-
Αντίο στον Sergio Scaglietti
-
Ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα.
-
-
!!
-
-
Δευτέρα θε να πάρω την ΤΖ7,με το κινητό δε γίνετε δουλειά.....κάτι πρέπει να θέλει και στο μοτέρ.....είδωμεν.
-
Πολύ βρώμικη στον χώρο του κινητήρα.....
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ βρώμικη στον χώρο του κινητήρα.....+666
πόσο μπαγλαμάς μπορείς να είσαι για να έχεις τέτοιο στολίδι και να μην καθαρίζεις το ζωτικότερο και χαρακτηριστικότερο σημείο του , που μάλιστα είναι ορατό ...
-
Και γω αυτό θα έκανα, για να δείξω ότι είμαι άνετος, και ότι το έχω για κάθε μέρα και όχι να το γυαλίζω σαν κειμήλιο σε κάποιο γκαράζ. Αν παράλληλα είχα και ένα απλό αμαξάκι για καθημερινό, αυτό θα γυάλιζα κάθε μέρα, σε πλήρη αντιδιαστολή με το Φερραρικό.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+666
πόσο μπαγλαμάς μπορείς να είσαι για να έχεις τέτοιο στολίδι και να μην καθαρίζεις το ζωτικότερο και χαρακτηριστικότερο σημείο του , που μάλιστα είναι ορατό ...
Αν δεν ξέρεις να διαλέξεις μηχανικό αυτά παθαίνεις.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και γω αυτό θα έκανα, για να δείξω ότι είμαι άνετος, και ότι το έχω για κάθε μέρα και όχι να το γυαλίζω σαν κειμήλιο σε κάποιο γκαράζ. Αν παράλληλα είχα και ένα απλό αμαξάκι για καθημερινό, αυτό θα γυάλιζα κάθε μέρα, σε πλήρη αντιδιαστολή με το Φερραρικό.εγώ καθότι μηχανικός γυαλίζω πρώτα το μοτέρ για να βεβαιωθώ οτι όλα είναι οκ (ιταλικό γαρ... ) και αν μείνει χρόνος γυαλίζω και το έξω...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
+666
Αν δεν ξέρεις να διαλέξεις μηχανικό αυτά παθαίνεις.
-
+666
Μεγάλος μπαγλαμάς....διότι για να λερώσει έτσι αυτός ο κινητήρας ο οποίος από κάτω είναι τελείως κλειστός και προστατευμένος θέλει πάνω από χρόνο για να γίνει έτσι....
-
Μήπως το πήγε εκεί για να κάνει μετατροπή για υγραέριο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως το πήγε εκεί για να κάνει μετατροπή για υγραέριο? -
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάτε;
-
Και γω αυτό θα έκανα, για να δείξω ότι είμαι άνετος, και ότι το έχω για κάθε μέρα και όχι να το γυαλίζω σαν κειμήλιο σε κάποιο γκαράζ. Αν παράλληλα είχα και ένα απλό αμαξάκι για καθημερινό, αυτό θα γυάλιζα κάθε μέρα, σε πλήρη αντιδιαστολή με το Φερραρικό.
εγώ καθότι wannabe μηχανικός γυαλίζω πρώτα το μοτέρ για να βεβαιωθώ οτι όλα είναι οκ (ιταλικό γαρ... ) και αν μείνει χρόνος γυαλίζω και το έξω...
φιξεντ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
εγώ καθότι wannabe μηχανικός γυαλίζω πρώτα το μοτέρ για να βεβαιωθώ οτι όλα είναι οκ (ιταλικό γαρ... ) και αν μείνει χρόνος γυαλίζω και το έξω...
φιξεντ!
δεν σε κατηγορώ γιατί...
αφενός δεν ξέρεις οτι το διπλωμά μου είναι πολύ κοντά και αφετέρω συμμερίζομαι τον πόνο σου κάθε φορά που ακούς την λέξη μηχανικός... πόσες πολυτεχνικές σχολές να είχες στις πρώτες σου επιλογές άραγε? -
Καλά, άραξε λίγο, ούτε ο μόνος (υποψήφιος) μηχανικός είσαι εδώ μέσα ούτε έχεις πιάσει τον παπά από τα @@.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)