-
ESP, πλήρως απενεργοποιούμενο, υπάρχει σε Ferrari εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Μάλιστα με την ρύθμιση RACE πηγαίνουν πιο γρήγορα από ότι απενεργοποιημένο.
-
[spoiler:38nmn3nx]
Tι μ@υνάρα είναι αυτή!!!![/spoiler:38nmn3nx]
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ESP, πλήρως απενεργοποιούμενο, υπάρχει σε Ferrari εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Μάλιστα με την ρύθμιση RACE πηγαίνουν πιο γρήγορα από ότι απενεργοποιημένο.Δία, εννοούσα για Electronic Power Steering (ΕPS) που λέει πως είναι πρώτη φορά σε GT της μάρκας.
Το ΕSP, όντως όπως είπες υπάρχει από παλιά,από τότε σχεδόν που έχει το manettino για διάφορες ρυθμίσεις οδήγησης. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
ESP, πλήρως απενεργοποιούμενο, υπάρχει σε Ferrari εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Μάλιστα με την ρύθμιση RACE πηγαίνουν πιο γρήγορα από ότι απενεργοποιημένο.
Δία, εννοούσα για Electronic Power Steering (ΕPS) που λέει πως είναι πρώτη φορά σε GT της μάρκας.
Το ΕSP, όντως όπως είπες υπάρχει από παλιά,από τότε σχεδόν που έχει το manettino για διάφορες ρυθμίσεις οδήγησης.Δίκιο έχεις, εγώ το διάβασα λάθος.
EPS έχει και η 812, η πρώτη Ferrari που το χρησιμοποίησε. Όλοι λένε ότι δουλεύει καταπληκτικά όμως! -
-
Ο ήχος των 12 που έλεγε και ο Enzo!!!
-
€8.300.000 έπιασε σε δημοπρασία η LaFerrari Aperta που κατασκευάστηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό και με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό οργανισμό: http://70.ferrari.com/en/calendar/lafer ... lions-euro
-
-
-
Ο κύβος ερρίφθη: Η Ferrari θα κατασκευάσει SUV
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... eyasei-suv
-
Τον έχω ικανό να το υπονόησε απλά για να ανεβάσει την αξία της μετοχής...
-
Έχει κουράσει ο Μαρκιόνε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτό μάλλον θα είναι γρήγορο!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τον έχω ικανό να το υπονόησε απλά για να ανεβάσει την αξία της μετοχής... -
-
Πολύ ωραίο βίντεο! Τα παιδιά αυτά έχουν πραγματικά πολύ ταλέντο!
-
-
Μερικές φωτογραφίες από το μουσείο...
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μερικές ακόμη.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή η λαχανι laferrari μέσα στο μουσείο στο λαιμό μου κατσε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)