-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το εσωτερικό, δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο, μην ξεχνάμε και σε ποια κατηγορία βρισκόμαστε...Δεν μιλάω για ποιότητα (θα ήμασταν λίγο ζήτουλες αν με 8.900 περιμέναμε βελούδα και παχιές κουρτίνες), μιλάω για σχεδιασμό, και στην ομορφιά δεν εμπλέκονται κατηγορίες! Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου πόλης πρέπει να είναι funky, όμορφο και να σου φτιάχνει το κέφι. Γιατί αυτό θα κοιτάς όλη μέρα στην κίνηση. Ναι, για σένα μιλάω, Hi-Fi. Μην κρύβεσαι.
Τόσα χρόνια δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ένα μικρό αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι πανέμορφο μέσα ή έξω και πρέπει να είναι κουτί με ρόδες. Και μετά ήλθε η Ypsilon...και τώρα το 500αράκι.
Το Picanto και το αδερφάκι i10 μπορεί να είναι πολύ καλά αυτοκίνητα, χρηστικότατα, αλλά μερικές παραπάνω artistic πινελιές, θα τις ήθελαν αν ήμουν αρχηγός εγώ στη Hyundai/KIA.
-
Και μία καλύτερη εικόνα από το εσωτερικό:
-
Μια χαρα ειναι για 2ο μικρο.........
-
1.1 iRDE 67 με ίππους στις 5.500σ.α.λ. και 10,1 κιλά ροπής στις 2.800 σ.α.λ.
-
KΡΑ κάνει από μακρυά ότι είναι κορεάτικο - ιαπωνέζικο...
-
Για αυτοκίνητο πόλης μια χαρά είναι (να κάνει όλη τη βρωμοδουλειά).
Το εσωτερικό δείχνει να έχει αναβαθμιστεί σημαντικά!
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
KΡΑ κάνει από μακρυά ότι είναι κορεάτικο - ιαπωνέζικο...καταρχην πες μου πως το βγαζεις το συμπερασμα για να μαθαινω και γω.
2ον , δεν ειναι καλο να ντρεπεσαι για την καταγωγη σου , αν εχει το προβλημα ο αγοραστης δυσκολα θα το αγορασει ετσι κι αλλιως.
ΥΓ. εμενα κατι απο c2 - scenic - mazda μου κανει
-
Ωραίος ο atos. Για αυτοκίνητο πόλης είναι μια χαρά. Η νέα μάσκα της Hyundai (που ξεκίνησε από το I30) ΔΕΝ μου αρέσει.
-
Η τιμή του θα είναι άραγε στα επίπεδα του ανταγωνισμού ( περί τις 9.000 ) ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραίος ο atos. Για αυτοκίνητο πόλης είναι μια χαρά. Η νέα μάσκα της Hyundai (που ξεκίνησε από το I30) ΔΕΝ μου αρέσει.+1 Μοιάζει με της Peugeot (που επίσης δεν μου αρέσει)
-
Συμπαθητικο,αμα ελειπε κι αυτο το μουστακακι απο μπροστα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
καταρχην πες μου πως το βγαζεις το συμπερασμα για να μαθαινω και γω.
2ον , δεν ειναι καλο να ντρεπεσαι για την καταγωγη σου , αν εχει το προβλημα ο αγοραστης δυσκολα θα το αγορασει ετσι κι αλλιως.
γράφω καθαρά την άποψή μου....αυτή είναι η αίσθηση μου.
και σαφώς δεν το λέω υποτιμητικά...απλά οι σχιστομάτες δεν διακρίνονται για το design τους.
συνέκρινέ το με ένα C1, το νέο Twingo, το Panda...εμένα δεν μου αρέσει το i10.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
και σαφώς δεν το λέω υποτιμητικά...απλά οι σχιστομάτες δεν διακρίνονται για το design τους.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
1.1 iRDE 67 με ίππους στις 5.500σ.α.λ. και 10,1 κιλά ροπής στις 2.800 σ.α.λ.Τα οποία στοιχεία ουδόλως εντυπωσιακά είναι. Τα 3,9 lt/100km* που λένε όμως στην τυποποιημένη ακούγονται φανταστικά. Ενδεικτικά, το Cuore που είναι το οικονομικότερο τώρα, έχει 4,4lt/100km.
*Τόσο που σκέφτομαι μήπως ήταν τυπογραφικό λάθος!
-
Μεταφερόμαστε...
-
Ωραιο μου φαινεται το μικρο της Hyundai ..
Αρκετα αναβαθμισμενο εσωτερικο (στην εικονα , ποιοτητα δεν μπορω να ξερω) , με ομορφες λεπτομερειες ..
Τωρα για την εξωτερικη εμφανιση , δε δινεις σιγουρα βραβειο , αλλα για την κατηγορια του
εχει υποψηφιοτητες για πολυ ψηλα .Καλη τιμη εκκινησης .
Προφανως ,το επομενο best-seller μετα το Atos .
-
Είναι πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο, καμία σχέση με το Atos.
Έχει όμως ένα μειονέκτημα, αρκετά σοβαρό για εμένα. Το κιβώτιο ταχυτήτων. Θυμίζει τις παλιές εποχές της Hyundai και όχι μόνο. Ο ορισμός της ασάφειας, του σκαλώματος κ.λ.π.
Θέλει συνήθεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως βελτιώνεται δραματικά η κατάσταση.Σημείωση: Το οδήγησα βέβαια καινούριο, μπορεί με τα χλμ. να αλλάζει ελαφρώς η κατάσταση.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Είναι πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο, καμία σχέση με το Atos.
Έχει όμως ένα μειονέκτημα, αρκετά σοβαρό για εμένα. Το κιβώτιο ταχυτήτων. Θυμίζει τις παλιές εποχές της Hyundai και όχι μόνο. Ο ορισμός της ασάφειας, του σκαλώματος κ.λ.π.
Θέλει συνήθεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως βελτιώνεται δραματικά η κατάσταση.Σημείωση: Το οδήγησα βέβαια καινούριο, μπορεί με τα χλμ. να αλλάζει ελαφρώς η κατάσταση.
Συγνώμη αν βγαίνω λίγο αλλά τις παρατηρήσεις-σχόλια των ειδικών εντύπων, δοκιμαστών και του απλού κόσμου δεν τις λαμβάνουν καθόλου υπόψιν οι εταιρίες?
Καλό θα ήταν όταν ακούν κάτι να το βελτιώνουν ή να το διορθώνουν ...
Hyundai i10