-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
όλο και κατεβαίνει....
Με 115.000 την χτυπάς.Το μόνο αρνητικό είναι τα racing καθίσματα που είναι ιδιαίτερα σκληρά και κουραστικά.
Εγώ δεν κατάλαβα πώς πουλιέται αυτή η 430 στην αντιπροσωπεία της Porsche
Υπήρχε ιδιοκτήτης που την άφησε για ανταλλαγή εκεί με κάποια Porsche;;;; -
Mπορεί, αλλά παίζει να είναι και δάκτυλος των Γερμανών. Για να υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο τον ανταγωνιστή τους δείχνοντας ότι τα παρατάνε όταν καταλάβουν περί τίνος πρόκειται και επανέρχονται στον ορθό δρόμο σαν τα απολλωλότα πρόβατα της γνωστής παραβολής.
-
Credit crunch το λένε στο χωριό μου αυτό...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
όλο και κατεβαίνει....
Με 115.000 την χτυπάς.Το μόνο αρνητικό είναι τα racing καθίσματα που είναι ιδιαίτερα σκληρά και κουραστικά.
Εγώ δεν κατάλαβα πώς πουλιέται αυτή η 430 στην αντιπροσωπεία της Porsche
Υπήρχε ιδιοκτήτης που την άφησε για ανταλλαγή εκεί με κάποια Porsche;;;;Υπάρχει κάποιος
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/953776/
@ SV2: George... ναι, είναι ένα αρνητικό τα καθίσματα αλλα δεν κολλάω σε αυτά. Δεν θέλω να τεντώσω το χέρι μου, όταν μπορέσω απλά να το απλώσω θα το κάνω.
Άμα θες να με βοηθήσεις... http://www.1977.gr
-
Νόμιζα είναι urban myth οτι πουλάνε οικόπεδα για να αγοράσουν ferrari.
-
αν τα χα την τσιμπαγα.....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Νόμιζα είναι urban myth οτι πουλάνε οικόπεδα για να αγοράσουν ferrari.οχι ρε φιλε... απλα απο τα να μου τα τρωει η εφορια καλυτερα να μου τα φαει η ferrari & τα μουνια. και στην τελικη μια ferrari μου λειπει.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Υπάρχει κάποιος
Τρελή μούφα η αγγελία... ούτε καν ξέρει ότι η 430 λεγόταν Scuderia και πως Stradale λεγόταν η 360...
-
H απλη ειναι με τις ζαντες της stradale,ισως γι αυτο το εγραψε.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
οχι ρε φιλε... απλα απο τα να μου τα τρωει η εφορια καλυτερα να μου τα φαει η ferrari & τα μουνια. και στην τελικη μια ferrari μου λειπει.
και Ferrari να παρεις παλι θα σου τα φαει η εφορια αφου στοιχιζει τα διπλα σε αγορα και συντηρηση σε σχεση με το εξωτερικο.
Παντως αξιζει πιστευω γιατι ειναι κατι που ελαχιστοι μπορουν να κανουν στο κοσμο αυτο -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
οχι ρε φιλε... απλα απο τα να μου τα τρωει η εφορια καλυτερα να μου τα φαει η ferrari & τα μουνια. και στην τελικη μια ferrari μου λειπει.
και Ferrari να παρεις παλι θα σου τα φαει η εφορια αφου στοιχιζει τα διπλα σε αγορα και συντηρηση σε σχεση με το εξωτερικο.
Παντως αξιζει πιστευω γιατι ειναι κατι που ελαχιστοι μπορουν να κανουν στο κοσμο αυτοτο θεμα ειναι οσο μπορουμε (και χωρις να μπλεκουμε με δανεια κ τραπεζες) να κανουμε την καυλα μας... μια ζωη την εχουμε...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
το θεμα ειναι οσο μπορουμε (και χωρις να μπλεκουμε με δανεια κ τραπεζες) να κανουμε την καυλα μας... μια ζωη την εχουμε...
Μεγαλη κουβεντα ειπες !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
το θεμα ειναι οσο μπορουμε (και χωρις να μπλεκουμε με δανεια κ τραπεζες) να κανουμε την καυλα μας... μια ζωη την εχουμε...
Μεγαλη κουβεντα ειπες !
δεν την ειπα εγω φιλε μου... ο πατερας μου ετσι με εμαθε.. να απλωνω το χερι μου μεχρι εκει που φτανει, και επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι δεν χρεαζεται να το τεντωνουμε κιολας
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Μεγαλη κουβεντα ειπες !
δεν την ειπα εγω φιλε μου... ο πατερας μου ετσι με εμαθε.. να απλωνω το χερι μου μεχρι εκει που φτανει, και επειδη οι καιροι ειναι χαλεποι δεν χρεαζεται να το τεντωνουμε κιολας
αυτο ξαναπες το και ο δικος μου τα ιδια λεει, δυσκολοι καιροι για πριγκηπες κυριοι
-
Σωστος,επισης αναλογα με το παπλωμα απλωνεις και τα ποδια.
-
Ανοιξε και το παρκο στο Αμπου Νταμπι...Οποτε εσεις οι φερραριστοι πρεπει να το επισκεφτειτε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι φωτογραφίες μου στο επίσημο site της Ferrari......http://www.ferrari.com/English/Ferrari_ ... how&cat=14
αρχηγοπουλο... like like και ξανα μανα like...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ανοιξε και το παρκο στο Αμπου Νταμπι...Οποτε εσεις οι φερραριστοι πρεπει να το επισκεφτειτε...Εγώ δεν κρατιόμουνα και πήγα ήδη
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι φωτογραφίες μου στο επίσημο site της Ferrari......http://www.ferrari.com/English/Ferrari_ ... how&cat=14
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)