-
εμενα βασικα λιγο με νοιαζει αν θα το δω live ή κονσερβα αλλα να ταν μονο αυτο το λαθος
-
Μπράβο στην Ιδέα για το email άσχετα αν θα διαβαστεί πριν ή μετά τον αγώνα,
άσχετα και άν θα έχει αποτέλεσμα ή όχι.
Έστειλα και εγώ -
Βρε παιδες αφοσιωμενο ναι αλλα λιγοτερο ευρυ απο αποψης ηλικιας φυλου κτλ και κυριως πολυ μικροτερο! Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε δηλαδη? Στη θεση τους μαλλον κι εμεις το ιδιο θα καναμε!
-
Απο ποιον Δορυφόρο μπορεί κανείς να το παρακολουθησει και σε ποιό κανάλι . Θα με ενδιέφερε και εμένα, γιατι για το διδυμο έχω την ίδια άποψη. Μαύρο στο Δίδυμο
-
Μπραβο στον νάσο καί απο μενα.Έστειλα καίγω e-mail ston alpha.Aν και είμαι απο τους 'τυχερούς' που έχουν δορ/κο πυάτο και βλέπω RTL σε όλους τους αγώνες,αλλά το να 'παίζεις' με ένα αθλητικό γεγονός όπως θέλεις εσύ υποκειμενικά και ανάλογα το άθλημα(βλέπε αγώνες ολυμπιακου),δείχνει εμπεγμό σε καποιους ανθρωπους.Είμαι σίγουρος ότι εχει βαλει το...δακτιλάκι του και ο Κος Χατζηνιολάου ώς διευθηντης του τμήματος ειδήσεων του alpha... NΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
-
Ποσοι θα κατσουν να δουν Ολυμπιακο και ποσοι f1
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ποσοι θα κατσουν να δουν Ολυμπιακο και ποσοι f1Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πριν τα exit polls.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πριν τα exit polls.
Γενικα μιλαω Red Spirit επειδη απο πολλους γινεται αυτη η συγκριση.
-
Ποσοι θα κατσουν να δουν Ολυμπιακο και ποσοι f1Ελαντε.'Εμείς' της F1 ειμαστε τα'ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ' σε σχέση με τους οπαδους του 'Θρύλου'.
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
Ελαντε.'Εμείς' της F1 ειμαστε τα'ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ' σε σχέση με τους οπαδους του 'Θρύλου'.
Δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς ο αγώνας βρίσκεται υπό την σκιά των εκλογών
-
Ελαντε.'Εμείς' της F1 ειμαστε τα'ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ' σε σχέση με τους οπαδους του 'Θρύλου'.
Δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς ο αγώνας βρίσκεται υπό την σκιά των εκλογών
Συγγνώμη, ούτε με τις εκλογές έχει να κάνει! Το θέμα μας είναι η απαράδεκτη και απαξιωτική αντιμετώπιση του προϊόντος Formula 1 από τον alpha ΓΕΝΙΚΩΣ!!! Το σημερινό είναι απλά ένα ακόμα περιστατικό, που έτυχε να συμπέσει με τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, της καριέρας του MS και που επίσης συμπτωματικά, είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια που το πρωτάθλημα παίζεται στον τελευταίο αγώνα (δεν μετράω το 2003, Kimi-MS γιατί δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, ο Kimi ήταν πίσω και στην ουσία δεν διεκδικούσε (δυστυχώς)...
Άρα, ΓΕΝΙΚΑ έχουμε πρόβλημα με την αντιμετώπιση του προϊόντος και κατ' επέκταση των 'πελατών', δηλαδή ημών. Απλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!
Και απορώ γιατί ο pininfarina συνεχώς τείνει να τους δικαιολογεί... Πολύ ψύχραιμα το έχεις πάρει το ζήτημα. Έχεις δορυφορική; Χεχε...
-
Καλησπερα σε ολους..γνωστους και μη..Αργησα αλλα σας βρηκα και παλι.
Οσο αφορα την κονσερβα του Alpha παλι καλα να λεμε που θα τον δειξει τον αγωνα μονο με 2 ωρες σχεδον καθυστερηση..Τα περιμενα χειροτερα τα πραγματα σε αυτο το θεμα.
Οσο αφορα τα αγωνιστικα...Alonso!!Ή αλλιως το καμαρι μου!!!
Καλο αγωνα σε ολους.
-
Παιδιά, στα σημερινά προγράμματα τηλεόρασης των εφημερίδων, γράφει ότι η μετάδοση του αγώνα είναι στιε 21:00...
Στο site του Alpha παραμένει 21.45. Ξέρουμε τίποτα πιό επίσημο κι έγκυρο? -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παιδιά, στα σημερινά προγράμματα τηλεόρασης των εφημερίδων, γράφει ότι η μετάδοση του αγώνα είναι στιε 21:00...
Στο site του Alpha παραμένει 21.45. Ξέρουμε τίποτα πιό επίσημο κι έγκυρο?Ο Πουρναρακης χθες ειπε οτι η μεταδoση θα ξεκινησει 21:45..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια που το πρωτάθλημα παίζεται στον τελευταίο αγώνα (δεν μετράω το 2003, Kimi-MS γιατί δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, ο Kimi ήταν πίσω και στην ουσία δεν διεκδικούσε (δυστυχώς)...Δε βλέπω ότι έχει σοβαρή πιθανότητα να πάρει πρωτάθλημα ο MS. Κατά τα λοιπά, έχεις δίκιο ότι έπρεπε να σεβαστεί περισσότερο τους φίλους της F1 ο σταθμός αλλά μην αυταπατάσαι - στην Ελλάδα ζούμε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άρα, ΓΕΝΙΚΑ έχουμε πρόβλημα με την αντιμετώπιση του προϊόντος και κατ' επέκταση των 'πελατών', δηλαδή ημών. Απλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!Και απορώ γιατί ο pininfarina συνεχώς τείνει να τους δικαιολογεί...
naso79 αν εδειχναν f1 εκεινη την ωρα αντιστοιχα δε θα σεβονταν οσους ηθελαν να δουν εκλογες (ή οτιδηποτε αλλο), που ειναι και πλειοψηφια νομιζω.
-
Για τους 'γρήγορους' adsl users που δεν κρατιούνται:
Διάφορα προγράμματα P2PTV. 'Εχω χρησιμοποιήσει:
--sopcast
--TVAnts-Ποια κανάλια (για κάθε πρόγραμμα) δείχνουν το GrandPrix
Θέλει λίγο υπομονή, σε μερικά κανάλια/με μερικά προγράμματα δεν συνδέεται καθόλου, ή όταν συνδεθεί το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Προσωπικά με βολεύει ο συνδασμός 'πρόγραμμα sopcast & κανάλι Guangdong Sports'. Με 2mbit γραμμή (πιστεύω και με 1mbit γίνεται δουλειά) το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Δυστυχώς το συγκεκριμένο κανάλι έχει commentary ...ασιάτικο, οπότε θα πρέπει να βρω κανα αγγλικό internet radio σταθμό που να κάνει περιγραφή. Άμα βρω κάτι θα επιστρέψω!
--WinMik--
-
είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια που το πρωτάθλημα παίζεται στον τελευταίο αγώνα (δεν μετράω το 2003, Kimi-MS γιατί δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, ο Kimi ήταν πίσω και στην ουσία δεν διεκδικούσε (δυστυχώς)...
Δε βλέπω ότι έχει σοβαρή πιθανότητα να πάρει πρωτάθλημα ο MS. Κατά τα λοιπά, έχεις δίκιο ότι έπρεπε να σεβαστεί περισσότερο τους φίλους της F1 ο σταθμός αλλά μην αυταπατάσαι - στην Ελλάδα ζούμε...
Αυτό για τον αγώνα είναι σωστό. Όμως μέχρι χτες δεν το ξέραμε, σωστά; Και η απόφαση για την μαγνητοσκοπημένη προβολή δεν λήφθηκε μετά τα δοκιμαστικά! Τέλος πάντων, τι να λέμε τώρα;;; Τρίχες κατσαρές είναι αυτά! Το θέμα είναι πως για μία ακόμα φορά, μας έφτυσαν στη μούρη!
-
http://www.freesoccer.us/...επιλέγετε από αριστερά Sunday
Live P2P Streaming του αγώνα.Αν βρω κάτι καλύτερο θα το ποστάρω αργότερα.
(winmik γράφαμε μαζί)
-
Άρα, ΓΕΝΙΚΑ έχουμε πρόβλημα με την αντιμετώπιση του προϊόντος και κατ' επέκταση των 'πελατών', δηλαδή ημών. Απλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!
Και απορώ γιατί ο pininfarina συνεχώς τείνει να τους δικαιολογεί...
naso79 αν εδειχναν f1 εκεινη την ωρα αντιστοιχα δε θα σεβονταν οσους ηθελαν να δουν εκλογες (ή οτιδηποτε αλλο), που ειναι και πλειοψηφια νομιζω.
To NΑΙ ή ΟΥ και οι ειδήσεις νομίζω ότι μπορούν να μπουν και πιο μετά.
Η F1 είναι live.
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos