-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
Χάνουμε τον αγώνα για το τηλεπαιχνιδι;;;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!Χάνουμε τον αγώνα για το τηλεπαιχνιδι;;;;
Και τις ειδησεις!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!! Οριστε η καταντια του Alpha!!!
Στειλε κι εσυ email να τους τσιτωσουμε λιγο μηπως και γινει τιποτα...θα στειλω και αυριο στα δοκιμαστικα τους καραγκιοζιδες!!!
-
Αυτό είχε πολλά χρόνια να γίνει. Κρίμα, πηγαίνουμε πίσω αν αληθεύει.
-
Εγώ πάντος τους έστειλα το μύνημα, δεν θα ξαναδώ αγώνα από αυτούς, η δορυφορική θα είναι έτοιμη από εβδομάδα.
-
Πω ρε πανικος εγινε στο τελος του practice, ολοι βελτιωναν στην τελευταια βολτα αντε να βγαλεις ακρη τωρα
Παντως απο μια πρωτη ματια (που μπορει να ειναι και λαθος) δε φαινεται να εχει προβαδισμα η FerrariΥΓ Θα επανελθω μετα την αναλυση των στοιχειων
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
Χάνουμε τον αγώνα για το τηλεπαιχνιδι;;;;
Και τις ειδησεις!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!! Οριστε η καταντια του Alpha!!!
Στειλε κι εσυ email να τους τσιτωσουμε λιγο μηπως και γινει τιποτα...θα στειλω και αυριο στα δοκιμαστικα τους καραγκιοζιδες!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Και τι να κάνει το mail ρε παιδιά; Θα το στείλω κι εγώ πάντως, έτσι! Τι γράφετε μέσα εσείς;
-
-
Λοιπον:
- Ο ms ειναι χοντρικα γυρω στα 2-3 δεκατα μπροστα απο Renault και McLaren
- Ο Massa δεν εκανε καλους χρονους
- Συνολικα ταχυτερος της μερας ηταν ο Davidson
- Οι Button, Davidson και ειδικα οι 2 Toyota τελειωσαν με εντυπωσιακα long runs, στα οποια και σημειωσαν τους ταχυτερους γυρους τους
-
Σε μια στιγμη του 2ου session η διαφορα μεταξυ MS-Alonso ηταν στα 5 χιλιοστα, και παρεμεινε και μετα το περας της περιοδου μικρη σχεδον στο 1 δεκατο.
-
Αν στείλουμε σε κανένα Berni και του πούμε για διαφυγόντα κέρδη λόγω του Alpha θα γίνει τίποτα..
Τουλάχιστον να τους το πάρουν για του χρόνου...Από NOVA που μπορώ να το δω?
-
Θα στείλω αυτό το e-mail στον Alpha και το παραθέτω εδώ για γνώμες σχετικά με πράγματα που θα πρέπει να αποφύγω!
Προς τους υπεύθυνους προγράμματος
Κυρίες, κύριοι,
Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η διαμαρτυρία, σε έντονο ύφος και διάθεση! Δεν θα σας κουράσω με προλόγους σχετικά με το πόσο καλή δουλειά κάνετε και άλλες τέτοιες ανοησίες, καθώς τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει! Η δουλειά που κάνετε μου είναι άγνωστη, το αποτέλεσμά της ωστόσο είναι απαράδεκτο, όσον αφορά την τηλεοπτική προβολή της Forumla 1 τουλάχιστον. Άλλωστε δεν συντονίζομαι στο σταθμό σας για κανέναν άλλο λόγο, συνειδητά βεβαίως, ως αντίδραση στην παντελή έλλειψη σεβασμού που δείχνετε προς τους φίλους του αθλήματος.
Παρόλα αυτά, έχουμε μάθει να ζούμε με μία δεδομένη κατάσταση (κι εσείς βεβαίως έχετε μάθει να το εκμεταλλεύεστε) και σε γενικές γραμμές τα παράπονα είναι σιωπηλά. Αυτή τη φορά όμως το ποτήρι ξεχείλισε πραγματικά.
Κυριακή επαναληπτικών εκλογών αύριο και συμπτωματικά Κυριακή του τελευταίου Grand Prix της χρονιάς. Ενός από τα σημαντικότερα Grand Prix της τελευταίας δεκαετίας, τουλάχιστον! Όλος ο κόσμος θα βρίσκεται συντονισμένος στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας του από τις 18:00 GMT για να παρακολουθεί την τελευταία μονομαχία του, κατά γενική ομολογία, μεγαλύτερου πρωταθλητή που πέρασε ποτέ από το σπορ. Και στην Ελλάδα, όσοι δεν διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, θα αναγκαστούν να δουν 'κονσέρβα' τον αγώνα, 1 ώρα και 45 λεπτά αργότερα, εξ αιτίας σας!
Το ερώτημα που θέτω και το παράπονο που εκφράζω όσο πιο κόσμια μπορώ, είναι το εξής:
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;
Η εμπορική συμφωνία που έχετε υπογράψει με τη FIA είμαι βέβαιος ότι δεν προβλέπει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των αγώνων κατά το δοκούν. Πώς ΤΟΛΜΑΤΕ να εμπαίζετε τόσους φίλους του αθλήματος με τον χειρότερο τρόπο, στον σημαντικότερο αγώνα που πολλοί από εμάς θα δούμε ποτέ;
Και ο λόγος; Οι λαϊκίστικες και άνευ ουσίας, ούτως ή άλλως, ειδήσεις σας και ένα ανόητο τηλεπαιχνίδι!
Να γνωρίζετε ότι αυτή σας η κίνηση δεν θα περάσει έτσι ΚΑΙ αυτή τη φορά. Μπορεί να 'φάγαμε αμάσητες' τις προβολές της προσαγωγής των υπόπτων της 17Ν την ώρα του αγώνα, το 2004, αλλά όπως είπα και νωρίτερα, αυτό που κάνετε τώρα είναι άνευ προηγουμένου και παγκόσμια αποκλειστικότητα του Alpha.
Screenshot με το πρόγραμμά σας για αύριο Κυριακή 22/10, συνοδευόμενο από τα κατάλληλα σχόλια, θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπεύθυνους μηχανισμούς της FIA και εκείνοι ας πράξουν όπως νομίζουν.
Το πώς διοικείτε το τσιφλίκι σας δεν μας απασχολεί. Το γεγονός ότι προβάλετε κάθε αγώνα Formula 1 στα διαλείμματα μεταξύ των απείρων διαφημήσεών σας (αντί για το αντίστροφο που θα ήταν το σωστό), συν το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της σαιζόν δεν είδαμε χρονομετρημένα δοκιμαστικά ζωντανά (και ας μην κάνω καν λόγο για ελεύθερες δοκιμές) ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! Ως τηλεθεατές σας προσφέρουμε εμπορική δύναμη κάθε φορά που συντονιζόμαστε στον σταθμό σας! Και εσείς το εκμεταλλεύεστε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Formula1 όμως, κύριοι, ΔΕΝ είναι Dream Show για να το προβάλετε όπως, όποτε και υπό όποιους όρους κρίνετε συμφερότερους. Και για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στην ενημέρωση των ανθρώπων που σας παραχωρούν τις εμπορικές αυτές συμφωνίες!
Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθείτε πως οι πράξεις σας έχουν και συνέπειες!
Κλείνοντας, να σας ενημερώσω για τα εξής:
Τα προϊόντα που διαφημίζετε κατά τη διάρκεια των αγώνων, αποφεύγω να τα αγοράζω ή να τα χρησιμοποιώ.
Από την επόμενη σαιζόν θα εγκαταστήσω δορυφορική κεραία, ώστε να αποφεύγω 100% το σταθμό σας!Αναρωτιέμαι αν οι εταιρίες που διαφημίζονται στο σταθμό σας θα ενδιαφέρονταν να γνωρίζουν πως εξ αιτίας της πολιτικής σας, χάνουν, αντί να κερδίζουν πελάτες.
Αθανάσιος Αλέξης
Ευχαριστώ!
(Θέλω να στείλω e-mail κάπου ψηλά, με τα screenshots του προγράμματος, δεν το έγραψα έτσι κούφια! Πού το στέλνω; )
-
πολύ καλό!
στείλτο εσύ στο στα mail που έδωσε ο φίλος πιο πάνω και θα πάνε και στους αποδέκτες ...μην ανησυχείς!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θα στείλω αυτό το e-mail στον Alpha και το παραθέτω εδώ για γνώμες σχετικά με πράγματα που θα πρέπει να αποφύγω!Συγνωμη αλλα αν και καταλαβαινω την απελπισια σου και καλα κανεις και τους την εκφραζεις, νομιζω οτι δεν εχεις το δικιο με το μερος σου...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Θα στείλω αυτό το e-mail στον Alpha και το παραθέτω εδώ για γνώμες σχετικά με πράγματα που θα πρέπει να αποφύγω!
Συγνωμη αλλα αν και καταλαβαινω την απελπισια σου και καλα κανεις και τους την εκφραζεις, νομιζω οτι δεν εχεις το δικιο με το μερος σου...
Ωραία, είναι και αυτό μία άποψη και μάλιστα απολύτως σεβαστή! Για αυτό ακριβώς το δημοσίευσα εδώ πριν το στείλω σ' αυτούς, για να πάρω απόψεις.
Αλλά θα ήθελα μία τεκμηρίωση. Γιατί θεωρείς ότι δεν έχω το δίκιο με το μέρος μου;
Ευχαριστώ.
-
Νάσο στείλτο...είναι πολύ καλό!
Από όσο ξέρω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην δείξει ζωντανά τον αγώνα. Ας τον βάλει ΚΑΙ κονσέρβα ...αλλά ΜΟΝΟ κονσέρβα απαγορεύεται.
Δεν θα τους περάσει...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλλά θα ήθελα μία τεκμηρίωση. Γιατί θεωρείς ότι δεν έχω το δίκιο με το μέρος μου;Ευχαριστώ.
Θα κανω quote αυτα που εχω αντιρρηση:
Όλος ο κόσμος θα βρίσκεται συντονισμένος στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας του από τις 18:00 GMT για να παρακολουθεί την τελευταία μονομαχία του, κατά γενική ομολογία, μεγαλύτερου πρωταθλητή που πέρασε ποτέ από το σπορ.
Οι λαϊκίστικες και άνευ ουσίας, ούτως ή άλλως, ειδήσεις σας και ένα ανόητο τηλεπαιχνίδι!
**Ολος ο κοσμος της f1 **θα βρισκεται συντονισμενος. Οι νοικοκυρες και οσοι θελουν να δουν τις εκλογες αντιστοιχα θεωρουν τον αγωνα μια βλακεια και μιση οπου αμαξια φερνουν βολτες χωρις λογο και νοημα... Και μαλλον ειναι περισσοτεροι απο μας
Άλλωστε δεν συντονίζομαι στο σταθμό σας για κανέναν άλλο λόγο, συνειδητά βεβαίως, ως αντίδραση στην παντελή έλλειψη σεβασμού που δείχνετε προς τους φίλους του αθλήματος.
Κλείνοντας, να σας ενημερώσω για τα εξής:
Τα προϊόντα που διαφημίζετε κατά τη διάρκεια των αγώνων, αποφεύγω να τα αγοράζω ή να τα χρησιμοποιώ.
Από την επόμενη σαιζόν θα εγκαταστήσω δορυφορική κεραία, ώστε να αποφεύγω 100% το σταθμό σας!Αυτο θυμιζει λιγο μποϋκοταζ προϊοντων στα σουπερμαρκετ, μη νομιζεις οτι θα χασουν και τον υπνο τους Τα ποσοστα ειναι που τους ενδιαφερουν.
Η εμπορική συμφωνία που έχετε υπογράψει με τη FIA είμαι βέβαιος ότι δεν προβλέπει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των αγώνων κατά το δοκούν.
Δε νομιζω να υπαρχει τετοια ρητρα, και αλλα καναλια δικαιουνται να το δειχνουν μαγνητοσκοπηση χωρις ιδιαιτερο λογο. Τουλαχιστον τα δοκιμαστικα που ξερω. Αν ξερεις εσυ για τετοια συμφωνια μπορουμε να το μαθουμε?
Αναρωτιέμαι αν οι εταιρίες που διαφημίζονται στο σταθμό σας θα ενδιαφέρονταν να γνωρίζουν πως εξ αιτίας της πολιτικής σας, χάνουν, αντί να κερδίζουν πελάτες.
Αυτο δεν ισχυει, οι αποφασεις για το τι θα προβληθει δεν παιρνονται καθολου στην τυχη. Αν οντως εχαναν πελατες συνολικα, να εισαι σιγουρος οτι αυριο θα επαιζε f1
Παντως αν πεσουν πολλα email μπορει και να το σκεφτουν περισσοτερο την επομενη φορα!
-
pininfarina
εάν ήταν Ολυμπιακός - Ανω Μαγούλα θα τον έβαζε ζωντανό. Εφόσον υπάρχει κοινό θα πρέπει να το σεβαστούν. Γιατί εάν δεν υπήρχε ΔΕΝ θα τα έσκαγαν τα μύρια για να το μεταδίδουν. Εάν δεν τους ενδιαφέρουμε ας το δώσουν στην ΕΡΤ να τελειώνουμε.
Αιντε με τον κάθε γραβατωμένο ...
-
Νασο εχεις μηχανακι AGB? οχι? ε χεστηκαν τι κανεις οταν βαζουν διαφημισεις.
καλη επιτυχια στη προσπαθια σου
-
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Fosa και να σε βοηθήσει αυτή, εκτός του ίδιου του e-mail που μπορείς να στείλεις και στη FIA.
Ο 'δικός μας' Giorgio Zorbas της Fosa πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα.
-
Φίλε pininfarina, θα σου απαντήσω πώς ακριβώς το αντιμετωπίζω εγώ.
Ολος ο κοσμος της f1 θα βρισκεται συντονισμενος. Οι νοικοκυρες και οσοι θελουν να δουν τις εκλογες αντιστοιχα θεωρουν τον αγωνα μια βλακεια και μιση οπου αμαξια φερνουν βολτες χωρις λογο και νοημα... Και μαλλον ειναι περισσοτεροι απο μας
Αυτό είναι σωστό που γράφεις σε bold. Με τη διαφορά ότι οι νοικοκυρές έχουν και άλλα κανάλια για να δουν τις ειδήσεις, ενώ εμείς δεν έχουμε άλλο για να δούμε τον αγώνα. Και αυτό σίγουρα το υπολογίζει η FIA όταν πουλάει τα δικαιώματα του αγώνα.Το δε αποτέλεσμα των εκλογών βγαίνει πολύ αργότερα και την ώρα εκείνη μόνο προβλέψεις και εκνευριστικές συζητήσεις θα προβάλλονται, στις οποίες ο κάθε δημοσιογραφίσκος της σειράς θα προσπαθεί αν το παίξει μάγκας στους πολιτικούς καλεσμένους του. Άσχετο όμως αυτό. Εν πάση περιπτώσει, το διορθώνω στο mail και προσθέτω 'όλος ο κόσμος της f1', όπως πολύ σωστά παρατήρησες και ευχαριστώ.
Αυτο θυμιζει λιγο μποϋκοταζ προϊοντων στα σουπερμαρκετ, μη νομιζεις οτι θα χασουν και τον υπνο τους Τα ποσοστα ειναι που τους ενδιαφερουν.
Εννοείται πως δεν θα χάσουν τον ύπνο τους. Καρφί δεν τους καίγεται! Ωστόσο εγώ το κάνω ούτως ή άλλως!!!
Δε νομιζω να υπαρχει τετοια ρητρα, και αλλα καναλια δικαιουνται να το δειχνουν μαγνητοσκοπηση χωρις ιδιαιτερο λογο. Τουλαχιστον τα δοκιμαστικα που ξερω. Αν ξερεις εσυ για τετοια συμφωνια μπορουμε να το μαθουμε?
Όχι, δεν το γνωρίζω στα σίγουρα. Αλλά το υποθέτω, διότι διαφορετικά ο Alpha θα έδειχνε όλους τους αγώνες μαγνητοσκοπημένους, εκτός από τους πολύ πρωινούς! Παρόλα αυτά, για μία ακόμα φορά σε βρίσκω σωστό στην παρατήρησή σου και αλλάζω το 'είμαι βέβαιος' με 'φαντάζομαι'.
Αυτο δεν ισχυει, οι αποφασεις για το τι θα προβληθει δεν παιρνονται καθολου στην τυχη. Αν οντως εχαναν πελατες συνολικα, να εισαι σιγουρος οτι αυριο θα επαιζε f1
Και βέβαια ισχύει! Χάνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν -εμένα! Και ο λόγος για αυτό είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του Alpha.
Αυτό που γράφει ο patro είναι δυστυχώς σωστό. Χέστηκαν για τον καθένα από εμάς, διότι φαντάζομαι πως κανείς απ' τους συνειδητούς τηλεθεατές F1 δεν έχει AGB στο σπίτι του.
Το θέμα ρε παιδιά είναι στο σεβασμό! Όπως γράφει ο Σάββας, αν έπαιζε ο βάζελος ή ο γάβρος, μια χαρά θα το έδειχναν! Τώρα για την F1, χέστηκαν! Αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ πουστιά, σ' αυτόν ειδικά τον αγώνα να το κάνουν!!!
Λοιπόν, πάω για μία δουλειά που έχω, θα επιστρέψω σε κανένα δίωρο... Ανάλογα με το τι απόψεις θα έχουν συγκεντρωθεί, θα το στείλω ή όχι!
@phaethon: Τι παίζει με τη fosa; Δεν έχω ιδέα. Στη δε FIA θα ήθελα πολύ να στείλω ένα e-mail, έτσι για να δούμε αν θα τους τρίξει τα δόντια! Διότι έχει παραξεφτυλιστεί το θέμα αυτό, κατά τη γνώμη μου!
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos