-
Mην κανουν μονο καμια μ@λ@κια και βγαλουν μια FF με κωλο.
-
Δε νομίζω. Τα τελευταία χρόνια οι Ferrari δεν μοιάζουν μεταξύ τους, αν και φυσικά έχουν κοινά σημεία.
-
Eντυπωσιακο συγκριτικο του Top Gear (χθεσινο επεισοδιο) με τον JC να δοκιμαζει σε χιονισμενη πιστα, την Ferrari FF, απεναντι στη Bentley Continental GT V8.
Σε σκεψεις βεβαια βαζει το συμπερασμα του... -
-
Θυμιζει κατι απο...'Mission Imposible'...
-
εν τω μεταξύ, αν δε κανω λάθος, ούτε μία καμμενη Aventador μεχρι τωρα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εν τω μεταξύ, αν δε κανω λάθος, ούτε μία καμμενη Aventador μεχρι τωραΜάλλον επειδή καμία δεν χρησιμοποιείται
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.....Επίσης ακούγεται έντονα το νούμερο 740...ίσως και κάτι περισσότερο
6.3 λίτρα
750cv
80% της διαθέσιμης ροπής στις 2500 στροφές
1525 kg
0-100km/h 3'1
0-200km/h 8'5
Μέγιστη ταχύτητα 340km/h (στα test υψηλών ταχυτήτων στο Nardò για εξέλιξη των ελαστικών, η F152 άγγιξε τα 345 km/h μέσης ταχύτητας..... ενώ ξεπέρασε τα 350 km/h στα πιο ευνοϊκά κομμάτια της πίστας)Το σημαντικότερο όμως νούμερο είναι τα 550 kg (αν θυμάμαι σωστά)αεροδυναμικού φορτίου στα 300 km/h.100 - 200 km/h in 5'4
Στο γύρο του Fiorano έγραψε 1,23'Η παρουσίαση σε ειδικούς πελάτες ξεκίνησε χθες.Οι πρώτες παραδόσεις τον Οκτώβρη-Νοέμβρη.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
80% της διαθέσιμης ροπής στις 2500 στροφέςDiesel power!
-
Δε νομίζω. Τα τελευταία χρόνια οι Ferrari δεν μοιάζουν μεταξύ τους, αν και φυσικά έχουν κοινά σημεία.Σ' αυτα τα σημεία αναφερομαι. Τα φωτα μπροστά στην 458 και στην FF είναι παρόμοια. Πιθανότερο έτσι να είναι και στην 599 και ίσως και στην μελλοντική California (f/l).
Θέλουν και κρατάνε και αυτοί μια 'οικογενειακή' ταυτότητα Signor Presidente μου!!!
Σε λίγο θα πούμε και τι πρωτότυπα που είναι τα στρογγυλα φωτα πίσω! -
Αποκάλυψη στις 29-2 για την νέα 599. Πάρτε ένα teaser... http://www.ferrari.com/English/Pages/29 ... s-bow.aspx
-
.....Επίσης ακούγεται έντονα το νούμερο 740...
ίσως και κάτι περισσότερο
6.3 λίτρα
750cv
80% της διαθέσιμης ροπής στις 2500 στροφές
1525 kg
0-100km/h 3'1
0-200km/h 8'5
Μέγιστη ταχύτητα 340km/h (στα test υψηλών ταχυτήτων στο Nardò για εξέλιξη των ελαστικών, η F152 άγγιξε τα 345 km/h μέσης ταχύτητας..... ενώ ξεπέρασε τα 350 km/h στα πιο ευνοϊκά κομμάτια της πίστας)Το σημαντικότερο όμως νούμερο είναι τα 550 kg (αν θυμάμαι σωστά)αεροδυναμικού φορτίου στα 300 km/h.100 - 200 km/h in 5'4
Στο γύρο του Fiorano έγραψε 1,23'Η παρουσίαση σε ειδικούς πελάτες ξεκίνησε χθες.Οι πρώτες παραδόσεις τον Οκτώβρη-Νοέμβρη.
Πράγματι τα 350 χ.α.ω. ακούστηκαν από μερικούς σπέσιαλ πελάτες που έμαθαν ήδη για το νέο μοντέλο. Το 0-300 επίσης θα είναι επικό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δε νομίζω. Τα τελευταία χρόνια οι Ferrari δεν μοιάζουν μεταξύ τους, αν και φυσικά έχουν κοινά σημεία.
Σ' αυτα τα σημεία αναφερομαι. Τα φωτα μπροστά στην 458 και στην FF είναι παρόμοια. Πιθανότερο έτσι να είναι και στην 599 και ίσως και στην μελλοντική California (f/l).
Θέλουν και κρατάνε και αυτοί μια 'οικογενειακή' ταυτότητα Signor Presidente μου!!!
Σε λίγο θα πούμε και τι πρωτότυπα που είναι τα στρογγυλα φωτα πίσω!Μη μου στεναχωριέσαι, θα σου φυλάξω μια 599. Την τελευταία της παραγωγής!
-
Οι επιδόσεις αυτές είναι με την συνδρομή των ηλεκτρικών αλόγατων ή χωρίς?
-
αυτοι που το ειδαν λενε οτι ειναι remix 275 8C κλπ...
αν ειναι ετσι σηκωθειτε απο ντιβανια καρεκλες κρεβατια παμε σαν φορουμ να αγορασουμε μια...
εχω τρελαθει με αυτο το αμαξι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!
1.23 στο Φιορανο και η τιμη του βαρους ειναι dry.
H 599 ειναι κουκλα αλλα λεγεται αυτη ειναι ΚΑΙ επιθετικη ενω ειναι και πιο μικρο σαν αμαξι!!!!!!!!
πρωτη επισημη -
Den ekei ilektrika aloogkata kardia mou...
-
Den ekei ilektrika aloogkata kardia mou...ρε Προεδρα τι εγινε καμμια φωτο της νεας F152 δεν εχεις;
αν οχι τι προεδρας εισαι;
-
Tις εχει αλλα τηρει το απορρητο.
-
Τις έχει πολύ κόσμος.....αλλά το εμπάργκο λήγει αύριο
-
Τις έχει πολύ κόσμος.....αλλά το εμπάργκο λήγει αύριοποσα θες...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)