-
Yugo_para_siempre και C.L.A.B. συμφωνω 100%!
-
H 456 ειναι απο τα αυτοκινητα που εχουν πολυ κακη φωτογενεια..Την ειδα απο κοντα πριν απο καποια χρονια στο makro στην ανθουσα καθως ετυχε να παρκαρουμε διπλα διπλα..Στο χρωμα το της φωτογραφιας http://www.viatierra.com/site/images/stories/060809bigbend/post/ferrari_456_bigbend_2.JPG και με ελληνικες πινακιδες..Η 612 δεν ειναι σα την 456.. Μαρκαν απο τις πιο ομορφες ferrari στα δικα μου ματια..Επισης απιστευτη θεωρω τη 355 επισης και τις 550-575...Η πιο ομορφη συγχρονη pisteyv πως ειναι η 599.. πετυχα το καλοκαιρι μια στο χρωμα του γραφιτη στη κηφισια..Μοναδικη πραγματικα Η 458 παντα απο φωτο-βιντεο δε μου προκαλει κατι ενω τη california τη θεωρω ασχημη..
Παντως κατι γενικο που παρατηρω με τις ferrari ειναι οτι δε τις κολακευουν καθολου καποιες φωτογραφιες.. -
-
-
Απίστευτα όμορφη.
-
Εξαιρετικό!
-
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
-
Μαγικο αυτοκινητο, μαγικο αλλα εγω θα την ηθελα απο καπως ετσι...
http://www.ultimatecarpage.com/pic.php? ... arnum=2176
http://www.ultimatecarpage.com/pic.php? ... arnum=2176Θα ηθελα και το hardtop οπως της φωτογραφιας, της παει πολυ!!! Πραγματικα δεν κανατε το γυρο του κοσμου μαζι της;
-
Για μενα ειναι το πιο ποθητο αυτοκινητο στον κοσμο...Ενα πραγματικο ονειρο. Εχεις δικιο για σαλονι ειναι, αλλα δεν θα ηθελες να ακους το V12 ταξιδευοντας ρολαριστα; Εχεις δει απο κοντα ποτε;
-
Αυτη ή την F430 ;
(με το χερι στην καρδια)
-
Βασικά όσο και πανέμορφα να είναι το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να κινηθούν αξιόπιστα ούτε 10 μέτρα. Όταν για κάποιες μέρες πριν κάποια χρόνια είχα την τιμή να κυκλοφορώ με μια τέτοια:
είδα ότι απλά δεν γίνεται να κυκλοφορήσει. προσπαθούσαμε να του πιούμε το αίμα και κάθε 500μ πάθαινε κάτι. Έφευγαν σωληνάκια της βενζίνης, άναβε η τρόμπα νερού και άλλα...και μιλάμε για αμάξι σε κατάσταση βιτρίνας ζάμπλουτου συλλέκτη! Καλή φάση 2 17χρονοι χωρίς δίπλωμα να κυκλοφορούν με ένα τέτοιο! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βασικά όσο και πανέμορφα να είναι το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να κινηθούν αξιόπιστα ούτε 10 μέτρα. Όταν για κάποιες μέρες πριν κάποια χρόνια είχα την τιμή να κυκλοφορώ με μια τέτοια:
είδα ότι απλά δεν γίνεται να κυκλοφορήσει. προσπαθούσαμε να του πιούμε το αίμα και κάθε 500μ πάθαινε κάτι. Έφευγαν σωληνάκια της βενζίνης, άναβε η τρόμπα νερού και άλλα...και μιλάμε για αμάξι σε κατάσταση βιτρίνας ζάμπλουτου συλλέκτη! Καλή φάση 2 17χρονοι χωρίς δίπλωμα να κυκλοφορούν με ένα τέτοιο!ΕΕΕΕΕ; Τιιι; Πως ειπες;;;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτη ή την F430 ;
(με το χερι στην καρδια)
Κοίτα όποιος πει 430 βλάκας θα είναι αφου η California πιάνει μέχρι και 8.000.000 ευρώ......
Αλλά με το χέρι στην καρδιά θα σου πω ότι τα βαρέθηκα πλέον όλα......
Κορεσμος ή κατι αλλο;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
είδα ότι απλά δεν γίνεται να κυκλοφορήσει. προσπαθούσαμε να του πιούμε το αίμα και κάθε 500μ πάθαινε κάτι. Έφευγαν σωληνάκια της βενζίνης, άναβε η τρόμπα νερού και άλλα...και μιλάμε για αμάξι σε κατάσταση βιτρίνας ζάμπλουτου συλλέκτη! Καλή φάση 2 17χρονοι χωρίς δίπλωμα να κυκλοφορούν με ένα τέτοιο!ΕΕΕΕΕ; Τιιι; Πως ειπες;;;
Απλά το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω μπει και πρόκειται να μπω στη ζωή μου! Συμπλέκτης και τιμόνι ήθελαν 2 πόδια και 4 χέρια αντίστοιχα αλλά ο ήχος από τον 12κυλ απλά είναι χαραγμένος στη μνήμη μου. Κρίμα που τότε είχα το Τ68i που ήταν το πρώτο κινητό με αποσπώμενη κάμερα αλλά δεν την είχα πάρει! Επίσης κρίμα που ο συγκεκριμένο κύριος που έχει ένα πολυόροφο γκαράζ στην Ελβετία με αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν επισκέπτεται πλέον το ιδιόκτητο νησί του στην Ελλάδα γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία!
-
Πλημμύρισε η ελληνική αγορά από λαθραίες Ferrari και χιλιάδες άλλα πολυτελή αυτοκίνητα, με θύματα αρκετά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων κατέσχεσε από ιδιοκτήτες μεγάλου...
ξενοδοχείου στη Βόρεια Ελλάδα μία Lamborghini, μία Ferrari, ένα Land Rover, ένα Grand Cheroke και μία Mercedes, καθώς τα αυτοκίνητα αυτά έφεραν πλαστά πιστοποιητικά ταξινόμησης, πλαστές άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες.Αυτό είναι μία μόνο περίπτωση του κυκλώματος με τα ελεγκτικά όργανα να έχουν κατασχέσει μέχρι στιγμής 1.000 λαθραία Ι.Χ., ενώ περισσότερα από 3.000 υπολογίζεται ότι είναι ο συνολικός αριθμός. Ανάμεσα σε αυτά πάνω από τριάντα αυτοκίνητα είναι Ferrari.
Τα μέλη του κυκλώματος που όπως φαίνεται είχαν διασυνδέσεις στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες έπαιρναν πιστοποιητικά ήδη ταξινομημένων αυτοκινήτων, διέγραφαν τα παλιά στοιχεία
-
Δεν εχεις ξενοδοχειο στην Β. Ελλαδα;
Σχετικα με τον κορεσμο πιστευω οτι θα εκτιμησεις περισσοτερο το αυτοκινητο αν το οδηγησεις στην Δ. Ευρωπη.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν εχεις ξενοδοχειο στην Β. Ελλαδα;
Σχετικα με τον κορεσμο πιστευω οτι θα εκτιμησεις περισσοτερο το αυτοκινητο αν το οδηγησεις στην Δ. Ευρωπη.
Εχω αλλά δεν έχω Lambo .
Λογικό...
Αφού γράφει ότι στην πήραν... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτη ή την F430 ;
(με το χερι στην καρδια)
Κοίτα όποιος πει 430 βλάκας θα είναι αφου η California πιάνει μέχρι και 8.000.000 ευρώ......
Αλλά με το χέρι στην καρδιά θα σου πω ότι τα βαρέθηκα πλέον όλα......
Κορεσμος ή κατι αλλο;
Απλά κορεσμός....
Υψηλό στάδιο διανόησης και φιλοσοφίας θα έλεγα. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Συγχαρητήρια, σοβαρά μιλάω.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)