-
Λοιπόν λίγο πολύ το topic είναι ξεκάθαρο από τον τίτλο του. Ποιά είναι η αγαπημένη σας διαδρομή στην Ελλάδα από οδηγικής άποψης (όχι φυσιολατρικής γιατί στις καλύτερες της Ελλάδας ούτε ΚΤΜ δεν πάει...) και ειδικά για αθηναίους ποιά είναι η αγαπημένη τους κοντά στην Αθήνα. Αν έχει ξαναδημοσιευτεί ανάλογο θέμα, τα μπινελίκια με ρέγουλα!!!
-
Λοιπόν λίγο πολύ το topic είναι ξεκάθαρο από τον τίτλο του. Ποιά είναι η αγαπημένη σας διαδρομή στην Ελλάδα από οδηγικής άποψης (όχι φυσιολατρικής γιατί στις καλύτερες της Ελλάδας ούτε ΚΤΜ δεν πάει...) και ειδικά για αθηναίους ποιά είναι η αγαπημένη τους κοντά στην Αθήνα. Αν έχει ξαναδημοσιευτεί ανάλογο θέμα, τα μπινελίκια με ρέγουλα!!!
-
-
Υπαρχει καπου ενα αναλογο θεμα
Παντως δεν μπορω να μεινω σε μια διαδρομη μονο...Ειναι παρα πολλες αυτες που μου αρεσουν... Αυριο θα αναφερω μερικες..
-
Δυο (αυτες μου ερχονται τωρα)
Κατερινη - Ελλασονα
Εδεσσα - Χ/Κ Καιμακτσαλαν (απο κερασια)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εδεσσα - Χ/Κ Καιμακτσαλαν (απο κερασια)
Δεν ξέρω αν φτιάξαν τον δρόμο, γιατί σε κάποιο σημείο (2-3χλμ) πριν τη διασταυρωση με τον 'παλιό' δρόμο είχε πέσει...
Εγω θα έλεγα Έδεσσα-Λύκοι-Κερασιά-Καϊμάκ.
Υπάρχουν άλλα 2-3 ίδια θέματα, παρακαλούνται οι κύριοι mods να αναλάβουν!
-
Διόνυσος -- Αγιος Πέτρος -- Νέα Μάκρη
-
Παραπλήσια θέματα:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 93&start=0
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 35&start=0Στην Αττική η ψήφος μου πάει στη διαδρομή Νέα Μάκρη-Διόνυσος. Άλλοι αγαπημένοι δρόμοι είναι οι επαρχιακοί του Ηρακλείου που οδηγούν στα διάφορα ορεινά χωριά
-
Απλή, καθημερινή, δίπλα στο σπίτι μου: Kartodromo-Αγ.Στέφανος, από την πίσω μεριά.
Γενικά... κάτι ωραία στο Περτούλι...
-
Οι 2 που μου ρχονται στο μυαλο πιο γρηγορα ειναι στον υμηττο και γραφω 2 γιατι η 1 ειναι παρακλαδι της αλλης.
Απο νεκροταφειο καισ/νης ανεβαινεις τον υμηττο και ή α) φτανεις ως τις κεραιες του υμηττου, ή β) στριβεις σε μια διασταυρωση αριστερα και κατεβαινεις προς το νεκροταφειο παπαγου.Οποτε πηγαινα στη σχολη μου αρκετα πρωι στην αγια παρασκευη παντα εκανα την β διαδρομη για ν αποφυγω την κατεχακη
-
λοιπον παρε στυλο κ μολυβι/ μιλαω για ωρες 9-10 βραδυ μεχρι 6 το πολυ 7 πρωι
νεα σμυρνη πανιωνιος - λεοντειος - βυαζαντιου - αμφιθεα - αριστερα στο τελευταιο στενακι που στριβει πριν την αμφιθεας - πλ. νταβαρη - δημοτικο - αχιλλεως στριβεις αριστερα ή συνεχιζεις ευθεια μεχρι ποταμι- αν εισαι με μηχανη περνας απ'την γεφυρα - αλλιως ευθεια με το αμαξι στριβεις στο σουπερμαρκετ κ αν ερχεσαι απο αχιλλεως κανεις κ κανα παντιλικι - περνας το ποταμι κ πας δεξια οπως παει ο δρομος - αλλο παντιλικι εκει , εκτος αν εχει κανα παρκαρισμενο - προχωρας ευθεια κ ή βγαινεις πλατεια ή πας καλαμακι κατευθειαν που αποφευγεις την ηλιθια πεζοδρομηση της αγορας για να μην χαλασεις τη ζαχαρενια σου.
προχωρας ευθεια στην αγορα κ περνας απο το ξενοδοχειο (το γαμιστρωνα) και βγαινεις δημοτικο και συνεχιζεις μεχρι Αλιμου, οπου με προσοχη διασχιζεις το φαναρι που συνηθως αναβοσβηνει αυτες τις ωρες - στην εκκλησια κανεις παλι αριστερα εκτος αν εχεις ορεξη για μεγαλυτερη βολτα που θα το συζητησουμε αλλη φορα - οταν λεω αριστερα θα μπεις στο δρομο που ειναι η εκκλησια μην εισαι μλκς -παρτο δρομο ευθεια μεχρι φαμαρ κανονικα κ πηγαινε δεξια να βγεις απο κει στο φαναρι (ναι κυκλος ειναι αλλα βολτα κανεις) στριβεις μεσα αριστερα στο φαναρι και καπακια δεξια -αμεσως ομως και βγαινεις σε ενα παρκο, κανε τον κυκλο τριτο στενο δεξια ολο ευθεια βγαινεις αγ.δημητριου μετα το γηπεδο εννοειται και ειτε περνας απεναντι και το παιρνεις οοοοολο ευθεια και συνεχιζεις διπλα απο το ποταμι ή στριβεις δεξια (αγ δημητριου) και το παιρνεις ολο ευθεια.. γενικα καλο ειναι στη σταση να στριψεις δεξια γιατι τα φαναρια μετα πριν την εκκλησια ειναι λιγο σπασ@&^&δικα, αλλα και απο εκει να πας ειναι ομορφα. τεσπα ας πουμε στριβεις και βγαινεις ασυρματο - πας πλατεια σκατζουρακη -ολο ευθεια ειτε να βγεις προς ν. κοσμο ειτε πιο πριν στα συνορα μετα το αλσος (εκει που ηταν κ τα εργαστηρια του τεχνικου της εστιας, εφαγα σκαλωμα κ δε θυμαμαι το δρομο)
παιρνεις ευθεια το δρομο βγαινεις πριν τη συγγρου στη συνεχεια της πλαστηρα και ιντερκοντινενταλ στριβεις προς χαμοστερνας (παλια θα σου λεγα πας ευθεια αλλα οι μαλακες τα μαμησανε με το τραμ ) και προχωρας πειραιως - αθηνα κεντρο - και μετα οπου θες..
θα γραψω κ κανα 2 ακομα
αλλα αυτη ειναι η κλασσικη κοντινη που κανω με εξαιρεση το τελευταιο κομματι μετα τη χαμοστερνας στριβω κουκακι κ γυρναω ν σμυρνη**
edit: καλα διαβασα τι εγραψα και ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι λεω** -
Κέντρο Παλλήνη, μετα τις 2 καθημερινής, με βροχή, μουσικούλα στο ραδιοφωνο και τα φωτα να κυλάνε μαζι με το αμαξι...
Τιποτα ιδιαιτερο στη συγκεκριμενη διαδρομή αλλά όταν θυμαμαι Αθήνα αυτή βλέπω...
-
γενικα ειναι γαματα να κανεις βολτα χωρις κινηση δηλαδη μετα τις 2 κ πριν τις 6..
τις αλλες ωρες δεν κανεις πια βολτα στην αθηνα στις περισσοτερες περιπτωσεις, αλλα εκνευριζεσαι με ηλιθιους κ πεφτεις σε κινηση κ αλλαωραια βολτα ειναι αγια παρασκευη- χαλανδρι - λ.πεντελης - αναληψεως (ετσι δε λεγεται ο κεντρικος ρε παιδια που'ναι η εκκλησια; wtf 3exnaw) - melisia - marousi - kfiισια - ν.ερυθραια - αγ. στεφανος..
και ολα αυτα με αδειους δρομους χειμωνα - καθημερινη 3 το πρωι κ χιονι
παλια -στο σχολειο ακομα πηγαινα ειχαμε ενα φιλο που εμενε αγ.στεφανο και του καναμε παρεα κ ανεβαιναμε με μηχανακια πολυ συχνα απο νοτια προαστια αγ.στεφανο.. σε καποια φαση παιζει κ καθημερινα..
νταξ εκει στη στροφη πριν την ανηφορα πως σκατα λεγεται πριν το αμαρουσιον τρως οοοοοοοολο το κρυο.. πωωωωω τι μπαζει εκει αδερφακι μου;
και τρως κ μια δευτερη κρυαδα στην εκαλη.. πωωωωωωω
παγοκολονα
ρε να πηγαινεις εκει κ να το χει στρωσει κ να γυρνας ν.σμυρνη κ να ψιχαλιζει
καλα εκεινη τη χρονια την ειχα δει κ αντρας κ δε ντυνομουν καλα..
ολο αρρωστος ημουν με τα κωλομηχανακια -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παραπλήσια θέματα:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 93&start=0
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 35&start=0Ορθόν. Συνέχεια σε ένα από αυτά.
[mod]
Ποιά είναι η αγαπημένη σας διαδρομή στην Ελλάδα?