-
Καλα ρε παίδες συγκρίνετε αυτοκίνητα που καίνε λάδια καινούρια με made in japan αυτοκίνητα;
Ημαρτον που έλεγε κα ο Γεωργίου.
Βεβαια θα μου πείτε ότι πολλοι από εσάς τα έχετε ή τα πουλάτε(αντιπρόσωποι ή εμποροι με τόνους VAG στις αποθήκες τους).
Ενάξει το καταλαβαίνω. -
Παρακαλω να με κατευθυνεις ταχιστα προς μια αποθηκη με τονους VAG μεσα της διοτι εχω παραγγειλει αυτοκινητο και περιμενω 3 μηνες
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Btw τι σχέση έχει το νέο Prius με την υπετροφοδότηση των υπόλοιπων βενζινοκίνητων μοντέλων της?Aπλα το ειπα επειδη το καινουργιο Prius εχει πολυ καλες επιδοσεις.ΑΝ δεν ηταν 1450 κιλα θα ηταν πιο γρηγορο απο εμενα(T-jet) .Σκεψου οτι κανει 0-160 σε 28-29 sec με βαρος 1450 κιλα.Σκεψου τι θα εκανε αν ηταν 200 κιλα ελαφρυτερο!Ενω απο ρεμπριζ ειναι ακομα καλυτερα.
-
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Καλα ρε παίδες συγκρίνετε αυτοκίνητα που καίνε λάδια καινούρια με made in japan αυτοκίνητα;
Ημαρτον που έλεγε κα ο Γεωργίου.
Βεβαια θα μου πείτε ότι πολλοι από εσάς τα έχετε ή τα πουλάτε(αντιπρόσωποι ή εμποροι με τόνους VAG στις αποθήκες τους).
Ενάξει το καταλαβαίνω.Εδω φιλε ειναι φορουμ αντιπροσωπων με πολλες εμπαθειες... γιατι δεν δοκιμαζεις την τυχη σου σε κανα αλλο φορουμ οπως το www.japancarsarethebestoftheuniverse.gr/forum/ ??? Εκει τα παιδια ειναι ποιο ωριμα και θα συμφωνειτε ολοι μαζι και θα χαιρεστε...
-
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Καλα ρε παίδες συγκρίνετε αυτοκίνητα που καίνε λάδια καινούρια με made in japan αυτοκίνητα;Και ποιος σου είπε ότι τα made in japan αυτοκίνητα δεν καίνε λάδι?
Για πάνε δες τι τραβάνε όσοι έχουν πετρελαιοκίνητα RAV4 MK3 που τα ξέρω από πρώτο χέρι...
Για να μη μιλήσουμε για τα Ηonda VTEC αλλά εκεί είναι φυσιολογικό να τσιμπάει λίγο άμα πιέζεις το μοτέρ. -
Πόσοι έχουν παράπονα από γιαπωνέζικα; 1-2;
Πόσοι από vAG; Μήπως πάρα πολλοί;
Γιατί 2 χρόνια εγγύηση;
Από τι αυτοκίνητα είναι γεμάτα τα συνεργεία;
Τι λένε οι εκθέσεις αξιοπιστίας του εξωτερικού και οι περισσότερες γερμανικές;Ποιες εταιρίες είναι στις πρώτες θέσεις;
Συγγνώμη αν σας στεναχορώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Διαλέγεις η φορολογικά ανώδυνες ευρωπαικές λύσεις ιπποδύναμης -ροπής, ή αξιοπιστία.
Και επίσης εγω θα αποφασίσω σε ποιο forum θα μιλήσω, όσων αφορά τους σερίφηδεσ.. -
To δίλημμα που θέτεις είναι πλασματικό.
Α, και don't feed the troll.
-
Κια είμαι και εμπαθής...
-
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Και επίσης εγω θα αποφασίσω σε ποιο forum θα μιλήσω, όσων αφορά τους σερίφηδεσ..
Αγαπητε δεν ειμαι σεριφης κανενος! Επειδη πολυ σωστα οπως ειπες και συ αυτο το φορουμ ειναι ψιλοχαλια και δεν σου ταιριαζει... απλα σου προτεινα κατι καλυτερο... να μην σε κουραζουμε εδω μεσα με την ασχετοσυνη μας και τις εμπαθειες μας.
Απο οτι καταλαβαινεις εγω με καλο σκοπο το ειπα...
-
To δικό μου μάζντα 2, καίει λαδάκι.. Με ήπια χρήση και πολύ προσεκτικά...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και ποιος σου είπε ότι τα made in japan αυτοκίνητα δεν καίνε λάδι?
Για πάνε δες τι τραβάνε όσοι έχουν πετρελαιοκίνητα RAV4 MK3 που τα ξέρω από πρώτο χέρι...
Για να μη μιλήσουμε για τα Ηonda VTEC αλλά εκεί είναι φυσιολογικό να τσιμπάει λίγο άμα πιέζεις το μοτέρ.Εχει φιλος το τελευταιο Type R και μου δειξε το Manual του, που λεει οτι καθε 1500 χιλιομετρα (απο καινουριο) ειναι φυσικο να καιει ενα λιτρο λαδι
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
To δικό μου μάζντα 2, καίει λαδάκι.. Με ήπια χρήση και πολύ προσεκτικά...οχι δεν καιει
νομιζεις οτι καιει , μονο τα tsi καινε -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και ποιος σου είπε ότι τα made in japan αυτοκίνητα δεν καίνε λάδι?
Για να μη μιλήσουμε για τα Ηonda VTEC αλλά εκεί είναι φυσιολογικό να τσιμπάει λίγο άμα πιέζεις το μοτέρ.βαλε και κατι καινουρια μιατα με σπασμενες μηχανες
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Παρακαλω να με κατευθυνεις ταχιστα προς μια αποθηκη με τονους VAG μεσα της διοτι εχω παραγγειλει αυτοκινητο και περιμενω 3 μηνεςΠηγαινε σε μία μάντρα μεταχειρισμένων ή ακομα καλύτερα www.car.gr . Θα βρείς άπειρα....
Το γιατί σκέψου το μόνος σου. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και επίσης εγω θα αποφασίσω σε ποιο forum θα μιλήσω, όσων αφορά τους σερίφηδεσ..
Αγαπητε δεν ειμαι σεριφης κανενος! Επειδη πολυ σωστα οπως ειπες και συ αυτο το φορουμ ειναι ψιλοχαλια και δεν σου ταιριαζει... απλα σου προτεινα κατι καλυτερο... να μην σε κουραζουμε εδω μεσα με την ασχετοσυνη μας και τις εμπαθειες μας.
Δεν είπα ποτε΄ότι το forum είναι χάλια.Το ότι θα σε βόλευε να φύγω κ.Παζαροπ.εεεεεε αγαπητέ ήθελα να πω ... αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Πόσοι έχουν παράπονα από γιαπωνέζικα; 1-2;
Πόσοι από vAG; Μήπως πάρα πολλοί;
Γιατί 2 χρόνια εγγύηση;
Από τι αυτοκίνητα είναι γεμάτα τα συνεργεία;
Τι λένε οι εκθέσεις αξιοπιστίας του εξωτερικού και οι περισσότερες γερμανικές;Ποιες εταιρίες είναι στις πρώτες θέσεις;
Συγγνώμη αν σας στεναχορώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Διαλέγεις η φορολογικά ανώδυνες ευρωπαικές λύσεις ιπποδύναμης -ροπής, ή αξιοπιστία.
Και επίσης εγω θα αποφασίσω σε ποιο forum θα μιλήσω, όσων αφορά τους σερίφηδεσ..Στις ερωτήσεις θα απαντήσει κανείς; Ακομα περιμένω.Μόνο κατι για πλασματικό δίλημμα τόλμησε να ψελίσει κάποιος..
Αντε ντε... -
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Δεν είπα ποτε΄ότι το forum είναι χάλια.Το ότι θα σε βόλευε να φύγω κ.Παζαροπ.εεεεεε αγαπητέ ήθελα να πω ... αυτό είναι άλλο θέμα.
Γιατι βαζεις και τα δικα σου 'λογια' σε παραθεση;
-
Δεν σου ψέλισα, πόσο πιο φανερό θα ήθελες να είναι;
Από κει και πέρα, είσαι πολύ νέος εδώ μέσα για να εκτοξεύεις κατηγορίες αβέρτα σε άτομα που δεν γνωρίσεις. Χαλάρωσε λίγο, αλλιώς υπάρχει τρόπος να σε χαλαρώσουμε εμείς. Consider yourself warned.
-
Γιατι βαζεις και τα δικα σου 'λογια' σε παραθεση; [Που θα πάει θα το μάθω και αυτο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σου ψέλισα, πόσο πιο φανερό θα ήθελες να είναι;Από κει και πέρα, είσαι πολύ νέος εδώ μέσα για να εκτοξεύεις κατηγορίες αβέρτα σε άτομα που δεν γνωρίσεις. Χαλάρωσε λίγο, αλλιώς υπάρχει τρόπος να σε χαλαρώσουμε εμείς. Consider yourself warned.
Ok το περίμενα έτσι κι αλλιώς ....
Νέο Mazda 3