-
Πάντως το εν λόγω πεζοδρόμιο χρησιμοποιείται ώς πάρκινγκ για το Da Vinci!
Δεν γνωρίζω εάν είναι νόμιμο ή όχι, απλά μου αρέσει πιο πολύ με Ferraris πάνω απο άλλα αυτοκινητάκια.
Εντομεταξύ σκεφτόμουν και εγώ να πάω Davinci την ίδια μέρα για ποτό με το αυτοκίνητο, αλλά τελικά το ακύρωσα, και ευτυχώς διότι όταν πέρασα απο μπροστά έπαθα ένα μικρό σοκ...... Και δεν θα έβρισκα να παρκάρω κιόλας...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάντως το εν λόγω πεζοδρόμιο χρησιμοποιείται ώς πάρκινγκ για το Da Vinci!Δεν γνωρίζω εάν είναι νόμιμο ή όχι, απλά μου αρέσει πιο πολύ με Ferraris πάνω απο άλλα αυτοκινητάκια.
Εντομεταξύ σκεφτόμουν και εγώ να πάω Davinci την ίδια μέρα για ποτό με το αυτοκίνητο, αλλά τελικά το ακύρωσα, και ευτυχώς διότι όταν πέρασα απο μπροστά έπαθα ένα μικρό σοκ...... Και δεν θα έβρισκα να παρκάρω κιόλας...
Kαι τι να λέει που χρησιμοποιείται ούτως η άλλως για πάρκινγκ. Δεν με νοιάζει αν ήταν ferrari ή yugo εγώ σχολίασα την κατάληψη του πεζοδρομίου.
-
Συγχαρητήρια
-
Η γιαγιά μου μένει στην Αγία Παρασκευή και αναγκαστικά περνά συχνά από την Αγίου Ιωάννου. Είναι πολύ ευχάριστο για κάποιον ηλικιωμένο να μην έχει πεζοδρόμιο και να αναγκάζεται να περνά εμπόδια (όχι πάντα με επιτυχία). Sv2 θα της πω το κατόρθωμά σου να (σε) καμαρώσει και αυτή.
Είναι μία φορά γελοίο να κάνουμε τη μ@λακία αλλά είναι 1000 φορές πιο γελοίο να καμαρώνουμε κιόλας.
ΥΓ. Μπορεί φυσικά να είμαι και κομπλεξικός
-
Το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο είναι παράνομο και απαράδεκτο σαν πρακτική από οποιονδήποτε και αν γίνεται.
-
πάντως δεν σας άκουσα ποτέ να παραπονιέστε για τα περίπτερα και το χώρο που καταλαμβάνουν στα πεζοδρόμια
-
Μισό λεπτό γιατί έχω απορία. Αν και είχα πρόσκληση για το γεγονός, τελικά δεν μπόρεσα να πάω οπότε δεν ξέρω και τι ακριβώς ίσχυε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά θα ήθελα να μάθω, αλήθεια όλοι πάρκαραν ετσιθελικά τις Ferrari στο πεζοδρόμιο; Τo event ήταν κανονισμένο από καιρό, δεν υπήρχε πρόβλεψη για το πάρκινγκ; Ο sv2 μίλησε για τροχονόμο με χρέη παρκαδόρου, άρα υποθέτω ότι ήταν κανονισμένος ο χώρος για να αφεθούν εκεί τα αυτοκίνητα, ενώ πρέπει λογικά να είχε αφεθεί χώρος για την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση και των πεζών, κάνω λάθος;
-
Καλή μαγκιά!
Αφού το κανόνισαν έτσι, μπράβο στον δήμαρχο!
Εγώ ακόμα και να μου ελεγαν να το βαλω εκεί δεν θα το έβαζα...
Είναι μεγάλη μαλακία!
Υ.Γ: Οι παιζεί στα αρχίδια μας... Αν δεν υπήρχε κανονικό parking κύριοι, να βάζατε τα αυτοκινητα σας, στο πιο κατω parking...
-
Το ότι αυτό έγινε με τη συνεργασία της τροχαίας το καθιστά ακόμα πιο αισχρό. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση και μάλλον είμαστε εκτός θέματος. Όλη η Αγίου Ιωάννου είναι κλειστή και απροσπέλαστη από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια ή και στο δρόμο, από τερατώδη περίπτερα (όπως προαναφέρθηκε) ή από καφετέριες που μεγαλώνουν σε εμβαδόν συνεχώς.
Η τροχαία είναι δίπλα και δεν κάνει τίποτα, αυτό σημαίνει πως η κατάσταση αυτή είναι σωστή? Το πεζοδρόμιο είναι για να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια οι πεζοί, ειδικά σε ένα μέρος που η προσπέλαση είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Το πεζοδρόμιο δεν είναι της τροχαίας για να το διαθέτει σε εκδηλώσεις, ο ρόλος της τροχαίας είναι για να διαφηλάσει την μη-κατάληψή του.
sv2 για την ερώτησή σου 'ποιος καμαρώνει?' θα σε παραπέμψω στο δικό σου ποστ στη σελίδα αυτή λίγο πιο πάνω, αν δεν το καταλαβαίνεις είναι ακόμα πιο τραγικό. Λες 'Οι πεζοί περνούσαν από το απέναντι πεζοδρόμιο' δηλαδή αναγκάζεις κάποιον να περάσει ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας 2 φορές και το θεωρείς ασήμαντο? Γιατί να μην το καθιερώσουμε, να κάνουμε το ένα πεζοδρόμιο (της ανόδου πχ) πάρκινγκ, καλό?
(καλά εκεί το έχουν καθιερώσει ούτως ή άλλως και στα δύο ρεύματα)
ΥΓ. Αν περιμένω σε κόκκινο φανάρι και ένας αστυνομικός μου πει 'έλα μωρέ πέρνα, σιγά' θα πρέπει να περάσω? θα είναι αστείο?
ΥΓ2. (Οn topic) είχε ένα πολύ καλό ντοκυμαντέρ πριν λίγο για το εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο. Ήταν στο ΣΚΑΙ και έδειχνε πολύ αναλυτικά όλα τα στάδια κατασκευής μίας 599, από την χύτευση μέχρι το γυάλισμα. Βέβαια η μετάφραση θα πρέπει να έγινε είτε από systrans ή πχ από πίθηκο (aluminium alloy---> κράμα αλουμινίου και αλόης!!!)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι πεζοί περνούσαν από το απέναντι πεζοδρόμιο.Οριστε...
Τσαμπα γκρινιαζετε, το λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπος.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΥΓ2. (Οn topic) είχε ένα πολύ καλό ντοκυμαντέρ πριν λίγο για το εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο. Ήταν στο ΣΚΑΙ και έδειχνε πολύ αναλυτικά όλα τα στάδια κατασκευής μίας 599, από την χύτευση μέχρι το γυάλισμα. Βέβαια η μετάφραση θα πρέπει να έγινε είτε από systrans ή πχ από πίθηκο (aluminium alloy---> κράμα αλουμινίου και αλόης!!!)
To έχω δεί παλίοτερα στο google videos νομίζω όντως πολύ καλή παραγωγή
-
Ρε παιδια πιστευω γινεστε υπερβολικοι...
Υπηρχε μια εκδηλωση και υπηρχε μεριμνα για να ειδοποιησουν την τροχαια οποτε ολη η κατασταση ειχε επιβλεψη!Δεν ειναι αναγκη παντου να ειμαστε δον κιχωτες!
(ΙΚΕ δεν μας ειπες ...τελικα μπλοκε χρειαζετε??)
-
Κοινωνική εκδήλωση η μάξωξη ιδιοκτητών Ferrari?
Άει καλα...
Το οτι είχε και την 'επίβλεψη' της τροχαίας το κάνει ακόμα πιο προκλητικό....τεσπα
Mια από τις αγαπημένες μου σύγχρονες (80 και μετά ) Ferrari. Θεωρώ οτι ούτε η 360 ούτε η 430 κατάφεραν να είναι τόσο όμορφες και αρμονικές με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια. Την προτιμώ βέβαια σε κίτρινο και λατρεύω το σχέδιο της ζάντας της.
-
Δεν ειπα κοινωνικη
-
Εγω ειμαι υπερ που κλεισανε το πεζοδρομιο. Στη τελικη καλα εκαναν μιας και ειχαν και το οκ απο την αστυνομια.
Τωρα αν ολοι εδω τα βρισκουν ολα τα υπολοιπα οκ στη χωρα αυτη και κολλησαν σε αυτο το πραγμα ειναι πραγματικα patheticedit: >Mια από τις αγαπημένες μου σύγχρονες (80 και μετά ) Ferrari. Θεωρώ οτι ούτε η 360 ούτε η 430 κατάφεραν να είναι τόσο όμορφες και αρμονικές με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια. Την προτιμώ βέβαια σε κίτρινο και λατρεύω το σχέδιο της ζάντας της.
Διαφωνω για το facelift της 348.
-
Ελα ρε συ ειπαμε...
Να πεθανει η κατσικα του γειτονα...
Δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια μας -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν ειπα κοινωνικηE τι ήταν ρε Θάνο ακοινώνητη?
Επίσης δεν είπα πουθενά οτι βρίσκω τα πράγματα οκ στην χώρα οπότε δεν είμαι μάλλον στην κατηγορία των pathetic. Αλλά και έτσι να ήταν θεωρώ ακόμα πιο pathetic να μην κάνουμε τπτ προσωπικά για να αλλάξουμε κάτι στην χώρα, να κάνουμε αυτά που κατακρίνουμε στους άλλους και να βρίσκουμε πάντα μια δικαιολογία για να πούμε 'ελα μωρέ δεν βαριέσαι' για να μην μας πούνε κομπλεξικούς, περίεργους κτλ για να δικαιολογήσουμε συμπεριφορές που ίσως να μην μας αρέσουν.
Και το ξαναλέω το γεγονός οτι η αστυνομία έδωσε την άδεια να γίνει το πεζοδρόμιο πάρκιγκ για μια ιδιωτική κοινωνική εκδήλωση με εξοργίζει ακόμα περισσότερο.
edit @ thanix
Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα γράφτηκαν..... -
H κατσικα πηγαινε σε αλλον και ειναι κεντρομιχανη
Εμενα προχωπικα δεν με πειραξε καθολου η συγκεκριμενη κινηση!
Αλλα στο παρελθον εχω χαρακτηριστει και καλοπερασακιας σταρχιδιστης αλλα εφοσον δεν με αγγιζουν χαρακτηρισμοι δεν εχω προμπλεμι... -
Καλά εσύ είσαι και οπαδός του διπλοπαρκαρίσματος στην Νίκης
-
Αυτο σου λεω
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)