-
Ο χρήστης stefanostam έγραψε:
στην φερραρι δεν πας να δεις... απλα πας και υπογραφεις
Και που πας για να δείς λοιπόν;Στην Ιταλία πρέπει να πας;Γιατι δεν νομίζω ότι θα πάει κάποιος απλως να κλείσει το αυτοκίνητο βλέπωντας το αυτοκίνητο στο youtube
ferrari αγοραζεις οχι γκολφ...
-
Γιατί μόνο αν δείξεις το 'μαρούλι', δείχνεις πως όντως ενδιαφέρεσαι!
Ειδάλλως υπάρχει και το thread αυτό για να μαθαίνεις τα πάντα περί Φερράρι! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οταν έδειξα ενδιαφέρον και τους έκανα τηλέφωνο μου δώσανε τον αριθμό λογαριασμού για να κάνω κατάθεση......
Και έτσι έγινε.....Δεν σου ειπαν τίποτα άλλο; Δεν το συζήτησαν καν; Απλά βάλε μαας 250 χιλιάδες σε αυτο τον λογαριασμο;
-
Βγάλε το μηδενικό απ'το τέλος, pls...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Και που πας για να δείς λοιπόν;Στην Ιταλία πρέπει να πας;Γιατι δεν νομίζω ότι θα πάει κάποιος απλως να κλείσει το αυτοκίνητο βλέπωντας το αυτοκίνητο στο youtube
I love την ελληνική νοοτροπία πωλητή αυτοκινήτου
-
SV2 οκ να συζητάμε για μια 430 και να ξεροσταλιάζουμε κ να ονειρευόμαστε...αλλά το να μας περιγράφεις τέτοιες λεπτομέρειες που δείχνουν πως πλησιάζει στο όνειρο κάποιος είναι τελείως απάνθρωπο είναι αυτό που λέμε ότι η διαδικασία κ η αναμονή έχει περισσότερη γλύκα από την κατάληξη… είδες τι κάνεις τώρα? Μελαγχόλησα!
-
Όταν είναι ν'αγοράσεις ένα 'αυτοκίνητο' πας σε έκθεση...Κι από τέτοιες, βρίθει ο κόσμος κι ο ντουνιάς!
Όταν είναι ν'αγοράσεις Φερράρι ή κάτι παρόμοιο τότε υπερισχύει το show me the money και μετά σου ανοίγονται όλες οι πόρτες, μέχρι και βαθιά μέσα στο Μαρανέλλο, ακόμα και για 'ιδέες' που ΘΑ γίνουν αρκετά αργότερα!...
As simple as that!
Υ.Γ.
@rxchristos: Όπως σου τα λέει ο Γιώργος είναι.... Μπαίνεις σε countdown mode και μέχρι τότε παίρνεις και κανένα προηγούμενο μοντέλο από τους μαντράδες που τα φέρνουν κατά καιρούς, μέχρις ότου έρθει η ολό-δική σου (μέχρι και την υπογραφή σου μπορεί να έχει το αμάξι πάνω του!...) -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Και τι διαφορά έχουν εκτός από 1 μηδενικό στο τέλος ρε Γιάννη?
Δεν είναι και καμιά Reventon.. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οταν έδειξα ενδιαφέρον και τους έκανα τηλέφωνο μου δώσανε τον αριθμό λογαριασμού για να κάνω κατάθεση......
Και έτσι έγινε.....Δηλαδή αρχικά κάνεις κατάθεση ένα Χ ποσό χρημάτων κ έπειτα πας κ συζητάς και βλέπεις απο κοντά τα περισσότερα? Υποθέτω οτι θα μπορείς να οδηγήσεις και ορισμένα ωστέ να αποφασίσεις..
//Αν και διαβάζοντας όσα γράφτηκαν μέχρι να κάνω το post νομίζω μου λύθηκε η απορία
-
Το 'μπλοκάκι' σου μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου όταν πας να συζητήσεις τέτοια θέματα παιδιά!...
Ασε που το web/mobile banking κάνει εδώ και καιρό θαύματα!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να έχεις αρκετά λεφτά για αμάξι τέτοιας τιμής αλλά οι φίλοι σου να μην έχουν;
Ανήκεις στην 1η κατηγορία και ρωτάς;
Είμαι στην κατηγορία του φίλου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και τι διαφορά έχουν εκτός από 1 μηδενικό στο τέλος ρε Γιάννη?
Δεν είναι και καμιά Reventon..Ευτυχώς ΔΕΝ είναι Reventon... η Reventon είναι κακάσχημη!!!
-
Εγώ στην Ιταλία δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο να μπώ σε αντιπροσωπεία και να μου ανοίξουν πόρτες. Μάλιστα μπήκα μέσα και σε μια F40, ο πωλητής μου είπε οτι μπορούσαμε να την κάνουμε και μια μικρή βολτούλα ( όταν άκουσε οτι είναι η αγαπημένη μου Ferrari ) αλλά ήταν πλέον πουλημένη.
Δεν ξέρω αλλά μου ακούγονται λίγο ψωνίστικα αρκετά από όσα διαβάζω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ στην Ιταλία δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο να μπώ σε αντιπροσωπεία και να μου ανοίξουν πόρτες. Μάλιστα μπήκα μέσα και σε μια F40, ο πωλητής μου είπε οτι μπορούσαμε να την κάνουμε και μια μικρή βολτούλα ( όταν άκουσε οτι είναι η αγαπημένη μου Ferrari ) αλλά ήταν πλέον πουλημένη.
Δεν ξέρω αλλά μου ακούγονται λίγο ψωνίστικα αρκετά από όσα διαβάζωΓια να αναφέρεσαι σε F40 μιλάς για 20+ χρόνια πριν... πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Εκτός αν μιλάς για μεταχειρισμένη F40. Σε αυτή την περίπτωση θα σου απαντήσω ότι στα μεταχειρισμένα ισχύουν άλλα κριτήρια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
I love την ελληνική νοοτροπία πωλητή αυτοκινήτου
Σαφως, ειναι μαγκες στην Ελλαδα γι αυτο. Ενω Αγγλια που δεν εχουν το ιδιο επιπεδο κουλτουρας μπορεις να μπεις σε οποια αντιπροσωπεια αυτοκινητου θελεις και μαλιστα σε εξυπηρετουν κιολας...Ισως φταιει και το γεγονος οτι ακριβως διπλα στον Owen ειναι η Lambo και λιγο πιο κατω κεντρικα της Mayfair η Aston...
Αρα για το φιλο που ρωταει αν καποιος ενδιαφερεται ας ερθει Αγγλια να δει οτι θελει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά μου ακούγονται λίγο ψωνίστικα αρκετά από όσα διαβάζωΓια να αναφέρεσαι σε F40 μιλάς για 20+ χρόνια πριν... πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Εκτός αν μιλάς για μεταχειρισμένη F40. Σε αυτή την περίπτωση θα σου απαντήσω ότι στα μεταχειρισμένα ισχύουν άλλα κριτήρια.
Μιλάω για μεταχειρισμένη F40 μέσα σε αντιπροσωπεία Ferrari και φυσικά είδα και τις καινούργιες, δεν είπα οτι ζήτησα test drive
Τα άλλα κριτήρια υπάρχουν στο μυαλό των Ελλήνων και μόνο όπως λέει και ο 007 από πάνω -
+1 mirage-007..εχω μπει σε αυτοκινητα(εντος της αντιπροσωπειας) της lamborghini-aston martin-ferrari-maserati..εννοειται δεν βρισκομουν στην ελλαδα..αν κ δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι κ στην ελλαδα δεν σε αφηνουν..στην γενεσις παντως πριν μια 10ετια περιπου(ισως λιγο λιγοτερο) ειχα μπει σε 360..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιλάω για μεταχειρισμένη F40 μέσα σε αντιπροσωπεία Ferrari και φυσικά είδα και τις καινούργιες, δεν είπα οτι ζήτησα test drive
Τα άλλα κριτήρια υπάρχουν στο μυαλό των Ελλήνων και μόνο όπως λέει και ο 007 από πάνωΠήγαινε μια βόλτα στο Αμέρικα που για να πάρεις καινούρια Ferrari πρέπει πρώτα να αγοράσεις από τον dealer μεταχειρισμένη και μετά μιλάμε για αποκλειστική Ελληνική νοοτροπία.
-
και τα αδυτα της φερραρι ειναι πολυ ενδιαφεροντα... δηλαδη αμα με ποσα ευρω πας εκει, οι σειχηδες λογικα πρεπει να οπισθοκολλανε τον ντι μοντετσεμολο...
ενδεικτικα παντα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα άλλα κριτήρια υπάρχουν στο μυαλό των Ελλήνων και μόνο όπως λέει και ο 007 από πάνωΠήγαινε μια βόλτα στο Αμέρικα που για να πάρεις καινούρια Ferrari πρέπει πρώτα να αγοράσεις από τον dealer μεταχειρισμένη και μετά μιλάμε για αποκλειστική Ελληνική νοοτροπία.
Την ιστορία την ξανάκουσα, όσο εγώ μπορώ να βολτάρω μέσα σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία με την άνεση μου δεν με νοίαζει τι κάνουν στην USA (με τις 2 βδομάδες άδεια τον χρόνο) και δεν νομίζω να πάω σύντομα εκεί για να την ελέγξω ο ίδιος - την ιστορία-, θα μπορούσα να ρωτήσω βέβαια, έχω free calls για Aμερική
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)