-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ αυτη η ατιμη η φφ..δεν κανω πλακα..
-
Oι 2 ασχημοτερες Ferrari διπλα διπλα.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ αυτη η ατιμη η φφ..δεν κανω πλακα..Συμφωνω απολυτα.....ειδικα αυτη με μαυρα τα παντα...
ΠΡΟΕΔΡΑ αν στην χαρισω θα την δωσεις?
sent from my ICS android
-
Δημήτρη σε αυτή την φωτό έχει πολύ επιθετική μούρη και της πάει το μαύρο, αλλά κάποιος αλήτης της έκοψε τον κώλο! Άμα τον πιάσω στα χέρια μου... Αν μου την χαρίσεις πάντως θα την ανταλλάξω με μια 458.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δημήτρη σε αυτή την φωτό έχει πολύ επιθετική μούρη και της πάει το μαύρο, αλλά κάποιος αλήτης της έκοψε τον κώλο! Άμα τον πιάσω στα χέρια μου... Αν μου την χαρίσεις πάντως θα την ανταλλάξω με μια 458.θα στην δωσω με ρητρα να μην μπορεις να την πουλησεις....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ιδιο χαμογελο -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δημήτρη σε αυτή την φωτό έχει πολύ επιθετική μούρη και της πάει το μαύρο, αλλά κάποιος αλήτης της έκοψε τον κώλο! Άμα τον πιάσω στα χέρια μου... Αν μου την χαρίσεις πάντως θα την ανταλλάξω με μια 458.
θα στην δωσω με ρητρα να μην μπορεις να την πουλησεις....
Μπορεί όμως να κλαπεί. Και σίγουρα θα έχω ολική ασφάλεια κλοπής με αποζημίωση σε μετρητά...
-
Αμα στη δωσει και βαλει ρητρα σιγουρα δεν θα βαλει ασφαλεια κλοπης-πυρκαγιας.
-
αντε να βγουν οι επισημες της νεας 599 να αλλαζω αβαταρ σιγα σιγα...
-
Κυριοι καλησπερα
εχει καποιος πληροφοριες για το εν λογω οχημα;;;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1985911/
Με τον εμπορο εχω μιλησει,απλα θελω να μαθω περισσοτερα απο καποιον που το ξερει ισως προσωπικα
ευχαριστω εκ των προτερων!
-
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pi ... artid=5194
Τούμπαρε πηγαίνοντας με '1000' και σώθηκαν...
-
Ρε συ Δία δε ποστάρεις τις φωτό να δούμε το νέο μοντέλο πριν κοιμηθούμε, μπας και κοιμηθούμε γλυκά;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ρε συ Δία δε ποστάρεις τις φωτό να δούμε το νέο μοντέλο πριν κοιμηθούμε, μπας και κοιμηθούμε γλυκά;Δεν του το επιτρέπω .
-
Φτού!!! Κι έλεγα οτι δεν θα ήσουν μέσα!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε συ Δία δε ποστάρεις τις φωτό να δούμε το νέο μοντέλο πριν κοιμηθούμε, μπας και κοιμηθούμε γλυκά;
Δεν του το επιτρέπω .
Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση ή θα κελαηδήσει κανα πουλάκι νωρίτερα?
-
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=8&artid=5194Τούμπαρε πηγαίνοντας με '1000' και σώθηκαν...
Αυτό κοίταγα κι εγώ τώρα. Σήμερα όλη μέρα ψιλοβρέχει και το συγκεκριμένο σημείο είναι ότι πρέπει για να ακούσεις το V8 οπότε την έκανε την πατάτα. Τα χέρια δυστυχώς δεν αγοράζονται. Το θέμα είναι τι έκαναν τα ηλεκτρονικά για να τον προστατέψουν (τι να σου κάνουν βεβαια κι αυτά από κάποιο σημείο και μετα...).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=8&artid=5194
Τούμπαρε πηγαίνοντας με '1000' και σώθηκαν...
Αυτό κοίταγα κι εγώ τώρα. Σήμερα όλη μέρα ψιλοβρέχει και το συγκεκριμένο σημείο είναι ότι πρέπει για να ακούσεις το V8 οπότε την έκανε την πατάτα. Τα χέρια δυστυχώς δεν αγοράζονται. Το θέμα είναι τι έκαναν τα ηλεκτρονικά για να τον προστατέψουν (τι να σου κάνουν βεβαια κι αυτά από κάποιο σημείο και μετα...).
αν πηγαινε με τοσα τι να σου κανουν...
μονο στα τελευταια μοντελα καπου κοβουν το γκαζι και εκει αναλογα τι θα επιλεξεις σαν προγραμμα οδηγησης...
-
F430 ήταν και άρα τα υπερεξελιγμένα ηλεκτρονικά υπήρχαν αλλά αν α) αν εγώ πάω να μπω με 200 σε στροφή των 100 ή β) τα βγάλω off ή τα έχω σε λάθος setting, ποιός θα μου φταίει; Εξάλλου τα ηλεκτρονικά είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, δεν οδηγούν τα ίδια.
-
F430 ήταν και άρα τα υπερεξελιγμένα ηλεκτρονικά υπήρχαν αλλά αν α) αν εγώ πάω να μπω με 200 σε στροφή των 100 ή β) τα βγάλω off ή τα έχω σε λάθος setting, ποιός θα μου φταίει; Εξάλλου τα ηλεκτρονικά είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, δεν οδηγούν τα ίδια.ε καλα να ειναι να παρει την FF...
κατι θα εχει τσιμπησει και αυτος απο το νεο πακετο (φτωχιας) που ερχεται...
-
Στη ευθεία έφυγε. Η δεξιά που προηγείται αυτής της ευθείας είναι αστεία στροφή ειδικά για μια 430. Έχει προχωρήσει πολύ το αμάξι για να του έφυγε στη στροφή, εκτός κι έφερε τόσες σβούρες/τούμπες που τον έφτασαν ως εκεί. Το πιθανότερο είναι να την παραάνοιξε στην ευθεία, να έπιασε για πλάκα 220-230 και λίγο το νερό, λίγο καμιά διορθωσούλα με το τιμόνι, κόντεψε να δει τα ραδίκια ανάποδα ο κωλογαυρος. Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν παράδοση πάντως οι παίχτες/παράγοντες της συμπαθούς ομάδας των κλειδαράδων. Έχουν τίτλους ιδιοκτησίας για τα περισσότερα οικόπεδα ένα γύρω.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)