), αλλά α) σύντομα ο υπολογιστής μου θα μπει σε ειδικά διαμορφωμένο ντουλάπι και β) έχω ήδη προγραμματίσει αρκετά χρήματα προς τα εκεί οπότε δεν έχει νόημα να δώσω κι άλλα για νέο κουτί. Εκτός αυτού έχω και το htpc box...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
(3) Αξίζει να αγοράσω τα XP μαζί στα 67 ευρώ για να τα έχω αυθεντικά? Τόσο καιρό αυθεντικά έχω. Θέλω να βάλω κ το SP2.
Ναι, τα σπασμένα που έχω δει έχουν αλλαγμένα μερικά βασικά αρχεία και δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να κάνουν (ασφάλεια). Επίσης στο registry μερικά κλειδιά δεν μπορείς να τα διαβάσεις, έχουν κρυφά μέρη. Ένα σπαστήρι (reset5) είναι στα προγράμματα που απενεργοποιεί το spybot.
Αν έχεις τα ΧΡ στο φορητό μπορείς να τα ενεργοποιήσεις με τον ίδιο κωδικό και στο desktop αρκεί να μη τα έχεις ανοικτά ταυτόχρονα.
Όποια έκδοση ΧΡ και να έχεις γίνεται SP2 με windows update, εύκολο με DSL γραμμή.Ε.....Τι θες να πεις ;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
(3) Αξίζει να αγοράσω τα XP μαζί στα 67 ευρώ για να τα έχω αυθεντικά? Τόσο καιρό αυθεντικά έχω. Θέλω να βάλω κ το SP2.
Ναι, τα σπασμένα που έχω δει έχουν αλλαγμένα μερικά βασικά αρχεία και δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να κάνουν (ασφάλεια). Επίσης στο registry μερικά κλειδιά δεν μπορείς να τα διαβάσεις, έχουν κρυφά μέρη. Ένα σπαστήρι (reset5) είναι στα προγράμματα που απενεργοποιεί το spybot.
Αν έχεις τα ΧΡ στο φορητό μπορείς να τα ενεργοποιήσεις με τον ίδιο κωδικό και στο desktop αρκεί να μη τα έχεις ανοικτά ταυτόχρονα.
Όποια έκδοση ΧΡ και να έχεις γίνεται SP2 με windows update, εύκολο με DSL γραμμή.Ε.....Τι θες να πεις ;;;;;;
Nαι τα έχω και έχω και τον κωδικό...γίνεται δηλ?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, από τη μια μου λές πως ακόμα και τα 1200 ευρώ συνολικά είναι πολλά για dektop, και από την άλλη μου λες γιατί να μην πάρω ασύρματο σετ, δεν ειναι πολλά τα 30 ευρώ, γιατί να μην πάρω το κουτί, δεν είναι πολλά τα 30 ευρώ διαφορά, γιατί να μην πάρω την 19άρα, αυτή είναι όλα τα λεφτά.ΟΚ, γιατί λοιπόν να μην πάρεις και τηn 8800 αντί της 7600, γιατί να μην πάρεις μνήμες Corsair αντί των noname και μάλιστα όχι 1 αλλά 2 Giga, γιατί να μην πάρεις raptor σκληρό στις 10000 στροφές αντί για 7200, γιατί να μην πάρεις μια wide TFT 32 ιντσών που να είναι και monitor και TV μαζί, δώσε πίσω και την DFP και πάρε μια G25 και νομίζω πως έβγαλε και η Μπος ένα πλήρες ηχοσύστημα 9.1 αποκλειστικά για PC.
Χάρη το πισι που έφτιαξα κοστίζει 1340 ευρώ και αποτελείται από:
νομίζω για επιπλέον 140 ευρώ αξίζει.
30 ευρώ ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ένα ασύρματο mouse σετ της Logitech είναι πολύ χαμηλή τιμή.-
Επίσης oι τιμές των 19άρων και των 17άρων είναι σχεδό εφάμιλλές. Με 270 ευρώ παίρνω Samsung 19' wide tft...καθόλου άσχημα εάν σκεφτείς ότι με 235 παίρνω 17' απλή tft LG. -
Σάββα, μαύρο το DVDROM ε!
Νάσο, αν έχεις 2ο pc βάλτο σε αυτό το κουτί ώστε να μη πάει χαμένο!
-
Ναι ναι θα τους το πω...γιατί δεν έχουν στo configurator μαύρο.
-
[quote='nasos79'][quote='dmitspan']Νικόλα το παραπάνω είναι ολόιδιο εσωτερικά με το Soprano, οπότε γιατί να μη δώσεις 10
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πήγα στο μαγαζί τους να επιστρέψω χτυπημένο δίσκο στις 2:37μμ. Μου λένε κλείσαμε σήμερα στις 2:30 για το μεσημέρι, να ξανάρθετε το απόγευμα.
Τους λέω, ένα δίσκο για επιστροφή έχω - δεν θέλω χαρτί ότι τον παρέλαβες. Πάρε το δίσκο και το απόγευμα που θα ανοίξεις, πέρασέ τον στην αποθήκη σου.
Όχι δεν γίνεται, πρέπει να τον φέρετε το απόγευμα.
Δεν με ενδιαφέρει αν τον χάσετε. Πάρε το δίσκο και όποτε θέλεις βάλτον στην αποθήκη σου.
Όχι δεν γίνεται, πρέπει να τον φέρετε το απόγευμα.Eκτός κι αν ο τρόπος του πωλητή ήταν άκομψος...δεν το βρίσκω τόσο λάθος ή εξωφρενικό...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πήγα στο μαγαζί τους να επιστρέψω χτυπημένο δίσκο στις 2:37μμ. Μου λένε κλείσαμε σήμερα στις 2:30 για το μεσημέρι, να ξανάρθετε το απόγευμα.
Τους λέω, ένα δίσκο για επιστροφή έχω - δεν θέλω χαρτί ότι τον παρέλαβες. Πάρε το δίσκο και το απόγευμα που θα ανοίξεις, πέρασέ τον στην αποθήκη σου.
Όχι δεν γίνεται, πρέπει να τον φέρετε το απόγευμα.
Δεν με ενδιαφέρει αν τον χάσετε. Πάρε το δίσκο και όποτε θέλεις βάλτον στην αποθήκη σου.
Όχι δεν γίνεται, πρέπει να τον φέρετε το απόγευμα.Eκτός κι αν ο τρόπος του πωλητή ήταν άκομψος...δεν το βρίσκω τόσο λάθος ή εξωφρενικό...
Κ εγω....
Αν του ρθει ελεγχος εφοριας εκεινη τη στιγμη, την μαμησε....
Παρελαβε προϊον, εκτος ωραριου κ χωρις παραστατικο..... -
Ακριβως..
-
αυτό το Scanspyware έχει κολλήσει στην 3.8.0.4 ....?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κ εγω....
Αν του ρθει ελεγχος εφοριας εκεινη τη στιγμη, την μαμησε....
Παρελαβε προϊον, εκτος ωραριου κ χωρις παραστατικο.....Να έρθει έλεγχος δεν γίνεται επειδή είναι κλειστά.
Εσείς λέτε ότι είναι εγώ είμαι υπερβολικός και θα έπρεπε να συμμορφώνομαι με τα λεπτά του ωραρίου... μπορεί. Ρώτησα φίλο μου που είναι ελεγκτής και μου είπε ότι μόνο αν παραμόνευε το ΣΔΟΕ πίσω μου και με έβλεπε να δίνω το δίσκο μπορούσε να μπει, τέλος πάντων... δημόσιοι υπάλληλοι. Θα μου τα στέλνουν με courier.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]