-
οκ, αλλα γραφεις πραγματα που εγω ποτε δεν ισχυριστηκα, εκτος αν αναφερεσαι σε αλλον
-
οποιος εχει τη μυγα...
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το Ζonda R εχει το ρεκορ στο ρινγκ. Επισης ειναι Ιταλοι και αυτοι αλλα τολμουν να πανε εκει που αλλοι λενε οτι 'δεν έχουν λόγο να ασχολούνται με το εργαλείο Marketing των Γερμανών'...boring ναι, οπως και η παροιμια με την αλεπου
-
τωρα τελευταια και ειδικα μετα τα πρωτοσελιδα του der spiegel ....εχω αρχισει και ο,τιδηποτε γερμανικο καπου το .....σιχαινομαι...
και οδηγω 2 γερμανικα αμαξια...
κατα τα αλλα οταν αγοραζεις εμιλιανες αγοραζεις πολυ παραπανω απο τις βλακειες με το κωλορινγκ.
δηλαδη μια 360stradale ειναι μαπα επειδη δεν ειναι γρηγορη εκει;
με τετειο ηχο και γραμμες;
ειπαμε...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τωρα τελευταια και ειδικα μετα τα πρωτοσελιδα του der spiegel ....εχω αρχισει και ο,τιδηποτε γερμανικο καπου το .....σιχαινομαι...και οδηγω 2 γερμανικα αμαξια...
κατα τα αλλα οταν αγοραζεις εμιλιανες αγοραζεις πολυ παραπανω απο τις βλακειες με το κωλορινγκ.
ειπαμε...
Σαφως και δεν ειναι μαπα. Εγω παντως προτιμω μια 996 Τουρμπο που ειναι πιο καλοστημενη, πιο καθημερινη, πιο γρηγορη και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο απο θεμα συντηρησης
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
οποιος εχει τη μυγα...το Ζonda R εχει το ρεκορ στο ρινγκ. Επισης ειναι Ιταλοι και αυτοι αλλα τολμουν να πανε εκει που αλλοι λενε οτι 'δεν έχουν λόγο να ασχολούνται με το εργαλείο Marketing των Γερμανών'...
boring ναι, οπως και η παροιμια με την αλεπου
το zonda R εχει το ρεκορ, fact.-
το οτι καποιοι απαξιουν να πανε, δεν ειναι δικια μου διατυπωση, αλλος το εγραψε, αναρρωτιεμαι που το ξερει...
μαλιστα αυτοι που υποτιθεται πως δεν πανε, πηγαν και εγραψαν χρονο, ο οποιος ειναι χειροτερος. Fact.-συμπερασματα του στυλ, οι μεν ειναι μαγκες, οι αλλοι ειναι ηλιθιοι ή ασχετοι, υπαρχουν μονο στο μυαλο καποιων
-
Aμα ειναι φουσκα παντως λογικα θα σκασει οπως το χρηματιστηριο
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
τωρα τελευταια και ειδικα μετα τα πρωτοσελιδα του der spiegel ....εχω αρχισει και ο,τιδηποτε γερμανικο καπου το .....σιχαινομαι...
ειπαμε...
Σαφως και δεν ειναι μαπα. Εγω παντως προτιμω μια 996 Τουρμπο που ειναι πιο καλοστημενη, πιο καθημερινη, πιο γρηγορη και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο απο θεμα συντηρησης
Δεν είναι έτσι. Σε σοβαρά τεστ, η 360 ήταν στα ίδια και ταχύτερη της 996TT, όπως ταχύτερη της 991.1 ΤΤ ήταν και η 430 και τώρα ταχύτερη της 997.2 TT S είναι η 458. Βέβαια το ποιο προτιμάει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα και σαφώς η 911 είναι πιο φιλική και καθημερινή.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποιος εχει τη μυγα...
το Ζonda R εχει το ρεκορ στο ρινγκ. Επισης ειναι Ιταλοι και αυτοι αλλα τολμουν να πανε εκει που αλλοι λενε οτι 'δεν έχουν λόγο να ασχολούνται με το εργαλείο Marketing των Γερμανών'...
boring ναι, οπως και η παροιμια με την αλεπου
το zonda R εχει το ρεκορ, fact.-
το οτι καποιοι απαξιουν να πανε, δεν ειναι δικια μου διατυπωση, αλλος το εγραψε, αναρρωτιεμαι που το ξερει...
μαλιστα αυτοι που υποτιθεται πως δεν πανε, πηγαν και εγραψαν χρονο, ο οποιος ειναι χειροτερος. Fact.-συμπερασματα του στυλ, οι μεν ειναι μαγκες, οι αλλοι ειναι ηλιθιοι ή ασχετοι, υπαρχουν μονο στο μυαλο καποιων
Απαντώ επειδή αναφέρεσαι σε μένα, αν και θα απαντούσα ούτως ή άλλως με αυτά που διαβάζω. Όντως δεν καταλαβαίνεις ή απλά δεν θέλεις να καταλάβεις;
Πράγματι το Zonda R έχει το ρεκόρ και είναι φυσικό να κερδίσει την πιο αδύναμη και βαρύτερη 599ΧΧ. Η Ferrari όμως έχει κάτι πολύ ταχύτερο που ονομάζεται FXX Evo (με 200 άλογα περισσότερα και 400 κιλά λιγότερα από την 599ΧΧ) και ποτέ δεν την έστειλε εκεί. Το γεγονός ότι η Ferrari δεν ασχολείται συνήθως (και πολύ κακώς ασχολήθηκε για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά με την 599) έγκειται στο γεγονός οτί ποτέ δεν εξέλιξε ή δεν δοκίμασε εκεί αυτοκίνητό της. Επίσης ποτέ άλλοτε δεν κατέβασε αυτοκίνητο για να κάνει χρόνο. Πάντα ανακοίνωνε χρόνους από το Fiorano. Ελπίζω το τζιμάνι του marketing που σκέφτηκε την βλακεία με την 599ΧΧ να απολύθηκε ήδη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ειπαμε...
Δεν είναι έτσι. Σε σοβαρά τεστ, η 360 ήταν στα ίδια και ταχύτερη της 996TT, όπως ταχύτερη της 991.1 ΤΤ ήταν και η 430 και τώρα ταχύτερη της 997.2 TT S είναι η 458. Βέβαια το ποιο προτιμάει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα και σαφώς η 911 είναι πιο φιλική και καθημερινή.
Eπειδη δεν ασχολουμαι με νουμερα οταν λες ταχυτερη μιλας μονο για 0-100 και τελικη η και ενδιαμεσα πχ 70-130 κλπ?? Γιατι αν στα ενδιαμεσα τα παει καλυτερα η 911 τοτε αυτην θεωρω ταχυτερη.
Στο θεμα του στησιματος παντως θεωρω πως η Stradale ειναι ποιο πανω απο την 996 αλλα σιγουρα οχι σε ανεση. Οπως και να χει παντως εγω στην Ιταλιδα θα πηγαινα. -
Οι σοβαρές μετρήσεις είναι το 0-100 (αν και όχι σημαντικό στα supercars) και τα 0-160, 0-200, 0-250/300 αλλά και 1/4 του μιλίου και το χιλιόμετρο από στάση. Η τελική μικρή σημασία έχει αν και εκεί υπερέχουν οι Ιταλίδες.
-
Και ότι σκεφτόμουν ότι έχεις καιρό να υποστηρίξεις τα αλογάκια...
-
Την αλήθεια λέω Δήμο.
Πάντως αυτή τη στιγμή ταχύτερη είναι η Aventador με την GTO πολύ κοντά. Κάτσε να έρθει η νέα Enzo όμως και θα τα πούμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την αλήθεια λέω Δήμο.Πάντως αυτή τη στιγμή ταχύτερη είναι η Aventador με την GTO πολύ κοντά. Κάτσε να έρθει η νέα Enzo όμως και θα τα πούμε...
για να δουμε...
ατιμες ιταλιανες....
-
Να υπολογίζεις κοντά 900 αλόγατα για 1100 κιλά Δημήτρη. Veyron και μαλακίες...
-
Και γιατί να περιμένει κανείς? Μπορεί να αυθυποβληθεί και να πιστέψει πχ πως η Enzo ή η 458 είναι πιο γρήγορες από την Veyron. Απλά πράγματα, έχει ήδη γίνει για την Mclaren f1
-
Κουράζεις...
Και ναι η Enzo είναι ταχύτερη της F1.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Έχει πολύ πιο σιγασμένη και μπάση εξάτμιση από την Italia. Επίσης πιο ήπια ρύθμιση αναρτήσεων και μια εξέλιξη πίσω στα ηλεκτρονικά. Με άλλα λόγια, η 458 του ποζερά...
-
Χθες η γνωστή(?) λευκή με μαύρη οροφή 458 ήταν αραγμένη έξω από τη Βίσση!
Who's the poser now?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες η γνωστή(?) λευκή με μαύρη οροφή 458 ήταν αραγμένη έξω από τη Βίσση!Who's the poser now?
Τον βλέπω να παίρνει Spider σύντομα τον 'Ρουμάνο'.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)