-
Ο χρήστης erou έγραψε:
HELLAS ON LINE στο ιδιόκτητο δίκτυο, 4ΜΒ στην τιμή του ενός χωρίς κανένα πρόβλημα. Και VoIP. Και ευγενέστατοι. Πολύ ικανοποιημένος.Ελλάδα αθάνατη: http://drivinganarchy.blogspot.com
Το ξέρεις φαντάζομαι πως για το VoIP και το Router πληρώνεις 5 ευρώ περίπου το μήνα; Και πως το Router στο νοικιάζουν, οπότε αν αλλάξεις εταιρεία στο μέλλον, θα στο πάρουν πίσω;
Και πως όσο έχεις συμβόλαιο μ' αυτούς, θα συνεχίσεις να δίνεις 5 -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και η ταλαιπωρεια συνεχηζεται.
Υπαρχει προβλημα και η Τελλας δεν δινει ΙΡ....
Χρεωνει ομως κανονικα.....ενω η ταλαιπωρια συνεχιζεται,εχθες ειπα να παρω την tellas γιατι μου ειχαν λειψει.η αναμονη ηταν μονο 40 λεπτα και αφου καναμε τα αναλλογα reset,reboot κλπ. και το internet δεν ηθελε να ερθει(δεν εδινε ip),ο τεχνικος μου ειπε οτι 1ον εχει προβλημα η γραμμη η οποια μεχρι τις 7(η ωρα ηταν 3,30)θα διορθωθει(βεβαια δεν ξερω ποιες 7 γιατι και μεχρι σημερα το πρωι στις 7 προκοπη δεν ειδα)και 2ον κατι που εχει αναφερθει εδω,οτι το modem που εχω(δηλ.που μου εδωσε η tellas) siemens speedstream 4200 εχει προβλημα και δεν συνεργαζεται με την γραμμη της tellas .μου εδωσε ενα site να κατεβασω μα αναβαθμηση του modem,απαραιτητη βεβαια προυποθεση να εχω internet!!!οποτε περιμενουμε!!!
-
εχει βαλει κανεις εδώ μεσα 4net 2play? έκανα αιτηση κ περιμένω τη σύνδεση... είναι οι ταχύτητες υψηλές, εχει ρποβλήματα το δίκτυο?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν κάποιος αποφασίσει για HOL πάντως, επειδή όντως είναι πολύ ανταγωνιστικές οι τιμές της, να ζητήσει απλό μόντεμ και ν' αγοράσει router μόνος του (ο...κακός ΟΤΕ τα πουλάει αρκετά φθηνά...).
HF κάνεις λάθος εδώ, απλό μοντέμ (USB δλδ την απόλυτη μούφα και #1 τρόπος να ρουφήξεις worm, virus κτλ αφού πέρνεις πραγματική IP) δίνει ο ΟΤΕ, η HOL δίνει δωρεάν router με το πακέτο. Αν θέλεις VOIP και WiFi το χρεώνει extra αλλά μέχρι πρότινος το Fritz που έχει VOIP και είναι κορυφαίο router το έδινε χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Τα νέα Hibox πακέτα έχουν μέσα ένα Intracom το οποίο παραδόξως είναι πολύ καλό routerακι!
Μακριά απο USB modems παιδιά... μόνο router να προτιμάτε!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Αν κάποιος αποφασίσει για HOL πάντως, επειδή όντως είναι πολύ ανταγωνιστικές οι τιμές της, να ζητήσει απλό μόντεμ και ν' αγοράσει router μόνος του (ο...κακός ΟΤΕ τα πουλάει αρκετά φθηνά...).
HF κάνεις λάθος εδώ, απλό μοντέμ (USB δλδ την απόλυτη μούφα και #1 τρόπος να ρουφήξεις worm, virus κτλ αφού πέρνεις πραγματική IP) δίνει ο ΟΤΕ, η HOL δίνει δωρεάν router με το πακέτο. Αν θέλεις VOIP και WiFi το χρεώνει extra αλλά μέχρι πρότινος το Fritz που έχει VOIP και είναι κορυφαίο router το έδινε χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Τα νέα Hibox πακέτα έχουν μέσα ένα Intracom το οποίο παραδόξως είναι πολύ καλό routerακι!
Μακριά απο USB modems παιδιά... μόνο router να προτιμάτε!
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! Εφαγα τα μούτρα μου και τα λέω αυτά! Εγώ δεν είπα να μπαίνουμε με απλό μόντεμ! Εγώ είπα να μην 'χρησιδανειζόμαστε' το router της HOL...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Οταν πήγα εγώ, η τιμή ήταν 17 -
μεχρι πριν μερικους μηνες ηταν σιγουρα ετσι τα πραγματα..δε ξερω αμα εχει αλλαξει..
-
Επειδή έχω πάρει κάμποσα τέτοια, τώρα το πακέτο της HOL λέγεται Hibox.
Έχει μέσα Router (ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ) χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Αν θέλεις Wifi, Static IP και VOIP τότε μόνον έχει παραπάνω χρέωση.Με 99
-
[quote='sokos']Επειδή έχω πάρει κάμποσα τέτοια, τώρα το πακέτο της HOL λέγεται Hibox.
Έχει μέσα Router (ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ) χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Αν θέλεις Wifi, Static IP και VOIP τότε μόνον έχει παραπάνω χρέωση.Με 99
-
λοιπόν πήγα και είδα την αίτηση που συμπλήρωσα για το hibox και η δική μου γράφει κάτω απο το κουτάκι που κάνεις τικ για το wifi, οτι έχει έχτρα χρέωση.
Στην τελική αν θές WiFi πάς παίρνεις δικό σου και τελειώσες,μάλιστα έχω πάρει ενα θηρίο Linksys γιατί μένω σε μονοκατοικία και τα απλά A.P δεν πιάνουν καλά. Αλλά καταλαβαίνω την τσαντίλα σου, φαίνεται δεν τον πρόσεξες ή δεν στο επισημάνανε. Όπως και να έχει ή HOL είναι μια πολύ καλή επιλογή
(εμένα με συμφέρει να μην την έχουν πολλοί, περισσότερο bandwidth για πάρτυ μου) -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
λοιπόν πήγα και είδα την αίτηση που συμπλήρωσα για το hibox και η δική μου γράφει κάτω απο το κουτάκι που κάνεις τικ για το wifi, οτι έχει έχτρα χρέωση.Στην τελική αν θές WiFi πάς παίρνεις δικό σου και τελειώσες,μάλιστα έχω πάρει ενα θηρίο Linksys γιατί μένω σε μονοκατοικία και τα απλά A.P δεν πιάνουν καλά. Αλλά καταλαβαίνω την τσαντίλα σου, φαίνεται δεν τον πρόσεξες ή δεν στο επισημάνανε. Όπως και να έχει ή HOL είναι μια πολύ καλή επιλογή
(εμένα με συμφέρει να μην την έχουν πολλοί, περισσότερο bandwidth για πάρτυ μου)Πρόσεξα πως είχε έξτρα χρέωση! Αλλά θεώρησα πως μετά τον 1ο χρόνο, δεν θα υπάρχει έξτρα χρέωση, αφού το router θα είχε εξοφληθεί! Και η τύπισσα μου είπε πως αν διακόψω το συμβόλαιο πριν κλείσει 1 χρόνος, πρέπει να επιστρέψω τον εξοπλισμό, αλλά δεν είπε κουβέντα για μέτα...
Το έμαθα όταν διάβασα το συμβόλαιο...
Εξτρα χρέωση θα πληρώσεις σε όλους για το WiFi! Αλλά στο τέλος, θα είναι δικό σου! Εκτός αν είσαι στην HOL!
Φυσικά και είναι καλή επιλογή η HOL, αλλά με προσοχή! Να μην πάθει κάποιος ό,τι έπαθα κι εγώ! Προσοχή στο WiFi, πάρτε τον απλούστερο εξοπλισμό, ούτως ή άλλως, όποιον και να πάρετε, δεν θα είναι δικό σας αλλά της HOL! -
ποσες φορες αραγε πρεπει να παρω το CC της Forthnet για να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον???
ή μηπως ποσες ΜΕΡΕΣ πρεπει να προσπαθω?
-
παντος η tellas μας φροντιζει!!αντι να περιμενεις με τις ωρες να μιλησεις με καποιον για να του πεις οτι δεν εχεις internet,απο χθες εχει ενα ηχογραφημενο μυνημα'λογο τεχνικου προβληματος η συνδεση στο internet δεν ειναι εφικτη!εργαζομαστε σκληρα για να επιδιορθωσουμε το προβλημα!!τουλαχιστων γλιτωνεις την αναμονη!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποσες φορες αραγε πρεπει να παρω το CC της Forthnet για να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον???ή μηπως ποσες ΜΕΡΕΣ πρεπει να προσπαθω?
απάλευτη η κατάσταση. Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι. Δοκίμασε τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν κάνω πλάκα, το έχω κάνει ο ίδιος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποσες φορες αραγε πρεπει να παρω το CC της Forthnet για να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον???ή μηπως ποσες ΜΕΡΕΣ πρεπει να προσπαθω?
Εφοσον δουλευει 24ωρο, παρε 'περιεργες' ωρες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχεις δίκιο! Ενώ κάποια στιγμή είχαν φτιάξει τα πράγματα και τους έβρισκες το πολύ στο 10λεπτο, πλέον το έχουν ξεφτιλίσει πάλι! Προσπαθούν οι γονείς μου μέρες να μιλήσουν μαζί τους και δεν γίνεται τίποτε! Δεν μπορώ να καταλάβω τις εταιρείες, δεν τους είναι τίποτε να έχουν ένα σοβαρό call center, ούτως ή άλλως συνήθως αυτά τα αναλαμβάνουν εξωτερικοί συνεργάτες!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ποσες φορες αραγε πρεπει να παρω το CC της Forthnet για να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον???
ή μηπως ποσες ΜΕΡΕΣ πρεπει να προσπαθω?
Εφοσον δουλευει 24ωρο, παρε 'περιεργες' ωρες...
ναι πως δε το σκεφτηκα να ξυπνησω κατι τις 4 το πρωι για να τους τηλεφωνησω
μεσω email γινεται δουλεια ή θα μου απαντησουν σε 2 μηνες???
και η πλακα ειναι, οτι λεφτα θελω να τους δωσω....
-
επειδη μεχρι να τους πετυχω μπορει να περασει και κανας μηνας, να σας κανω μερικες ερωτησεις:
θελω γραμμη ιντερνετ 1-2ΜΒ, αοριστου χρονου (αντε το πολυ με 6μηνη συμβαση), χωρις εξοπλισμο.
ποια ειναι η φθηνοτερη εταιρια?
προς το παρον δε με καλυπτει καποια για να μπω στο 'ιδιοκτητο' της, και ουτε φυσικα μπορω να μεινω 2 μηνες χωρις γραμμη για να φιλοτιμηθουν να με συνδεσουν...
-
Αφου εγκαταστάθηκα στο καινούργιο σπίτι και έκανα και μεταφορά τηλεφώνου, έφτασε η ώρα να βάλω dsl, πρεπει να πω ότι με αυτά που διαβαζω το έχω πάρει απο φόβο.... και λέω να κάτσω με την 56κ
ΤΕλος πάντων ο ΟΤΕ θέλει 140 € για 2 Mbit γραμμη και free τηλέφωνα το Σ/Κ και απο της 8 το βράδυ μεχρι τις 8 το πρωί τις καθημερινές, και σε αυτα αν θυμάμαι καλα απλα προσθέτεις τα πάγια του ΟΤΕ.
Απο την άλλη η Forthnet με 1 Mbit και free τηλέφωνα όλο το 24ωρο (μιλάμε πάντα για αστικά υπεραστικά) είναι στα 80€ λογικά συν πάγια οτε, και αν είσαι στο δικό της δίκτυο σε αυτά τα λεφτά πας στα 4 Mbit η διαφορά σε τιμή είναι αρκετά μεγάλη πιστεύω....να ρισκάρω?
Πως μπορώ να δω αν είμαι στο ιδιοκτητο δίκτυο της Forthnet?
-
Πάρτους τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάρτους τηλέφωνο.Καλύτερα να στείλει γράμμα στον Αη-Βασίλη!
Σκύλε, αν ψάξεις στο site της forthnet, κάπου βάζεις το τηλέφωνό σου και σου δείχνει αν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.
Το βρήκα:
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10009513
κάτω στις 'λεπτομέρειες' που λέει για την κάλυψη.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;