-
Ωραιο, ωραιο! Εχουν και δεντρακια μεσα στον χωρο εργασιας. Αυτο σε χαλαρωνει πολυ.
-
Ferrari F12 Tour de France. 799 κομμάτια μόνο. 780 άλογα, 0-100 σε 2.9, 0-200 σε 7.9 και τελική πάνω από 340 χ.α.ω. Χρόνος στο Fiorano 1.21. Η εξωπραγματική LaFerrari κάνει 1.19.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ferrari F12 Tour de France. 799 κομμάτια μόνο. 780 άλογα, 0-100 σε 2.9, 0-200 σε 7.9 και τελική πάνω από 340 χ.α.ω. Χρόνος στο Fiorano 1.21. Η εξωπραγματική LaFerrari κάνει 1.19.Αστερι! Εμφανιση ονειρο, dream car, χρωμα ομορφο, τυχεροι οσοι το αγορασουν. Δεν πιανονται ρε παιδι μου οι Ιταλοι στον σχεδιασμο, ενταξει στην φεραρι εχουν και την τεχνογνωσια και στα γκαζατα μοτερ.
-
Steve φίλε μου ο Enzo έλεγε ότι πουλάει κινητήρες και απλά δίνει μαζί και το αμάξωμα. Δεν είχε άδικο. Οι κινητήρες της Ferrari δεν έχουν ανταγωνιστή!!!
-
Steve φίλε μου ο Enzo έλεγε ότι πουλάει κινητήρες και απλά δίνει μαζί και το αμάξωμα. Δεν είχε άδικο. Οι κινητήρες της Ferrari δεν έχουν ανταγωνιστή!!!Ετσι ειναι φιλε μου Αλεξανδρε αν και στην f1 ειμαι μερσεντες αλλα καμια σχεση με τους ferrari.
-
-
Άλεξ, μήπως να ζητήσεις ένα τέτοιο για...τα γενέθλιά σου;;;
-
Σε μινιατούρα παίζει να μου το δώσουν αγαπητέ μου...
-
Έστω κι έτσι!! Κάποτε δεν θα ...μεγαλώσει;;;
-
Δυναμώστε τα ηχεία:Oυτε μιση περιττη κινηση, ουτε μισο γλυστριμα
-
Ονειρο! Μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες που ακουγες τα μοτερ της F1.
-
-
Πραγματικά ωραίο πάτημα!
Πάτημα Ferrari
(Φωτό από τα διεθνή syncro fora) -
Σήμερα στο Mugello:Πανδαισία και στο μάτι και στο αυτί!!!
Δεν καταργούν τη Formula 1 να την κάνουν Formula F12tdf;;; Πιο πορωτική θα ήταν σίγουρα.. -
-
Ωμη 'βια'. Αυτα τα ανεβασματα στις στροφες του κινητηρα και αυτο το μουγκρητο το ακους σε μοτορια πιστας με εξατμιση ελευθερας. Τετοια λυσα σε μοτερ αυτοκινητου ειναι μελωδια. Και στα κατεβασματα της ταχυτητας το γουσταρεις σε αυτα τα αμαξια. Το καλωδιο που συνδεεται με το τιμονι γιατι ειναι; Σε πολλα του WRC το εβλεπα παλια, δεν ξερω σημερα, γιατι δεν βλεπω wrc.
-
Αλεξανδρε το βαζω στο δικο σου γιατι δεν εβρισκα της Ferrari το τοπικ αλλα και γιατι ειχες βαλει ενα post με τον εργασιακο χωρο της ferrari.
Μπόνους €5.000 στους υπαλλήλους της Ferrari
Η Ferrari ανακοίνωσε πως θα δώσει σε όλο το προσωπικό της δώρο Χριστουγέννων ύψους 5.000 ευρώ. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της, μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά, τόσο από πλευράς πωλήσεων, όσο και από πλευράς κερδών.Η Ferrari απασχολεί περισσότερους από 2.850 υπαλλήλους στην πόλη του Μαρανέλο
http://www.autoblog.gr/2015/12/07/bonus-5000-euro-stoys-ypallhloys-ths-ferrari/ -
Χαχαχα. Δεν είναι δικό μου το topic Steve, για την Ferrari είναι. Απλά ήταν πείραγμα από τους φίλους-mods λόγω της αγάπης μου για την φίρμα.
-
Χαχαχα. Δεν είναι δικό μου το topic Steve, για την Ferrari είναι. Απλά ήταν πείραγμα από τους φίλους-mods λόγω της αγάπης μου για την φίρμα.Δεν πειραζε, αφου αγαπας τοσο την Ferrari δικο σου ειναι
-
Παρουσιάστηκε και η αντικαταστάτρια της FF. Ονομάζεται GTC4 Lusso και ενσωματώνει εκτός από το πατενταρισμένο σύστημα τετρακίνησης και ενεργή τετραδιεύθυνση. 690 άλογα από τον ατμοσφαιρικό V12. Σαφώς πιο εύπεπτη από την FF σχεδιαστικά:
Και ο γνωστός Metcalfe (ιδρυτής του αγγλικού Evo) οδηγεί την 488:
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)